İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ayni durum,6 dolacak birkaç aya, sürekli sorular, eşimin akrabalari, iş arkadaslari falan, o gun kayinvalidemin moruk komşusu camdan düşecekti bana bebek yokmu dedi, artik vakti dedi, bi cenaze olsun bende ona diyecem sira sende, vaktin geldi diye tövbe yaaa

Hcg hormonu yüzünden pozitif çıkıyodur o zaman. Çatlatma iğnesinde de o olduğuna ve henüz etkisi geçmediğine göre ovu testimin pozitif çıkması normal. :) Teşekkür ederim cevap için.

Bence spremleri yetersiz olanlarda tüplerde sıkıntısı olanlarda başarı oranı yüksek.
panic_attack gönderdiği video çok açıklayıcı. Tüp bebekte her yumurta ve her sprem kullanılıyor ve bunlardan hasarlilar da olabiliyor diyor. Doğal süreçte kaliteli yumurta ve onu dölleyebilecek yetenekte sperm daha sağlıklı embriyo oluşturuyormuş. Yani kaliteye önem verip artık tüp mu denk gelir normal mi nasibimiz o olur.

Genç yaşta belki kromozomlarda sorun olduğundan oluyor olabilir. Birde genelde akraba evliliğinden kaynakliydi o sorunlar.

Ben birde kromozom bozukluğu olan yumurtanın dollenecegini de sanmıyorum. Oldu ki dollendi vücut onu kimyasal olarak atıyor zaten. Doğal süreç herşey planlı.

Hadi ayol hamile yok mu daha? Amma yavaş grup :)))

Henüz yok eli kulağında :)

dennisgo istirahat et ve dinlen belli olmaz bu işler. Testin varsa yap bi tane bence.

Şimdi olursa olmazsa kimyasal mi olmuş olacak bu durum. Hazır döllenmiş yumurta sonuçta. ?

Hayirlisi olsun canim hakkinda, yine de erkenden üzme kendini, hic belli olmaz kuzum

Evet uzun süre beklemiş spermden hayır gelmez. Kalite ve hızlı sperm sayısı düşüyor çünkü. O yüzden biz hep adet bitimi hemen bi kir pas atma ilişkisi yaşıyoruz. İki gün sonra tekrar başlayıp gün aşırı devam ediyoruz. Adete 1 hafa kala ise ben tatil ilan ediyorum. Görüldüğü üzere sonuç yok :)))

Kimyasal olması için tutunması lazım, döllenmesi yeterli değil canım. Bugün kan vermiştim o pozitifse ve üstüne regl olursam kimyasal olur. Zaten bu kanı da hamilelik varsa ellerinde referans değer olsun diye verdim herhalde. Eğer test negatifse regl olursam bu embriyonun tutunamadığı anlamına gelecek
Eve geldiğimden beri uzanıyorum fitil de koyduğum. Öyle bekliyorum bakalım

Off yeminle bezdim.. Olmaz olsun öyle araştırma. Uğraşamam o kadar aşındım artık yiter yaaaa!

Ya bu araştırmaları okuyup, araştırmalara göre yaşamaktan oluyor hep.. doğaçlama denilen bir şey var ya hani hepimizin unuttuğu bir zahmet ona dönmek lazım. Ama bende tek tüp var o nedenle çare tüp bebek bende :)

Rica ederim ama tabi gebelikten de olabilir,iyi düşünelim iyi olsun, en basta hayirlisi olsun hepimiz için
Hcg hormonu yüzünden pozitif çıkıyodur o zaman. Çatlatma iğnesinde de o olduğuna ve henüz etkisi geçmediğine göre ovu testimin pozitif çıkması normal. :) Teşekkür ederim cevap için.

Evet. Döllenecek olan tek ilişkide döllenir yahu. 3 gün yaşıyo bu sperm. Takılıyo tüpte. 24 saat içinde de bi zahmet buluşsunlar artık aylardır.
Ben kendi adıma özellikle bu aşılama olayında bizzat hissettiğim için spermle yumurtanın buluşamadığını falan düşünmüyorum. Tüplerden geçiş olmuş çünkü.
Bizde ya spermin o baş kısmından salgılaması gereken enzimde sıkıntı var ya da yumurta dandik, kabuğu sert vs. Diğer ihtimal de rahime tutunamama.

Bi de iki gündür göbeem kanıyo iğne yaparken yav. Daha 7 tane var. Elimin ayarı mı kaçtı acep noldu.

Erken gebelik testlerim de geldi. 25'inden önce yaparım da ne zaman yapsam acabaaağğğğ?

Şu an gelen giden yok mu? Adet olsa progestana rağmen kesilmezdi. Bence de iki kan kimyasal olup olmadığını anlamak için. 14. Gun mu oluyor bugün tam.

23 24u uygun gibi bol da almissin nasilsa bakariz koyuluga:) ne dersin gı ❤

Gonapeptyl yaparken benimde çok sık kanıyordu iğneyi dik batırıp dik çıkarmaya dikkat ediyordum o zaman daha az kanıyordu. İğne ucu ile alakalı sanırım. Erken gebelik testi ile 5 gün önceden öğrenilmiyor mu? Ama o gün oran biraz düşük 3-4 gün kala yapabilirsin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…