Ayni durum,6 dolacak birkaç aya, sürekli sorular, eşimin akrabalari, iş arkadaslari falan, o gun kayinvalidemin moruk komşusu camdan düşecekti bana bebek yokmu dedi, artik vakti dedi, bi cenaze olsun bende ona diyecem sira sende, vaktin geldi diye tövbe yaaaKesinlikle. Artik annemle bile konusmak istemiyorum bu konulari. Sadece burada rahatca komusuyorum. Annemin surekli sormasi filan kaygilandiriyor bnei. O yuzden ona bahsetmiyorum. Es dost arkadas ise ne niyetle soruyor bilmedigim icin konusmak istemiyorum. 6 yillik evli hatun cocugu olmadigi halde zırt pırt cocuk soruyor bana. O yuzden en guzeli burada paylasmak.
Canim adetime 2 gun falan kala ovu testi yaptim, hatta cok arastirdim bende, yumurtala gunu gibi,pik yaptığı gun gibi iki tane koyu cizgiyi gordum ve hamilemiymisim, gebelik devam ederken ara ara ovu testi yaptim hep cift cizgi cikti, cevap gec oldu ama yasayan birinden duu istedim
Ben de inaniyorum.. sizin icin de hayallerime devam ediyorum..:)iyiyim kuzum ya tabiki uzuldum sıkıldım. ama bunlar anlık duygularim. buyuk resimde hala o nazli bebe var ve o bebe bu eve gelecek :)
Bence spremleri yetersiz olanlarda tüplerde sıkıntısı olanlarda başarı oranı yüksek.Benim de aklıma takılmıyor değil, şansa kaliteli yumurtan olursa o doktora veya merkeze denk geliyor, sonra o doktor veya IVF merkezi yaptı oluyor. Sonuçta yumurta kalitesiz ise tüp bebek tedavisi de embriyo kalitesi nedeni ile başarısızlık ile sonuçlanabilir. Acaba döllenme becerisi olmayan sperm veya yumurtaya müdahele edildiği için mi şans artıyor
Kızlar bu arada her ay büyüyen yumurta en sağlıklısı diye bir şey yok öyle olsaydı genç yaşta hamile kalıp sağlıksız bebek dünya gelmezdi, doktorumun açıklaması böyleydi bana da mantıklı geldi, hele bizim yaşlarımızda kromozom bozukluğu olan çok yumurtamız var ki bu kadar yumurta takibi aşılama tüp bebek sonucunda olumlu sonuç alamıyoruz.
Hadi ayol hamile yok mu daha? Amma yavaş grup :)))
Senden bi atak bekliyorum benHadi ayol hamile yok mu daha? Amma yavaş grup :)))
Kizlar merhaba boyle bisey okudum bi doktorun insta sayfasinda acaba olabilitesi varmidirki? Eki Görüntüle 2247225
Hahahha son bi umut deniycem ben.Off yeminle bezdim.. Olmaz olsun öyle araştırma. Uğraşamam o kadar aşındım artık yiter yaaaa!
Hayirlisi olsun canim hakkinda, yine de erkenden üzme kendini, hic belli olmaz kuzumCanım duruma o kadar motiveyim ki, negatif sonuca elbette üzüleceğim ama kesinlikle yoluma umutla devam edeceğim.. burada da negatif olmak değil niyetim ama sadece kahverengi akıntı olsa yerleşme mi derdim her ne kadar 8. Gün olsa da. ama pıhtılı olduğunu görünce sonucun negatif olduğunu düşündüm. Sonuçta o pıhtılar rahim duvarının dökülmesi ile ilgili maalesef. Bir de klasik adetlerim de böyle başladığı için kendisini 100 m öteden tanırım ne yazık ki :)
Ek bilgiler :
Erkeklerin boşaldıkça kaliteli sperm sayısı artıyormuş bu doğru. O nedenle fertile dönemden önce de boşalmaları lazım. Yani ovulasyondan birkaç gün önce işe koyulmak lazım.
In general, research is showing that men should ejaculate between three and four times a week to ensure a proper amount of motile, normal sperm.
Lying down after sex does NOT increase a woman's chances of getting pregnant
The age-old theory has been exposed as a myth following a major study reports Mirror health editor Andrew Gregory in Helsinki, Finlandwww.mirror.co.uk
Kimyasal olması için tutunması lazım, döllenmesi yeterli değil canım. Bugün kan vermiştim o pozitifse ve üstüne regl olursam kimyasal olur. Zaten bu kanı da hamilelik varsa ellerinde referans değer olsun diye verdim herhalde. Eğer test negatifse regl olursam bu embriyonun tutunamadığı anlamına gelecekBence spremleri yetersiz olanlarda tüplerde sıkıntısı olanlarda başarı oranı yüksek.
panic_attack gönderdiği video çok açıklayıcı. Tüp bebekte her yumurta ve her sprem kullanılıyor ve bunlardan hasarlilar da olabiliyor diyor. Doğal süreçte kaliteli yumurta ve onu dölleyebilecek yetenekte sperm daha sağlıklı embriyo oluşturuyormuş. Yani kaliteye önem verip artık tüp mu denk gelir normal mi nasibimiz o olur.
