İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

İş çıkışı dinlerim canım. O nedenle ben doğal-naturel tüp bebek dedikleri yolu denemek istiyorum. Çünkü normali bu, en kalitelisi öne çıkar, ve bu tek yumurtadır genelde. İlaçsız kendi yumurtamla. Bu ay iğne, ilaç kullanmadım, öne çıkan 1 yumurtam var, arkadan gelen 12 mm lik yumurta için emin değilim.

doğal yolla gebelik şansı tüp bebekten her zaman daha fazladır diyor
gebeliği engelleyen nedenler eksiksiz şekilde araştırılmalıdır
karar verirken acele etmeyin diyor
paniklemeyin
gerekirse 2. drdan 3 drdan bilgi alınız diyor.. özet geçeyim dedim :)

Çok sağol canım benimm:) ne 2-3 doktoru 4-5 doktora gitmişimdir:))

bana dr aşılama ve tüp bebek zamanında 12 mmler büyüyüp yetişemez artık demişti.

Çok sağol canım benimm:) ne 2-3 doktoru 4-5 doktora gitmişimdir:))
rica ederim bebişim.. evet sizler epey dr. gördünüz.. az çok ne yapacağınızı da biliyorsunuz.. bu hem iyi bir durum hem kötü.. birine tamamen güvenip kendini kollarına bırakmak mı daha iyi olurdu acaba.
Rabbim emekleri hayra çıkarsın inşallah kuzu...

Günler geçsin derken yaşları yiyoruz hapur hupur
He valla. Gecen zaman omürdendir. Haftasonunu,aysonunu beklerkenömrümüz bitiyor :)
iki dakika 38 yaş topiğine girdim, girmemle çıkmam bir oldu, anında dağıldım ya ne iç karartıcı bir topic, bizim bura cennet kızlar cennettt
Umutsuzluga kapilmasi normal. Insan panikliyor olmadikca. Ben evlenmeden once saniyodum ki ilk geceden olur ama bilmedigimiz o kadqr cok sey varmis ki ogrendikce bilincleniyoru bu isin de bir matematigi oldugu konusunda. Ben topiklerden birinde hatta birkacinda binarkadas gordum. 19 yasinda. 1 kez hamile kalmis ve dusmus. Yana yakila geziyor o topik senin bu topik benim. Cocuk olmuyor diye dertleniyor. Halbuki onunde o kadar cok zaman var ki şansini denemek icin. Buna ragmen o bile hayiflaniyorsa ne soylenebilir ki ileri.yasta olup kaygilananlara. Yine de demet akalin,gulsen,brngu,ebru gundese bakip umutlanabiliriz biz de

İşte bu dediğim doktor olmadı kuzumm yaaa, ya ticari kaygı, ya bir konuda yetersiz kalmaları. doğal, klomen, aşılama, tüp bebek, ameliyat diyeni bulunca yakaladım, tüp bebeğe geldim sanırım artık, kendisi tüp bebek uzmanı değil, yolları ayıracağım mecburen. Hayırlısı ya, ne diyeyim, hepimiz için hayırlısı.

amiin aminn yüzdük yüzdük sonuna doğru gelmeye başladık gibi hissediyorum.. marjo derdi ya gebe kalmayan kalmayacak aynen öylee burada.. gazın b.kundan yemesinden içmesinden bahsediyor olucaz canım ben inanıyorum :)

umıt etmeye ve bu ugurda calısmalara devam o zaaaaammmaaannn

amiiinnnnn canım, agzın bal yesın kuzzzzuuuummm

Kızlar
Yarım saat önce karın ağrım başladı ve adetim de başladı. Henüz kahverengi ama hem parçalı hem de zAten adetim de öyle başlıyor. Bir anda başladı hiç anlamadım. Dışarıdaydım hemen eve geldim uzandım bir de fitil koydum ama bence sonuç negatif ve önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

Senella bu benim 5. Tedavimdi doktorum tamamen bana bırakıyor kararı çünkü usg muayenesinden yumurtanın dolu olup olmadığı,kalitesi anlaşılmıyor önceki tedavilerimde 5-6 yumurta görünürdü, 1 tedavimde yine 1 yumurta önden gitti ben inat ettim devam edicem diye opu da 2 yumurta toplandı 1 i anomalili 1 i normal 2 Side döllendi fakat 1 i 4. Gün diğeri 5. Gün gelişimi durdu o yüzden en azından 3 yumurta büyüsün istiyorum, tabi gün geçtikçe yumurta sayısı azalıyor bakalım önümüzdeki ay nasıl olucak.

Kızlar bu arada her ay büyüyen yumurta en sağlıklısı diye bir şey yok öyle olsaydı genç yaşta hamile kalıp sağlıksız bebek dünya gelmezdi, doktorumun açıklaması böyleydi bana da mantıklı geldi, hele bizim yaşlarımızda kromozom bozukluğu olan çok yumurtamız var ki bu kadar yumurta takibi aşılama tüp bebek sonucunda olumlu sonuç alamıyoruz.

Ovulasyon günü oluşan gebeliklerde kimyasal gebelik olur olayı da bana saçma geliyor o zaman aşılamaların hepsi kimyasal olurdu, netice de aşılamayı çatlama günü yapıyorlar

aaa öyle mi, yerleşme kanaması olmasın kuzum
Amacım negatif olmak değil ama yerleşme olduğunu düşünmüyorum çünkü bildiğim adetler gibi ilerliyor. Hem ağrım hem kanama şekli adet başlangıcımla gayet uyumlu. Sonuçta yerleşme farklı diyorlar. Ayrıca kahverengi akıntı değil, evet kahverengi ama bildiğin pıhtılı bir şeydi. Tamam rengi tutturduk ama içerik bence yerleşme değil adet.

Şu 17 yaşında kızı olan arkadaşa gösterdiğiniz sabıra şapka çıkardım, o günlerde burayı okuyordum zor tuttum kendimi yazmamak için o nasıl bir şeydi öyle, verdiğiniz ılımlı cvplar telkinler, motive etmeleriniz yok anlamıyor, bu kadar korkuyorduysan korunsaydın, ya da aldırsaydın kardeşim, biz burda çocuk sahibi olmak için aldığımız hormonların, yaşadığımız travmaların, çevreden gelen lafların haddi hesabı yok her gün her dakika dua ediyoruz bir çocuk sahibi olmak için buna rağmen burda insanlar sana destek olmak için bu kadar çaba sarfediyor ama yok anlamak istemiyorsun senin derdine bak vallahi çok iyi sabrettiniz.

Hemen moralini bozma dur bakalım hiç belli olmaz benim arkadaşım ilk 3 ay paçalarından kanlar akarak doktora koşardı maşallah mis gibi güzel bir kızı oldu.panik yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…