Şu an gelen giden yok mu? Adet olsa progestana rağmen kesilmezdi. Bence de iki kan kimyasal olup olmadığını anlamak için. 14. Gun mu oluyor bugün tam.
6 gun var, ortayi bulalim 22 siEvet. Döllenecek olan tek ilişkide döllenir yahu. 3 gün yaşıyo bu sperm. Takılıyo tüpte. 24 saat içinde de bi zahmet buluşsunlar artık aylardır.
Ben kendi adıma özellikle bu aşılama olayında bizzat hissettiğim için spermle yumurtanın buluşamadığını falan düşünmüyorum. Tüplerden geçiş olmuş çünkü.
Bizde ya spermin o baş kısmından salgılaması gereken enzimde sıkıntı var ya da yumurta dandik, kabuğu sert vs. Diğer ihtimal de rahime tutunamama.
Bi de iki gündür göbeem kanıyo iğne yaparken yav. Daha 7 tane var. Elimin ayarı mı kaçtı acep noldu.
Erken gebelik testlerim de geldi. 25'inden önce yaparım da ne zaman yapsam acabaaağğğğ?
Bayildim kardesine5 gün embriyosu transfer edildi bugün transferden sonra 8. Gün..yani opudan sonra 13. Gün oluyor. Şu an hala kahverengi devam ediyor. Şimdi bir de şeffaf akıntı eşlik etmeye başladı.Adet öncesi bana bunlar oluyor o nedenle çok benzetiyorum reglime. Şu anki ağrılarım bile tanıdık. Ama kırmızıya dönene kadar bekleyeceğim tabiki. Progestan kullanırken Regl olan da var olmayan da var. Ben aşılamada testin negatif olduğunu öğrendimde bıraktım, ertesi gün Regl oldum ama zaten o benim adet günümdü. Gecikme olmadığı için progestan etkisini bilemiyorum. Ama bence progestan yavaşlatıyorsa adetin başlamasını en azından sabaha kırmızılarla uyanırım diye düşünüyorum. Yarın sabah merkezi arayacağım zaten.
Bu arada adet zamanı ayaklarım üşür yüzüm yanar. Kardeşime söylerim o da bana “ reglin başlayacak” der. Bu aramızda iki senedir süren bir repliktir :) bugün yine yazdım ona “ayağım üşüyor yüzüm yanıyor gönder gelsin repliğin” dedim, “yat uyu geçer” demiş. Çok güldüm :)
Ahahahaa. Hakediyorlar ya.illallah dedirtiyolar artik. Isyerinde insanlarla yuzyuxe gelmemek icin farkli kattaki tuvaleti kullanir oldum. Cunku insanlari tersledikce ben uzuluyorum. En iyisi karsilasmamakAyni durum,6 dolacak birkaç aya, sürekli sorular, eşimin akrabalari, iş arkadaslari falan, o gun kayinvalidemin moruk komşusu camdan düşecekti bana bebek yokmu dedi, artik vakti dedi, bi cenaze olsun bende ona diyecem sira sende, vaktin geldi diye tövbe yaaa
23 24u uygun gibi bol da almissin nasilsa bakariz koyuluga:) ne dersin gı ❤
Kardeşim candır. Aramızda coğrafi olarak 3300 km var ama gerçek anlamda bu mesafe bir kol boyunu asla geçmedi, geçemez de..Bayildim kardesine
Kuzum ama ignenin etkisi diye bir gercek var:) 11.gun ne zmn pekiGeç o yaa :))
Ignenin etkisiyle pozitif cikma ihtimali yuksek o yuzden aslinda erken gebelik testi gereksiz gibi su durumda normal test bile olurdu.. panic gı insallah senle bayram yapaliiimm ❤
Kuzum ama ignenin etkisi diye bir gercek var:) 11.gun ne zmn peki
Simdi bizim is yerinde bi kiz var 6 haftalik evliyken 4 haftalik hamileydi,herkes artik sende düşün, vakti geldi geçiyor diyor, sanki ben düşünmüyorum, dediğin en iyisi, seni beni anlamayanlarla muhatap olmamakAhahahaa. Hakediyorlar ya.illallah dedirtiyolar artik. Isyerinde insanlarla yuzyuxe gelmemek icin farkli kattaki tuvaleti kullanir oldum. Cunku insanlari tersledikce ben uzuluyorum. En iyisi karsilasmamak
6 gun var, ortayi bulalim 22 si
Ne güzel, bir kız kardeş hic bir seye degisilmez bencedeKardeşim candır. Aramızda coğrafi olarak 3300 km var ama gerçek anlamda bu mesafe bir kol boyunu asla geçmedi, geçemez de..
