- 9 Mart 2017
- 1.315
- 6.162
- 158
Hoşgeldin canım, iliş iliş burası süperselam hatuncanlar;
şuracığa ilişeyim. 2. çocuk için şeettiydim.
Hayırlısı olsun canım Nisan'da gelecek bebiş insallahKızlar
Dünkü kan testim negatif akşam gelen kanama da adet başlangıcı ama muhtemelen progestandan sonra devamı gelmedi. Doktor ilacı kestirdi bugün muhtemelen tamamen başlar. Bu ay dinleniyoruz. Nisanda tekrar başlayacağız. Nisanın 3. Haftası falan Regl olurum sanırım. Bir ilaç değişecekmiş galibao gün geldiğinde yine konuşacağız bakalım.
bak olabilir o40 yaşındayım. 2. çocuk fikrine daha yeni ısındım.
doktora 3.30 da gitcem cancağızım. oğulcan 10 yaşında. 10 yılda bir bebek düşüncesi hasıl oluyorsa demek
bence de baktır, kıymetlimis onlar.
Ben de varım kaldı 11 gün:)Bu ay ben de varımm :))
Canım ben her ay doktora gidecemdiyip kalıyorum. 1,5 senedir değerler ne durumda bilmiyorum.Yaş olmuş 43 daha neyi bekliyorsam.
Hayırlısı olsun canım sağlıkla sıhhatle birdahakine inşallah.Kızlar
Dünkü kan testim negatif akşam gelen kanama da adet başlangıcı ama muhtemelen progestandan sonra devamı gelmedi. Doktor ilacı kestirdi bugün muhtemelen tamamen başlar. Bu ay dinleniyoruz. Nisanda tekrar başlayacağız. Nisanın 3. Haftası falan Regl olurum sanırım. Bir ilaç değişecekmiş galibao gün geldiğinde yine konuşacağız bakalım.
işte doğal yolla gelir diye bekliyoz zaarCanım ben her ay doktora gidecemdiyip kalıyorum. 1,5 senedir değerler ne durumda bilmiyorum.Yaş olmuş 43 daha neyi bekliyorsam.Ama bende kiri pası attım bu ay sıkı bir çalışma yapayım diyorum.
40 yaşındayım. 2. çocuk fikrine daha yeni ısındım.
doktora 3.30 da gitcem cancağızım. oğulcan 10 yaşında. 10 yılda bir bebek düşüncesi hasıl oluyorsa demek
bence de baktır, kıymetlimis onlar.
Ooo baya varmışız ya. hadi kızlar son hız devam. Allahım hepimizin yüzünü güldür.
Amin inşallah rabbim isteyen herkese versin.. Zamanında istemedim nasılsa olur diye. Kızım kardeş falan deyince durup durup ağlıyorum. Ve etrafımda 43_44 yaşında hamile kalan arkadaşları görünce iyice kötü oldum yaşla ilgili olsa onların olmaz dedim belki amh karıda düşüktür ama beklenmeden hamile kaldılar. Ben sanırım takıntı haline getirdim. Bu arada siz kaç yaşındasınız?hoşgeldin canım, öncelikle şunu soylıyeyım gecmısı bır okuduysan zetn goreceksın AMH kısmı hıc sorun degıl aslında, bır cok arkadasımızın da bulup paylastıgı ornekler var AMH cok cok buyuk bır etken degıl aslında. sadece doktorlar buna daha fazla takılıyor. Ama amh dusuk oldugu halde dogal yolla hamıle kalan oldugu gıbı (dıger hormonlar normal ve vucutta baska bır saglık prblemı yoksa tanı) amh cok yuksek olup da hamıle kalamayanımız da var. bence en onemlısı de stres ve psıkolojık destek canım. hormonlarımızı bozan da stres bence. sana kolaylıklar dılıyorum. hepımız burada bırbırımıze manevı olarak destek olmaya ve bılgılerımızı paylasmaya calısıyoruz, umarım sen de en saglıklı ve kolay sekılde ıkıncı yavruna kavusursun. ılk cocugunda bır sorun yasamadıysan ıkıncıde bır sorun yasmumkun degıl dedı bana doktorum. ben de ılk dogumumu 2009 da yapmıstım, 2019 da da ıkıncıyı yapmayı hayal edıyorum ama sanırım benımkı 2020 ye sarkacak
Siz hamile kalmadan önce ilaç veya besin takviye si aldınızm acaba?Hayırlısı olsun canım Nisan'da gelecek bebiş insallah
Amin inşallah rabbim isteyen herkese versin.. Zamanında istemedim nasılsa olur diye. Kızım kardeş falan deyince durup durup ağlıyorum. Ve etrafımda 43_44 yaşında hamile kalan arkadaşları görünce iyice kötü oldum yaşla ilgili olsa onların olmaz dedim belki amh karıda düşüktür ama beklenmeden hamile kaldılar. Ben sanırım takıntı haline getirdim. Bu arada siz kaç yaşındasınız?
