ileri yaş anne adayı kızlar burayaaaa

waterfluu canım seninde hamişliğin epey ilerlemiş allah tamamına erdirsin inşallah benimde 31 hafta oldu şimdide doğum korkusu sardı:) allah hepimizin bebişlerini hayırlı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sevgiler canım

Şenizarkadaşlar aramıza hoş geldiniz yaşadığınız duygusal iniş çıkışları çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşadım ama bende bunca yıl sonra böyle olmasında bir hayır vardır diyorum artık sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmaları için dua etmekten başka çaremiz yok belkide iyiki doğurmuşuz driz belli mi olur hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim hepinizi öpüyorummma.s.

desteğin için teşekkür ederima.s bende yavaş yavaş kabullenmeye başladım..hayırlısı neyse o olsun.bu mübarek ayda bebeği aldıramam.sağlıklı bir evladım olur inşallah..:ecrin_bebek:

nazo canım baya ilerlemişsin maaşallah kırkbir kere doğum korkusu sardı seni demek Allah bi avazda kurtarsın inşallah kolay doğumun olur canım benim bende 20 haftalık oldum 19+4 şu an ki benimde baya ilerledi hatırlıyomusun daha seninle konuşurken 6 haftalık falandı şimdi 5.ayımıza girdik çok şükür Allah yardımcımız olsun canım

canım benim allah tamamına erdirsin zaman öyle çabuk geçiyor ki anlamıyor insan birde hayırlısı ile doğumlarıda atlatsak ta çocukların gaz sorunlarını diş sorunlarını paylaşsak çook öpüyorum canım seni:1hug:

nazoocum sağol canım, iyi dileklerin için.Evet zaman nasıl geçiyor, ilk haftalarda bu yaşta hamile kaldık. nasıl gidecekti, ne olacaktı derken , hepimiz allahın izniyle kaçıncı haftamıza geldik.İnşallah hepimizin hamileliği tamamına erer sağsalim hayatım.
Nasıl gidiyor hamişliğin, bir zorluk yaşıyor musun_?
Canım, doğum korkusu sardı diyorsun, biz hiç olmazsa daha önce yaşadığımız için bazı şeyleri biliyoruz, kendini o şekilde sakinleştir.Biliyorsun korktuğumuz sürece ağrıyı daha fazla hissederiz.
pompikims seninde bebeği kabullenmene çok sevindim canım, inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun.
Amniyo sentez yaptıran oldu mu arkadaşlar_?Benim ikili testim iyi çıkınca gittiğim dr.um sen bilirsin diye 3 lü testi bile istemedi, ama başka bir dr.a göründüğümde yaptırman lazımdı yaşından dolayı dedi.Çoğu 35 ve üstü yaşta olan arkadaştanda hem ikili hem üçlü hemde a.s. istediler.
Ben önümüzde ki hafta 3 boyutluya gireceğim, ilk hamileliklerimde böyle şeyler yoktu.Bunda şimdiden albüm oluşturmaya başladık.:roflol::roflol:

Merhaba arkadaşlar...waterfullcum burdanda selam :))
bende ileri yaş annelerdenim..36 yaşındayım 16 yaşında kızım var..
başka çocuk düşünmüyorduk aslında o yüzden bu kadar ara verdik..
sonra baktım ki çok erken yaşta yalnız kalacağız hadi birtane daha
yapalım dedik..
waterfull çok güzel söylemiş,ilk çocukta cahillik vardı hiçbirşey anlamadık
şimdi bunda hamileliği doya doya bilinçli bir şekilde yaşıyoruz..
Doktorum bile söyledi 2. çocuklar çok keyifli büyütülüyor diye :)
Allah herkesin gönlüne göre versin..hepimiz sağlıkla yavrularımızı
kucağımıza alalım inşallah..

Hoşgeldin canım sende, Benden de sana selam buradan.

Merhaba arkadaşlar ben 39 yaşındayım,
6 yaşında bir kızım var,
şimdi de hamileyim,
ama bugün üçlü testimin sonucunu aldım,
çok sıkıntılıyım amniyosentez yapılması gerekiyormuş,
ama yaptırmayı düşünmüyorum,
Allahta hayırlısı ne diyeceğimi bilemiyorum,
benim gibi test sonucu riskli çıkıp amniyo sonucu iyi çıkanlar var mı ?

Merhaba Ayşenur Amine ,Allah hayırlısı ile bebeğini
kucağına almayı nasip etsin..
benimde öncelikle yaştan dolayı amniyosentes istedi doktorum
sonra 3 lü testim de 191/1 riskli çıktı..
yatırdım amniyosentesi çok şükür sonuç iyi çıktı..
korkulacak bir durum değil bence yaptırmakta fayda var
sen önlemini al da,zaten Allahım ne derse onu yaşıyoruz..

