benim de aklıma geliyor aile paketi 220 de hiç bir şey.. lakin sgkya o kadar para ödüyoruz.. hali hazırda bir sürü hastane var eczaneden de ilaçları parayla alıyoruz, başkaları faydalanıyor, özele gitmek durumunda kalmak, bu durum sinirimi bozuyor. önce bi eşim de baktırsaydı aslında iyi olacaktı..muayene, tahlil, mr, rontgen gibi şeyleri karşılıyor. cerrahi işlemleri ameliyat vs karşılamıyor. ben eşime ve pğluma da yaptırdım. aile paketi olunca uygun oldu. aylık 220 gibi bir şey ödüyorum ama sadece oğlanın sağlık masrafı bile aylık daha fazla tutuyor, bizim için avantajlı oldu.
ne zaman gitcen? :)
Belli olmuyor canım bazen anlıyorum bazen anlamıyorum benim şeffaf akıntım hep var gibi bi de bu ay 5 gün hormon iğnesi kullandım ya Dr normale göre biraz geç çatlar yumurtan dedi o yüzden testle garantiye alayım dedim. Bi de o testlerde çift çizgiyi görünce pek bi seviniyorum nedenseben de 5 kişiden güzel haber bekliyorum inşallahh.. benim 15 günüm var 21 günüm vardı bir haftamı yemişim :)) bugün yarın çatlar yımırta hadi inşallah hayırlısıyla alalım haberleri.. günler su gibi geçip gidiyor valla biliyorsan ne zaman yumurtladığını ağrılardan falan, düzenliyse reglin teste gerek yok diye düşünüyorum 4 5 ay teyit ettim bıraktım yapmayı ben.
Nası ya bana da dr ilaç vererek yumurtanın büyümesini hızlandırabiliriz istersen dmeişti:) hangisini yapmak daha makbul kiKaşık kaşık mı :) bir kaşık değil mi bacım? Ben de tadına baktım fena değil. Bugün doktor yumurtalıklar çok hassas çok hızlı gelişiyor diyor belki bir sonraki tedavide bir ilaç ekleyecek. O zaman gelince konuşacağız.surmise gibi beni de geç yumurtlatacaksa ben varım :)
SedaGretchen ablacim :)) konusmustuk daha once de.Gormemisim canım ♥
canım adımı biliyorsun acaba nickin mi değişti daha önceden yazıstik mi hatırlayamadım lütfen kusuruma bakma
evet Yozgat'a taşındık ağustos ayından beri buradayız eşimin görevi nedeniyle sanırım 4-5 yılı buradayız sonraki görev yerimiz neresi olur şu an kestiremiyorum hakkımızda hayırlısı olsun ama deniz olan bir yer olmasını isterdim Deniz'in olmaması gerçekten insanı çok etkiliyor hele de deniz memleketinde doğup büyüdüğüm için
sen nereye yerleştin İzmir'den sonra İzmir'de çok güzel ben üniversiteyi İzmir'de okumuştum
panic_attack ilk sonuçlar senden:) hadi ama sonlara doğru gelirken bi sessizlik çöktü. canlandır buraları:) benim de kaldı 10 gün hehe kesin tutmuştur
evet en nihayetinde o da çift çizgi hcg testi yerine koyuyorsun muhtemelen :)) kuzu da ilk gördü aaaa hamile misin anneee dedii.. yok kuzum bu ondan değil dedim :)Belli olmuyor canım bazen anlıyorum bazen anlamıyorum benim şeffaf akıntım hep var gibi bi de bu ay 5 gün hormon iğnesi kullandım ya Dr normale göre biraz geç çatlar yumurtan dedi o yüzden testle garantiye alayım dedim. Bi de o testlerde çift çizgiyi görünce pek bi seviniyorum nedense
Nick değiştirmeden haberim yoktu tabiki hatırladımSedaGretchen ablacim :)) konusmustuk daha once de.
Esi ikna cabalarimi paylasmistim senle :))
Evet girdigin bir sokagin muhakkak bi yerden denize cikacagini bilmek..cook guzel..
Dostlarla denize karsi icilen demli bir cay...
Ah Izmir..
Ah Istanbul...
Yurtdisindayim suan Ablacim..
