hangi doktor bu hacettepe de,bende bakıyorum da üniversite hastanesinden bir doktor,polip hamile kalmana engelmiymişArkadaşlar ilaç kullanıyormusunuz yada Başka şey ben yeni katıldım aranıza. Dr gittim hacettepede prof. Bana hiçbirşey vermedi. Kanım çok düşük çıktı maltofer yazdı. Folic asit bile vermemiş be de folic asitli olandan aldım. Adam aldı 400 muayane parasını tup bebekte bile %15 sansın var dedi zor yani moralimi bozdu. Rahi de polip var dedi tüp bebek yapacaksak almamız lazımmış. Bende polipi askıya aldım haftaya Antep te semineri var 2 ay oradayım sıkıntı olur diye korktum açıkçası. Neyapacağımı şaşırdım doğal yoldan hamile kalabilir miyim bilemedim
anladım canım bilgilendiriyim dedim bende :) amiiin inşallah.ben geriden başladım okumaya,ondan yeni gördüm kuzum,hepimiz için Rabbim hayırlısını versin inşAllah
iyi yaptın canım,ara ara bakınca bişey kaçırmayım diye geriden başlıyorum,sorular yanıtlanmış,konular sonuçlanmış oluyor geneldeanladım canım bilgilendiriyim dedim bende :) amiiin inşallah.
keşke herkes her şeyi okuyarak gelse :)iyi yaptın canım,ara ara bakınca bişey kaçırmayım diye geriden başlıyorum,sorular yanıtlanmış,konular sonuçlanmış oluyor genelde
İbrahim esinler çıktım. Tüp bebek için mutlaka alınması gerek dedi. 1cm den küçük müş. Çok küçük dedi.hangi doktor bu hacettepe de,bende bakıyorum da üniversite hastanesinden bir doktor,polip hamile kalmana engelmiymiş
vayyyy gülüm artiz bir annemmi olcan sen:) insallah yerleşme kanamasıdir cok heyecanlı guzel haberlerle gel insallah:)Günaydın kızlar
Sabah aradık ama doktorumla konuşamadık henüz gelmemişti.şimdilik progestana devam doktor ile konuşup haber vereceğiz dediler. Bu arada akşam kanama devam etmemiş sabah da çok az kahverengi akıntı vardı ama ben progestandan dolayı başlamadığını düşünüyorum. Şimdi kursa gidiyorum artiz olacağım. Bu hafta tiyatro çalışmaları var. Perşembe de oyun. Azıcık keyif zamanı :)
Bu arada hepinize teşekkür ederim desteğiniz için. İyi ki varsınız :)
Çok duydum adını,hatta aradım sekreteriyle konuştum,memnun kaldınmı,biraz anlatırmısın tavrını falan,mesela hastanede sağladığı kolaylıklar varmı tahlillerde vs.İbrahim esinler çıktım. Tüp bebek için mutlaka alınması gerek dedi. 1cm den küçük müş. Çok küçük dedi.
