Canım duruma o kadar motiveyim ki, negatif sonuca elbette üzüleceğim ama kesinlikle yoluma umutla devam edeceğim.. burada da negatif olmak değil niyetim ama sadece kahverengi akıntı olsa yerleşme mi derdim her ne kadar 8. Gün olsa da. ama pıhtılı olduğunu görünce sonucun negatif olduğunu düşündüm. Sonuçta o pıhtılar rahim duvarının dökülmesi ile ilgili maalesef. Bir de klasik adetlerim de böyle başladığı için kendisini 100 m öteden tanırım ne yazık ki :)Hemen moralini bozma dur bakalım hiç belli olmaz benim arkadaşım ilk 3 ay paçalarından kanlar akarak doktora koşardı maşallah mis gibi güzel bir kızı oldu.panik yok canım.
Şu 17 yaşında kızı olan arkadaşa gösterdiğiniz sabıra şapka çıkardım, o günlerde burayı okuyordum zor tuttum kendimi yazmamak için o nasıl bir şeydi öyle, verdiğiniz ılımlı cvplar telkinler, motive etmeleriniz yok anlamıyor, bu kadar korkuyorduysan korunsaydın, ya da aldırsaydın kardeşim, biz burda çocuk sahibi olmak için aldığımız hormonların, yaşadığımız travmaların, çevreden gelen lafların haddi hesabı yok her gün her dakika dua ediyoruz bir çocuk sahibi olmak için buna rağmen burda insanlar sana destek olmak için bu kadar çaba sarfediyor ama yok anlamak istemiyorsun senin derdine bak vallahi çok iyi sabrettiniz.
Yaaa deme ne yapacagimi sasirdim ben valla. Aradin mi ne diyorlar?Kızlar
Yarım saat önce karın ağrım başladı ve adetim de başladı. Henüz kahverengi ama hem parçalı hem de zAten adetim de öyle başlıyor. Bir anda başladı hiç anlamadım. Dışarıdaydım hemen eve geldim uzandım bir de fitil koydum ama bence sonuç negatif ve önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
Yerleşme olabilir mi?Kızlar
Yarım saat önce karın ağrım başladı ve adetim de başladı. Henüz kahverengi ama hem parçalı hem de zAten adetim de öyle başlıyor. Bir anda başladı hiç anlamadım. Dışarıdaydım hemen eve geldim uzandım bir de fitil koydum ama bence sonuç negatif ve önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
Canım duruma o kadar motiveyim ki, negatif sonuca elbette üzüleceğim ama kesinlikle yoluma umutla devam edeceğim.. burada da negatif olmak değil niyetim ama sadece kahverengi akıntı olsa yerleşme mi derdim her ne kadar 8. Gün olsa da. ama pıhtılı olduğunu görünce sonucun negatif olduğunu düşündüm. Sonuçta o pıhtılar rahim duvarının dökülmesi ile ilgili maalesef. Bir de klasik adetlerim de böyle başladığı için kendisini 100 m öteden tanırım ne yazık ki :)
Yani bugun bende okudum bir arkadas da kanamis oyle bildigin saglikli dogurmus.. simdi 9 yasinda diyor omru uzun saglikli olsun belli olmuyor bu isler hayirlisi olsun hakkinda..Yerleşme olabilir mi?
Aramadım ne diyeceğim ki kuzum. Zaten protestan kullanıyorum sonuçta. Eve geldim fitil koydum ve uzandım. Ama geliyor gibi bir his var. Zaten kasık ağrım da şüphesiz adet diyor sessiz sessiz bana. yarın ararım ikinci kanı verecek miyim diye.Yaaa deme ne yapacagimi sasirdim ben valla. Aradin mi ne diyorlar?
Keşke olsa ama gidişat hiç öyle demiyor maalesef.Yerleşme olabilir mi?
Kesinlikle 2019 da bu topicte beraber çok mutlu günlerimiz olacak ben de buna inanıyorum.Allahtan ümit kesilmez, olmazsa da sonuna kadar devam edicez, 2019 hepimize uğurlu gelicek inşallah
Sorucaksin iste sonucu adetin geldigini soyleyeceksin eger adetsen 2.kani vermene gerek var mi?Aramadım ne diyeceğim ki kuzum. Zaten protestan kullanıyorum sonuçta. Eve geldim fitil koydum ve uzandım. Ama geliyor gibi bir his var. Zaten kasık ağrım da şüphesiz adet diyor sessiz sessiz bana. yarın ararım ikinci kanı verecek miyim diye.
Geldiğinde kulaklarını çekeceğim ben bu bebenin.. o kadar sipariş verdim ekinoks bebesi istiyorum diye. Ama kimin umurunda.
