- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
kizlar
kajverengiler kisa sure önce kirmiziya döndü. gayet adet kanamasi.. her ay kendisiyle bakıştığımız icin cok iyi taniyorum. sabah arayacagim merkezi ama benim ekinoks bebesi yalan oldu.
ekinoks bebesi isteriz diye siparis veremezsiniz ben ne zaman istersem o zaman gelirim diyor sıpa. hayir daha filin burnunda atom. bizi takmiyor nasil olacak bu iş :)Hayırlısı olucek :)
Hayırlısı olsun canım, daha güzeli gelecek sana, ekinoks da neymişkizlar
kajverengiler kisa sure önce kirmiziya döndü. gayet adet kanamasi.. her ay kendisiyle bakıştığımız icin cok iyi taniyorum. sabah arayacagim merkezi ama benim ekinoks bebesi yalan oldu.
ekinoks bebesi isteriz diye siparis veremezsiniz ben ne zaman istersem o zaman gelirim diyor sıpa. hayir daha filin burnunda atom. bizi takmiyor nasil olacak bu iş :)
ocak bebesi olsun diyecegimi saniyorsa cok yanılıyor. anladim ki sipariş olayına acayip acayip gıcık. ne zaman isterse gelsin. ben igneleri vurur bakarim keyfime :)Sen de onu takma. "Sen yokken ben hayatımı yaşamıyodum sanki şımarığa bak, hıh!" de. "Ayy göçüm!" de. :))
ben dedim bizimkine bide böyle deneyelim ikinciye halin kalmazsa şırınga yaparizBirinciyi yaptik da 180 dkya ikincisi kaldi
Benim de yumurta ve tüplerin buluşamadığını söyleyen doktora takıldı aklımEvet. Döllenecek olan tek ilişkide döllenir yahu. 3 gün yaşıyo bu sperm. Takılıyo tüpte. 24 saat içinde de bi zahmet buluşsunlar artık aylardır.
Ben kendi adıma özellikle bu aşılama olayında bizzat hissettiğim için spermle yumurtanın buluşamadığını falan düşünmüyorum. Tüplerden geçiş olmuş çünkü.
Bizde ya spermin o baş kısmından salgılaması gereken enzimde sıkıntı var ya da yumurta dandik, kabuğu sert vs. Diğer ihtimal de rahime tutunamama.
Bi de iki gündür göbeem kanıyo iğne yaparken yav. Daha 7 tane var. Elimin ayarı mı kaçtı acep noldu.
Erken gebelik testlerim de geldi. 25'inden önce yaparım da ne zaman yapsam acabaaağğğğ?
bana da mantıklı gelıyor dedıgın canımOvulasyon günü oluşan gebeliklerde kimyasal gebelik olur olayı da bana saçma geliyor o zaman aşılamaların hepsi kimyasal olurdu, netice de aşılamayı çatlama günü yapıyorlar
daha dün de farklı bir araştırma sunmuşlar canım tam tersini savunuyorlar mart nisan aylarında düşüyormuş hatta tüp bebek merkezleri o aylarda tedavi yapmıyormuş.. şimdi kaynak neresi bilmiyorum ama bilimsel araştırma demişlerdi :))Yapılan araştırmalara göre tüp bebekte diğer mevsimlerle karşılaştırıldığında ilkbahar aylarında döllenme oranının 1.5 kat fazla olduğu gözlenmiştir” diyen Prof. Dr. Fıçıcıoğlu, “Döllenme, yumurta ve embriyo kalitesi açısından önemli östradiol hormonunun kadınlarda bahar aylarında daha yüksek seviyede olduğu tespit edilmiştir. Bu nedenle bu aylarda tedavilerin daha başarılı sonuçlar verdiği görülüyor” şeklinde konuştu.
Aramadım ne diyeceğim ki kuzum. Zaten protestan kullanıyorum sonuçta. Eve geldim fitil koydum ve uzandım. Ama geliyor gibi bir his var. Zaten kasık ağrım da şüphesiz adet diyor sessiz sessiz bana. yarın ararım ikinci kanı verecek miyim diye.
Geldiğinde kulaklarını çekeceğim ben bu bebenin.. o kadar sipariş verdim ekinoks bebesi istiyorum diye. Ama kimin umurunda.
Keşke olsa ama gidişat hiç öyle demiyor maalesef.
seneye allah kısmet ederse topıgın adını degsıtırıp ya da aynı kadro ıle farklı topıc acıp -ılerı yasta bebek emzırmeye calısan anneler- topıgınde devam ederız kızlarrrr, ne dersınız ya da -ılerı yasta bebek gazı cıkarmak da cok zor, babaanne annneanne olacak yasta iş mi bu- topıgı de olabılır sız bılrısınızKesinlikle 2019 da bu topicte beraber çok mutlu günlerimiz olacak ben de buna inanıyorum.
