İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Evet biz hamileyiz bebegimiz saglikla bizimle dedik ve oyle de oldu
olumlama dusunce gucuyle alakali bisey okudum bir teknik ve denedimmmm. diyorduki sevdikleriniz icin yapabilirsiniz de. nitekim yaptim ogun ablam aradi keyifsizdi enistemin ihmallerinden bahsetti. o gece teknikte soyleneni yaptim 4 kere ust uste beni arayip enistemin ona cicek aldigini alisveris icin para versigini yemege cikardigini hayal ettim 4 gece, hissederek onun bana bunlari soyledigini varsayip ogun anlattiklariyla yer degistirip mutlu oldum. bir hafta sonra ablami aradim yekmektelerdi disarda cocuklari sordum evdeler dedi enisten bu aralar cok romatik dedi tamam dedim anlatirsin keyfinize bakin: ertesi gun cicegini gosterdi anlatti. ben cok sasirdim enistem otarz bi adam degildir de. ya ise yaradi yada saksî dustu kafasina.

( gece hayal ederken yatakta cok guldum okadar konsantre olmustum ki ablamin o yuzundeki sesindeki heyecani icimde hissettim)

biyandan sunuda dusundum negatif beyinlerindeki kotumser dusunceli insalarin uzeeimizdeki etkisini.

ahhh yavrum ben her ay komalık oluyorum. trden mjezik getirdim 9,10 kutu çünkü ondan baska kesmiyor beni. morfini nasil verdiler sana? agir hastalara veriyorlardir diye düşünürdüm
Kanalım alındığı zaman doktor morfin içerikli bir ilaç vermişti ara ara içiyorum :) bugün içmedim ama apranaksla geçirdim. Ama tamamen geçmedi azaldı sadece. Ben eskiden çok kötü olurdum ama apranaks ile degişti, ağrılarım epey azaldı.

Hangi sigorta bu?

Bana yumurtlamaya kadar demişlerdi arı sütü için.

Fena gribim dokuluyorum. Bu ay da benden dolayı çalışmalar iptal
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşirsin.

Yaptığın iğnelerde etkiliyordur ama kesin hamile de ol bence :)

Böyle kardeşe can kurban..

Evet nasipse olacak, olamayacaksa da ne ilk ne de son olacagiz
Oyle oyle. Kahbe kader bu ay yine kirmizi kart gosterdi bana. Artik annemi virak.esime bile diyemiyorum. Bu aksam bi sebepten soylrmem gerekti ama soylemedim. Gizledim. O da uzuluyor artik. Onu oyle gorunce iyice moralim bozulmasin dedim. Bi izin vrse eve kedi alabilsem bana cok iyi gelicek. Soyle kör ya da sagir filan. Engelli bir can istiyroum ama esim hic hayvan istemiyor evde

Bende cok yasadim onu, adet oldum derken kulaklarim çınlardı stresten, hatta kayinvalideme falan karnim agriyo adet oldum falan diye sanki hastalik söyler gibi söylerdim, Allah var bisey dedikleri yok ama agzimdan cikmiyordu,
Benim is yerimde bahcemizde köpeğimiz var, patronun ama ilgilenmiyor kendisi, bize kaldi yavrum, bacagi sakat, sonradan olmus, platin var ama bacagini çekerek yürüyor ama böyle bir tatlilik yok, yavrum o benim, ne yemek cikarsa oglen onun yiyecegi o yesin istiyorum, elimde posetler ise giderken kemik taşıyorum ona, terapi gercekten, keske eşin musade etse diyecem ama benimki de olsa asla etmez

:) Helal olsun valla. Çok zor bi eğitim hayatı geçirmişsindir çünkü Türkiye'de daha yeni yeni bu konuda bi farkındalık var. Ailelerin çoğu hala çocuklarında zeka geriliği var sanıyor halbuki tam tersi. Yaratıcılığınıza, çok farklı yönlerden bakışınıza hayranım :) Benim eşimde disgrafi var. Yazıyla kendini ifade ederken can çekişiyo. Kendi yazısını okuyamıyo ben çözmeye çalışıyorum ama iki mühendislik bitirmiş. Seviyorum dislektikleri :)

Benim sol kasikta pıt pıtlar var ne olaki
O pıt pıtlar lar bendede var, kaçgündür sadece solda tek noktada ağrı var. Ara ara giriyor. Adet olmaya daha 10 gün var ama arada adet olacakmışım gibi karında ağrı var anlayamadım karışık birşey ler oluyor

harika tebrik ederim senii... ben, ne için sizin yerinize de hayal kuruyorum acaba tam da bu yüzden
saksı düştü kafasına değil yalnız sen istedin öyle de oldu

benim de daha iki hafta var yumurtlama sancıları zaar.. kıstırmalar devam mı

benim de daha iki hafta var yumurtlama sancıları zaar.. kıstırmalar devam mı
Yumurtlama dönemi geçmiştir sanırım yada psikolojik olarak mı öyle hissediyoruz bilemedim. Benim bu ay adet döngün değişti bal tarçın çörek otu a adetin 1.günü başladım, 6-7 gün süren adet 4 günde kesildi. Ben ona bağladım ilk defa oldu böyle çünkü

ne bilim arkadan gelen yum.lar varsa belki.. bu ay benim de 6 gün sürdü.. normalde 7 gün sürer sondan 2 ay 8 gün sürdü hayırlısı bakalım rahim hazırlıyor sanırım kendini ancak

zaten hep o olumsuzlar yuzunde uzuluyoruz, her guzellıkte bır kusur arayanlar, her adımda bır sonrasını soranlar, bekarsın evlenmıyceeen mı, evlenırsın cocuk yok muuu, cocuk yaparsın ıkıncı yok muuu eeeehhh doyumsuz mutsuzlar, kendı mutsuzluklarını bıze de bulastırıp mutlu oluyolar yaaaaaaaaaaa

kırmızıyı gorunce ben de bu senın yasadıklarını yasıyorum, soylemek gelmıyor ıcımden, aglıyorum. benım de muhabbet kusum var hayvanlar ınsanlara cok ıyı gelıyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…