İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Arkadaşlar merhaba. Son adet tarihim 9 marttı. 29 martta olmam gerekiyordu ama 21 martta oldum gibi. İlk defa böyle düzensizlik oldu. Sizde böyle birşey yaşadığınızmı korkmaya başladım. Geçen Dr a gittiğimde minicik bir polip var dedi o yaparım. Sol kasıgımda tek noktada acayip ağrı var. İdetim hiç aksa aksamazdı hep aynı gün mutlaka olurdum içime bir korku düştü.

merhaba canım.. yerleşme kanaması olabilir mi? diycem ama 20 günde mi adet oluyorsun... inşallah bir sorun yoktur.

bu olumlama olayı çok garip ya:) hamile olan ablam var ya, ilk onda duydum bu olumlamayı. İş yerinde md yr cıları var adam boşanmış bekar bir de kızı var bizimki buna aşık oıldu ama nasıl aşık. Bİr de olumlamaya sardı, işte onunla evlenmişiz çocuğumuz olmuş falan diye diye adamı kendine aşık etti, adam normalde evlenmeyi düşünmeye birisi. Bir yıl içinde evlendiler. Şimdi de hamile kaldı. Ben de Allah var hiç inanmadım bunun bu olumlamalarına, kısmet tabi sonuçta ama bir şeyi yürekten isteyince oluyo sanki be:)

Maca tozu kullanan var mııı, markası nedir var sa? ben bugün sipariş ettim naturiga marka. nasıl kullanılıy bilmiyorum ama suya falan mı karıştırılıyo?

süpperrr.. çok çoook çook da istemiycen kanalları tıkamıycan kuzu:) enerjinin açığa çıkması lazım. yoksa tıkanır olmaz.
meli malı ecek acak sa se kullanılmamalı olumlama yaparken şuanda oluncak, olmuş gibi yaşıyormuşsun gibi.. inanmak inanmak.. :)

Ben de 1 yıl bilirkişilik yaptım :) Bu yıl başvurmadım.

Canım henüz hamile değilsin ilaçlar birşey yapmaz ilaçlarını iç çalișmalara başla .Bu ay cümleten hamile kalacağızzzzzz.

olumlama yaptım, iki mükellefim ve eşimin iş arkadaşı hamileymiş kızlar, hadi yavaş yavaş haberler gelıyor, demek ki bugun yarın grubumuzdan da hamılelık haberı alacagım. kım hamıle cabuk soylesın bakııımm
[/QUOTE]
Biz biz biz biz hepimizzz.

Biz biz biz biz hepimizzz.
[/QUOTE]
peki tamam daha fazla saklayamıycam o kişi benim, hayır benim hadi hep berareber ayağa kalkalım cümleten sıyırdık

merhaba canım.. yerleşme kanaması olabilir mi? diycem ama 20 günde mi adet oluyorsun... inşallah bir sorun yoktur.
Adetim bittikten 21 gün sonra oluyorum. Şimdi hesapladım daha 10 gün var. Sol kasığım çok ağrıyor. Elim ayağım birbirine girdi

Maca tozu kullanan var mııı, markası nedir var sa? ben bugün sipariş ettim naturiga marka. nasıl kullanılıy bilmiyorum ama suya falan mı karıştırılıyo?
Benim geçenlerde Dr. Murat Berksoyun size gönderdiğim linkinde hazırladığı karışımın içinde de var. Ben duydum ve tozunu dün aldım, yoğurda koyup yiyorum günde 1 defa. Ama o karışımı da cumartesi hazırlayacağım.

Adetim bittikten 21 gün sonra oluyorum. Şimdi hesapladım daha 10 gün var. Sol kasığım çok ağrıyor. Elim ayağım birbirine girdi
bikere son adet tarihini bittiği tarih almayacaksın canım başladığı tarihi alacaksın... ona göre batın (beklenen adetin) kaç oluyor bi tekrar bak bakalım) adet başladı mı peki leke şeklinde mi

sters kaynaklı da olabılır, bır de yumurta gelıstırıcı ılaclar ve kan demır ılacları adet tarıh ve mıktarını bozuyo deneyımledıgım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…