Genç yaşta belki kromozomlarda sorun olduğundan oluyor olabilir. Birde genelde akraba evliliğinden kaynakliydi o sorunlar.
Ben birde kromozom bozukluğu olan yumurtanın dollenecegini de sanmıyorum. Oldu ki dollendi vücut onu kimyasal olarak atıyor zaten. Doğal süreç herşey planlı.
Henüz yok eli kulağında :)
dennisgo istirahat et ve dinlen belli olmaz bu işler. Testin varsa yap bi tane bence.
Şimdi olursa olmazsa kimyasal mi olmuş olacak bu durum. Hazır döllenmiş yumurta sonuçta. ?
Ben de inaniyorum.. sizin icin de hayallerime devam ediyorum..:)
Hayirlisi olsun canim hakkinda, yine de erkenden üzme kendini, hic belli olmaz kuzum
Off yeminle bezdim.. Olmaz olsun öyle araştırma. Uğraşamam o kadar aşındım artık yiter yaaaa!
Oyle valla hepinizle ayri sureci yasiyorum.. bi de ustune kendimin sureci:))Teşekkürler kuzum sen hepimizle süreci yaşıyorsun ve beraber sevineceğiz pozitif sonuçlarımıza :)
Hcg hormonu yüzünden pozitif çıkıyodur o zaman. Çatlatma iğnesinde de o olduğuna ve henüz etkisi geçmediğine göre ovu testimin pozitif çıkması normal. :) Teşekkür ederim cevap için.
Ya bu araştırmaları okuyup, araştırmalara göre yaşamaktan oluyor hep.. doğaçlama denilen bir şey var ya hani hepimizin unuttuğu bir zahmet ona dönmek lazım. Ama bende tek tüp var o nedenle çare tüp bebek bende :)
Kimyasal olması için tutunması lazım, döllenmesi yeterli değil canım. Bugün kan vermiştim o pozitifse ve üstüne regl olursam kimyasal olur. Zaten bu kanı da hamilelik varsa ellerinde referans değer olsun diye verdim herhalde. Eğer test negatifse regl olursam bu embriyonun tutunamadığı anlamına gelecek
Eve geldiğimden beri uzanıyorum fitil de koyduğum. Öyle bekliyorum bakalım
23 24u uygun gibi bol da almissin nasilsa bakariz koyuluga:) ne dersin gı ❤Evet. Döllenecek olan tek ilişkide döllenir yahu. 3 gün yaşıyo bu sperm. Takılıyo tüpte. 24 saat içinde de bi zahmet buluşsunlar artık aylardır.
Ben kendi adıma özellikle bu aşılama olayında bizzat hissettiğim için spermle yumurtanın buluşamadığını falan düşünmüyorum. Tüplerden geçiş olmuş çünkü.
Bizde ya spermin o baş kısmından salgılaması gereken enzimde sıkıntı var ya da yumurta dandik, kabuğu sert vs. Diğer ihtimal de rahime tutunamama.
Bi de iki gündür göbeem kanıyo iğne yaparken yav. Daha 7 tane var. Elimin ayarı mı kaçtı acep noldu.
Erken gebelik testlerim de geldi. 25'inden önce yaparım da ne zaman yapsam acabaaağğğğ?
Gonapeptyl yaparken benimde çok sık kanıyordu iğneyi dik batırıp dik çıkarmaya dikkat ediyordum o zaman daha az kanıyordu. İğne ucu ile alakalı sanırım. Erken gebelik testi ile 5 gün önceden öğrenilmiyor mu? Ama o gün oran biraz düşük 3-4 gün kala yapabilirsin sanırım.Evet. Döllenecek olan tek ilişkide döllenir yahu. 3 gün yaşıyo bu sperm. Takılıyo tüpte. 24 saat içinde de bi zahmet buluşsunlar artık aylardır.
Ben kendi adıma özellikle bu aşılama olayında bizzat hissettiğim için spermle yumurtanın buluşamadığını falan düşünmüyorum. Tüplerden geçiş olmuş çünkü.
Bizde ya spermin o baş kısmından salgılaması gereken enzimde sıkıntı var ya da yumurta dandik, kabuğu sert vs. Diğer ihtimal de rahime tutunamama.
Bi de iki gündür göbeem kanıyo iğne yaparken yav. Daha 7 tane var. Elimin ayarı mı kaçtı acep noldu.
Erken gebelik testlerim de geldi. 25'inden önce yaparım da ne zaman yapsam acabaaağğğğ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?