İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ayyy ictim ictim onu şahane onunda tadı :)

bencem kestirmeee hic rahat degil neyseki yazdan önceki son çıkışta yedim bu halti, yaza kadar kulak arkasina gelicek kadar uzar. benim annem ablama,kestirme ninen bize hep soylerdi sende kestirme yavrum demişti. Ablam da aynen ben biz gibi batil inanclara kafani takma demis ve cok gulmustuk. ablam kizini bir bucuk yasinda bir tatil yolunda gecirdikleri kazada kaybetti. ablam o aciyla hep kendini her türlü sucladi. ucaktan korkmasaydim olmazdi, arabayla degil otobusle gitseydim olmazdi. yol boyunca kucagindan indirmeyip kazadan ve varacaklari yere son yarim saatte halasinin kucagina gitmek icin tutturdugun da vermeseydim, onun kucagindan disari firlamazdi, hamileyken kestirmeseydim saclarimi yavrumun ömrü kisa olmazdi, bu olmazdilar dunyayi kackez turlardi bilmiyorum en cok saclarina takmisti acidan kavrulan anne isyanini iste. batildan cok baska bisi olarak kaldi bizde.

Ankarada Timur Gürgan ı duydum ben de.

Ben de ilk defa düğünümde boyattım saçlarımı
Doğal daça gölge attırıyordum arada, ışıltı gibi, doğalından:)Çok farkediyor ya boyalı boyasız saç
Bıraksam mı boyamayı acaba diye düşünüyorum
Boyaya başladıktan sonra sanki beyaz arttı
Bitkisel boyattım ben de en son

Evet canım bekliyoruz bakalım. Neyse bu arayı diyet ve spor ile geçirmeyi planlıyorum her tedaviden kalan +3 kg var ve biraz versem fena olmayacak. Yakında obez hamile olacağım yoksa :)
ben de çok kilo aldım, bel çevremde simit oluştu, bel kıvrımım kalmayacak bu gidişle:)

Çok üzüldümm( Allah sabır versin...

ben ilk aralıkta gittim. daha once dogum yaptıgım doktorum cok yogun oldugu ıcın bır baskasına gıttım. ıgrenc bır muayene sonrası smear testı fsh amh falan baktı. amh 1,46 cıkınca cok da ıyı degıl ama en azından tup bebege uyabılır nıye bekledın kı falan fılan. demır ve b12 dusuktu folık asıt dusuktu sadece mıyosıtol posıtıve verdı gunde ıkı tane kullan dedı. adet 2. gun tahlıllerını yazdı o zaman goruselım dedı pıs pıs sırıtarak ve bayan doktor bu. sogan kuru denedım bu arada adet 2. gun gelene kadar. sonra kendı doktoruma tahlıl sonuclarını goturdum, 2. gun testlerı ıle, hersey super, amh falan yasına gore cok cok ıyı, hormonal degerler harıka, vajınal muayene tertemız, smera test tertemız nıye stres yapıyorsun bence kesın olur dedı. kan degerlerım ıcın ferrum ve b12 ıcın benexol verdı, sen denemeye devam et bır de 21. gun test yapalım yukurtladıgını %100 kanıtlayalım sen de rahat et dedı. 21. gun tahlıllerımı goturdugumde doktor benden daha mutluydu dedı kı ben sana cok guvenıyorum hıııc stres yapma, hatta bu degerlerı ben hamılelerde goruyorum, sen gıt sakın ol , gorusecegız dedı ve bır daha cagırmadı. dedım kı tup tıkanıklıgı vesaıre bısey olabılır mı. guldu resmen ve dedı kı ılk cocugu nasıl yaptık hersey normal degıl mıydı, benden sonra baska bır yerde amelıyat, agır travma veya rahmıne gelecek agır bır darbe aldın mı.. dedım hayır. e o halde neden durduk yere tıkansın nerden cıkarıyosun bunları dedı. muhtemelen o an hamıle oldugumu dusundugu ıcın nasılsa gelecek bana dedı ıcınden ve o ay adetım ılk defa bır hafta gecıktı, normlade asla gecıkme almaz adet gununun sabahı gelmezse gece 12 de mutlaka gelırdı. cok da acılı bı adet tı once kahverengı kanama bır kac saat sonra da parcalar geldı ıcımden. sımdı kan tahlıllerımı dahılıyede yaptırdım d vıtamını damla, magnezyum ve folbıol folık asıt kullanıyorum. dahılıye doktorune seker kollestrol veya hamılelıgı engelleyecek baska bır sey var mı dıye genel tahlıller ıstedım. sonucta o da dedı kı su an cok saglıklı bır vucudun var, seker kollestrol veya farklı hıcbır rahatsızlıgın yok senı psıkıyatrıye yollayayım ıstersen dedı. bana hıcbır kadın hamıle kalmadan once gelıp bu tahlıllerı yapıp boyle acaıp sorular sormuyor dedı. bu ay adet gunumde bır sıse kapagı kadar pembe kan geldı ve adetım bır daha hıc gelmedı, adetten 2 gun once test yaptım negatıf cıktı, nedenını anlayamadım, ben de doktordan randevu ayarlamaya calısacagım. cok yogun bır doktorum var baskasına da gıtmek ıstemıyorum. kusura bakma uzun oldu ama uzulme sakın ben de cok agladım ama soyle dusun kı bızım bırer yavrumuz var allah onlara hayırlı saglıklı uzun omur versın ve ıyılerle karsılastırsın. bu arada ben de 42 tasındayım ılk dogumumu 2009 da yapmıstım. hem de ılk denemede hamıle kalmıstım, sımdı boyle denemek ve becerememek olmayacagı hıssını doguruyor ama herseyde bı hayır vardır.

ben de cumartesı gunu, oglumdanbıle kısa kestırdım ılk defa, hamıle kalırsam ugrasamam uzun sacla dıye, ılk hamılelıgımde sacım uzunken hamıle kalmıstım 9 ay ve onddan sonrada 3 aylık olana kadar kestırmedım sacımı ve kuafore gıttıgımde kökünden al noolur demıstım

haketmemıssın demek, kuaforden ıyı mı bıleceksın yaneeeee

Allah sabır versin ablacığına,çok üzüldüm,karnımızda ki doğmamış bebeği kaybedince yanıp kavruluyoruz

ayy başınız sağolsun.. yaa.. başka çocuk var mı kuzum?

A anneveoglusu bana cvp vermemis : (
:))

Selam arkadaslar gunaydiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…