- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
Simdi anlamadim ayni sen kim denis mi :))
Ayyy ictim ictim onu şahane onunda tadı :)A tarçın hiç denemedim yarın mutlaka denerim. Sen de istersen sütlü Türk kahvesi de deneyebilirsin. Çalışırken çaycı ablamız hepimizi alıştırmıştı :)
Evet vereceğiz arkadaşım kilo dediğin ne ki :)
bencem kestirmeee hic rahat degilHamileyken neden kestirmiyorsun ki.. ne kadar uzun ve ne güzel bakıyorsun. Ben tembel insanım bana yıka çık modeli en güzeli :) ben de kahkül severim ama sanırım kuaförüm gıcık hiç kesmiyor uyuz :) bana gitmezmiş.. gitmesin ben istiyorum. Benim de hakkım değil mi?
gadııınn anaam nee eğitimiymiş bu.. kolay gelsiin gııı bizi ihmal etme öperimGünaydın gadınlaaaar!
İzmir'e eğitime gidiyom ben zabaan köründe! Arada yazarım :))
Ankarada Timur Gürgan ı duydum ben de.Evet yaptigi yanlış, özel klinigine gidiyorsun, halbuki benim bir arkadasimin arkadasinin gebeligini takip edip doğumunu yaptirmisti ibrahim esinler, cok tavsiye etmislerdi bana, paylastigin icin Teşekkürler
Tepe prime da gurur polati duydum bende ama herhangi bir hastane ile anlasmasi yok diye biliyorum, bana da onu cok övdüler,bir de ankara universitesinde firat Ortaç, bir de ozel muayenehanesi olan tolga ecemis ankarada bana tavri ve tarziyla tavsiye edilen doktorlar bunlar, seninde aklinda bulunsun diye yaziyorum, hakkimizda hayırlısı olsun
Ben de ilk defa düğünümde boyattım saçlarımıBen de hiç boyamak istemiyorum ama maalesef beyazlarla başım belada. Ailemizde sadece babamın saçı çok geç beyazladı ama maalesef ona çekememişim..Dediğin gibi kimyasal olmayanı bulmak mümkün değil. Ben de çözümü az boyamakta buluyorum. Boya vakti gelince bir süre görmezden geliyorum.
ben de çok kilo aldım, bel çevremde simit oluştu, bel kıvrımım kalmayacak bu gidişle:)Evet canım bekliyoruz bakalım. Neyse bu arayı diyet ve spor ile geçirmeyi planlıyorum her tedaviden kalan +3 kg var ve biraz versem fena olmayacak. Yakında obez hamile olacağım yoksa :)
ben de 20 ampül arı sütü almıştım. 10 ampül eşim 10 ampül ben içtim. Bir daha almak istiyorumSadece polen mi yiyecek ? Kuru kuru mu yesin, yanından ne bileyim bir bal, bir arı sütü olmasın mı :)
Çok üzüldümmbencem kestirmeee hic rahat degilneyseki yazdan önceki son çıkışta yedim bu halti, yaza kadar kulak arkasina gelicek kadar uzar. benim annem ablama,kestirme ninen bize hep soylerdi sende kestirme yavrum demişti. Ablam da aynen ben biz gibi batil inanclara kafani takma demis ve cok gulmustuk. ablam kizini bir bucuk yasinda bir tatil yolunda gecirdikleri kazada kaybetti. ablam o aciyla hep kendini her türlü sucladi. ucaktan korkmasaydim olmazdi, arabayla degil otobusle gitseydim olmazdi. yol boyunca kucagindan indirmeyip kazadan ve varacaklari yere son yarim saatte halasinin kucagina gitmek icin tutturdugun da vermeseydim, onun kucagindan disari firlamazdi, hamileyken kestirmeseydim saclarimi yavrumun ömrü kisa olmazdi, bu olmazdilar dunyayi kackez turlardi bilmiyorum en cok saclarina takmisti acidan kavrulan anne isyanini iste. batildan cok baska bisi olarak kaldi bizde.
Arkadaşlar ilaç kullanıyormusunuz yada Başka şey ben yeni katıldım aranıza. Dr gittim hacettepede prof. Bana hiçbirşey vermedi. Kanım çok düşük çıktı maltofer yazdı. Folic asit bile vermemiş be de folic asitli olandan aldım. Adam aldı 400 muayane parasını tup bebekte bile %15 sansın var dedi zor yani moralimi bozdu. Rahi de polip var dedi tüp bebek yapacaksak almamız lazımmış. Bende polipi askıya aldım haftaya Antep te semineri var 2 ay oradayım sıkıntı olur diye korktum açıkçası. Neyapacağımı şaşırdım doğal yoldan hamile kalabilir miyim bilemedim
senin nazlış bebe yine faydalı vesile olmuş.ben akıllısı da cok artislik hareketlerle belimdeki hepsi ayni boyda olan guzelim saçlarımi tuttum gohsumun altina kadar kestim .yetmedi bide kahkül kestim dedim hamile kalican ya, kalınca kestirmez annen saçlarını. tatlı oldu amaaa sabah palmiye gibi bi şapşal uyandim. disarda ruzgarla dansini hic soylemiyorum.
