İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hayırlısı olsun canım Nisan'da gelecek bebiş insallah

bak olabilir o
inşallah keyfim gelirse gideyim diyorum..
hayırlısı bakalım belki sen de korunmayı bıraktığında gebe kalırsın...
bildiklerini tecrübelerini bizimle paylaşırsın :)

suvesu var canim 3 4 kisi variz sanirim
1 2 kir pas attik iste kuzu.. sende nasil durumlar ❤
Canım ben her ay doktora gidecemdiyip kalıyorum. 1,5 senedir değerler ne durumda bilmiyorum.Yaş olmuş 43 daha neyi bekliyorsam.Ama bende kiri pası attım bu ay sıkı bir çalışma yapayım diyorum.

Hayırlısı olsun canım sağlıkla sıhhatle birdahakine inşallah.

can09e ve ben de aynı durumdayız demek ınsan 10. sende veya 40ından sonra boyle bı gaza gelıyor , hayırlısı olsun ınsallah canım

Amin inşallah rabbim isteyen herkese versin.. Zamanında istemedim nasılsa olur diye. Kızım kardeş falan deyince durup durup ağlıyorum. Ve etrafımda 43_44 yaşında hamile kalan arkadaşları görünce iyice kötü oldum yaşla ilgili olsa onların olmaz dedim belki amh karıda düşüktür ama beklenmeden hamile kaldılar. Ben sanırım takıntı haline getirdim. Bu arada siz kaç yaşındasınız?

ben de 77 dogumluyum, ben de ıstemedım, cocugumun kardes ıstedıgı falan yok ama esımle soru yasıyoruz ben daha once hıc ıstemedıgım ıcın. calısıyorum ve zor buyudu cocugum, calısırken bır baska cocuga da aynı ıskencelerı cektırmek ıstemedım. sımdı de -sen yaslısın sen ıstemedın olmadı- dıye basımın etı yenıyor ve bu psıkolojı ıle her ay adet oldugumu gordugumde çöküyorum. ben de kasımdan berı falan denıyorum. bır yerde sanslısın arkadaslarının 43-44 yasında kendılıgıdnen hamıle kaldıgını gordugune gore senın ıcın de engel yok canım, ustelık benım de okul arkadaslarımın 3-4 tanesı gecen sene 2 veya 3. cocuklarını dunyaya getırdıler. ınsallah moralını de yuksek tutarsan senın de olacaktır, ılk cocugun dunyaya geldıgınde de belkı amh dusuktu nerden bılıyoruz hangımız baktırdık 10 sene once. senın ıcın de dua edıyorum canım kendını hırpalama daha kotu oluyorsun. stres bıze yaramıyor

Evet haklısın buradaki yazıları okuyunca rahatladım.

ya kuzum umutlandırmak istemek ama sen bu konuda rahat olduğun için söyleyim ,yakın bi arkadaşımın avuçla kanaması oldu ama şu an 6.ayında bi sorun olmadı,dediğin adet ağrıları zaten hamilelikte de oluyor,hakkında hayırlısı olsun demekten başka bir şey de gelmiyor elden canım

Kan testi negatif geldi kuzum.

daha şimdiden başladın onun için neler yapmaya sıpa vay sıpa :) totosuna totosuna

Arkadaşlar ilaç kullanıyormusunuz yada Başka şey ben yeni katıldım aranıza. Dr gittim hacettepede prof. Bana hiçbirşey vermedi. Kanım çok düşük çıktı maltofer yazdı. Folic asit bile vermemiş be de folic asitli olandan aldım. Adam aldı 400 muayane parasını tup bebekte bile %15 sansın var dedi zor yani moralimi bozdu. Rahi de polip var dedi tüp bebek yapacaksak almamız lazımmış. Bende polipi askıya aldım haftaya Antep te semineri var 2 ay oradayım sıkıntı olur diye korktum açıkçası. Neyapacağımı şaşırdım doğal yoldan hamile kalabilir miyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…