Bir sürü ileri yaşta doğal hamile kalan var biz niye kalmayalım tabi ki kalıcaz, olmadı tüp deniycez olmadı tekrar normal deniycez yumurtamız olduğu sürece her yolu deniycez. Polip varsa tüp bebek doktorları tedaviye başlamıyor ya da yumurtaları toplayıp transfer öncesi mutlaka polip alınsın diyorlar riske atmak istemiyorlar küçük dahi olsa embriyo polipin üstüne yerleşirse gelişmez diyorlar.Arkadaşlar ilaç kullanıyormusunuz yada Başka şey ben yeni katıldım aranıza. Dr gittim hacettepede prof. Bana hiçbirşey vermedi. Kanım çok düşük çıktı maltofer yazdı. Folic asit bile vermemiş be de folic asitli olandan aldım. Adam aldı 400 muayane parasını tup bebekte bile %15 sansın var dedi zor yani moralimi bozdu. Rahi de polip var dedi tüp bebek yapacaksak almamız lazımmış. Bende polipi askıya aldım haftaya Antep te semineri var 2 ay oradayım sıkıntı olur diye korktum açıkçası. Neyapacağımı şaşırdım doğal yoldan hamile kalabilir miyim bilemedim
değilmiş canım,maalesef test negatif çıkmışvayyyy gülüm artiz bir annemmi olcan sen:) insallah yerleşme kanamasıdir cok heyecanlı guzel haberlerle gel insallah:)
Direk hastanede işlemler uzun ama ben önce özel ofisine gittim smer testi yaptı kan istedi. Birde amh. Diğer hormanal değerlere bakılmadı fsh lh gibi. Tsh istedi. Kendisi yollayın a herşey tık tık işledi 1günde herşey bitti. Meme usg istedim onuda ertesi gün yaptım. Memnuniyetime gelince tahliller çıkınca beni telle arayıp bilgi verdi çağırmadı tekrar. Watsapptan ilaç yazmış attı. Bilseydim muyaneyide digital ortamda olurdum. Ben telden hiçbirşey aklıma gelmedi sorim zaten amh düşük bebek zor deyince ben ağlamaya başladım sesim kesildi teli kapadı. Uzun oldu kusura bakma ama sen olsan yerimde eyapardınÇok duydum adını,hatta aradım sekreteriyle konuştum,memnun kaldınmı,biraz anlatırmısın tavrını falan,mesela hastanede sağladığı kolaylıklar varmı tahlillerde vs.
ne kusuru benim içinde iyi oldun açıklamaların,valla ben senin yerinde olsam ekonomik durumuma göre davranırdım,bilmiyorum çocuğun var mı ama ekonomik olarak sıkıntıda olsam da çocuğum yoksa şartları zorlardım ki benim çocuğum yok,bir işe doktor inanmazsa giden hasta nasıl inanacak,olmaz dediyse sana birkaç doktordan daha fikir alırdım bu arada takviyelerle de kendim denemeye devam ederdim,tabi bu arada bu işi tacir olarak görüp boşa umutlandıran doktorlardan da korunmak gerek,ama dediğin amh ile bebek sahibi olan çok,Allahın dediği olur canımDirek hastanede işlemler uzun ama ben önce özel ofisine gittim smer testi yaptı kan istedi. Birde amh. Diğer hormanal değerlere bakılmadı fsh lh gibi. Tsh istedi. Kendisi yollayın a herşey tık tık işledi 1günde herşey bitti. Meme usg istedim onuda ertesi gün yaptım. Memnuniyetime gelince tahliller çıkınca beni telle arayıp bilgi verdi çağırmadı tekrar. Watsapptan ilaç yazmış attı. Bilseydim muyaneyide digital ortamda olurdum. Ben telden hiçbirşey aklıma gelmedi sorim zaten amh düşük bebek zor deyince ben ağlamaya başladım sesim kesildi teli kapadı. Uzun oldu kusura bakma ama sen olsan yerimde eyapardın
Evet ben kliniğe çağırır en azından tahlilleri gözümün önünde açıklamasını beklerdim. Telde tahlil sonucumu söylenir. Birde ben çocuk düşü ndüğüm halde bana folic asit yazmamış. Normal düz demir hapı. Evet başka Dr a çıkcam araştırma yapıyom a ankarada. Okuldan arkadaş sevtap hamdemir kılıç o tavsiye etti onda tüp bebek yapmış. Ama daha gidemedim. Haftaya şehrdışına çıkcam 2 ay yokum gelince mutlaka başka Dr çıkcam inşallahne kusuru benim içinde iyi oldun açıklamaların,valla ben senin yerinde olsam ekonomik durumuma göre davranırdım,bilmiyorum çocuğun var mı ama ekonomik olarak sıkıntıda olsam da çocuğum yoksa şartları zorlardım ki benim çocuğum yok,bir işe doktor inanmazsa giden hasta nasıl inanacak,olmaz dediyse sana birkaç doktordan daha fikir alırdım bu arada takviyelerle de kendim denemeye devam ederdim,tabi bu arada bu işi tacir olarak görüp boşa umutlandıran doktorlardan da korunmak gerek,ama dediğin amh ile bebek sahibi olan çok,Allahın dediği olur canım
Ben Mersin’de oturuyorumÇok şanslısin çok güzel bir kentte yaşıyorsun ben aslen mersinliyim
Hayırlsı olsun arkadaşım doğru zamanda sağlıkla gelsin inşallahKızlar
Dünkü kan testim negatif akşam gelen kanama da adet başlangıcı ama muhtemelen progestandan sonra devamı gelmedi. Doktor ilacı kestirdi bugün muhtemelen tamamen başlar. Bu ay dinleniyoruz. Nisanda tekrar başlayacağız. Nisanın 3. Haftası falan Regl olurum sanırım. Bir ilaç değişecekmiş galibao gün geldiğinde yine konuşacağız bakalım.