Ben de son 1 yıldır az kimyasallı saç boyasıyla takılıyorum. Hamile kalacam, kalabilirim, kalayazdım derken 1 yıl geçti :))
Hamileyken neden kestirmiyorsun ki.. ne kadar uzun ve ne güzel bakıyorsun. Ben tembel insanım bana yıka çık modeli en güzeli :) ben de kahkül severim ama sanırım kuaförüm gıcık hiç kesmiyor uyuz :) bana gitmezmiş.. gitmesin ben istiyorum. Benim de hakkım değil mi?
bende duydum onu hatta asistanıyla görüştüm uzun uzun bana süreçleri fiyatları anlattı ve hatta aradan 10 gün geçince ne düşünüyorsunuz diye beni aradı,bu ilgi hep sürse keşkeAnkarada Timur Gürgan ı duydum ben de.
Allah sabır versin ablacığına,çok üzüldüm,karnımızda ki doğmamış bebeği kaybedince yanıp kavruluyoruzbencem kestirmeee hic rahat degilneyseki yazdan önceki son çıkışta yedim bu halti, yaza kadar kulak arkasina gelicek kadar uzar. benim annem ablama,kestirme ninen bize hep soylerdi sende kestirme yavrum demişti. Ablam da aynen ben biz gibi batil inanclara kafani takma demis ve cok gulmustuk. ablam kizini bir bucuk yasinda bir tatil yolunda gecirdikleri kazada kaybetti. ablam o aciyla hep kendini her türlü sucladi. ucaktan korkmasaydim olmazdi, arabayla degil otobusle gitseydim olmazdi. yol boyunca kucagindan indirmeyip kazadan ve varacaklari yere son yarim saatte halasinin kucagina gitmek icin tutturdugun da vermeseydim, onun kucagindan disari firlamazdi, hamileyken kestirmeseydim saclarimi yavrumun ömrü kisa olmazdi, bu olmazdilar dunyayi kackez turlardi bilmiyorum en cok saclarina takmisti acidan kavrulan anne isyanini iste. batildan cok baska bisi olarak kaldi bizde.
ayy başınız sağolsun.. yaa.. başka çocuk var mı kuzum?bencem kestirmeee hic rahat degilneyseki yazdan önceki son çıkışta yedim bu halti, yaza kadar kulak arkasina gelicek kadar uzar. benim annem ablama,kestirme ninen bize hep soylerdi sende kestirme yavrum demişti. Ablam da aynen ben biz gibi batil inanclara kafani takma demis ve cok gulmustuk. ablam kizini bir bucuk yasinda bir tatil yolunda gecirdikleri kazada kaybetti. ablam o aciyla hep kendini her türlü sucladi. ucaktan korkmasaydim olmazdi, arabayla degil otobusle gitseydim olmazdi. yol boyunca kucagindan indirmeyip kazadan ve varacaklari yere son yarim saatte halasinin kucagina gitmek icin tutturdugun da vermeseydim, onun kucagindan disari firlamazdi, hamileyken kestirmeseydim saclarimi yavrumun ömrü kisa olmazdi, bu olmazdilar dunyayi kackez turlardi bilmiyorum en cok saclarina takmisti acidan kavrulan anne isyanini iste. batildan cok baska bisi olarak kaldi bizde.
A anneveoglusu bana cvp vermemis : (Merhaba Fulya ablacim nasilsin paşalarin nasillar :)
Yozgattasin dimi? Ben de izmirliyim, istanbulda yasadim suan yurtdisindayim denizden memleketten uzakta..seni anliyorum :)
Bulundugunuz yerden sonra nereye tayin dusunuyorsunuz? Hakkinizda hayirlisi insallah
Sizler nasilsiniz arkadaslar, var mi asilos tüpos gelismeleri :) Allah yuzumuzu guldursun en yakin zamanda.
Allahin izniyle şu Nisan gelse de ben de baslasam hayirlisiyla lambadali gunlere :)))
selam canım günaydın olsun.
günaydın kolay gelsin biz de dentim geçiriyoruz şu an şube müdürleri okulu basmışGünaydın gadınlaaaar!
İzmir'e eğitime gidiyom ben zabaan köründe! Arada yazarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?