İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

ahhh yavrum ben her ay komalık oluyorum. trden mjezik getirdim 9,10 kutu çünkü ondan baska kesmiyor beni. morfini nasil verdiler sana? agir hastalara veriyorlardir diye düşünürdüm

Hangi sigorta bu?

Bana yumurtlamaya kadar demişlerdi arı sütü için.

Fena gribim dokuluyorum. Bu ay da benden dolayı çalışmalar iptal

gadııınn anaam nee eğitimiymiş bu.. kolay gelsiin gııı bizi ihmal etme öperim

Disleksi, çocukların beyninde yaşanan öğrenme süreci ve bazılarında karşılaşılan eksikler, nasıl müdahale edileceği vs vs.. Yeni geldim eve pilim bitti. Daha yarın 2. Bölüm var. 9 saat oturmaktan göbeem taş oldu. Sağ kasığım ayrı solum ayrı zınklıyo. Belim ağrıyo. Gazım var zaten. Parasını vermesem tüyeceedim uykusuzluktan dicem de acayip şeyler öğreniyorum iyi oluyo :) Yaptığım iğneler olmasa kesin hamileyim yaa o derece her yerim ayrı oynuyo yani :))

Hangi sigorta bu?

Bana yumurtlamaya kadar demişlerdi arı sütü için.

Fena gribim dokuluyorum. Bu ay da benden dolayı çalışmalar iptal

Yumurtlama gününü bari değerlendir kız. Hamilelik belirtilerinden biri grip ve nezleymiş biliyon mu? Vücudun bağışıklığı düşüyomuş hamilelik başlarken. Ayrıca gebelikte grip direkt olarak bebeğe zarar vermiyomuş sen nefes alabiliyosan, besleniyosan. O yüzden çalışmaktan da zarar gelmez.

panic_attack ilk sonuçlar senden:) hadi ama sonlara doğru gelirken bi sessizlik çöktü. canlandır buraları:) benim de kaldı 10 gün hehe kesin tutmuştur

Kesin benim de tuttu yaa garanti. (Taktik değiştirelim bakalım nolcak)
Anam nasıl gebeyim nasıl gebeyim anlatamam. Resmen şimdiden tekme atıyo velet! Cuma günü ölçecem tekmesinin şiddetini teyzesi.

Kesin hamilesin bebegin seninle
Evet supermis egitimin yorulmussun ama degiyor iki gozumun cicegi ❤
Surda ne kaldi 22sine aldinmi yanina testlerini kac gunluktu bu arada egitimin?

Kesin hamilesin bebegin seninle
Evet supermis egitimin yorulmussun ama degiyor iki gozumun cicegi ❤
Surda ne kaldi 22sine aldinmi yanina testlerini kac gunluktu bu arada egitimin?

Yarın akşam bitiyo eğitim. Cuma günü yapacam bi test. Kesin hamileyim yaa kesin! :))

Bende de disleksi var. Ogrenim hayatim ozellikle ilk okulda cok zor gecti. Ogretmenler de ailem de bilmiupdu. Ben bi tuhaflik
Var anliyorum da cozemiyorum falan baya zordu ama bi sekilde uyum sagladim orta okulun sonunda b harfi ile d harfini ayirmaya baslamistim artik, sag sol zaten hic ogrenemedim:) hala bazen uc rakamli bi sayi yyazsam once ortadaki rakami sonra digerlerini yaziyorum:) ama hepsi geride kaldi okuldan bile kacmistim yapamiyorum ogrenemiyorum cezaya kaliyorum diye simdi avukatim nerden nereye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…