az bır mıktar kan mı ve ne renk kahverengı veya acık pembe ıse ve 3 gunden az surdu ıse yerlesme kanaması olabılır dıyorlar ama az az gelecek cok degılAdetim bittikten 21 gün sonra oluyorum. Şimdi hesapladım daha 10 gün var. Sol kasığım çok ağrıyor. Elim ayağım birbirine girdi
Benim geçenlerde Dr. Murat Berksoyun size gönderdiğim linkinde hazırladığı karışımın içinde de var. Ben duydum ve tozunu dün aldım, yoğurda koyup yiyorum günde 1 defa. Ama o karışımı da cumartesi hazırlayacağım.
Canım henüz hamile değilsin ilaçlar birşey yapmaz ilaçlarını iç çalișmalara başla .Bu ay cümleten hamile kalacağızzzzzz.
olumlama yaptım, iki mükellefim ve eşimin iş arkadaşı hamileymiş kızlar, hadi yavaş yavaş haberler gelıyor, demek ki bugun yarın grubumuzdan da hamılelık haberı alacagım. kım hamıle cabuk soylesın bakııımm
Ona başvuracaktım, sonra bağımsız denetçilik sınavına hazırlanmaya karar verince vazgeçtim:) Bence de zevkli. Konkordato uzmanlığına baş vursaydın, geliri iyiymiş:)
Kahverengi daha yeni başladıaz bır mıktar kan mı ve ne renk kahverengı veya acık pembe ıse ve 3 gunden az surdu ıse yerlesme kanaması olabılır dıyorlar ama az az gelecek cok degıl
bu kadar erken regl olmak muhtemel değil, ya yerleşme kanaması ya da ordaki polipler. Bir kaç gün sonra kan ver benceKahverengi daha yeni başladı
Polipi aldıracaktım ama haftaya şehir dışına çıkmam sıkıntı olur diye cesaret edemedim. Erken olsa da en fazla 1,2 gün olur bukadar erken banada garip geldibu kadar erken regl olmak muhtemel değil, ya yerleşme kanaması ya da ordaki polipler. Bir kaç gün sonra kan ver bence
Biz biz biz biz hepimizzz.
Kahverengi daha yeni başladı
İnşallah öyledir aminnkendıne bıraz dıkkat et agır kaldırma falan bakalım belkı yerlesme kanaması olur ınsallah kızzz
noktasına kadar katılıyorum canım hay agzın bal yesınICIYORUM ilaçlarımı zaten, hastayım napayım.. 3-5 günde böyle geçse etkilemez heralde. Sanki hamile kalmışım da hesap yapıyorum.
Yahu meslektaşım bırak şu stresli işleri onlar kaçmıyor. Kendini kendini niye strese sokuyorsun. Bizim tek başarmamız gereken işimiz bebe işi :) önce ona konsantre olup başaracağız Allahın izniyle sonra diğerleri gelir peşinden.panic_attack dediği gibi bu yılı bebek çalışmalarına adıyorum. Süre tanıdım kendime. Kendi işimizi de stres olmadan sakin sakin yürütmeye çalışalım. Anladım ki stres benim vücuduma zarar vermiş.
Senella flx77
Yooo, stres yapmıyorum ki, seviyorum ben sınav işini,alışkanlık yaptı bende :) olursa olur, olmazsa da hiç sorun değil, zaten mesleğim, işim var çok şükür:)) Her şey para değil ki. Mutlu oluyorum ben kendimi geliştirip, bir şeyler kattıkça kendime. Tekrarlayan şeyler mutsuz ediyor beni.
21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü , onlara fırsat verelim, eksik değil tıpkı bizler gibiler +1 fazlayla.
panic_attack
Grip oldum tamda yumurtlama zamanindailac aliyorum nurofen.acaba etkilermi yumurtlamayi
Iyi geliyorsa sana o zaman devam tabi. Sınav dediğin şey stresli olur bende. Hele bir de bağımsız denetçi sınavıysa zor ve meşakatli geliyor. Zaten yeteri kadar stres dolu bir işim varken ekstra stres olarak bana yansıdı.
Kendini geliştirmek güzel bir şey. Bu yıl kendimi geliştirmek yerine kendimi genisletmekhedefim.
Gelin hep beraber genişleyelim
Eğer opu kararı verildiyse Kemal bey görmek ister,neticede Kemal beyin hastasısın ve opu nu o yapacak sanırım, muayenede hasan bey ne dedi yumurtaların büyüklüğü ile ilgili?@Beste78 canim sana birşey soracağım. Ben ilk Kemal’e gittim, sonraki takipleri Hasan yaptı. Bugün yine gittim, muayene etti, Kemal hoca görmek istiyor dedi. Şimdi beş buçukta Kemal’e gideceğiz. İşleyiş böyle mi, neden Kemal görmek istiyor.
Genişleyelim valla yeter göbeksiz tahta gibi gezdiğimiz günler bitsin artıkIyi geliyorsa sana o zaman devam tabi. Sınav dediğin şey stresli olur bende. Hele bir de bağımsız denetçi sınavıysa zor ve meşakatli geliyor. Zaten yeteri kadar stres dolu bir işim varken ekstra stres olarak bana yansıdı.
Kendini geliştirmek güzel bir şey. Bu yıl kendimi geliştirmek yerine kendimi genisletmekhedefim.
Gelin hep beraber genişleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?