ahhh yavrum ben her ay komalık oluyorumGeçmişten geldim ancak geldim. Kurs bitti eve geldim yemek yedim dinleniyorum. Bu ay adetim bir tuhaf dün akşam kesilmişti bir iki saat önce tekrar başladı. Üstelik bir de karın ağrım var, morfin içmemek için zor tutuyorum kendimi. Tabiki içmeyeceğim ama süper bir ağrı kesici :)
muayene, tahlil, mr, rontgen gibi şeyleri karşılıyor. cerrahi işlemleri ameliyat vs karşılamıyor. ben eşime ve pğluma da yaptırdım. aile paketi olunca uygun oldu. aylık 220 gibi bir şey ödüyorum ama sadece oğlanın sağlık masrafı bile aylık daha fazla tutuyor, bizim için avantajlı oldu.
ne zaman gitcen? :)
Canım tatile eşimle gitmeyecektim o nedenle iptal ettik. Bir ay dinlenmiş olacağım. Sonra devam edeceğiz. Bilmiyorum doktor ihtiyaç duysa daha uzun dinlendirirdi diye düşünüyorum. Ama Türkiye’ye gittiğimde mutlaka her zaman gittiğim doktora bir meme ultrasonu çektirmeye gideceğim. Meme ve rahim ilişkili sonuçta göğsümdeki kistler ne durumda bir bakalım istiyorum.
Ben de bu sabah bal+polen +arı sütü başladım ama tüm ay içmeyi planlıyorum yumurtlamadan sonra kesecek miyim? Bir de öneren arkadaşım tüp bebek tedavisinde de kullan dedi ama ben emin değilim. Havadan nem kapan yumurtalıklarım var sanki tedavide bırakmalıyım gibi geliyor.
sağlık sigortası büyük kolaylık. Ama yine de gereksiz bir sürü tetkik yapmak isteyebiliyorlar, herşeye evet demek gerekiyor.
yok canım benim senin yavaş büyüyor ama dengeli gidiyor. Benim önceki tedavilerde bir tanesi önden gidiyordu diğerleri yetişemiyorsa. Son tedavide 5-6 tane dengeli gitti. Aya 9-11 yumurta ile başlıyorum ama yarısını zor dengeli büyütüyorum :) ondan dedim.. sende öyle bir durum yoksa hepsi dengeli yavaşsa tamamen farklı.
gadııınn anaam nee eğitimiymiş bu.. kolay gelsiin gııı bizi ihmal etme öperim
Hangi sigorta bu?
Bana yumurtlamaya kadar demişlerdi arı sütü için.
Fena gribim dokuluyorum. Bu ay da benden dolayı çalışmalar iptal
günaydın kolay gelsin biz de dentim geçiriyoruz şu an şube müdürleri okulu basmış
uğraşsın dursun müdür değil mi
şırıngaaaaaa yapsan yaHangi sigorta bu?
Bana yumurtlamaya kadar demişlerdi arı sütü için.
Fena gribim dokuluyorum. Bu ay da benden dolayı çalışmalar iptal
panic_attack ilk sonuçlar senden:) hadi ama sonlara doğru gelirken bi sessizlik çöktü. canlandır buraları:) benim de kaldı 10 gün hehe kesin tutmuştur
forumun emojileri neden kullanım dısı olmuş yaben cok severdim onları
Kesin hamilesin bebegin seninleDisleksi, çocukların beyninde yaşanan öğrenme süreci ve bazılarında karşılaşılan eksikler, nasıl müdahale edileceği vs vs.. Yeni geldim eve pilim bitti. Daha yarın 2. Bölüm var. 9 saat oturmaktan göbeem taş oldu. Sağ kasığım ayrı solum ayrı zınklıyo. Belim ağrıyo. Gazım var zaten. Parasını vermesem tüyeceedim uykusuzluktan dicem de acayip şeyler öğreniyorum iyi oluyo :) Yaptığım iğneler olmasa kesin hamileyim yaa o derece her yerim ayrı oynuyo yani :))
Niye gı mudur müsünDeme öyle gı! Öyle demesene yaaa!
Cok sukur canim darisi basina insallah cifter cifter hayirlisiyla gelsinlersağolasın yavrum.sonrasin da 2 kızı daha oldu bin şükür veren allaha :)
Kesin hamilesin bebegin seninle
Evet supermis egitimin yorulmussun ama degiyor iki gozumun cicegi ❤
Surda ne kaldi 22sine aldinmi yanina testlerini kac gunluktu bu arada egitimin?
Ahahah sorma ben de cok fena gebe oldumKesin benim de tuttu yaa garanti. (Taktik değiştirelim bakalım nolcak)
Anam nasıl gebeyim nasıl gebeyim anlatamam. Resmen şimdiden tekme atıyo velet! Cuma günü ölçecem tekmesinin şiddetini teyzesi.
Hadi insallahh hem kariyer hem bebek:)Olacaaağğm.
Bende de disleksi var. Ogrenim hayatim ozellikle ilk okulda cok zor gecti. Ogretmenler de ailem de bilmiupdu. Ben bi tuhaflikDisleksi, çocukların beyninde yaşanan öğrenme süreci ve bazılarında karşılaşılan eksikler, nasıl müdahale edileceği vs vs.. Yeni geldim eve pilim bitti. Daha yarın 2. Bölüm var. 9 saat oturmaktan göbeem taş oldu. Sağ kasığım ayrı solum ayrı zınklıyo. Belim ağrıyo. Gazım var zaten. Parasını vermesem tüyeceedim uykusuzluktan dicem de acayip şeyler öğreniyorum iyi oluyo :) Yaptığım iğneler olmasa kesin hamileyim yaa o derece her yerim ayrı oynuyo yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?