Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Var canım var böyle acından zevk alan egoistler haram zıkkım olsun hamilesin üzme kendini boşverIyi geceler kizlar
Hayirli ramazanlar.
Icim doldu tasti kabardi. Aglasam aglayamiyorum , sussam susamiyorum..
Esim trafik kazasi gecirdi yaklasik bes alti gun once. Kritik durumu atlattik evimize geldik. Fiziksel olarak calismasi guc artik kolunda ve bir bacaginda ciddi sayilir hasar var. Cok sukur diyorum rabbim onu bana bagisladi.
Durumumuz iyi sayilir yani sayilirdi
Iyi gunumde ihtiyaci olandan elimi etegimi hicbir zaman cekmedim Allah biliyor, bir cogunu da karsiliksiz yaptim.
Esim bir arkadasina yaklasik 9 bin tl verdi bir yil kadar once cocugu hasta ameliyat olacak diye borc olarak .
Ve bu bir yilda bir kez olsun kapisina gitmedi kendisi.
Hastane vs. Derken gittim durumu anlattim ve benimle sanki ihtiyacin var diyerek konustu.
Olmasa gelmem , durumun musaitse bir kismini ayarla dedim.
Bugun cevreden duyduklarim sinirlerimi o derece bozdu ki durup durup goz yasi dokuyorum.
Beni o zengin etmis..
Parami vermeyecek ve beni surundurecekmis.
Medine dilencisi gibi hic etmesinide bilirmis o o parayi
Ve kisin kapisina dusecekmisim.. Gibi gibi
Parayi pulu gectim.
Dunya boyle bir yer mi gercekten? Bu kadar kotu, bu kadar pervasiz bu kadar alcak insanlarin dununu unutup buyuklendigi bir yer mi?
Ben sana insanlik ettim
Cocugun hastaydi buldum bulusturdum gun ve sart kosmaksizin o parayi eline saydim.
Kotuluk neresinde?
Gelip istememde mi? Ihtiyacim olmasinda mi?
Allaha havale ediyorum.
Beddua etmiyorum ilahi adalete inancim sonsuz
Fakat icimde oyle bir kin nefret gibi duygular yeserdi ki..
Yapan yaptigiyla kalmaz degil mi?
Lutfen bize dua edin bu sureci atlatmamiz icin
Eşinize geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede iyileşir.Daha bu gece sahurda konunun uzmanı konuşuyordu,borç verdiğiniz kişiyle,paranızı geri istediğiniz ,kız istemeye gelenlerle,evllikte sorun çıkınca karşınızda bulduklarınız aynı kişiler değildir diyordu.Ne kadar haklı,eminim kaybettiğiniz paradan çok sarsılan güveniniz üzmüştür siziParayi gectim ama soylenilenler o kadar rezilce ki hic utanmadan yemeyip icmeyip bu cumleleri kurabiliyor irda burda
Belge yok malesef
Esimin cocukluk arkadasiydi
Onun o zor zamaninda bunu dusunemezdik
Beddua etmek istemiyorum ama neyse Allah biliyor icimi
Varsayalim ki oyle olduAyrıca belki de eşinizle arasında bilmediğiniz bişey oldu.Yani adamın durduk yere böyle yapması bence çok mantıksız bi sebebi var gibi.
Cenesini ben bile kaparimeşinizin babası filan konuşsa adamla. parayı alamayacaksanız bile çenesini kapasın, korkutsunlar.
Varsayalim ki oyle oldu
Bu bir kadinin arkasindan atip tutmak icin yeterli gerekcemi sizin icin?
Bir hafta once canim cigerim olan insanin benim kocamla bir sorunu yokken kazadan sonrami cikti ayyuka kini nefreti?
Evet 90 bin vermedim elimde olani verdim o zaman.
Verirken de cikar gozetmedim ben .
Ha 90 binim olsa emin olun onuda verirdim.
Benimle problemi sorunu olan insan gelir yuzume konusur, boyle boyle kardesim der
Yada verecek durumum yok beni anlayisla karsila der.
Karsilamazmiydim, dusunmezdim bile.
Arkamdan dansoz gibi kiviran , bir dedigi bir dedigini tutmayan
Orda burda hamile bir kadinin muhabbetini yapan insan ne sorunu varsa gelir yuzume konusur.
