Arkadaşım nerelerdesin nasıl gidiyor ben daha iyim ara ara oluyor yine kaygılar ama Allah kolaylığını verir diyorum psikolog randevu verdi bakalım birkaç daha gidecegim acaba doğumdan sonra panikle depresyona girer miyim inş. Girmem yaBiraz da hormonlardan o gelgitler arada bana da oluyor. Olumlu bakmaya çalışmalıyız
Arkadaşlar ilk çocuktan sonra ara verip yeniden 2. Bebeğini doguranlar zorlandilarmi yada kolaymı oldu paylaşabilirmi siniz bizlerle acaba endişe ve kaygılarım var benim rahatlamaya yardımcı olursanız sevinirim
Nasılsın canım. Nasıl gidiyor. Benim bebek erkek çıktı. İki oğlum olacak. Demek ruhum bir kayınvalideymiş diye gülüyorum iki gündür. Bir de kızım olsa diye geçirmiştim aklımdan ama sağlıklı olsun da hayırlısı tabiki. Bakalım o nasıl bir bey olacak. Onu tanımak ve keşfetmek nasıl olacak. Merak ediyorum bazen. Büyük oğlum -hani anasıyım diye demiyorum- çok insancıl sevgi dolu duygusal ama birazcık paragöz bir çocuktur. Hayata ve olaylara bakışı beni şaşırtır çoğu Zaman. Onu tanımak çok keyifliydi. Bakalım bu minik nasıl gelecekBelli olmuyor işte bazen cok guzel olcak diorum kendi kendime bazen de karamsarlığa kapılıyorum geçici olur inş.
Hayırlı evlat olsun canım sağlıkla büyüsün senin büyük kaç yaşındaydı ben gene kötüyüm ya bir iyi bir kötü sanki annem hiç memnun değil gibi sanırım destek bekliyorum ne kadar eşim destek olsada anne başka ya ve kızım kazanıp gidecek yada yanımda kalacak hep kardeşim vs derse diye taktım ve bakım annem ise başlayınca bırakırsın alırsın dedi ama şimdi bişey demiyooNasılsın canım. Nasıl gidiyor. Benim bebek erkek çıktı. İki oğlum olacak. Demek ruhum bir kayınvalideymiş diye gülüyorum iki gündür. Bir de kızım olsa diye geçirmiştim aklımdan ama sağlıklı olsun da hayırlısı tabiki. Bakalım o nasıl bir bey olacak. Onu tanımak ve keşfetmek nasıl olacak. Merak ediyorum bazen. Büyük oğlum -hani anasıyım diye demiyorum- çok insancıl sevgi dolu duygusal ama birazcık paragöz bir çocuktur. Hayata ve olaylara bakışı beni şaşırtır çoğu Zaman. Onu tanımak çok keyifliydi. Bakalım bu minik nasıl gelecek
Benim büyük 12 yaşını bitirmek üzere. Küçük bir ergen. Doğunca kafandaki her sorun çözülecek emin ol. Annen bebeği görünce dayanamaz. Kızın da kolaylıkla kabul edecektir. Hep kardeşim demez o da sever doğunca değişik gelir ona da. Şimdi senin stresin ona biraz yansıyor anladığım kadarıyla. O da işin güzel boyutunu göremiyor hep zorluk kısmını görüyordur. Doğunca işler değişir. Hepten sıkıntı olsa kim yapar o kadar çocuğu. Sevimlilik ve eğlence de var bu işin içindeHayırlı evlat olsun canım sağlıkla büyüsün senin büyük kaç yaşındaydı ben gene kötüyüm ya bir iyi bir kötü sanki annem hiç memnun değil gibi sanırım destek bekliyorum ne kadar eşim destek olsada anne başka ya ve kızım kazanıp gidecek yada yanımda kalacak hep kardeşim vs derse diye taktım ve bakım annem ise başlayınca bırakırsın alırsın dedi ama şimdi bişey demiyoo
Aynen senin gibi düşünüyorum bende annemi tanıyanlar da görünce dayanamaz diyorlar ya ben istemeden kaldım hamile ama kızımı ve annemi inandiramiyorum Allah ne kadar tedbire alsan nasip ediyoBenim büyük 12 yaşını bitirmek üzere. Küçük bir ergen. Doğunca kafandaki her sorun çözülecek emin ol. Annen bebeği görünce dayanamaz. Kızın da kolaylıkla kabul edecektir. Hep kardeşim demez o da sever doğunca değişik gelir ona da. Şimdi senin stresin ona biraz yansıyor anladığım kadarıyla. O da işin güzel boyutunu göremiyor hep zorluk kısmını görüyordur. Doğunca işler değişir. Hepten sıkıntı olsa kim yapar o kadar çocuğu. Sevimlilik ve eğlence de var bu işin içinde
