- 9 Mart 2017
- 1.315
- 6.162
- 158
2 yıldır aynen bende ya yumurtlama zamanı ya sonrası grip oldum hep,bu yaşa kadar olmadığım kadar grip oldum sanırım ve hep aynı korkuyla ya hamileysem korkusundan ilaçsız geçirdim gripleriGrip oldum tamda yumurtlama zamanindailac aliyorum nurofen.acaba etkilermi yumurtlamayi
Aslinda gebeligi ögrenene kadarki ilaclar etkilemezmis bebegi ama pimpirik kocam banada icirtmiyo2 yıldır aynen bende ya yumurtlama zamanı ya sonrası grip oldum hep,bu yaşa kadar olmadığım kadar grip oldum sanırım ve hep aynı korkuyla ya hamileysem korkusundan ilaçsız geçirdim gripleri
Eğer opu kararı verildiyse Kemal bey görmek ister,neticede Kemal beyin hastasısın ve opu nu o yapacak sanırım, muayenede hasan bey ne dedi yumurtaların büyüklüğü ile ilgili?
Aynen öyle biz o kadar şartlamışız ki kendimizi her adımımızı düşünür olduk, dediğin gibi şu aşamada bişey olsa kimse hamile kalamazdı herhalde, ilaç içmedim ne oldu hiç bir şey o yüzden stres yapma bu aşamada hiç bir şey olmaz inşallahAslinda gebeligi ögrenene kadarki ilaclar etkilemezmis bebegi ama pimpirik kocam banada icirtmiyovalla bakiyorum millet ne ilaclar kullanip hamile kaliyo hicbisey olmuyo biz cok kasiyoruz sanki.arkadasim korunurken hamile kalmis 3 aylikken ögrendi icmedigi agri kesici dogum kontrl hapi kalmamis cocuk sapasaglam dogdu
Insallah cok tesekkur ederimAynen öyle biz o kadar şartlamışız ki kendimizi her adımımızı düşünür olduk, dediğin gibi şu aşamada bişey olsa kimse hamile kalamazdı herhalde, ilaç içmedim ne oldu hiç bir şey o yüzden stres yapma bu aşamada hiç bir şey olmaz inşallah
O yüzden sordum ölçülerini geriden gelen varsa ve en büyük 18-18.5 olmamışsa bir gün daha bekletebilir o yüzden Kemal beyin görmesini istemiştir. Geçen hafta klinik çok yoğundu Kemal bey de çok yoğun olmasaydı takibini de o yapardı kesin bana da hep söylüyordu ama o kadar yoğun oluyordu ki bir kez sadece opu da görüşebilmiştik.Hepsi toplanabilecek durumda, 5 ten ucu biraz önde, çatlatma bugün mu yarın mi kararsızlık var, netleştireceğiz ama Kemal hoca önce seni görmek istiyor dedi. Ben de ışık görmüş tavşan gibi kaldımÇünkü süreci beraber geçireceğiz, takipleri ben yapmak istiyorum demişti, şaşırdık
O yüzden sordum ölçülerini geriden gelen varsa ve en büyük 18-18.5 olmamışsa bir gün daha bekletebilir o yüzden Kemal beyin görmesini istemiştir. Geçen hafta klinik çok yoğundu Kemal bey de çok yoğun olmasaydı takibini de o yapardı kesin bana da hep söylüyordu ama o kadar yoğun oluyordu ki bir kez sadece opu da görüşebilmiştik.
Hadi bakalım hayırlısı olsun,asıl heyecanlı günler şimdi başlıyorEvet ya çok yoğun gerçekten. Bakalım Kemal hoca ne diyecek
yumurta ve sperm kalitesi için yabancı sitelerde hep öneriyolar. Dr ları dinledim, yumurta kalitesinin yaşa bağlı olarak yaşlanmasını önlemek için çözüm falan diyo. Maca tozu yazsanıza bir, iyi bişi gibi duruyo
Merhabalar. Adet tarihinden 1 hafta önce adet olma kimyasal gebelik olurmuki, böyle durumla karşılaşan varmı acaba?
Tşk ederim cevabın için. Sol kasıkta ağrı olunca ben ona bağladım. Dengem bozuldu sanırım. Bukadar erken regl olmazdımBir hafta gecikmeli adet olursa ihtimal var. Ama 1 hafta erken adette hiç sanmıyorum çünkü yumurtanın döllenmeye bile vakti olmamış oluyo.
En son adet tarihin nedir?Tşk ederim cevabın için. Sol kasıkta ağrı olunca ben ona bağladım. Dengem bozuldu sanırım. Bukadar erken regl olmazdım
Niye ki 7 gün varsa şayet yumurtlamanın da üstünden 7 gün geçmiş demektir. Pekala döllenir bu sürede hatta yerleşir tam zamanı yerleşmenin, ama öyle bişey olursa gecikir benimde tahminim. çünkü bende hep gecikme oldu.Bir hafta gecikmeli adet olursa ihtimal var. Ama 1 hafta erken adette hiç sanmıyorum çünkü yumurtanın döllenmeye bile vakti olmamış oluyo.
Son adet tarihi 9 mart. 21 martta oldum. Normalde 29 martta olmam gerekiyorduEn son adet tarihin nedir?can09e sana sormuştu, adet başlangıcından sayacaksın diye. Eğer öyleyse 10 gün var dediğin durum adetin 7 gün sürse, 3 gün kala regl olmuş oluyorsun.
Bu arada 28 günde bir olmuyorum 2 adet arası 21 gün adet gününüzde sayarsak 28En son adet tarihin nedir?can09e sana sormuştu, adet başlangıcından sayacaksın diye. Eğer öyleyse 10 gün var dediğin durum adetin 7 gün sürse, 3 gün kala regl olmuş oluyorsun.
Niye ki 7 gün varsa şayet yumurtlamanın da üstünden 7 gün geçmiş demektir. Pekala döllenir bu sürede hatta yerleşir tam zamanı yerleşmenin, ama öyle bişey olursa gecikir benimde tahminim. çünkü bende hep gecikme oldu.
Bu arada 28 günde bir olmuyorum 2 adet arası 21 gün adet gününüzde sayarsak 28
İnşallah menepoz falan değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?