Bisey sorcam bende gecen ay asilama olmustum ama ben asilamanin 19.günü regl oldum.bunun nedeni ne olabilir.daha erken olmam gerekmezmiydi yumurtayi erken buyuttukleri icin.ben normal regl günümde oldumAraştırmalarıma göre aşılamadan 10 gün sonra 0-5 arası bi değer çıkıyomuş. Erken gebelik testi tertemiz çıkar yani.
11. Ve 12. Günlerde 5'in üzeri silik çizgi.
13. Ve 14. Günlerde 10-50 civarı çıkanlar var. İkizse zaten 200'lerde çıkıyodur.
Cuma günü yapam bi tane kııız aşılamadan 10 gün sonraa.. Olma mı gı? Ha gülüm?
Bisey sorcam bende gecen ay asilama olmustum ama ben asilamanin 19.günü regl oldum.bunun nedeni ne olabilir.daha erken olmam gerekmezmiydi yumurtayi erken buyuttukleri icin.ben normal regl günümde oldum
13 subat gece 11.30da igneyi oldum 15 subat sabah 10.30 gibi asilama oldu 6 marttada adet oldumÇatlatma iğnesini ne zaman oldun? Yani ayın kaçıydı? Adet olduğunda ayın kaçıydı?
13 subat gece 11.30da igneyi oldum 15 subat sabah 10.30 gibi asilama oldu 6 marttada adet oldum
Bende oyle düsundum kesin gec catladi dedim.bide crinone jel kullaniyodum ama onu zaten 12 gun kullanip biraktim.onun geciktrdigini dusunmuyorum adetim bi tuhafti zaten sıfır agrili ve koyu kahve oldu.bidahada yaptirmam asilama falan sanirim bosa zaman kaybi gibi geldi bana.test 10 gunden sonra negatif oldu hep20 gün sonra adet olmuşsun. İlginç gerçekten. Test hep negatif miydi? Progesteron kullandıysan onun da etkisi olabilir ama onun etkisi sadece adet yoğunluğunu arttırmak olarak biliyorum. Yüksek ihtimalle yumurtana iğne etki etmemiş ve sonra kendiliğinden geç çatlamış. Yani senin yumurta tam olarak 20 Şubat'ta çatlamış. Adetten 14 gün önce.
Ben normalde iğneden tam 14 gün sonra adet oluyorum. Bi kere 17 gün sonra olmuştum o da kimyasal olan aydı. Bakalım bu sefer de tutmazsa kaç gün sonra adet olacam.
Doktorlardan edindiğim bilgi şu:
Ne zaman adet olacağını kesin olarak bilemezsin ama yumurtlama gününü adet olduğun gün hesaplayabilirsin. Ne zaman adet olduysan 14 gün öncesinde yumurta çatlamış demektir.
Bende oyle düsundum kesin gec catladi dedim.bide crinone jel kullaniyodum ama onu zaten 12 gun kullanip biraktim.onun geciktrdigini dusunmuyorum adetim bi tuhafti zaten sıfır agrili ve koyu kahve oldu.bidahada yaptirmam asilama falan sanirim bosa zaman kaybi gibi geldi bana.test 10 gunden sonra negatif oldu hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?