İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Kardeşin Sherlock gibiymiş masallah Valla adam sakal traşını olamamış, sac bas dağınık. Önceki halini bilmesem hapishane kackini derdim
sagrakesi ameliyati oldum ben seneler once. dahiliyede randevu bekliyorum bir genel cerrah geldi anneme dedim ki " adama bak kendini kaybetmis buna kim guvenir de ameliyat olur" sonra gittim adama ameliyat oldum :) ama iki doktorlardi ondan oldum dermisim :)

Ne diyosuunn 5e az mi diyosunn masallah kiz daha ne olsun geriden gelseler de yetismisler:)
Ay yetiştiler valla çok şükür. Dışarda oluyorum mesela diyorum ki ben kalkıyorum yumoslarimin karnı acıkmış Herkes her şeyi biliyor artık, iyice geyige vurdum olayı

Ay yetiştiler valla çok şükür. Dışarda oluyorum mesela diyorum ki ben kalkıyorum yumoslarimin karnı acıkmış Herkes her şeyi biliyor artık, iyice geyige vurdum olayı
o da bir sey mi bizim yumurta ile sperm dölledi transfer besinci gun olacak dendi hastaneye embriyo ziyareti yapmayi hayal ediyorduk. olacaklari düşünüp herhalde en az bir saat gülüyorduk eşimle. burada psikolog onayi gerekiyor tedavilerde. oyle bir sey yapsak kim bu şekerliler diye psikolog bizim süreci ışık hiziyla iptal ederdi :)

Dış görünüş ne kadar etkiliyor dimi insanı :) Ben lisedeyken bir cerrah vardı, her daim içermiş, içmezse elleri titrermiş. Adamın tırnak vs ozbakimi sıfırmış. Ona ameliyat olmak için sıraya giriyorlardı cok başarılı diye :) Bir de pimpirikli yengem var, dayımın katarakt ameliyatını yapacak doktorun, eşiyle ayrılık aşamasında olduğunu öğrenince başka doktora götürmüştü aklı başında değildir diye Senin kardeş gibi valla kafa cin gibi :)

Annem kızdı biraz da erkeklerin yanında nasıl konuşma diye. Valla dedim hiiicccc kusura bakma, ben iki güne bir bacak acıyorum, ayıp diye bir kelume yok bende

bazi insanlar cidden cok detayci oluyor. ama hayatta daha cok yoruluyorlar orasi da kesin. eminim onlar da daha rahat olmak ister ama olamiyorlar kafa baska turlu calisiyor cunku :)

Hangi taraftaysa yumurtan o tarafa yat ilişkiden sonra birisi tutuyor demişti öyle.

Kizlar merhaba boyle bisey okudum bi doktorun insta sayfasinda acaba olabilitesi varmidirki? Eki Görüntüle 2247225
Allahım daha neler öğrenicez, bu akşam yemek yerken şu enjektör ile spermleri gönderme metodunu anlattım adamın bana bir bakışı vardı ki anlatamam kızlar, kesin bu kadın iyice kafayı yedi diye içinden geçirdi, bu 3 saat olayını da deneriz denemediğimiz kalmasın, 2-3 gün geçsin bunu da öyle anlatayım gerçi bu hoşuna gider kesin

Kizlar merhaba boyle bisey okudum bi doktorun insta sayfasinda acaba olabilitesi varmidirki? Eki Görüntüle 2247225
Ek bilgiler :

Erkeklerin boşaldıkça kaliteli sperm sayısı artıyormuş bu doğru. O nedenle fertile dönemden önce de boşalmaları lazım. Yani ovulasyondan birkaç gün önce işe koyulmak lazım.

In general, research is showing that men should ejaculate between three and four times a week to ensure a proper amount of motile, normal sperm.

Yalnız önemli bir nokta var. Normal sayımlı erkeklerde 6 günlük ovulasyon penceresinde birkaç gün yapmak uygundur diyor... Yani her gün birkaç kereye gerek yok diyor. Çünkü normal sayımlılarda bir gelişme gözlenmemiş. Doktorun saçma sapan eksik bilgi vermesi de ayrıca gıcık etti beni.

What if you have normal sperm count? For those with regular sperm count, the current recommendation is to have intercourse on multiple days throughout the 6 days of the fertile window. This will raise the overall probability of conception, though not additively. Daily intercourse during the fertile window is preferable to less frequent intercourse because each day of intercourse raises the probability of pregnancy (source).

Canim adetime 2 gun falan kala ovu testi yaptim, hatta cok arastirdim bende, yumurtala gunu gibi,pik yaptığı gun gibi iki tane koyu cizgiyi gordum ve hamilemiymisim, gebelik devam ederken ara ara ovu testi yaptim hep cift cizgi cikti, cevap gec oldu ama yasayan birinden duu istedim

Ya o enjektör olayini bende okudumda cesaret edemedim aslinda oylede cok hamile kalan var.ama 3 saat olayi daha kolay sanki

Yani simdi ben ovulasyon testiyle takip yapıyorum yumurtlama gunu ve ertesi gunu boyle yapsak olurmuki.hergune zaten can dayanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…