Ahaha hatırladım.
Taam ben oraya normal bi giriş yapayım önce. Moral bozucu bişi görürsem yardırırım. :))
İş çıkışı dinlerim canım. O nedenle ben doğal-naturel tüp bebek dedikleri yolu denemek istiyorum. Çünkü normali bu, en kalitelisi öne çıkar, ve bu tek yumurtadır genelde. İlaçsız kendi yumurtamla. Bu ay iğne, ilaç kullanmadım, öne çıkan 1 yumurtam var, arkadan gelen 12 mm lik yumurta için emin değilim.Bu arada tüp bebek, kaliteli yumurta, ayda 1 tane öne çıkan yumurtanın asıl kaliteli yumurta olduğu konusundaki bilgiler için bu videoyu bi ara izleyin arkadaşlar. Kutay Bey çok mantıklı ve sade şekilde anlatmış.
doğal yolla gebelik şansı tüp bebekten her zaman daha fazladır diyorİş çıkışı dinlerim canım. O nedenle ben doğal-naturel tüp bebek dedikleri yolu denemek istiyorum. Çünkü normali bu, en kalitelisi öne çıkar, ve bu tek yumurtadır genelde. İlaçsız kendi yumurtamla. Bu ay iğne, ilaç kullanmadım, öne çıkan 1 yumurtam var, arkadan gelen 12 mm lik yumurta için emin değilim.
Çok sağol canım benimm:) ne 2-3 doktoru 4-5 doktora gitmişimdir:))doğal yolla gebelik şansı tüp bebekten her zaman daha fazladır diyor
gebeliği engelleyen nedenler eksiksiz şekilde araştırılmalıdır
karar verirken acele etmeyin diyor
paniklemeyin
gerekirse 2. drdan 3 drdan bilgi alınız diyor.. özet geçeyim dedim :)
bana dr aşılama ve tüp bebek zamanında 12 mmler büyüyüp yetişemez artık demişti.İş çıkışı dinlerim canım. O nedenle ben doğal-naturel tüp bebek dedikleri yolu denemek istiyorum. Çünkü normali bu, en kalitelisi öne çıkar, ve bu tek yumurtadır genelde. İlaçsız kendi yumurtamla. Bu ay iğne, ilaç kullanmadım, öne çıkan 1 yumurtam var, arkadan gelen 12 mm lik yumurta için emin değilim.
rica ederim bebişim.. evet sizler epey dr. gördünüz.. az çok ne yapacağınızı da biliyorsunuz.. bu hem iyi bir durum hem kötü.. birine tamamen güvenip kendini kollarına bırakmak mı daha iyi olurdu acaba.Çok sağol canım benimm:) ne 2-3 doktoru 4-5 doktora gitmişimdir:))
He valla. Gecen zaman omürdendir. Haftasonunu,aysonunu beklerkenömrümüz bitiyor :)Günler geçsin derken yaşları yiyoruz hapur hupur
Umutsuzluga kapilmasi normal. Insan panikliyor olmadikca. Ben evlenmeden once saniyodum ki ilk geceden olur ama bilmedigimiz o kadqr cok sey varmis ki ogrendikce bilincleniyoru bu isin de bir matematigi oldugu konusunda. Ben topiklerden birinde hatta birkacinda binarkadas gordum. 19 yasinda. 1 kez hamile kalmis ve dusmus. Yana yakila geziyor o topik senin bu topik benim. Cocuk olmuyor diye dertleniyor. Halbuki onunde o kadar cok zaman var ki şansini denemek icin. Buna ragmen o bile hayiflaniyorsa ne soylenebilir ki ileri.yasta olup kaygilananlara. Yine de demet akalin,gulsen,brngu,ebru gundese bakip umutlanabiliriz biz deiki dakika 38 yaş topiğine girdim, girmemle çıkmam bir oldu, anında dağıldım ya ne iç karartıcı bir topic, bizim bura cennet kızlar cennettt
İşte bu dediğim doktor olmadı kuzumm yaaa, ya ticari kaygı, ya bir konuda yetersiz kalmaları. doğal, klomen, aşılama, tüp bebek, ameliyat diyeni bulunca yakaladım, tüp bebeğe geldim sanırım artık, kendisi tüp bebek uzmanı değil, yolları ayıracağım mecburen. Hayırlısı ya, ne diyeyim, hepimiz için hayırlısı.rica ederim bebişim.. evet sizler epey dr. gördünüz.. az çok ne yapacağınızı da biliyorsunuz.. bu hem iyi bir durum hem kötü.. birine tamamen güvenip kendini kollarına bırakmak mı daha iyi olurdu acaba.
