İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ben de son 1 yıldır az kimyasallı saç boyasıyla takılıyorum. Hamile kalacam, kalabilirim, kalayazdım derken 1 yıl geçti :))

Iyi aksamlar kizlarr..
Toktora gitmedim.. usendim.. belim agriyor kasiklarimda hafif agri var catladi catlicak diyorum flo 21i takvimim 20si gosteriyor ovulasyonu.. yemek yedik cay iciyoruz. Utum vardi onlari hallettim..

Aferin benim hamarat gızıma :))
Sen benim teee geçenlerdeki son yorumuma cevap şeetmedin bu arada test günü için.

Hamileyken neden kestirmiyorsun ki.. ne kadar uzun ve ne güzel bakıyorsun. Ben tembel insanım bana yıka çık modeli en güzeli :) ben de kahkül severim ama sanırım kuaförüm gıcık hiç kesmiyor uyuz :) bana gitmezmiş.. gitmesin ben istiyorum. Benim de hakkım değil mi?

Hayırlsı olsun arkadaşım doğru zamanda sağlıkla gelsin inşallah
Evet canım bekliyoruz bakalım. Neyse bu arayı diyet ve spor ile geçirmeyi planlıyorum her tedaviden kalan +3 kg var ve biraz versem fena olmayacak. Yakında obez hamile olacağım yoksa :)

Iyi aksamlar kizlarr..
Toktora gitmedim.. usendim.. belim agriyor kasiklarimda hafif agri var catladi catlicak diyorum flo 21i takvimim 20si gosteriyor ovulasyonu.. yemek yedik cay iciyoruz. Utum vardi onlari hallettim..
Ay toktora gitmeye üşenmek nedir. Ev temizlemeye üşenirsin, yemek yapmaya üşenirsin ama toktor olmaz. Yani ben hobi olarak gidiyorum sanırım sana da tavsiye ederim :)

Aferin benim hamarat gızıma :))
Sen benim teee geçenlerdeki son yorumuma cevap şeetmedin bu arada test günü için.
Aaa olamaz yaniliyosun bence, sen cevap verdimiydin.11.gun ne zmna geliyor demistim hee dur cuma dedin sanirim bende zaten 22 cuma diye bisiy dememisimdir.
Yaa ayrica kafama nazar degiyo galuba sanursam kafa gidik gı :)

Ben de son 1 yıldır az kimyasallı saç boyasıyla takılıyorum. Hamile kalacam, kalabilirim, kalayazdım derken 1 yıl geçti :))
Ben de hiç boyamak istemiyorum ama maalesef beyazlarla başım belada. Ailemizde sadece babamın saçı çok geç beyazladı ama maalesef ona çekememişim..Dediğin gibi kimyasal olmayanı bulmak mümkün değil. Ben de çözümü az boyamakta buluyorum. Boya vakti gelince bir süre görmezden geliyorum.

Ay toktora gitmeye üşenmek nedir. Ev temizlemeye üşenirsin, yemek yapmaya üşenirsin ama toktor olmaz. Yani ben hobi olarak gidiyorum sanırım sana da tavsiye ederim :)
Iste oyle bi cinsim ben.. yani zorunlu bir durum olsaydi giderdim tabi ki ee bak yimirtalar buyumus mu diye de gitmedim.. parali doktora gitmek icin de randevu olmasi gerek.. nereye gidecegimi de bilemedim.. kaldim oylece yerimde isim de coktu zaten muhtasar calistim oyle yani.

Senin nasıl tedavimi görüyorsun yoksa doğal yoldanm ı deniyorsun
Doğal deniyorum canim, saracoglu kürleri,arisutu polen, keciboynuzu, tarcin corekotu virt zirt gibi şeyler kullaniyorum, inofolic kullanıyorum ama daha etkili bisey ariyorum kendime, benim 2 gebelik kaybim var,neden bulunamadi, Rizki yokmus demekten baska çare yok, Allah büyük dediğin gibi, Rizkini yazdiysa bir evladin öyle yada böyle doğacak. Boşver amh falan, kafani rahatlat tavsiyem sana, Allah hayırlısıni versin de ve bu önündeki iki ayi burdaki arkadaslarin tavsiyelerinden de bakabilirsin güzelce takviye alarak gecir,yumurtan yok değil, sana bir yumurta yeter yeter ki Allah "OL" desin..
Kimler var kimler tüplerin tikali asla normal yolla çocuğun olmaz denilenler, amh 0,01 bitmis yumurtan denilenler falan filan,nasipse olacak, sadece fazla vakit kaybetmemek lazim elimizden gelenleri yapmak icin, hayirlisi olsun hepimiz hakkinda insAllah

Valla ben hamileligim boyunca durmadan sac kestirdim en son doguma kicacik saclarimla girdim cok rahat ettim yahu hamileyken sac kesilmez olur mu taaa nenelerden kalma batillar onlar kafayi hamileyi huzursuz etmeye takmislar.

Kızlar
Bal+polen +arı sütü propolisi nasıl bilirdiniz. Bugün kurstan gelirken bir arkadaşımın önerisi ile aldım ve başlayacağım. Ama bu konuda tek bir şey bilmiyorum. Boş dur dediler ya bu ay, yok kaşıntı tuttu beni :) tüp bebek tedavisinde bile kullanan varmış galiba. Şu an içimden geçen, ne olacak en fazla biraz bal ve türevlerini yemiş olurum.. ama bir fikriniz varsa kullanmamam için ikna olmaya hazırım :)

Canim ben sabah ac karnina cay kasigi ari sutu ve bi o kadwr bal polen propolis karisimini yiyorum. Yalniz benim yumurtanin gelisimini yavaslatti sanki, umarim kalitesini artitiyodur ama onceki donemlere gore daha gec yumurtluyorum ondan mi bilemedim.

Kendi kendime yumurtlarım diyorsun yani. Neyse öyle olsun bakalım. Sahaları terk etme ve şimdiden bol şans :)
Aha aynı ben :))
Biz fena alışmışız doktoru görmeyince hayatımızda bir şey eksik kalıyor sanki. Şimdi ben nisana kadar ne yapacağım :)))

Aa ben arı sütünü de diğer karışıma kattım. Yanlış mı yaptım? Propolis de eklemedim daha. Eşimle ben propolisi bağışıklık sistemi için kullanırız karar veremedim onu ayrı mı kullansam diye. Sonuçta midede birleşir :)

Valla ben hamileligim boyunca durmadan sac kestirdim en son doguma kicacik saclarimla girdim cok rahat ettim yahu hamileyken sac kesilmez olur mu taaa nenelerden kalma batillar onlar kafayi hamileyi huzursuz etmeye takmislar.
Ben de ne zaman ameliyat planlansa gider saçımı kısa kestiririm. Normalde de çok uzun değil ama kısa da ayrı bir rahat :) hamilelikte de değişeceğini sanmam.

Hepsi birer nimet, tüp tedavilerinde de öneren oluyormus okudugum kadariyla, yumurtlamayi bilmem ama saglikli beslenmek adina atilmis büyük bir adım senin ki :))))
Kuran da yazilan şu ki balda sizin icin şifa vardir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…