Doğru söylüyorsun cnm 41 yas anne olmak için geç mi sence şimdide onu takıyorum kafama ben 41 eşim 45 yaşında herkes sen boşuna takıyorsun hiçte geç değil diyorlar ama sence nasıl evde neşe limit olur bebekBenim büyük 12 yaşını bitirmek üzere. Küçük bir ergen. Doğunca kafandaki her sorun çözülecek emin ol. Annen bebeği görünce dayanamaz. Kızın da kolaylıkla kabul edecektir. Hep kardeşim demez o da sever doğunca değişik gelir ona da. Şimdi senin stresin ona biraz yansıyor anladığım kadarıyla. O da işin güzel boyutunu göremiyor hep zorluk kısmını görüyordur. Doğunca işler değişir. Hepten sıkıntı olsa kim yapar o kadar çocuğu. Sevimlilik ve eğlence de var bu işin içinde
Bunu ben de düşündüm ama bir sürü var bizim yaşlarda çocuk sahibi olan. Bakıyorum onlara gayet güzel de büyütmüşler, büyütüyorlar. Arkadaşım 41 yaşında tüp bebek ile çocuk sahibi bile oldu. Oğlan ele avuca geldi anasınıfına başlayacak. Gayet de büyüttü. Geç olsaydı olmazdı. Olduysa demek ki geç değilDoğru söylüyorsun cnm 41 yas anne olmak için geç mi sence şimdide onu takıyorum kafama ben 41 eşim 45 yaşında herkes sen boşuna takıyorsun hiçte geç değil diyorlar ama sence nasıl evde neşe limit olur bebek
Doğru söylüyorsun cnm psikolojim çok kötü geceleri uyuyamıyorum korku ve endişe duyuyorum herkesin yanımda gördüklerinde aa torunmu demesinden korkuyorum yani istemediğim gebelikti ama günah diye aldırmadı eşim havalarda uçuyor şimdi bana aldirsaydın diceksin biliyorum ama yazdığım gibi işte sence bu endişe korku bitermi sonra yardım et gerçek fikirlerini yaz nolur esimle 4 yaş var aramızda çokmu geç gerçi bebeğin nasibi varsa zaten ne yaparsak boş ilk bebek olsa takmam hiç ama 17 yaşında kızım olunca takıyorum ben nasıl rahatim şimdi ev işlerini bile zar zor yapıyorum hicbiseyden zevk almiyorum psikoloğa gidiyorum 2.kez gideçekim bakalım konuşunca rahatliyorum ama sonra yeniden kaygılar başlıyor mesela kizim 25 te evlense bebek 7 8 yaşlarımda olcak çokmu takıyorum sence ya arkadaşım yardım et nolur fikirlerini yazBunu ben de düşündüm ama bir sürü var bizim yaşlarda çocuk sahibi olan. Bakıyorum onlara gayet güzel de büyütmüşler, büyütüyorlar. Arkadaşım 41 yaşında tüp bebek ile çocuk sahibi bile oldu. Oğlan ele avuca geldi anasınıfına başlayacak. Gayet de büyüttü. Geç olsaydı olmazdı. Olduysa demek ki geç değil
Yorum yapacak yokmuSelam herkese 40 yasinda doğum yapanlar yazabilirler mi buraya ne gibi zorluklar veya avantajları var ve ilk çocukları büyük olanlar ne gibi seyler yasadilar
Arkadaşlar ilk çocuktan sonra ara verip yeniden 2. Bebeğini doguranlar zorlandilarmi yada kolaymı oldu paylaşabilirmi siniz bizlerle acaba endişe ve kaygılarım var benim rahatlamaya yardımcı olursanız sevinirim
Hayırlı evlatlar olsun cnm benim 17 yaşında kızım var doğum sonrası ara verince nasıl oldu evde bebek bakim uykusuzlukCnm 8 sene sonra 2.bebegimi doğurdum kolay oldu doğumum rahat ol sıkıntı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?