İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Asli enver de oyleymis sanirim..
Yani o bir ariza degil bildigim kadariyla ogrenme sekliniz farkli
ama bravo tebrik ederim seni.. meslegini icra ediyor musun?

Asli enver de oyleymis sanirim..
Yani o bir ariza degil bildigim kadariyla ogrenme sekliniz farkli
ama bravo tebrik ederim seni.. meslegini icra ediyor musun?
Tesekkur ederim canim, ogrenme bozuklugui gibi bisey ama zeka ile baglantili degil, gerci agir vakalar da zeka problemi de olabiliyormus. Dogum anomolisi olarak kabul edenler de var. Oksijen yetersizliginden de olabiliyo diyolla ama kesin sebebi bilinmii. 10 yil ozel avukatlik yaptim sonra uzmanlik sinavini kazandim hukuk uzmani oldum:) cok uzmanim coook:))

Ahha daha iyi o zaman.. sen de yurtdisinda degilsin demi?:)

Kesin benim de tuttu yaa garanti. (Taktik değiştirelim bakalım nolcak)
Anam nasıl gebeyim nasıl gebeyim anlatamam. Resmen şimdiden tekme atıyo velet! Cuma günü ölçecem tekmesinin şiddetini teyzesi.
kız panik nedensaaa içimin hisleri sana 10/80 hamile çıkacak diyor çıkta gellll. (olumlama ve öyle de oldu hamileymiş)amin

Canın da bişey istediyse sende ışık var :)
Çok güzel belirtiler (iğneleri unutuyoruz simdilik)

Yumurta günü gelmemiş biri nasıl hamilelik belirtisi olur ki :) çalışmaya hal yok. Grip ilaçları peki?

şırıngaaaaaa yapsan ya
Himm mantıklı eczaneye uğrayayım, ama aşk çocuğu olmuyordu hani böyle :) Ne yapalım kaderimizde şırınga çocuğu var mış :)

Benim sol kasikta pıt pıtlar var ne olaki

Yumurtanın ayak sesleri :) geliyorum diyor hazırlan, hazır koca da peşinde :)

Gripten hapşırmadan gözüm kanlandi doktora gittim damla verdi. Bakalım geçicek mi?

Yalnız panic_attack çok fena gribim, çok hamile olabilirim daha çalışmalara başlamadan :) içerde adet bitimi bir çalışma var gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…