Kızlar merhaba bende 38 yaşındayım 10 gün önceki randevum dedi bebeğimi ve kesemizi gördük son gittiğimde bebek kesede gözükmedi 6 haftalık tüm o zaman rahim duvarına yapışmış olabilir dedi yarın sabah kontrolün var kafam allak bullâk bu ne anlama geliyor duvara yapışma bilen yaşıyan varmı lütfen yardım kizlR

Merhabalar ozlembursa aradan çok vakit geçmiş fakat yinede yazmak istedim. 6 haftalık bir bebek zaten görülmez sadece kese görülür 8 hafta yada üzeri görülür. Neden hamile bir anneyi bu şekilde tedirgin ettiklerini anlayamadım. İnşallah sağ salim sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmuşsundur. Selametle kalın.

Merhaba arkadaşlar Öncelikle şunu söyleyim ki, 35- 38 yaş aralığı hiiiç korkmasın. Hiç de zorlanmadan bebişine kavuşabilir. İçiniz rahat olsun.T Tabii farklı engeller söz konusu değilse)
Zor gruplar 40 yaş üstü malesef, hele de 44 yaş ve üstü tamamen zorlaşıyor.
Arkadaşlar gebeliklerini yazmış ama rica etsem gebeliklerini yazarken özellikle amh değerlerini de ekleseler de bir karşılaştırma yapabilsek .Hepinizden iyi haberler bekliyorum

Merhabalar, Allah hepinize bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de 41 yaşına gireceğim ağustosta. 1 yıllık evliyim. Hamile kalmaya çalışıyorum. AMH değerim 3.9

Merhaba ben de 36 yaşındayım, şu an 7 haftalık hamileyim, ilk bebeğimi kaybetmiştim 3 ay önce, şimdiki hamileliğimde de kanamam oluyor maalesef. Kafam çok karışık.

Merhabalar herkese ben 41 yaşındayım 17 yaşında bir kızım var ve hamileyim herşey yolunda gidiyor çok şükür yaştan dolayı 2li test riskli ikiyor ama amniyosentesde yaptırmadı zaten ultrasonda da normal herşey ense kaliii vs bu kadar ara vermek istemezdim ama şartlar böyle oldu ama rahata da alışmışken nasıl olcak bilmiyorum eşim çok istiyor bu be eği zaten hep w. Bebegi istiyodu olmaz artık derken supriz oldu aldırmayı vs düşünmedik arkadaşlar yardım edin nolur psikolojim bozuldu 6 aya girdim dönüşü yok tabiki ama calisıyorum da nasıl olcak vs vs lütfen ger ek düşüncelerinizi paylaşırmısıniz

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun ben 41 yasindayim ve 17 yaşında kızım var 2.bebeğe hamileyim u kadar ara verince nadil olur bilmiyorum biraz e
Merhaba öncelikle hayırlı olsun bende 41 yaşındayım 17 yaşında bir kızım var ve hamileyim 6.aya girdim bu kadar ara vermek istemezdim ama şartlar böyle oldu 17 sene sora yeni bebek eve neşe getirir diyorlar ama nasıl olur endişe ve kaygılarım var nasil olcak bakim vs vs senede varmı endişe oldumu zorlandınmı dogumun gerçekleşmiş olmalı paylasirmişin bizlerle

Canım neden bu kadar geriliyorsun. Durumlarımız yakın benim de 12 yaşında oğlum var. Yaşım da 40. Ben de çalışıyorum. Bakacak vs kimsem de yok. Annem vs vefat etti bir tek eşim var. Bu bebekler bize geliyorsa bu yaşta var bir hikmeti. 2 sene dişimizi sıksak büyür gider. Evlat gibisi var mı. Forumlara bakın bizden genç yaşta insanlar tedavilere ne paralar ne emekler harcıyor. Zor olacak diye düşünüp durmak bizi bir yere götürmez. Belki de çok güzel olacak. Eski cahilliklerimiz yok ki üzerimizde. Aklımız oturdu 40 yaşında bir kadının aklı ve tecrübesi ile çocuk büyüteceğiz. Rahatla biraz. Zaten aldırmayı düşünmüyormuşsun. Her şey olacağına varıyor. Nacizene tavsiyemdir.

doğru söylüyorsunuz buyur gider tabiki 2 sene sıkmaya bile gerek yok belkide daha rahat olcak sıkılmadan bunalmadan bakacağız ben sadece geçmı diye çekindim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…