İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Senin neden olmuyordu? Bir sebep var miydi?

geçmiş olsun beybi yumurta muhim

Senin neden olmuyordu? Bir sebep var miydi?

Yok. Hiçbir sebep bulunamıyöörr..
10. Dönem çalışmalarımızın sonucunu yarın sabah erken gebelik testiyle öğrenirim herhalde ama silik bi şey çıkarsa da iğnenin etkisidir derim. Niye yapıyorum peki testi? Çünkü çok zevkli :))

İlginc. Yediklerin ictiklerinden mi acaba? pH in nasil acaba asagida?

İlginc. Yediklerin ictiklerinden mi acaba? pH in nasil acaba asagida?

Gayet sağlıklı besleniyorum. Kilom da yok. Ph bakılmadı, bahsi bile geçmedi. Doktora sorarsan sebepsiz demek için bile erken çünkü "daha 1 yıl olmadı ama yaştan dolayı acele edeceğiz doğal olarak" diyo. "20'lerinde aynı sonuçlarla karşıma çıkmış olsan 2 sene tüp bebek düşünme derdim" diyo. Bence benim yumurta döllenmeye karşı. Kabuğu sert. Geçişe izin vermiyo. Ya da alayı dandik, döllenip tutunamıyo. Çok şey kaçırıyo bence. Keyfi bilir valla. :)

Bu arada 28 günde bir olmuyorum 2 adet arası 21 gün adet gününüzde sayarsak 28
İnşallah menepoz falan değildir

Döngünüz yazdığınıza göre 26 gün. Bu da yumurtlamaniz 11.12. Gun demek oluyor. Panik atakın dediğini dikkate alın ve ovulasyon testi alın evde yapin. Yumurtlama gününden emin olursunuz. Şayet regl kanamasına çevirirse adet oluyorsunuz, kesilirse bir durum olabilir.

geçmiş olsun beybi yumurta muhim

Teşekkür ederim. Evet mühim, olmadi siringalama. :)
Zabaanan 8 buçuk gibi :) Silik çıkarsa nasıl yorumlucaz hiç bunu düşünen var mı acaba? :))

Silik çıkarsa ertesi günkü koyulaşmaya bakıcaz. Durmak yok test yapmaya devam. Ignenin kaçıncı günü yarin

Maça kökü tozunu, günde 1 kaşık yoğurda falan da karıştırıp yiyorlar.

inşallah bakalım kuzu sabah da vardı ağrım çatlayamadı mı bunlaar..

senin için de cumartesi başarılar diliyorum her şey yolunda inşallah.

Ben şuana kadar yanlışmı hwsaplamışımadet bitiminden14. Gün baz alarak yumurtlama tarihini hesapladım.
Adet başlangıcından saymanız gerek evet. Ancak 10. gün itibariyle yumurtlama olabilir. Benim mesela 11-12. günlerde oluyor. Bunu en kolay tespit etmenin yolu ovulasyon testi. Bu testlerle de sağlıklı sonuç alabilmek için, her gün hem sabah hem de akşam uygulamanızda fayda var. Bazı kişilerde yumurtlamada LH yükselme süresi kısa oluyor.
Laboquick testi güzel sonuç veriyor, tavsiye ederim.

Bu arada 28 günde bir olmuyorum 2 adet arası 21 gün adet gününüzde sayarsak 28
İnşallah menepoz falan değildir
canım menapoz dusunup menapoz cagırmıyoruz, psıkolojık olarak adet dengemızı bozuyoruz bız, cunku adet stresle oynuyor bazen, bır de dırekt adetımıze yonelık bır stres konusu oldugu ıcın hamılelık, sterse baglı gunlerın kayabılrı bence buyuk ıhtımal, bır kac ay ıcınde bu beklemelere sen de alısırsın kayma olmaz, hatta ınsallah bu ay oyle bır kayar kı 9 ay sonra bebeısını kucagına alırsın canım. uzulmuyoruz sabredıp beklıyoruz

Ben şuana kadar yanlışmı hwsaplamışımadet bitiminden14. Gün baz alarak yumurtlama tarihini hesapladım.

arkadasım bı tavsıye vereyım haddım olmayarak, ovulasyon testı al en azından ıkı ay yumurta takıbını yap, zaten aslında yumurtlamaın ortalama hangı doneme denk geldıgını ogrenırsın, ben de ılk defa bu ay kullandım ve net olarak yumurtlamayı gordum ve dogru tarıhlerı degerlendırmeye calıstım, ınternetten almıstım burada kullanan arkadaslar da denedıgım markayı tavsıye etmıstı ve kesınlıkle bozuk falan cıkmayan uygun fıyatlı harıka bır test.

aynen bu marka cok guzel, teselerınde hıc sılık cızgı veya dagılma yok net bır sekılde belırıyor cızgıler. hem de fıyat olarak cooook uygun

Erken gebelik testini yaptıktan tam 30 saniye sonra çıkan çizgi bu. Muhtemelen değer 5-10 arası yine.
İğneyi 11 Mart saat 12'de olmuştum, aşılamayı da 12 Mart'ta.
Bakalım yarın sabah nasıl olcek. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…