He valla dedim dedigim gibi de olduYumurtanın ayak sesleri :) geliyorum diyor hazırlan, hazır koca da peşinde :)
olumlama dusunce gucuyle alakali bisey okudum bir teknik ve denedimmmm. diyorduki sevdikleriniz icin yapabilirsiniz de. nitekim yaptim ogun ablam aradi keyifsizdi enistemin ihmallerinden bahsetti. o gece teknikte soyleneni yaptim 4 kere ust uste beni arayip enistemin ona cicek aldigini alisveris icin para versigini yemege cikardigini hayal ettim 4 gece, hissederek onun bana bunlari soyledigini varsayip ogun anlattiklariyla yer degistirip mutlu oldum. bir hafta sonra ablami aradim yekmektelerdi disarda cocuklari sordum evdeler dedi enisten bu aralar cok romatik dedi tamam dedim anlatirsin keyfinize bakin:Evet biz hamileyiz bebegimiz saglikla bizimle dedik ve oyle de oldu
Kanalım alındığı zaman doktor morfin içerikli bir ilaç vermişti ara ara içiyorum :) bugün içmedim ama apranaksla geçirdim. Ama tamamen geçmedi azaldı sadece. Ben eskiden çok kötü olurdum ama apranaks ile degişti, ağrılarım epey azaldı.ahhh yavrum ben her ay komalık oluyorum. trden mjezik getirdim 9,10 kutu çünkü ondan baska kesmiyor beni. morfini nasil verdiler sana? agir hastalara veriyorlardir diye düşünürdüm
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşirsin.Hangi sigorta bu?
Bana yumurtlamaya kadar demişlerdi arı sütü için.
Fena gribim dokuluyorum. Bu ay da benden dolayı çalışmalar iptal
Yaptığın iğnelerde etkiliyordur ama kesin hamile de ol bence :)Disleksi, çocukların beyninde yaşanan öğrenme süreci ve bazılarında karşılaşılan eksikler, nasıl müdahale edileceği vs vs.. Yeni geldim eve pilim bitti. Daha yarın 2. Bölüm var. 9 saat oturmaktan göbeem taş oldu. Sağ kasığım ayrı solum ayrı zınklıyo. Belim ağrıyo. Gazım var zaten. Parasını vermesem tüyeceedim uykusuzluktan dicem de acayip şeyler öğreniyorum iyi oluyo :) Yaptığım iğneler olmasa kesin hamileyim yaa o derece her yerim ayrı oynuyo yani :))
Böyle kardeşe can kurban..olumlama dusunce gucuyle alakali bisey okudum bir teknik ve denedimmmm. diyorduki sevdikleriniz icin yapabilirsiniz de. nitekim yaptim ogun ablam aradi keyifsizdi enistemin ihmallerinden bahsetti. o gece teknikte soyleneni yaptim 4 kere ust uste beni arayip enistemin ona cicek aldigini alisveris icin para versigini yemege cikardigini hayal ettim 4 gece, hissederek onun bana bunlari soyledigini varsayip ogun anlattiklariyla yer degistirip mutlu oldum. bir hafta sonra ablami aradim yekmektelerdi disarda cocuklari sordum evdeler dedi enisten bu aralar cok romatik dedi tamam dedim anlatirsin keyfinize bakin:ertesi gun cicegini gosterdi anlatti. ben cok sasirdim enistem otarz bi adam degildir de. ya ise yaradi yada saksî dustu kafasina.
( gece hayal ederken yatakta cok guldum okadar konsantre olmustum ki ablamin o yuzundeki sesindeki heyecani icimde hissettim)
biyandan sunuda dusundum negatif beyinlerindeki kotumser dusunceli insalarin uzeeimizdeki etkisini.
Oyle oyle. Kahbe kader bu ay yine kirmizi kart gosterdi bana. Artik annemi virak.esime bile diyemiyorum. Bu aksam bi sebepten soylrmem gerekti ama soylemedim. Gizledim. O da uzuluyor artik. Onu oyle gorunce iyice moralim bozulmasin dedim. Bi izin vrse eve kedi alabilsem bana cok iyi gelicek. Soyle kör ya da sagir filan. Engelli bir can istiyroum ama esim hic hayvan istemiyor evdeEvet nasipse olacak, olamayacaksa da ne ilk ne de son olacagiz
Bende cok yasadim onu, adet oldum derken kulaklarim çınlardı stresten, hatta kayinvalideme falan karnim agriyo adet oldum falan diye sanki hastalik söyler gibi söylerdim, Allah var bisey dedikleri yok ama agzimdan cikmiyordu,Oyle oyle. Kahbe kader bu ay yine kirmizi kart gosterdi bana. Artik annemi virak.esime bile diyemiyorum. Bu aksam bi sebepten soylrmem gerekti ama soylemedim. Gizledim. O da uzuluyor artik. Onu oyle gorunce iyice moralim bozulmasin dedim. Bi izin vrse eve kedi alabilsem bana cok iyi gelicek. Soyle kör ya da sagir filan. Engelli bir can istiyroum ama esim hic hayvan istemiyor evde
Bende de disleksi var. Ogrenim hayatim ozellikle ilk okulda cok zor gecti. Ogretmenler de ailem de bilmiupdu. Ben bi tuhaflik
