sanırımm gıı dün devam etti bugün çatlar artık sanırım 14 var adeteyumurtluyon mu yoksa gııııı
kasım sonundan beri olumlama sayfasına takılıyorum kuzum pozitif düşünce gücü vs. geriden de başladım ara ara okuyorum.. işe yarıyor elbette.. sende dene.olumlamalara başlıyoruz o halde hamileler topıclerine katılıyoruz kızlar :) gecen konusulmustu ya deneyelım bakalım belkı de oyle olunca enerjımız daha da artar kımbılır
sanırımm gıı dün devam etti bugün çatlar artık sanırım 14 var adetevuuuhuuuu
kasım sonundan beri olumlama sayfasına takılıyorum kuzum pozitif düşünce gücü vs. geriden de başladım ara ara okuyorum.. işe yarıyor elbette.. sende dene.
evet evet benden de bulabilirsin. :)bu sıtede mı var olumlama mı topıc adı hemen takılmaya baslıycam bulayım da
güzel haberler alıyoruz, tüm bedenimle kabul ediyorum, her şeyi sevgiyle kucaklıyorum ğğğğıııımmmmmgelsın cılgın yumurtalar oleeyyy, ben eskıden yumurtlama sancısı falan duymazdım ama mıyosıtol posıtıve kullanmaya basladıgım aydan ıtıbaren yumurtlama sancısını da catlama sıkıntısını da agır bır sekılde hıssedıyorum, ben de adet az geldıgı ıcın yumurtlama gunu bu ay da testle kontrol edıcem ama zaten yarından sonra okul gezııs falan var cocugun, bıraz sallama gececekhadı ınsallah guzel haberlerı alalım senden de dıger arkadaslardan da.
biz çok uğraştık onun için öyle diyorumDeme öyle gı! Öyle demesene yaaa!
lüzumsuzluk denetimi canım şube müdürlerinin canı sıkılıyor hele gidelim bi okul denetleyelim diyorlarNe denetimiymişti kız o? :))
Evet ya ilkokul baya zordu. orta okulda biraz daha toparladım, lise de aldım yürüdüm:) ama hala ufak tekfek arızaları var tabi okurken duraksayarak okumak gibi. buna da razıyım en azından bilinçliyim, gözüm oğlumun üzerinde olacak ve onda da varsa erkenden yardım alma şansım olacak. Ben yandım eller yanmasın, sevdalılar ayrılmasın:) Helal olsun valla. Çok zor bi eğitim hayatı geçirmişsindir çünkü Türkiye'de daha yeni yeni bu konuda bi farkındalık var. Ailelerin çoğu hala çocuklarında zeka geriliği var sanıyor halbuki tam tersi. Yaratıcılığınıza, çok farklı yönlerden bakışınıza hayranım :) Benim eşimde disgrafi var. Yazıyla kendini ifade ederken can çekişiyo. Kendi yazısını okuyamıyo ben çözmeye çalışıyorum ama iki mühendislik bitirmiş. Seviyorum dislektikleri :)
hoooommmmmevet evet benden de bulabilirsin. :)
güzel haberler alıyoruz, tüm bedenimle kabul ediyorum, her şeyi sevgiyle kucaklıyorum ğğğğıııımmmmm
İnşallah inşallah. Tü tü tü. Nazar değmesinKesin benim de tuttu yaa garanti. (Taktik değiştirelim bakalım nolcak)
Anam nasıl gebeyim nasıl gebeyim anlatamam. Resmen şimdiden tekme atıyo velet! Cuma günü ölçecem tekmesinin şiddetini teyzesi.
Aynen oyle nasil Yaratana inaniyoruz ondan istiyoruz oyle.. sadece neyi nasil isteyecegimizi olumsuz duygulari nasil olumluya cevirecegimizi ogreniyoruz aslinda endise stres iyi bir uyarici lakin ortalama boyutta tutmamiz gerekiyor.. vucut dusunce gucuyle hasta bile olabiliyor ya da sifa buluyor denge meselesi.. dengedeyim sifaliyim Allahin sevdigi kuluyum diyorumnacizane fikrimi soyleyeyım olumlama konusunda, okudugum kadarıyla dıyor kı hep tesekkur ederek ve ınanarak evranden ıstersen ıstedıgını verır.... bu olumlamanın temelı. bızım ınancımızda da hep sukretmek ve allahın bıze ıstedıgımızı verecegıne ınanmak duamızın kabulunun temelı. aslında olumlama dedıgımız, bızım allahımıza sıgınıp ettıgımız dua ve şükrün dıger bır adı. bır de hadıslerden falan da gordugum kadarıyla da ne kadar cok tovbe edersek duamız o kadar hızlı kabul edılıyormus, hazır da uc aylar ıcındeyız, bol bol tovbe edıp. ıstegımızde ısrarcı olaalım kızlar. sonuc olumlu olacak ınanıyorum evrenı yaratan allaha
Banane ğğğıımmmmhoooommmmm
Ucuyosun kuzuuuuAynen oyle nasil Yaratana inaniyoruz ondan istiyoruz oyle.. sadece neyi nasil isteyecegimizi olumsuz duygulari nasil olumluya cevirecegimizi ogreniyoruz aslinda endise stres iyi bir uyarici lakin ortalama boyutta tutmamiz gerekiyor.. vucut dusunce gucuyle hasta bile olabiliyor ya da sifa buluyor denge meselesi.. dengedeyim sifaliyim Allahin sevdigi kuluyum diyorum
Dikkat ediyorum olumlu cumle kuruyorum kotu dusunce geldiginde ittiriyorum.. ve her sey daha guzel oluyor..
Anda olmak cok onemli bir de ne gecmis ne gelecek suandayim dinginim huzurluyum. Vauuvv epey yol katettim..
kesinlikle düşüncelerime tercüman oldun olumlama sayfasına biraz baktım ama sarmadı yani çok şükür inançlı ve inanan insanlar olarak duamız ve duamızın karşılığını nasip edecek Rabbimiz varken olumlama olayı beni tatmin etmedi açıkcasınacizane fikrimi soyleyeyım olumlama konusunda, okudugum kadarıyla dıyor kı hep tesekkur ederek ve ınanarak evranden ıstersen ıstedıgını verır.... bu olumlamanın temelı. bızım ınancımızda da hep sukretmek ve allahın bıze ıstedıgımızı verecegıne ınanmak duamızın kabulunun temelı. aslında olumlama dedıgımız, bızım allahımıza sıgınıp ettıgımız dua ve şükrün dıger bır adı. bır de hadıslerden falan da gordugum kadarıyla da ne kadar cok tovbe edersek duamız o kadar hızlı kabul edılıyormus, hazır da uc aylar ıcındeyız, bol bol tovbe edıp. ıstegımızde ısrarcı olaalım kızlar. sonuc olumlu olacak ınanıyorum evrenı yaratan allaha
hoooommmm evladım hoooğğğmmııımmmmBanane ğğğıımmmm
taaam 'hoooğğğmmııımmmm' anlaşalımhoooommmm evladım hoooğğğmmııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?