- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Alışmak mi ehh
denizin olmadığı yer bana alışması zor yer olmuştur hep Allah'tan kalıcı değiliz
Sen nerede oturuyorsun canım
:)) ben demedim bile ne yani benden daha mi iyi falan der mazallah kendime bulastiramam
Cancığım bi bizmi kaldık normal yolla deneyen ne . Nasıl gidiyor çalışmalar.
Çok şanslısin çok güzel bir kentte yaşıyorsun ben aslen mersinliyimBen antalyadayim :)
Ben varım dogal yolu bekleyen , sabreden derviş
hosgeldın, sen yaşının ne kadar ılerısındesınselam hatuncanlar;
şuracığa ilişeyim. 2. çocuk için şeettiydim.
Bu ay ben de varımm :))Ben varım dogal yolu bekleyen , sabreden derviş
Hos geldin hatuunn..selam hatuncanlar;
şuracığa ilişeyim. 2. çocuk için şeettiydim.
İyi o canım bende başağrısı oluyor ara ara düzenli uyku olamadigindan sanırımGünaydınnnn, iyi olmaya çalışıyoruz, iyiyiz galiba ya, ewet ewet iyiyiz:) sen nasılsın, bebiş nasıl
hosgeldın, sen yaşının ne kadar ılerısındesıntanıyalım senı
Hos geldin hatuunn..ogul kac yasinda?
Doktora ne zaman gideceksin gittin geldin mi? Haberdar edersin..
Ben de bugun yumurtalara bi baktiriyim diyorum.. isten ya da keyfimden cikabilirsem:)
Hep denizlerde yaşamışsınız, zor olmustur tabi kiÇok şanslısin çok güzel bir kentte yaşıyorsun ben aslen mersinliyim
Merhaba Fulya ablacim nasilsin paşalarin nasillar :)Çok şanslısin çok güzel bir kentte yaşıyorsun ben aslen mersinliyim
Uykusuzluk yapar canım, çabucak geçsin uykusu düzene girsin minnoşunİyi o canım bende başağrısı oluyor ara ara düzenli uyku olamadigindan sanırım
Oglusta iyi canım değerlendiriyorsun sanırım özel günleri sağlıkla güzel haberlerini alırız inşallah
Hayırlısı olsun canım. Nisan ayı güzeldir, uğurlu gelsin hepimize.Kızlar
Dünkü kan testim negatif akşam gelen kanama da adet başlangıcı ama muhtemelen progestandan sonra devamı gelmedi. Doktor ilacı kestirdi bugün muhtemelen tamamen başlar. Bu ay dinleniyoruz. Nisanda tekrar başlayacağız. Nisanın 3. Haftası falan Regl olurum sanırım. Bir ilaç değişecekmiş galibao gün geldiğinde yine konuşacağız bakalım.
Duyguları içtenlikle paylaştığımızı biliyorsun zaten, o yüzden o tarz şeyler yazmayacağım. Ne güzel yeni planını yapmışsın, yeni ilac, yeni zaman, yeni bir denisKızlar
Dünkü kan testim negatif akşam gelen kanama da adet başlangıcı ama muhtemelen progestandan sonra devamı gelmedi. Doktor ilacı kestirdi bugün muhtemelen tamamen başlar. Bu ay dinleniyoruz. Nisanda tekrar başlayacağız. Nisanın 3. Haftası falan Regl olurum sanırım. Bir ilaç değişecekmiş galibao gün geldiğinde yine konuşacağız bakalım.
Hayırlısı olsun canım, nisanda beraber başlarız tedaviye, reglin bitsin bu ayı güzel değerlendir tedavi sonrası ilk ay doğal gebelik şansı çok yüksek.Kızlar
Kırılmasın gelecek o bebişUykusuzluk yapar canım, çabucak geçsin uykusu düzene girsin minnoşun
Ewet canım, bu ay doğal çalışamalara devam, şevkim kırılsa da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?