Hayirlisi.. :)
Aynen öyle nerde çift çizgi görsem bi mutluluk bi mutlulukValla bu defa benimki sıkıştırma aşamasında hayır olsun inşallah :))
evet en nihayetinde o da çift çizgi hcg testi yerine koyuyorsun muhtemelen :)) kuzu da ilk gördü aaaa hamile misin anneee dedii.. yok kuzum bu ondan değil dedim :)
öyle valla ben de kimde görsem seviniyorum, inşallah biz de buraya atacaz çift çizgili testleriAynen öyle nerde çift çizgi görsem bi mutluluk bi mutlulukyanaklarından öperim o kuzuyu
Canım gerçekten çok büyük bir acı. İnsan geriye sarıp sarıp düşünür. Hiç birisi doğru olmasa bile çocuğunu kaybeden kişi bir cevap arar sanırım. Bir suçlu aradığında ise kendinden başlayacağını düşünüyorum. Varsın siz de bu duruma karşı böyle inançlar geliştirin.bencem kestirmeee hic rahat degilneyseki yazdan önceki son çıkışta yedim bu halti, yaza kadar kulak arkasina gelicek kadar uzar. benim annem ablama,kestirme ninen bize hep soylerdi sende kestirme yavrum demişti. Ablam da aynen ben biz gibi batil inanclara kafani takma demis ve cok gulmustuk. ablam kizini bir bucuk yasinda bir tatil yolunda gecirdikleri kazada kaybetti. ablam o aciyla hep kendini her türlü sucladi. ucaktan korkmasaydim olmazdi, arabayla degil otobusle gitseydim olmazdi. yol boyunca kucagindan indirmeyip kazadan ve varacaklari yere son yarim saatte halasinin kucagina gitmek icin tutturdugun da vermeseydim, onun kucagindan disari firlamazdi, hamileyken kestirmeseydim saclarimi yavrumun ömrü kisa olmazdi, bu olmazdilar dunyayi kackez turlardi bilmiyorum en cok saclarina takmisti acidan kavrulan anne isyanini iste. batildan cok baska bisi olarak kaldi bizde.
Ben de provadan geldim yarın artiz olacağım :) anne olamadım bari artiz olayım dedim.Günaydın gadınlaaaar!
İzmir'e eğitime gidiyom ben zabaan köründe! Arada yazarım :))
Ben beyazlardan dolayı boyamak zorunda kalıyorum yoksa hiç boyamazdım herhalde. Sende de öyle bir sorun yoksa bence bırak. İleride zaten boyayacaksın :)Ben de ilk defa düğünümde boyattım saçlarımı
Doğal daça gölge attırıyordum arada, ışıltı gibi, doğalından:)Çok farkediyor ya boyalı boyasız saç
Bıraksam mı boyamayı acaba diye düşünüyorum
Boyaya başladıktan sonra sanki beyaz arttı
Bitkisel boyattım ben de en son
Benim de öyle. Dün provada bir arkadaşım videoya çekmiş kendimi izledim ya o an bitti benim için kilo almak. Şimdi diyetteyim. Bugün başladım için gayet iyi gidiyor. Sen de bize katıl bence.ben de çok kilo aldım, bel çevremde simit oluştu, bel kıvrımım kalmayacak bu gidişle:)
Ben de ampul alacaktım ne güzel ama bal polene karıştıracağım için farklı bir şey aldım. Sabah başladım bir çay kaşığı. Akşam da bir o kadar tüketeceğim galiba.ben de 20 ampül arı sütü almıştım. 10 ampül eşim 10 ampül ben içtim. Bir daha almak istiyorum
benim bu ayki tedavide gelişi güzel yiyip içmem gibi.. dikkat ediyoruz da ne oluyor diye saldım kendimi :)en kımyasalından boya ile boyadım cumartesıdedım ozen gosterıyorum olmuyor al maden boyle olsun bu sefer haın annee
Biraz daha çalışayım ben o zaman :) adam bana yıka çık modeli kesmekten başka ne yaptı ki? Benim çok çalışmam lazım çokhaketmemıssın demek, kuaforden ıyı mı bıleceksın yaneeeee
Canım tatile eşimle gitmeyecektim o nedenle iptal ettik. Bir ay dinlenmiş olacağım. Sonra devam edeceğiz. Bilmiyorum doktor ihtiyaç duysa daha uzun dinlendirirdi diye düşünüyorum. Ama Türkiye’ye gittiğimde mutlaka her zaman gittiğim doktora bir meme ultrasonu çektirmeye gideceğim. Meme ve rahim ilişkili sonuçta göğsümdeki kistler ne durumda bir bakalım istiyorum.Günaydın Kızlar. Bir ovulasyon dönemine girmiş bulunmaktayım. Ama bu sefer ben grip oldum
Astalifenin faydası varmış, bir aydır kullanmıyordum, grip kapımda anında :)
Ee be seheryeli77 sen 2009 dan beri evlenmek için niye o kadar yıl bekledin ki? Ben olsam hadi hemen karar ver derdim 1-2 yılda. Şimdi hiç bu dertlerin olmazdı belki de. Aynı sene evlenmişiz.