baktim bebe olmuyor iki uc dakikaligina artiz olayim dedim :)vayyyy gülüm artiz bir annemmi olcan sen:) insallah yerleşme kanamasıdir cok heyecanlı guzel haberlerle gel insallah:)
senin nazlış bebe yine faydalı vesile olmuş.ben akıllısı da cok artislik hareketlerle belimdeki hepsi ayni boyda olan guzelim saçlarımi tuttum gohsumun altina kadar kestim .yetmedi bide kahkül kestim dedim hamile kalican yabaktim bebe olmuyor iki uc dakikaligina artiz olayim dedim :)
Evet yaptigi yanlış, özel klinigine gidiyorsun, halbuki benim bir arkadasimin arkadasinin gebeligini takip edip doğumunu yaptirmisti ibrahim esinler, cok tavsiye etmislerdi bana, paylastigin icin TeşekkürlerEvet ben kliniğe çağırır en azından tahlilleri gözümün önünde açıklamasını beklerdim. Telde tahlil sonucumu söylenir. Birde ben çocuk düşü ndüğüm halde bana folic asit yazmamış. Normal düz demir hapı. Evet başka Dr a çıkcam araştırma yapıyom a ankarada. Okuldan arkadaş sevtap hamdemir kılıç o tavsiye etti onda tüp bebek yapmış. Ama daha gidemedim. Haftaya şehrdışına çıkcam 2 ay yokum gelince mutlaka başka Dr çıkcam inşallah
Bende tavsiye üzerine gittim ama umduğum gibi olmadı. Tamam dinliyor ilk gittiğinde ama sonrası yok. Sadece parasını alana kadarmış demekki ben onu anladım. Aynen hakkımızda hayırlısı inşallah hiç gerek kalmadan mucize gerçekleşir Allah büyük.Evet yaptigi yanlış, özel klinigine gidiyorsun, halbuki benim bir arkadasimin arkadasinin gebeligini takip edip doğumunu yaptirmisti ibrahim esinler, cok tavsiye etmislerdi bana, paylastigin icin Teşekkürler
Tepe prime da gurur polati duydum bende ama herhangi bir hastane ile anlasmasi yok diye biliyorum, bana da onu cok övdüler,bir de ankara universitesinde firat Ortaç, bir de ozel muayenehanesi olan tolga ecemis ankarada bana tavri ve tarziyla tavsiye edilen doktorlar bunlar, seninde aklinda bulunsun diye yaziyorum, hakkimizda hayırlısı olsun
Senin nasıl tedavimi görüyorsun yoksa doğal yoldanm ı deniyorsunEvet yaptigi yanlış, özel klinigine gidiyorsun, halbuki benim bir arkadasimin arkadasinin gebeligini takip edip doğumunu yaptirmisti ibrahim esinler, cok tavsiye etmislerdi bana, paylastigin icin Teşekkürler
Tepe prime da gurur polati duydum bende ama herhangi bir hastane ile anlasmasi yok diye biliyorum, bana da onu cok övdüler,bir de ankara universitesinde firat Ortaç, bir de ozel muayenehanesi olan tolga ecemis ankarada bana tavri ve tarziyla tavsiye edilen doktorlar bunlar, seninde aklinda bulunsun diye yaziyorum, hakkimizda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?