İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Grip oldum tamda yumurtlama zamanindailac aliyorum nurofen.acaba etkilermi yumurtlamayi
2 yıldır aynen bende ya yumurtlama zamanı ya sonrası grip oldum hep,bu yaşa kadar olmadığım kadar grip oldum sanırım ve hep aynı korkuyla ya hamileysem korkusundan ilaçsız geçirdim gripleri

2 yıldır aynen bende ya yumurtlama zamanı ya sonrası grip oldum hep,bu yaşa kadar olmadığım kadar grip oldum sanırım ve hep aynı korkuyla ya hamileysem korkusundan ilaçsız geçirdim gripleri
Aslinda gebeligi ögrenene kadarki ilaclar etkilemezmis bebegi ama pimpirik kocam banada icirtmiyo valla bakiyorum millet ne ilaclar kullanip hamile kaliyo hicbisey olmuyo biz cok kasiyoruz sanki.arkadasim korunurken hamile kalmis 3 aylikken ögrendi icmedigi agri kesici dogum kontrl hapi kalmamis cocuk sapasaglam dogdu

Eğer opu kararı verildiyse Kemal bey görmek ister,neticede Kemal beyin hastasısın ve opu nu o yapacak sanırım, muayenede hasan bey ne dedi yumurtaların büyüklüğü ile ilgili?

Hepsi toplanabilecek durumda, 5 ten ucu biraz önde, çatlatma bugün mu yarın mi kararsızlık var, netleştireceğiz ama Kemal hoca önce seni görmek istiyor dedi. Ben de ışık görmüş tavşan gibi kaldım Çünkü süreci beraber geçireceğiz, takipleri ben yapmak istiyorum demişti, şaşırdık

Aynen öyle biz o kadar şartlamışız ki kendimizi her adımımızı düşünür olduk, dediğin gibi şu aşamada bişey olsa kimse hamile kalamazdı herhalde, ilaç içmedim ne oldu hiç bir şey o yüzden stres yapma bu aşamada hiç bir şey olmaz inşallah

O yüzden sordum ölçülerini geriden gelen varsa ve en büyük 18-18.5 olmamışsa bir gün daha bekletebilir o yüzden Kemal beyin görmesini istemiştir. Geçen hafta klinik çok yoğundu Kemal bey de çok yoğun olmasaydı takibini de o yapardı kesin bana da hep söylüyordu ama o kadar yoğun oluyordu ki bir kez sadece opu da görüşebilmiştik.

Evet ya çok yoğun gerçekten. Bakalım Kemal hoca ne diyecek

Merhabalar. Adet tarihinden 1 hafta önce adet olma kimyasal gebelik olurmuki, böyle durumla karşılaşan varmı acaba?

Çayı var. Keki, ekmeği, her şeyi yapılıyomuş. Zayıflamak için içiyo arkadaşım. Metabolizmayı hızlandırıyomuş. Bağışıklığı güçlendiriyomuş. Kahve dükkanlarında da var. Japon seramoni çayıymış. Kulaktan dolma bilgilerim bu kadar. Zayıflamaktan korktuğum için ilgimi çekmedi. Türk çayından başka bitki çayı da içemiyorum zaten :) can09e

Merhabalar. Adet tarihinden 1 hafta önce adet olma kimyasal gebelik olurmuki, böyle durumla karşılaşan varmı acaba?

Bir hafta gecikmeli adet olursa ihtimal var. Ama 1 hafta erken adette hiç sanmıyorum çünkü yumurtanın döllenmeye bile vakti olmamış oluyo.

Bir hafta gecikmeli adet olursa ihtimal var. Ama 1 hafta erken adette hiç sanmıyorum çünkü yumurtanın döllenmeye bile vakti olmamış oluyo.
Tşk ederim cevabın için. Sol kasıkta ağrı olunca ben ona bağladım. Dengem bozuldu sanırım. Bukadar erken regl olmazdım

Tşk ederim cevabın için. Sol kasıkta ağrı olunca ben ona bağladım. Dengem bozuldu sanırım. Bukadar erken regl olmazdım
En son adet tarihin nedir? can09e sana sormuştu, adet başlangıcından sayacaksın diye. Eğer öyleyse 10 gün var dediğin durum adetin 7 gün sürse, 3 gün kala regl olmuş oluyorsun.

Niye ki 7 gün varsa şayet yumurtlamanın da üstünden 7 gün geçmiş demektir. Pekala döllenir bu sürede hatta yerleşir tam zamanı yerleşmenin, ama öyle bişey olursa gecikir benimde tahminim. çünkü bende hep gecikme oldu.

En son adet tarihin nedir? can09e sana sormuştu, adet başlangıcından sayacaksın diye. Eğer öyleyse 10 gün var dediğin durum adetin 7 gün sürse, 3 gün kala regl olmuş oluyorsun.
Bu arada 28 günde bir olmuyorum 2 adet arası 21 gün adet gününüzde sayarsak 28
İnşallah menepoz falan değildir

Yumurtlamadan ortalama 7 gün sonra döllenip rahme iniyo. Hatta sadece döllenmesi de kimyasal gebelik olarak değerlendirilmiyor. Mutlaka rahme yerleşme çabası olacak embriyonun. Ne ara kalınlaştı da dökülüyo bu rahim? Yumurtlama olduysa 14 gün sonra adet olması lazım.
Arkadaşın hesabına göre luteal fazı çok kısa ve bu mümkün değil. Bu faz her kadında 14 gündür. Yumurtlama adetten 14 gün önce olmuş yani. Adet olunan tarihte bi tuhaflık, yanlış bi hesap var. Bittiği günü baz alıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…