İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hemen moralini bozma dur bakalım hiç belli olmaz benim arkadaşım ilk 3 ay paçalarından kanlar akarak doktora koşardı maşallah mis gibi güzel bir kızı oldu.panik yok canım.
Canım duruma o kadar motiveyim ki, negatif sonuca elbette üzüleceğim ama kesinlikle yoluma umutla devam edeceğim.. burada da negatif olmak değil niyetim ama sadece kahverengi akıntı olsa yerleşme mi derdim her ne kadar 8. Gün olsa da. ama pıhtılı olduğunu görünce sonucun negatif olduğunu düşündüm. Sonuçta o pıhtılar rahim duvarının dökülmesi ile ilgili maalesef. Bir de klasik adetlerim de böyle başladığı için kendisini 100 m öteden tanırım ne yazık ki :)

Ay benim fitilim kısa, o günlerde bir kez daha net bir şekilde anladım. Görmezden geldim ama yazılan cevabı görüp sonra beye cevaben yazılmış diye okumak zorunda kalıyordum :)

Yaaa deme ne yapacagimi sasirdim ben valla. Aradin mi ne diyorlar?

Yerleşme olabilir mi?

Yaaa deme ne yapacagimi sasirdim ben valla. Aradin mi ne diyorlar?
Aramadım ne diyeceğim ki kuzum. Zaten protestan kullanıyorum sonuçta. Eve geldim fitil koydum ve uzandım. Ama geliyor gibi bir his var. Zaten kasık ağrım da şüphesiz adet diyor sessiz sessiz bana. yarın ararım ikinci kanı verecek miyim diye.
Geldiğinde kulaklarını çekeceğim ben bu bebenin.. o kadar sipariş verdim ekinoks bebesi istiyorum diye. Ama kimin umurunda.

Yerleşme olabilir mi?
Keşke olsa ama gidişat hiç öyle demiyor maalesef.

Sorucaksin iste sonucu adetin geldigini soyleyeceksin eger adetsen 2.kani vermene gerek var mi?

Klasik adetlerin öyle başlamıyor olsa başka bi şey olabilir, gebelik varsa hala devam ediyor olabilir diyecem ama gerçekçi olmak lazım. Sen de çok takılmıyorsun zaten sonuca, neticede negatif yüzdesi tüp bebek bile olsa her zaman daha yüksek. O yüzden kendimizi üzmiyciiiz önümüzdeki maçlara bakıciiz.

Sorucaksin iste sonucu adetin geldigini soyleyeceksin eger adetsen 2.kani vermene gerek var mi?
Kahverengi ya şimdilik ondan aramadım bir kaç saate kırmızıya döner. ben de yarın sabah arar ikinci kanı verecek miyim fitile devam edecek miyim diye sorarım. Sonuçta onlar söylemeden ilacı da bırakamamam.

Kahverengi ya şimdilik ondan aramadım bir kaç saate kırmızıya döner. ben de yarın sabah arar ikinci kanı verecek miyim fitile devam edecek miyim diye sorarım. Sonuçta onlar söylemeden ilacı da bırakamamam.
Kuzum sureci bilmedigimden soyledim oyle ondan soruyorum.. kanamam var demen gerekmiyor mu merkeze.

Yani bugun bende okudum bir arkadas da kanamis oyle bildigin saglikli dogurmus.. simdi 9 yasinda diyor omru uzun saglikli olsun belli olmuyor bu isler hayirlisi olsun hakkinda..
Sen naptin 4teydi gorusmen?
Ya iste herkeste bir farklı oluyor, insallah yerleşmedir. Gittim kuzum, bugün de kaynıyor orası, opular transferler, 5 e kadar bekledim. Yeni iğneler verdi iste, arkadakiler de yetişmiş dedi, persembe tekrar muayene. Hayırlısı olsun artık

Ya ben de isterim yerleşme olsun, hatta o da olmasın kafa hiç karışmasın.. ama durum hiç parlak değil. Bir iki saate kırmızıya döner böyle başlayıp. Sonuçta kendimi paralasam da ne değişecek ki. Ben çocuk sahibi olmak ve bir çocuk yetiştirmek sürecini düşününce tüm enerjimi hamile kalma aşamasında tüketmem istemiyorum. Sonuçta yol belli yöntem belli. Doktor şimdi bir ay dinlendirecek sonra yeni tedavi ile sahalara döneceğim. Keşke tüp bebek kesin çözüm olsa ama maalesef öyle bir şey de yok. Başarı oranlarını da biliyoruz. Kahraman embriyom kahraman bebem olamadı..ekinoks sevmiyorsa demek.. biz de önümüzdeki maçlara bakacağız artık

Kuzum sureci bilmedigimden soyledim oyle ondan soruyorum.. kanamam var demen gerekmiyor mu merkeze.

Ben de bilmiyorum ki ilk kez bu aşamaya geldim hatırlatırım :) yani daha kahverengideyiz diye aramadım. Normalde progestan kullanmasam kahverengiyi görünce arardım. Çünkü o aşamada verebilirler akılda bir soru işareti kalsın istemem. Ama zaten kullanıyorum. Kanama ilerleyen saatlerde gelir bende yarin ararım diye düşündüm.

Yurtdışında farklı mi ki işleyiş. Burada zırt pirt arıyoruz, su ilacı içebilir miyim vs. İnsallah yerleşmedir. Dua ettim merkezde, topladığınız her yumurta bebek olsun insallah, ben beklerim sorun değil dedim personele. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…