Asli enver de oyleymis sanirim..Bende de disleksi var. Ogrenim hayatim ozellikle ilk okulda cok zor gecti. Ogretmenler de ailem de bilmiupdu. Ben bi tuhaflik
Var anliyorum da cozemiyorum falan baya zordu ama bi sekilde uyum sagladim orta okulun sonunda b harfi ile d harfini ayirmaya baslamistim artik, sag sol zaten hic ogrenemedim:) hala bazen uc rakamli bi sayi yyazsam once ortadaki rakami sonra digerlerini yaziyorum:) ama hepsi geride kaldi okuldan bile kacmistim yapamiyorum ogrenemiyorum cezaya kaliyorum diye simdi avukatim nerden nereye:))
Tesekkur ederim canim, ogrenme bozuklugui gibi bisey ama zeka ile baglantili degil, gerci agir vakalar da zeka problemi de olabiliyormus. Dogum anomolisi olarak kabul edenler de var. Oksijen yetersizliginden de olabiliyo diyolla ama kesin sebebi bilinmii. 10 yil ozel avukatlik yaptim sonra uzmanlik sinavini kazandim hukuk uzmani oldum:) cok uzmanim coook:))Asli enver de oyleymis sanirim..
Yani o bir ariza degil bildigim kadariyla ogrenme sekliniz farkli
ama bravo tebrik ederim seni.. meslegini icra ediyor musun?
Ahha daha iyi o zaman.. sen de yurtdisinda degilsin demi?:)Tesekkur ederim canim, ogrenme geriligi gibi bisey ama zeka ile baglantili degil, gerci agir vakalar da zeka problemi de olabiliyormus. Dogum anomolisi olarak kabul edenler de var. Oksijen yetersizliginden de olabiliyo diyolla ama kesin sebebi bilinmii. 10 yil ozel avukatlik yaptim sonra uzmanlik sinavini kazandim hukuk uzmani oldum:) cok uzmanim coook:))
Yok canim, 8 ay kanada da kaldim sonra döndümAhha daha iyi o zaman.. sen de yurtdisinda degilsin demi?:)
Ulkemde yabanci hissetmeye basladim kendimi sanki herkes yurtdisi :)Yok canim, 8 ay kanada da kaldim sonra döndüm
kız panik nedensaaa içimin hisleri sana 10/80 hamile çıkacak diyor çıkta gellll.Kesin benim de tuttu yaa garanti. (Taktik değiştirelim bakalım nolcak)
Anam nasıl gebeyim nasıl gebeyim anlatamam. Resmen şimdiden tekme atıyo velet! Cuma günü ölçecem tekmesinin şiddetini teyzesi.
Evet benim deli:) 2,5 teyzezi ellerinden oper:))Ulkemde yabanci hissetmeye basladim kendimi sanki herkes yurtdisi :)
Profildeki bebegi sorucaktim senin oglanmi o kac yasinda simdi?
aminnnnnn cano Allah hepimize nasip eglesinCok sukur canim darisi basina insallah cifter cifter hayirlisiyla gelsinler
Yerim agziii masallahh kucukmus daha annesii.. Rabbim anali babali buyutsun insallah.Evet benim deli:) 2,5 teyzezi ellerinden oper:))
yerleşince oluyormuş galibası hamilelerin bagzilari öyle seyler yasadiklarindan bahsetmislerdi.Benim sol kasikta pıt pıtlar var ne olaki
Ne olacak sen deBenim sol kasikta pıt pıtlar var ne olaki
Yok kuzum daha yum.gunleriii:)yerleşince oluyormuş galibası hamilelerin bagzilari öyle seyler yasadiklarindan bahsetmislerdi.
Gecen ay klomenle yumurta takibindeyken benimde oyleydi yumurta buyuyo o pit pitlardaYok kuzum daha yum.gunleriii:)
Evet biz hamileyiz bebegimiz saglikla bizimle dedik ve oyle de oldu
Bugun yarin catlar diyordum daha buyuyomu bunlarr:)Gecen ay klomenle yumurta takibindeyken benimde oyleydi yumurta buyuyo o pit pitlarda
EvetBugun yarin catlar diyordum daha buyuyomu bunlarr:)
Buyusun yumoslarimEvetcatlarken agri hissermiyorum ben
Canın da bişey istediyse sende ışık var :)Disleksi, çocukların beyninde yaşanan öğrenme süreci ve bazılarında karşılaşılan eksikler, nasıl müdahale edileceği vs vs.. Yeni geldim eve pilim bitti. Daha yarın 2. Bölüm var. 9 saat oturmaktan göbeem taş oldu. Sağ kasığım ayrı solum ayrı zınklıyo. Belim ağrıyo. Gazım var zaten. Parasını vermesem tüyeceedim uykusuzluktan dicem de acayip şeyler öğreniyorum iyi oluyo :) Yaptığım iğneler olmasa kesin hamileyim yaa o derece her yerim ayrı oynuyo yani :))
Yumurta günü gelmemiş biri nasıl hamilelik belirtisi olur ki :) çalışmaya hal yok. Grip ilaçları peki?Yumurtlama gününü bari değerlendir kız. Hamilelik belirtilerinden biri grip ve nezleymiş biliyon mu? Vücudun bağışıklığı düşüyomuş hamilelik başlarken. Ayrıca gebelikte grip direkt olarak bebeğe zarar vermiyomuş sen nefes alabiliyosan, besleniyosan. O yüzden çalışmaktan da zarar gelmez.
Himm mantıklı eczaneye uğrayayım, ama aşk çocuğu olmuyordu hani böyle :) Ne yapalım kaderimizde şırınga çocuğu var mış :)şırıngaaaaaa yapsan ya
Benim sol kasikta pıt pıtlar var ne olaki
InsAllah saglikli bebek olakiBenim sol kasikta pıt pıtlar var ne olaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?