Var anliyorum da cozemiyorum falan baya zordu ama bi sekilde uyum sagladim orta okulun sonunda b harfi ile d harfini ayirmaya baslamistim artik, sag sol zaten hic ogrenemedim:) hala bazen uc rakamli bi sayi yyazsam once ortadaki rakami sonra digerlerini yaziyorum:) ama hepsi geride kaldi okuldan bile kacmistim yapamiyorum ogrenemiyorum cezaya kaliyorum diye simdi avukatim nerden nereye:))
O pıt pıtlar lar bendede var, kaçgündür sadece solda tek noktada ağrı var. Ara ara giriyor. Adet olmaya daha 10 gün var ama arada adet olacakmışım gibi karında ağrı var anlayamadım karışık birşey ler oluyorBenim sol kasikta pıt pıtlar var ne olaki
harika tebrik ederim senii... ben, ne için sizin yerinize de hayal kuruyorum acaba tam da bu yüzdenolumlama dusunce gucuyle alakali bisey okudum bir teknik ve denedimmmm. diyorduki sevdikleriniz icin yapabilirsiniz de. nitekim yaptim ogun ablam aradi keyifsizdi enistemin ihmallerinden bahsetti. o gece teknikte soyleneni yaptim 4 kere ust uste beni arayip enistemin ona cicek aldigini alisveris icin para versigini yemege cikardigini hayal ettim 4 gece, hissederek onun bana bunlari soyledigini varsayip ogun anlattiklariyla yer degistirip mutlu oldum. bir hafta sonra ablami aradim yekmektelerdi disarda cocuklari sordum evdeler dedi enisten bu aralar cok romatik dedi tamam dedim anlatirsin keyfinize bakin:ertesi gun cicegini gosterdi anlatti. ben cok sasirdim enistem otarz bi adam degildir de. ya ise yaradi yada saksî dustu kafasina.
( gece hayal ederken yatakta cok guldum okadar konsantre olmustum ki ablamin o yuzundeki sesindeki heyecani icimde hissettim)
biyandan sunuda dusundum negatif beyinlerindeki kotumser dusunceli insalarin uzeeimizdeki etkisini.
benim de daha iki hafta var yumurtlama sancıları zaar.. kıstırmalar devam mıO pıt pıtlar lar bendede var, kaçgündür sadece solda tek noktada ağrı var. Ara ara giriyor. Adet olmaya daha 10 gün var ama arada adet olacakmışım gibi karında ağrı var anlayamadım karışık birşey ler oluyor
Yumurtlama dönemi geçmiştir sanırım yada psikolojik olarak mı öyle hissediyoruz bilemedim. Benim bu ay adet döngün değişti bal tarçın çörek otu a adetin 1.günü başladım, 6-7 gün süren adet 4 günde kesildi. Ben ona bağladım ilk defa oldu böyle çünkübenim de daha iki hafta var yumurtlama sancıları zaar.. kıstırmalar devam mı
ne bilim arkadan gelen yum.lar varsa belki.. bu ay benim de 6 gün sürdü.. normalde 7 gün sürer sondan 2 ay 8 gün sürdü hayırlısı bakalım rahim hazırlıyor sanırım kendini ancakYumurtlama dönemi geçmiştir sanırım yada psikolojik olarak mı öyle hissediyoruz bilemedim. Benim bu ay adet döngün değişti bal tarçın çörek otu a adetin 1.günü başladım, 6-7 gün süren adet 4 günde kesildi. Ben ona bağladım ilk defa oldu böyle çünkü
Yarın akşam bitiyo eğitim. Cuma günü yapacam bi test. Kesin hamileyim yaa kesin! :))
iyi o zaman cuma evdesiiinn.. patlat güzel bir haberr seninle bayram olsuunnnYarın akşam bitiyo eğitim. Cuma günü yapacam bi test. Kesin hamileyim yaa kesin! :))
maşallah allah hayırlı omur versın, guzel ınsanlarla karsılastırsın canımEvet benim deli:) 2,5 teyzezi ellerinden oper:))
Yok kuzum daha yum.gunleriii:)
olumlama dusunce gucuyle alakali bisey okudum bir teknik ve denedimmmm. diyorduki sevdikleriniz icin yapabilirsiniz de. nitekim yaptim ogun ablam aradi keyifsizdi enistemin ihmallerinden bahsetti. o gece teknikte soyleneni yaptim 4 kere ust uste beni arayip enistemin ona cicek aldigini alisveris icin para versigini yemege cikardigini hayal ettim 4 gece, hissederek onun bana bunlari soyledigini varsayip ogun anlattiklariyla yer degistirip mutlu oldum. bir hafta sonra ablami aradim yekmektelerdi disarda cocuklari sordum evdeler dedi enisten bu aralar cok romatik dedi tamam dedim anlatirsin keyfinize bakin:ertesi gun cicegini gosterdi anlatti. ben cok sasirdim enistem otarz bi adam degildir de. ya ise yaradi yada saksî dustu kafasina.
Oyle oyle. Kahbe kader bu ay yine kirmizi kart gosterdi bana. Artik annemi virak.esime bile diyemiyorum. Bu aksam bi sebepten soylrmem gerekti ama soylemedim. Gizledim. O da uzuluyor artik. Onu oyle gorunce iyice moralim bozulmasin dedim. Bi izin vrse eve kedi alabilsem bana cok iyi gelicek. Soyle kör ya da sagir filan. Engelli bir can istiyroum ama esim hic hayvan istemiyor evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?