İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

yavrum bidaki tedavin de transferden önce akapuntur yaptirsan ?? tutunmya baya fayda sağlıyormuş. sozde bende gidicem aylardir sira gelmedi ona. ama cok istiyorum gitmek..

Oh süper haber, inşallah hepsi dopdolu sağlıklı embriyolar olsun, opuya bensiz giricen, önümüzdeki ay yetişirim ben sana

Canım burada öyle 7/24 aramıyorsun biraz daha farklı. Daha pimpirikli birisi olsam ve de fitil kullanmasam kendimi tutamayıp doktorumu arardım belki. Ama şimdi ne diyeceğim ki?Zaten progestan kullanıyorum. Eğer bugün test pozitifse ve adet başlıyorsa, aslında bir sorun var ve çok da müdahale etmemek lazım gibi geliyor bana. Ne olursa olsun çocuğum olsun değil, sağlıklı bir gebelikle gelecek sağlıklı bir çocuk istediğimiz sonuçta.

Arkadakilerin yetişmesine sevindim canım. Muhtemelen bir sonraki kontrolde opu tarihi de belli olur. Şimdilik herşey iyi gidiyor gibi.. umarım devamı da böyle olur

yavrum bidaki tedavin de transferden önce akapuntur yaptirsan ?? tutunmya baya fayda sağlıyormuş. sozde bende gidicem aylardir sira gelmedi ona. ama cok istiyorum gitmek..
Nedense ben akapuntur hiç düşünemiyorum kuzum ya.. kilo verirken, tüp bebek yaparken hiç bir aşamada o aklıma gelmiyor. Şimdilik böyle devam edeyim diyorum. Çok talep olduğunu etkili olduğunu hep duyuyoruz ama benim hiç öyle bir tavrım olmuyor nedense

Arkadakilerin yetişmesine sevindim canım. Muhtemelen bir sonraki kontrolde opu tarihi de belli olur. Şimdilik herşey iyi gidiyor gibi.. umarım devamı da böyle olur
İnsallah canım, doğru dimi tarihi söyler persembe. İnsallah hepimiz için mutlu son yakındır :) Senin gibi her duruma hazırlıklıyım. Bu ay iptal deseydi, kendi doktoruma gidecektim, hazır aldım hormonları aldım, takip ve çatlatma iğnesi diye :) Yoksa psikolojimin ip üstünde yürüdüğünü düşünüyorum, sallanırsan dipsiz kuyu diyorum, aklını başına al

Tedbirler alınmış, mantıklı aslında o işleyiş de bize değişik geliyor, alıştırmışlar bizi ne olursa olsun arayın diye. Akşam yaz mutlaka durumu, rengini merak ederiz.

kendine bir b plani yapmissin iyi guzel ama buna gerek kalmamis o daha guzel..sonucta bu bir tedavi bazilarimiz ilk denemede bazilarimiz 2-3-4 te, zamani bilinmez ama, o çocugu sonunda hepimiz eve götürecegiz bence :)

Caniim super haber o zmn epey yumurtalar olusmuss insallah devami da iyi gelsin..masallah

kendine bir b plani yapmissin iyi guzel ama buna gerek kalmamis o daha guzel..sonucta bu bir tedavi bazilarimiz ilk denemede bazilarimiz 2-3-4 te, zamani bilinmez ama, o çocugu sonunda hepimiz eve götürecegiz bence :)

İnsallah kuzum, bence de

Caniim super haber o zmn epey yumurtalar olusmuss insallah devami da iyi gelsin..masallah

Çok yumurta yok, yaş ve amh Toplam 5 yumurta, arkadakiler de yetişmiş, su an firesiz gidiyoruz, stres yapma, aynen devam dedi ve jet gibi çıktı odadan

Ben öğlen gittim çok kalabalık yoktu 2-3 kişi vardı sabahtan opu ları yaptıkları için öğlene kadar daha sakin oluyor
Koluna yeşili takan sıvı alıp dolanıyordu, galiba transferler onlar, yarı sıkışık nasıl olunur diye soruyorlardı :)

Çok yumurta yok, yaş ve amh Toplam 5 yumurta, arkadakiler de yetişmiş, su an firesiz gidiyoruz, stres yapma, aynen devam dedi ve jet gibi çıktı odadan
ay benim Turkiye deki doktor gibi. odadan cikiyor hemsiresine diyor ki "simdi hangi odaya gidiyorum" :) kardesime dedim ki bir gun "adama uzaktan bakan birisi, daha gidecegi yeri bilmiyor bu mu bizi cocuk sahibi yapacak der " :)
benim kardes biraz titizdir, benim şaka yollu soyledigimi o cok önceden ciddi ciddi düsünmuş ve miyom ameliyatindan sonra bu oda sormasi yaslilik alameti mi acaba demis ve adamin ellerini gozlemlemis titriyor mu diye. ayrica tokalasirken kendince ellerinin gucunu ölçmüş. benim aklimin ucundan bile gecmedi boyle bir sey. işte insanlar çeşit çesit ve farkindaliklari da ona gore degisiyor :)

Evet canim biliyorum ama en azindan durumlari soylemislerdir diye dusunuyordum hani soyle olursa soyle yap vs. diye neyse kuzum sen iyi ol da ❤

Kardeşin Sherlock gibiymiş masallah Valla adam sakal traşını olamamış, sac bas dağınık. Önceki halini bilmesem hapishane kackini derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…