Rabbim emekleri hayra çıkarsın inşallah kuzu...
amiin aminn yüzdük yüzdük sonuna doğru gelmeye başladık gibi hissediyorum.. marjo derdi ya gebe kalmayan kalmayacak aynen öylee burada.. gazın b.kundan yemesinden içmesinden bahsediyor olucaz canım ben inanıyorum :)İşte bu dediğim doktor olmadı kuzumm yaaa, ya ticari kaygı, ya bir konuda yetersiz kalmaları. doğal, klomen, aşılama, tüp bebek, ameliyat diyeni bulunca yakaladım, tüp bebeğe geldim sanırım artık, kendisi tüp bebek uzmanı değil, yolları ayıracağım mecburen. Hayırlısı ya, ne diyeyim, hepimiz için hayırlısı.
He valla. Gecen zaman omürdendir. Haftasonunu,aysonunu beklerkenömrümüz bitiyor :)
Umutsuzluga kapilmasi normal. Insan panikliyor olmadikca. Ben evlenmeden once saniyodum ki ilk geceden olur ama bilmedigimiz o kadqr cok sey varmis ki ogrendikce bilincleniyoru bu isin de bir matematigi oldugu konusunda. Ben topiklerden birinde hatta birkacinda binarkadas gordum. 19 yasinda. 1 kez hamile kalmis ve dusmus. Yana yakila geziyor o topik senin bu topik benim. Cocuk olmuyor diye dertleniyor. Halbuki onunde o kadar cok zaman var ki şansini denemek icin. Buna ragmen o bile hayiflaniyorsa ne soylenebilir ki ileri.yasta olup kaygilananlara. Yine de demet akalin,gulsen,brngu,ebru gundese bakip umutlanabiliriz biz de
amiiinnnnn canım, agzın bal yesın kuzzzzuuuummmamiin aminn yüzdük yüzdük sonuna doğru gelmeye başladık gibi hissediyorum.. marjo derdi ya gebe kalmayan kalmayacak aynen öylee burada.. gazın b.kundan yemesinden içmesinden bahsediyor olucaz canım ben inanıyorum :)
Amacım negatif olmak değil ama yerleşme olduğunu düşünmüyorum çünkü bildiğim adetler gibi ilerliyor. Hem ağrım hem kanama şekli adet başlangıcımla gayet uyumlu. Sonuçta yerleşme farklı diyorlar. Ayrıca kahverengi akıntı değil, evet kahverengi ama bildiğin pıhtılı bir şeydi. Tamam rengi tutturduk ama içerik bence yerleşme değil adet.aaa öyle mi, yerleşme kanaması olmasın kuzum
Hemen moralini bozma dur bakalım hiç belli olmaz benim arkadaşım ilk 3 ay paçalarından kanlar akarak doktora koşardı maşallah mis gibi güzel bir kızı oldu.panik yok canım.Amacım negatif olmak değil ama yerleşme olduğunu düşünmüyorum çünkü bildiğim adetler gibi ilerliyor. Hem ağrım hem kanama şekli adet başlangıcımla gayet uyumlu. Sonuçta yerleşme farklı diyorlar. Ayrıca kahverengi akıntı değil, evet kahverengi ama bildiğin pıhtılı bir şeydi. Tamam rengi tutturduk ama içerik bence yerleşme değil adet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?