Bence arkadaşım seni takmayan bebeği sen hiç takma, git tatiline nisanda gelmek istiyorsa büyürsün nisanda gelsin. Gelmedi mi mayısta yaparsin. Çok ilaç kullandın biraz ara ver. Ben bir kere tedavi gördüm bana gittiğim doktor çok ilaç kullandın mamografi çektir çocukta dogurmadigin için potansiyel risklisin dedi. Ben de yok bu ay hamile kalirsam diye hicbir yere gitmedim. Halbuki simdiye her yeri gezmistim. Kendimizi kisitliyoruz.
Arî sütünü özellikle yumurta sayısı ve kalitesi icin kullanıyorlar. Ben 40 yaşından sonra grubundan öğrenip onun ampulünü almıştım. Ama ancak bir kutu kullandım. 3ay içtim. Sadece ovulasyonda kadar.
sağlık sigortası büyük kolaylık. Ama yine de gereksiz bir sürü tetkik yapmak isteyebiliyorlar, herşeye evet demek gerekiyor.özele gittim evet, renkli mr kist için çekildi. rahim filmi istemedi. yumurtalar boşa gidebilir çünkü sonuçlar açıklanacak, bir şey çıkarsa önce onun tedavisi olacak falan... doktor start vermeden başlamam, ne olur ne olmaz. yumurtalar da doktor beklemez :)))
ben sağlık sigortası yaptırmıştım, o yüzden o test, bu test, muayene ücreti vs sıkıntı olmuyor. ödemeleri de kolay. aydan aya kredi kartından kesiliyor.
can09e neden doktora gitmedin, git kuzum.
yok canım benim senin yavaş büyüyor ama dengeli gidiyor. Benim önceki tedavilerde bir tanesi önden gidiyordu diğerleri yetişemiyorsa. Son tedavide 5-6 tane dengeli gitti. Aya 9-11 yumurta ile başlıyorum ama yarısını zor dengeli büyütüyorum :) ondan dedim.. sende öyle bir durum yoksa hepsi dengeli yavaşsa tamamen farklı.Nası ya bana da dr ilaç vererek yumurtanın büyümesini hızlandırabiliriz istersen dmeişti:) hangisini yapmak daha makbul ki
Pozcuda canımNeresinde canım.ailem metropol civarında oturuyor
aynen bi tranva olarak kaldiçok üzüldüm canım ya Allah sabır versin sizin durumunız dediğin gibi batıldan çok travma olmuş. Anneannem de kızıyodu bana saçını kestirme diye, o da ilk iki çocuğunu 1 yaşında ve 3 yaşında kaybetmiş. Dedim saçını mı kestirmiştin. Hayır kestirmedim tabi dedi. Bak dedim Allahın takdiri, sen sanıyo musun ki Yüce mevlamın türk kadınlarına bir cezası olsun saçını mı kestirdin o zaman evladının ömrü de kısalsın desin. Yüce mevlamın kudretinin yanına uygun düşüyor mu bu bakış. Ben burdan yola çıkıyorum. Afgan bir arkadaşım var o çok şaşırıyor bu adetlermize. Bizde hiç böyle şeyler yok, siz nerden çıkarıyosunun bunları diyor. Sanırım şamanizmden kalan inançlar bunlar. Evlat da en hassas olduğumuz notka, ordan kolay işleniyoruz.
sağolasın yavrum.sonrasin da 2 kızı daha oldu bin şükür veren allaha :)ayy başınız sağolsun.. yaa.. başka çocuk var mı kuzum?
amin sagolasin.Çok üzüldümm( Allah sabır versin...
evet veren de alan da allaha bin sukur takdiri ilahi.Allah sabır versin ablacığına,çok üzüldüm,karnımızda ki doğmamış bebeği kaybedince yanıp kavruluyoruz
aynen benim de gozum kulagim pannicte nzaman test yapcak acabasipanic_attack ilk sonuçlar senden:) hadi ama sonlara doğru gelirken bi sessizlik çöktü. canlandır buraları:) benim de kaldı 10 gün hehe kesin tutmuştur
Nisan geliyooooo evetttt hayirlisiylaaa gelsinn insallahhh bekliyoruummmm/zzzzzNick değiştirmeden haberim yoktu tabiki hatırladım
Nisan geliyor eşin ikna oldu mu
Gelirsin sende izinde inşallah sevdiğin yerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?