Ben hakkim olani istedim borc yada sadaka degil.
Size gore birine yapilan bir kotulugun bir sebebi olabiliyor demek ki .
Yada haketti de karsiligini buluyor oluyor.
Benim esimin kimseye bir kotulugu olmaz, olamaz .
Olan adamda yuzumuze dumduk bunu bunu yaptin deme cesareti olurdu cunku.
Arkamizdan para ustune yatmak icin atip tutmasi asil bir zavalli oldugunu gosteriyor.
hamileymissiniz de çok üzüldüm. çok geçmiş olsun eşinize ve Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu hayırlısıyla. birşekilde o kişi layığını bulur dert etmeyin. gerçekten dünya ne hale geldi.Para bulabilecegim yerler var.
Bilmiyorum en olmadi bir sekilde ben butun masraflarimi karsilarim Allah buyuk.
Veremem durumum yok dese kapisini asindiracak insanda degilim
Ama konustugu kelimeler nasil bir zavalli oldugunu kanitladi.
Erkek olan, basta insan olan bu cumleleri kurnaz ve yedigi kaba sicmazdi zaten
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun
gerçekten bu cümleleri kurduysa allah onu medine dilencisine çevirir zaten.Üzmeyin tatlı canınızı,Eşinize tez zamanda şifa diliyorum.Iyi geceler kizlar
Hayirli ramazanlar.
Esim trafik kazasi gecirdi yaklasik bes alti gun once. Kritik durumu atlattik evimize geldik. Fiziksel olarak calismasi guc artik kolunda ve bir bacaginda ciddi sayilir hasar var. Cok sukur diyorum rabbim onu bana bagisladi.
Iyi gunumde ihtiyaci olandan elimi etegimi hicbir zaman cekmedim Allah biliyor, bir cogunu da karsiliksiz yaptim.
Esim bir arkadasina yaklasik 9 bin tl verdi bir yil kadar once cocugu hasta ameliyat olacak diye borc olarak .
Hastane vs. Derken gittim durumu anlattim ve benimle sanki ihtiyacin var diyerek konustu.
Bugun cevreden duyduklarim sinirlerimi o derece bozdu ki durup durup goz yasi dokuyorum.
Beni o zengin etmis..
Parayi pulu gectim.
Dunya boyle bir yer mi gercekten? Bu kadar kotu, bu kadar pervasiz bu kadar alcak insanlarin dununu unutup buyuklendigi bir yer mi?
Ben sana insanlik ettim
Cocugun hastaydi buldum bulusturdum gun ve sart kosmaksizin o parayi eline saydim.
Kotuluk neresinde?
Allaha havale ediyorum.
Protez bacak takilmasi gerekiyor ayagi icin
Koluda arabada sıkısik kaldigi icin kesilme ihtimali var
Bir kac kisiye soylemis benden para istedi diye
Sanki ben borc istedim
Ben kndi parami istedim kendisinden halbu ki.
Oyle agzi bozuk insan ki soyleyenlerde eminim daha azini anlatmislardir
Hic duymasaydim blki yine gidip isteyecektim hakkimi bilmiyorum
Abisi var kendisi yurt disina cikti bir ay kadar once
Babasi var, konustuklarini suan duydugunu sanmiyorum kayinpederimin hastane vs hic cikmadi daha arkadas vs cevresine.
Illaki duyacak ettigi laflari
Kendimede kiziyorum esim bu durumdayken bu konulari dusunmeyi
Ama dedigim gibi yediremiyorum.
Kendimi o tur jadinlar gibi hissetmeme sebep oldu.
Ettigi laflari inanin yediremiyorum icim sogumuyor
Artık hiç şaşırmiyorum ... Kardeş kardeşe yapio ! Maalesef .... Ne kadar degerlj oldu para .... İnsanları birbirine düşman etti . Parada siz yok ona tapanda suç ... Çok denk geldi herkesin hayatında mutlaka vardır hemen hemen . Allah büyük .Iyi geceler kizlar
Hayirli ramazanlar.
Beni o zengin etmis..
Parayi pulu gectim.
Ben sana insanlik ettim
Kotuluk neresinde?
Allaha havale ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?