Çok yumurta yok, yaş ve amhToplam 5 yumurta, arkadakiler de yetişmiş, su an firesiz gidiyoruz, stres yapma, aynen devam dedi ve jet gibi çıktı odadan
yook artık, bayıldım kardesıne :)ay benim Turkiye deki doktor gibi. odadan cikiyor hemsiresine diyor ki "simdi hangi odaya gidiyorum" :) kardesime dedim ki bir gun "adama uzaktan bakan birisi, daha gidecegi yeri bilmiyor bu mu bizi cocuk sahibi yapacak der " :)
benim kardes biraz titizdir, benim şaka yollu soyledigimi o cok önceden ciddi ciddi düsünmuş ve miyom ameliyatindan sonra bu oda sormasi yaslilik alameti mi acaba demis ve adamin ellerini gozlemlemis titriyor mu diye. ayrica tokalasirken kendince ellerinin gucunu ölçmüş. benim aklimin ucundan bile gecmedi boyle bir sey. işte insanlar çeşit çesit ve farkindaliklari da ona gore degisiyor :)
Ben de baharda aşık olanlardanım:)) Candan erçetinin bahar şarkısı dolandı dilime :))Eşimle bizim şarkımız. 18 nisan 2009 da başladık, 23 nisan 2017 de evlendik. Eşimin doğum günü 23 nisan aynı zamanda. Kız kardeşim 27 nisanda doğdu. Çok severim Nisan ayını, uğurlu gelsin:))daha dün de farklı bir araştırma sunmuşlar canım tam tersini savunuyorlar mart nisan aylarında düşüyormuş hatta tüp bebek merkezleri o aylarda tedavi yapmıyormuş.. şimdi kaynak neresi bilmiyorum ama bilimsel araştırma demişlerdi :))
ben de tam tersine inanıyorum mart nisan bereket ayı o aylarda üreme artıyor.. bilim de kimmiş..
:)) ben demedim bile ne yani benden daha mi iyi falan der mazallah kendime bulastiramamben dedim bizimkine bide böyle deneyelim ikinciye halin kalmazsa şırınga yaparizbenaa öyle bir baktiki
Martın sonu bahar:))adetin 2. gunu baslanılan kür vardı hanı yumurta buyutmek ıcın, bal, corekotu tarcın. bu ay adetın 2. gunu baslayacaktım. adet gunu pembe bır mıktar kan geldı. yarın gelır obur gun gelır dıye bekledım adetın ıkıncı gunu yalan oldu, halıyle küre baslayamadım. zaten hafta sonu da cocugun okul gezısı var, e amlum mart ayı dert ayı, nısanda oyle streslı bu ayı kacırdım sanırım bos gecıcek. o yuzden buradakı calsımalarına 31 mart secımlerıne hazırlanan beledıye baskanı ve muhtar adayları gıbı calıskan ve heveslı devam eden tum arkadaslarıma dua edıyorum, ha gayret canlar, allah yardımcımız olsun inşallah.
cok guzel motıve edıcı bır sarkı bahara cok yakısıyor. ben de bahar aylarını cok severım yılın en guzel mevsımı bahar, herseyın canlanıp yenıden dogdugu donem cıvıl cıvıl daha ne olsun, haydı hepımıze yepyenı baslangıclar ınsallahBen de baharda aşık olanlardanım:)) Candan erçetinin bahar şarkısı dolandı dilime :))Eşimle bizim şarkımız. 18 nisan 2009 da başladık, 23 nisan 2017 de evlendik. Eşimin doğum günü 23 nisan aynı zamanda. Kız kardeşim 27 nisanda doğdu. Çok severim Nisan ayını, uğurlu gelsin:))
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar
Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var
Tabiki ben böyle oldugum için bahar
Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var
Senin icin epey anlamli kuzu:) sarkiyi da bestesiyle birlikte soyledim yazdigindaBen de baharda aşık olanlardanım:)) Candan erçetinin bahar şarkısı dolandı dilime :))Eşimle bizim şarkımız. 18 nisan 2009 da başladık, 23 nisan 2017 de evlendik. Eşimin doğum günü 23 nisan aynı zamanda. Kız kardeşim 27 nisanda doğdu. Çok severim Nisan ayını, uğurlu gelsin:))
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar
Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var
Tabiki ben böyle oldugum için bahar
Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?