İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Heosi birer nimet, tüp tedavikerinde de öneren oluyormus okudugum kadariyla, yumurtlamayi bilmem ama saglikli beslenmek adina atilmis büyük bir adım senin ki :))))
Kuran da yazilan şu ki balda sizin icin şifa vardir
Ben sağlıklı yaşam adına diyet ve spora başlamalıyım bence :) ona da şu an itibariyle başlamış bulunuyorum. Zaten kolay kilo alırım tedavi sürecinde de hep aldım. Yarından itibaren biraz kendimi zorlayacağım. Tedavi sürecinde vücudu strese sokacak diyet ve spor önermiyor doktor da diyetisyen de ama madem bu ay boş geçecek ben de azıcık kendimi zorlayayım.

Valla oyle dedi annem almisti yenmedi hoş
Kocana ver o yesin dedi :)) bos bos kasik kasik yesin gitsin.
Kaşık kaşık mı :) bir kaşık değil mi bacım? Ben de tadına baktım fena değil. Bugün doktor yumurtalıklar çok hassas çok hızlı gelişiyor diyor belki bir sonraki tedavide bir ilaç ekleyecek. O zaman gelince konuşacağız. surmise gibi beni de geç yumurtlatacaksa ben varım :)

Bend Bende diyetteyim bugun 1.gun, 5 km yürüdüm, bayilacam açlıktan, yerimden kalkasim yok "yaşasın yemek yemek" diye mutfağa koşmak istiyorum

He bir tatli kasigi her gun ac karna yesin kuzu:)

Bend
Bende diyetteyim bugun 1.gun, 5 km yürüdüm, bayilacam açlıktan, yerimden kalkasim yok "yaşasın yemek yemek" diye mutfağa koşmak istiyorum
aa beraber yapalim mi? tamam ama boyle ac olmaz ki saglikli dengeli yememiz lazim. en azjndan bir sut yogurt bir sey ye su an..
bende de yesilcay kavanozu ortaya cikti mi bil ki diyet başlamiştir ve bugun demledim ictim :)

aa beraber yapalim mi? tamam ama boyle ac olmaz ki saglikli dengeli yememiz lazim. en azjndan bir sut yogurt bir sey ye su an..
bende de yesilcay kavanozu ortaya cikti mi bil ki diyet başlamiştir ve bugun demledim ictim :)
Tamam yapalim arkadaşım, zaten sağlıklı beslendigim icin açım, canim tatli istiyor, çikolata istiyor, pasta istiyor offf offf

Tamam yapalim arkadaşım, zaten sağlıklı beslendigim icin açım, canim tatli istiyor, çikolata istiyor, pasta istiyor offf offf
aa bak bir hafta sure ver kendine. bir hafta sonra sebzenin meyvenin tadini almaya baslayacaksin. ben de senin gibiyim. uc ogun yemek yerine pasta yiyip mutlu mutlu yaşayabilirim. ama boyle gidalari yedikce canin daha cok istiyor. birakinca bir sure sonra aramiyorsun. su an meyve yedigimde seker ihtiyacim karsilanmis gibi gelmiyor. ama diyet esnasinda o meyveler bir tatli bir guzel geliyor. sonucta tukettigin en şekerli seyler onlar oluyor :)

Birkaç leblebi yemek icin paketi actim, kocam elimden zor aldi :))))
Belirledim kendime 69 kiloyum su an 1 aya yakin sure verdim ve 65 hedefledim ilk etapta, spor yapamasam da yürüyüş yapacağım, bugun yaptığım en iyi şey o oldu,
Ben 61 kilo ile hamile kaldim eylul ayinda, iki kurtaj arada adet duzensizlikleri, aman sağlıklı beslen, yok hareket etme bebek düşer falan derken 69 oldum ve cocuk yok ortada, enteresan oldu biraz, demek saglikli bir gebelik gecirsem 35 kiloyla bitirecem
Sen kac kilosun

Ben 69 ile tedaviye başlamıştım Kasım’da. Şu an 77 olmuşum. 3 tedavı 9 kilo. Bir ayda 4-6 kilo arası vermek istiyorum. Zaten bunun bir kısmı ödemdir ilk hafta minimum 2 kilo gider. Tedaviye tekrar 69 a yakın bir yerlerden başlamak istiyorum.

O zaman birbirimize mukayet olalim, zayiflayacagiz diye motive edelim, zayiflamak yumurtalar uzerinde cok etkili ben inaniyorum, bende en azindan çalışma yasağı sürerken bi 65 i göreyim diyorum,

O zaman birbirimize mukayet olalim, zayiflayacagiz diye motive edelim, zayiflamak yumurtalar uzerinde cok etkili ben inaniyorum, bende en azindan çalışma yasağı sürerken bi 65 i göreyim diyorum,
Ben yarın ne yiyeceğimi belirledim. Ertesi günü erken planlayınca daha dengeli yiyorum. Yarın ben de biraz yürüyüş, koşu takılırım. Bir kaç kilo gitsin ip atlamaya başlayacağım. İp atlamak çok etkili ama kilo fazla olunca da dizleri çok zorluyor.
Sabah; 2 dilim kepekli ekmek, 2 Kk peynir domates salata / ara : 2 mandalina 2 ceviz / öğlen: 6 kaşık etli nohut, 4 kaşık bulgur pilavı ara; 1 bardak süt + 1 avuç kabak çekirdeği akşam : fırında karnıbahar ( 6-8 kaşık kadar) + 3 kaşık yoğurt / ara ; Yeşilçay
Ve tabiki 3 litre su :)
Bir de öğlenden sonra bir arada şekersiz Türk kahvesi içerim muhtemelen

Simdi bizim is yerinde bi kiz var 6 haftalik evliyken 4 haftalik hamileydi,herkes artik sende düşün, vakti geldi geçiyor diyor, sanki ben düşünmüyorum, dediğin en iyisi, seni beni anlamayanlarla muhatap olmamak
Yani dogrudur ama yapacak bisey yok. Nasipte varsa olacak. Yoksa da ne yapsak nafile malesef.

Gayet dengeli vede saglikli, benimde menüde yarin karnibahar var öğlen, is yerinde o cikacak, aksama corba salata oglen sebzeyse et, oglen etse sebze yemeye çalışacağım, is yerindeki yemeğe gore de ayarlamam lazim,ama verecegiz arkadaşım o kilolari, ara ara kilo bildirimi yapalim birbirimize,
Sekersiz kahvenin uzerine toz tarcin atmani tavsiye ederim, acayip güzel oluyor ve de tarcin rahim icin cok faydali, dene istersen

A tarçın hiç denemedim yarın mutlaka denerim. Sen de istersen sütlü Türk kahvesi de deneyebilirsin. Çalışırken çaycı ablamız hepimizi alıştırmıştı :)
Evet vereceğiz arkadaşım kilo dediğin ne ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…