Keşke olsa ama gidişat hiç öyle demiyor maalesef.
Canım duruma o kadar motiveyim ki, negatif sonuca elbette üzüleceğim ama kesinlikle yoluma umutla devam edeceğim.. burada da negatif olmak değil niyetim ama sadece kahverengi akıntı olsa yerleşme mi derdim her ne kadar 8. Gün olsa da. ama pıhtılı olduğunu görünce sonucun negatif olduğunu düşündüm. Sonuçta o pıhtılar rahim duvarının dökülmesi ile ilgili maalesef. Bir de klasik adetlerim de böyle başladığı için kendisini 100 m öteden tanırım ne yazık ki :)
Aynen totosuna totosuna vurcaz beraberr sen niye ekinoksa hayir dedin bakiim bu kadar beklettin anneyi:) canimsin ya..Kesinlikle 2019 da bu topicte beraber çok mutlu günlerimiz olacak ben de buna inanıyorum.
Kahverengi ya şimdilik ondan aramadım bir kaç saate kırmızıya döner. ben de yarın sabah arar ikinci kanı verecek miyim fitile devam edecek miyim diye sorarım. Sonuçta onlar söylemeden ilacı da bırakamamam.Sorucaksin iste sonucu adetin geldigini soyleyeceksin eger adetsen 2.kani vermene gerek var mi?
Kuzum sureci bilmedigimden soyledim oyle ondan soruyorum.. kanamam var demen gerekmiyor mu merkeze.Kahverengi ya şimdilik ondan aramadım bir kaç saate kırmızıya döner. ben de yarın sabah arar ikinci kanı verecek miyim fitile devam edecek miyim diye sorarım. Sonuçta onlar söylemeden ilacı da bırakamamam.
Ya iste herkeste bir farklı oluyor, insallah yerleşmedir. Gittim kuzum, bugün de kaynıyor orası, opular transferler, 5 e kadar bekledim. Yeni iğneler verdi iste, arkadakiler de yetişmiş dedi, persembe tekrar muayene. Hayırlısı olsun artıkYani bugun bende okudum bir arkadas da kanamis oyle bildigin saglikli dogurmus.. simdi 9 yasinda diyor omru uzun saglikli olsun belli olmuyor bu isler hayirlisi olsun hakkinda..
Sen naptin 4teydi gorusmen?
Ya ben de isterim yerleşme olsun, hatta o da olmasın kafa hiç karışmasın.. ama durum hiç parlak değil. Bir iki saate kırmızıya döner böyle başlayıp. Sonuçta kendimi paralasam da ne değişecek ki. Ben çocuk sahibi olmak ve bir çocuk yetiştirmek sürecini düşününce tüm enerjimi hamile kalma aşamasında tüketmem istemiyorum. Sonuçta yol belli yöntem belli. Doktor şimdi bir ay dinlendirecek sonra yeni tedavi ile sahalara döneceğim. Keşke tüp bebek kesin çözüm olsa ama maalesef öyle bir şey de yok. Başarı oranlarını da biliyoruz. Kahraman embriyom kahraman bebem olamadı..ekinoks sevmiyorsa demek.. biz de önümüzdeki maçlara bakacağız artıkKlasik adetlerin öyle başlamıyor olsa başka bi şey olabilir, gebelik varsa hala devam ediyor olabilir diyecem ama gerçekçi olmak lazım. Sen de çok takılmıyorsun zaten sonuca, neticede negatif yüzdesi tüp bebek bile olsa her zaman daha yüksek. O yüzden kendimizi üzmiyciiiz önümüzdeki maçlara bakıciiz.
Kuzum sureci bilmedigimden soyledim oyle ondan soruyorum.. kanamam var demen gerekmiyor mu merkeze.
Yurtdışında farklı mi ki işleyiş. Burada zırt pirt arıyoruz, su ilacı içebilir miyim vs. İnsallah yerleşmedir. Dua ettim merkezde, topladığınız her yumurta bebek olsun insallah, ben beklerim sorun değil dedim personele. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallahKuzum sureci bilmedigimden soyledim oyle ondan soruyorum.. kanamam var demen gerekmiyor mu merkeze.
Kızlar
aynen öyle yavrum, önümüzdeki maçlara bakacağızne insan üzülüyor tabi uzulmemek elde degil.ben de üzüldüm. ama devammm öyle dagilmadan umutsuzluğa düşmeden,suan da yaptığın gibi. sabir gelicek sipalarimiz. misal bi hamile kalim dogunca dicem verin saplagi ben aticam benim hakkim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?