İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

kizlar
kajverengiler kisa sure önce kirmiziya döndü. gayet adet kanamasi.. her ay kendisiyle bakıştığımız icin cok iyi taniyorum. sabah arayacagim merkezi ama benim ekinoks bebesi yalan oldu.
Hayırlısı olsun canım, daha güzeli gelecek sana, ekinoks da neymiş

ekinoks bebesi isteriz diye siparis veremezsiniz ben ne zaman istersem o zaman gelirim diyor sıpa. hayir daha filin burnunda atom. bizi takmiyor nasil olacak bu iş :)

Sen de onu takma. "Sen yokken ben hayatımı yaşamıyodum sanki şımarığa bak, hıh!" de. "Ayy göçüm!" de. :))

Sen de onu takma. "Sen yokken ben hayatımı yaşamıyodum sanki şımarığa bak, hıh!" de. "Ayy göçüm!" de. :))
ocak bebesi olsun diyecegimi saniyorsa cok yanılıyor. anladim ki sipariş olayına acayip acayip gıcık. ne zaman isterse gelsin. ben igneleri vurur bakarim keyfime :)

Benim de yumurta ve tüplerin buluşamadığını söyleyen doktora takıldı aklım
Son gittiğim doktora sormayı unuttum

Yapılan araştırmalara göre tüp bebekte diğer mevsimlerle karşılaştırıldığında ilkbahar aylarında döllenme oranının 1.5 kat fazla olduğu gözlenmiştir” diyen Prof. Dr. Fıçıcıoğlu, “Döllenme, yumurta ve embriyo kalitesi açısından önemli östradiol hormonunun kadınlarda bahar aylarında daha yüksek seviyede olduğu tespit edilmiştir. Bu nedenle bu aylarda tedavilerin daha başarılı sonuçlar verdiği görülüyor” şeklinde konuştu.

daha dün de farklı bir araştırma sunmuşlar canım tam tersini savunuyorlar mart nisan aylarında düşüyormuş hatta tüp bebek merkezleri o aylarda tedavi yapmıyormuş.. şimdi kaynak neresi bilmiyorum ama bilimsel araştırma demişlerdi :))
ben de tam tersine inanıyorum mart nisan bereket ayı o aylarda üreme artıyor.. bilim de kimmiş..

canım yerleşme de ya kahverengi ya da açık pembe diyor, ben dun bı topıcte okudum, 3 gune kadar az az lekelenme seklınde de kahverengı lekeleri goren ve bebısını kucagına alanlar var. benım de bu ay adetım 15 dakıka surdugu ıcın dun okudum baya. yerlesme olabılır gıbı.benım ılk hamılelıgımde gormemıstım terlesme kanaması ama 8. ayımda kahverengı bır leke gelmıstı hemen progesteron vermıstı doktorum fıtıl olarak onu kullanmıstım. yat dınlen. sakın ol. duam senınle. ama negatıfse de ınsallah bır dahakı ay normal yolla kavusacagız canım benım.

Kesinlikle 2019 da bu topicte beraber çok mutlu günlerimiz olacak ben de buna inanıyorum.
seneye allah kısmet ederse topıgın adını degsıtırıp ya da aynı kadro ıle farklı topıc acıp -ılerı yasta bebek emzırmeye calısan anneler- topıgınde devam ederız kızlarrrr, ne dersınız ya da -ılerı yasta bebek gazı cıkarmak da cok zor, babaanne annneanne olacak yasta iş mi bu- topıgı de olabılır sız bılrısınız

yook artık, bayıldım kardesıne :)

adetin 2. gunu baslanılan kür vardı hanı yumurta buyutmek ıcın, bal, corekotu tarcın. bu ay adetın 2. gunu baslayacaktım. adet gunu pembe bır mıktar kan geldı. yarın gelır obur gun gelır dıye bekledım adetın ıkıncı gunu yalan oldu, halıyle küre baslayamadım. zaten hafta sonu da cocugun okul gezısı var, e amlum mart ayı dert ayı, nısanda oyle streslı bu ayı kacırdım sanırım bos gecıcek. o yuzden buradakı calsımalarına 31 mart secımlerıne hazırlanan beledıye baskanı ve muhtar adayları gıbı calıskan ve heveslı devam eden tum arkadaslarıma dua edıyorum, ha gayret canlar, allah yardımcımız olsun inşallah.

Ben de baharda aşık olanlardanım:)) Candan erçetinin bahar şarkısı dolandı dilime :))Eşimle bizim şarkımız. 18 nisan 2009 da başladık, 23 nisan 2017 de evlendik. Eşimin doğum günü 23 nisan aynı zamanda. Kız kardeşim 27 nisanda doğdu. Çok severim Nisan ayını, uğurlu gelsin:))

Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar
Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var
Tabiki ben böyle oldugum için bahar
Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var

Martın sonu bahar:))

cok guzel motıve edıcı bır sarkı bahara cok yakısıyor. ben de bahar aylarını cok severım yılın en guzel mevsımı bahar, herseyın canlanıp yenıden dogdugu donem cıvıl cıvıl daha ne olsun, haydı hepımıze yepyenı baslangıclar ınsallah

Senin icin epey anlamli kuzu:) sarkiyi da bestesiyle birlikte soyledim yazdiginda
Simdi dogum ayri ekim ( tarlaya ya da bahceye ekim) ayri tabi.. bak ekim deyince aklima geldi ekim de bereketli ekimde ekiyorsun nisan da doguyor :)
Ben son ayimdayken sizin askiniz baslamis :) kizim ve ben mayis ortasi, kardesim nisanda..
O yuzden bahari seviyorum ben. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…