Senin neden olmuyordu? Bir sebep var miydi?Evet uzun süre beklemiş spermden hayır gelmez. Kalite ve hızlı sperm sayısı düşüyor çünkü. O yüzden biz hep adet bitimi hemen bi kir pas atma ilişkisi yaşıyoruz. İki gün sonra tekrar başlayıp gün aşırı devam ediyoruz. Adete 1 hafa kala ise ben tatil ilan ediyorum. Görüldüğü üzere sonuç yok :)))
geçmiş olsun beybiBugün serum yedim kızlar sırf yumurtlama günü sağlam olayım diye. Damar yolumu bulamadılar midem bulandı serumdan. Daha kötü oldum sanki. Ve orda yok yok ben çocuk doğuramam dedim eşime. O zaman hazır alalım dedi. :)
Senin neden olmuyordu? Bir sebep var miydi?
panic_attack dın dın dın dın, geri sayim başladı, ay bana heyecan bastı, saat kaçta yapacaksın testi
Vurdum canım az önce 3 iğne. Cumartesi opu :)
İlginc. Yediklerin ictiklerinden mi acaba? pH in nasil acaba asagida?Yok. Hiçbir sebep bulunamıyöörr..
10. Dönem çalışmalarımızın sonucunu yarın sabah erken gebelik testiyle öğrenirim herhalde ama silik bi şey çıkarsa da iğnenin etkisidir derim. Niye yapıyorum peki testi? Çünkü çok zevkli :))
İlginc. Yediklerin ictiklerinden mi acaba? pH in nasil acaba asagida?
Ahanda yeni bir heyecan başlıyor. :)
Bu arada 28 günde bir olmuyorum 2 adet arası 21 gün adet gününüzde sayarsak 28
İnşallah menepoz falan değildir
geçmiş olsun beybiyumurta muhim
Zabaanan 8 buçuk gibi :) Silik çıkarsa nasıl yorumlucaz hiç bunu düşünen var mı acaba? :))
Maça kökü tozunu, günde 1 kaşık yoğurda falan da karıştırıp yiyorlar.Çayı var. Keki, ekmeği, her şeyi yapılıyomuş. Zayıflamak için içiyo arkadaşım. Metabolizmayı hızlandırıyomuş. Bağışıklığı güçlendiriyomuş. Kahve dükkanlarında da var. Japon seramoni çayıymış. Kulaktan dolma bilgilerim bu kadar. Zayıflamaktan korktuğum için ilgimi çekmedi. Türk çayından başka bitki çayı da içemiyorum zaten :)can09e
en güzeli canım hayırlısı olsun hakkımızda.Ben sallamıyorum artık olursa olur kafasına girdim...
inşallah bakalım kuzu sabah da vardı ağrım çatlayamadı mı bunlaar..Kuzum ya teşekkür ederimAmin insallah artık vekilim rabbim Dediğini şimdi denedim, bir protokol no vardı onu yazdım ama olmadı, yarın arayınca sorayım. Valla ben de tanımadan dua ediyorum herkese. Sen hamile kal bu ay, can09e ninde yumurtaları catlasin bebek olsun, panic_attack test yapacakmış, tutmuştur insallah aşılaması. Sırayla herkes için dua ediyorum. Rabbim bekleyen herkese versin tez zamanda insallah
Adet başlangıcından saymanız gerek evet. Ancak 10. gün itibariyle yumurtlama olabilir. Benim mesela 11-12. günlerde oluyor. Bunu en kolay tespit etmenin yolu ovulasyon testi. Bu testlerle de sağlıklı sonuç alabilmek için, her gün hem sabah hem de akşam uygulamanızda fayda var. Bazı kişilerde yumurtlamada LH yükselme süresi kısa oluyor.Ben şuana kadar yanlışmı hwsaplamışımadet bitiminden14. Gün baz alarak yumurtlama tarihini hesapladım.
canım menapoz dusunup menapoz cagırmıyoruz, psıkolojık olarak adet dengemızı bozuyoruz bız, cunku adet stresle oynuyor bazen, bır de dırekt adetımıze yonelık bır stres konusu oldugu ıcın hamılelık, sterse baglı gunlerın kayabılrı bence buyuk ıhtımal, bır kac ay ıcınde bu beklemelere sen de alısırsın kayma olmaz, hatta ınsallah bu ay oyle bır kayar kı 9 ay sonra bebeısını kucagına alırsın canım. uzulmuyoruz sabredıp beklıyoruzBu arada 28 günde bir olmuyorum 2 adet arası 21 gün adet gününüzde sayarsak 28
İnşallah menepoz falan değildir
Ben şuana kadar yanlışmı hwsaplamışımadet bitiminden14. Gün baz alarak yumurtlama tarihini hesapladım.
benim iki hamilelikte silik çizgi çıktı arkadaşımZabaanan 8 buçuk gibi :) Silik çıkarsa nasıl yorumlucaz hiç bunu düşünen var mı acaba? :))
Adet başlangıcından saymanız gerek evet. Ancak 10. gün itibariyle yumurtlama olabilir. Benim mesela 11-12. günlerde oluyor. Bunu en kolay tespit etmenin yolu ovulasyon testi. Bu testlerle de sağlıklı sonuç alabilmek için, her gün hem sabah hem de akşam uygulamanızda fayda var. Bazı kişilerde yumurtlamada LH yükselme süresi kısa oluyor.
Laboquick testi güzel sonuç veriyor, tavsiye ederim.
Ben cok koyu pik dediklerini gormedim kuzu.. senin pik oldu yani oyle mi?aynen bu marka cok guzel, teselerınde hıc sılık cızgı veya dagılma yok net bır sekılde belırıyor cızgıler. hem de fıyat olarak cooook uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?