Evet haklısın buradaki yazıları okuyunca rahatladım.ben de 77 dogumluyum, ben de ıstemedım, cocugumun kardes ıstedıgı falan yok ama esımle soru yasıyoruz ben daha once hıc ıstemedıgım ıcın. calısıyorum ve zor buyudu cocugum, calısırken bır baska cocuga da aynı ıskencelerı cektırmek ıstemedım. sımdı de -sen yaslısın sen ıstemedın olmadı- dıye basımın etı yenıyor ve bu psıkolojı ıle her ay adet oldugumu gordugumde çöküyorum. ben de kasımdan berı falan denıyorum. bır yerde sanslısın arkadaslarının 43-44 yasında kendılıgıdnen hamıle kaldıgını gordugune gore senın ıcın de engel yok canım, ustelık benım de okul arkadaslarımın 3-4 tanesı gecen sene 2 veya 3. cocuklarını dunyaya getırdıler. ınsallah moralını de yuksek tutarsan senın de olacaktır, ılk cocugun dunyaya geldıgınde de belkı amh dusuktu nerden bılıyoruz hangımız baktırdık 10 sene once. senın ıcın de dua edıyorum canım kendını hırpalama daha kotu oluyorsun. stres bıze yaramıyor
ya kuzum umutlandırmak istemek ama sen bu konuda rahat olduğun için söyleyim ,yakın bi arkadaşımın avuçla kanaması oldu ama şu an 6.ayında bi sorun olmadı,dediğin adet ağrıları zaten hamilelikte de oluyor,hakkında hayırlısı olsun demekten başka bir şey de gelmiyor elden canımYok canım ya ben karakter olarak böyle durumlarda çıkıp dolaşmalıyım.. tiyatro da eğlenceli zAten azıcık gülerim. Doktor yat dinlen derse eve dönerim ama zaten şu an ağrı sızı bir şey yok. Sadece kahverengi akıntı, açık pembe akıntı gelse ben de yerleşme derdim. Gayet koyu kırmızı ve pıhtılı bir kan gördüm o nedenle çok umutlu değilim. Ama olursa tadından yenmez başka :)
Kan testi negatif geldi kuzum.ya kuzum umutlandırmak istemek ama sen bu konuda rahat olduğun için söyleyim ,yakın bi arkadaşımın avuçla kanaması oldu ama şu an 6.ayında bi sorun olmadı,dediğin adet ağrıları zaten hamilelikte de oluyor,hakkında hayırlısı olsun demekten başka bir şey de gelmiyor elden canım
daha şimdiden başladın onun için neler yapmaya sıpa vay sıpa :) totosuna totosunaKızlar şimdi geldim eve. Destek mesajlarınız olumlu dilekleriniz için teşekkür ederim. Bundan sonra önümüze bakacağız ve nisanı bekleyeceğiz. Tatile gidecektim nisanda, iki hafta tatildim, sıpa bize tatili iptal ettirdi :)
ben geriden başladım okumaya,ondan yeni gördüm kuzum,hepimiz için Rabbim hayırlısını versin inşAllahKan testi negatif geldi kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?