İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhabalar yaş kaçtı acaba, bende 2. Düşünüyorum ama sanırım zor gibi

Canım elticiğim maşallah ansiklopedi gibisin.hangi marka alalım sen ne kullanıyorsun. Buarada nasıl oldun. Hayırlısıyla bebiş haberini alırız inşallah.

Merhabalar. Bende yeni üye oldum. Burada yazılanları okuyunca rahatladım. 41 yaşı dayım 2 çocuk için tam karar vermişken amh ile tanıştı. 2 yıl önce dış gebelik yaşadım, tek iğneyle sonlandırıldı. Gecen ay artık Dr a çıkayım dedim sorunmu var diye amh 0.13 çıktı tüp bebek bile olmaz dedi Dr. Ben çöktüm ağlamaktan bihal oldum durup durup ağlıyorum. Amh benim gibi düşük olup hamile kalan varmı

hoşgeldin canım, öncelikle şunu soylıyeyım gecmısı bır okuduysan zetn goreceksın AMH kısmı hıc sorun degıl aslında, bır cok arkadasımızın da bulup paylastıgı ornekler var AMH cok cok buyuk bır etken degıl aslında. sadece doktorlar buna daha fazla takılıyor. Ama amh dusuk oldugu halde dogal yolla hamıle kalan oldugu gıbı (dıger hormonlar normal ve vucutta baska bır saglık prblemı yoksa tanı) amh cok yuksek olup da hamıle kalamayanımız da var. bence en onemlısı de stres ve psıkolojık destek canım. hormonlarımızı bozan da stres bence. sana kolaylıklar dılıyorum. hepımız burada bırbırımıze manevı olarak destek olmaya ve bılgılerımızı paylasmaya calısıyoruz, umarım sen de en saglıklı ve kolay sekılde ıkıncı yavruna kavusursun. ılk cocugunda bır sorun yasamadıysan ıkıncıde bır sorun yasaman mumkun degıl dedı bana doktorum. ben de ılk dogumumu 2009 da yapmıstım, 2019 da da ıkıncıyı yapmayı hayal edıyorum ama sanırım benımkı 2020 ye sarkacak

Günaydın kızlar
Sabah aradık ama doktorumla konuşamadık henüz gelmemişti.şimdilik progestana devam doktor ile konuşup haber vereceğiz dediler. Bu arada akşam kanama devam etmemiş sabah da çok az kahverengi akıntı vardı ama ben progestandan dolayı başlamadığını düşünüyorum. Şimdi kursa gidiyorum artiz olacağım. Bu hafta tiyatro çalışmaları var. Perşembe de oyun. Azıcık keyif zamanı :)
Bu arada hepinize teşekkür ederim desteğiniz için. İyi ki varsınız :)

progestanın kanamayı durdurdugunu sanmıyorum, kahverengı lekelerı habercı kabul edıyorum, kanamamın devam etmemıs olması cok guzel. kendını yorma, keske yatıp dınlenebılsen canım ya

progestanın kanamayı durdurdugunu sanmıyorum, kahverengı lekelerı habercı kabul edıyorum, kanamamın devam etmemıs olması cok guzel. kendını yorma, keske yatıp dınlenebılsen canım ya
Yok canım ya ben karakter olarak böyle durumlarda çıkıp dolaşmalıyım.. tiyatro da eğlenceli zAten azıcık gülerim. Doktor yat dinlen derse eve dönerim ama zaten şu an ağrı sızı bir şey yok. Sadece kahverengi akıntı, açık pembe akıntı gelse ben de yerleşme derdim. Gayet koyu kırmızı ve pıhtılı bir kan gördüm o nedenle çok umutlu değilim. Ama olursa tadından yenmez başka :)

günaydın kanama devam etmemiş çok sevindim ama progestan çok da etkili değil bu anlamda keşke yatıp dinlensen hatta ayaklarının altını yükselterek yatsan çok daha iyi olur

ben bu ay adet gunu pembe akıntı gordum cook az hemde. bır daha da gelmedı. okudum topıclerde herkes yerlesme kanamasını kahverengı demıs normalı 3 gunden fazla surmemesı ama sen asılama gunu de cok acı cektıgın ıcın belkı yerlesmesı de kanlı olabılır dıye dusunuyorum. ınsallahh hadı bı guzel haber patlat kuzum bea

Günaydın hatunlar bugün güzel haberler alacağımız bir gün olsun. Gerçi bende tuhaf bir gerginlik var çözemedim. ovulasyon yeni bitti daha regle var ama regl gerginliği geldi oturdu. Çok pis sataşasım var lakin ki saracak kimsem yok:) Dün son kez yaptık daha da kime bana bulaşmasın hoş onun da istediğini sanmıyorum da:) Astalife a başladım bugün ama inanılmaz balık tadı geliyor ağzıma, sizde de oluyor mu?

amin canım guzel haberler gelsın ınsallah. reglı beklemek bı beklentı ıcınde olmak cok gerıyor ınsanı gercekten.

Aşılama yaptırıp, çok ağrı çeken dennisgo değil de panic_attack canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…