süperr maşallah o zaman sanagordum kuzum, her yaptıgımda control cızgısı kopkoyu kırmızı, kalan alana bembeyaz cıkıyordu, hatta test bozuk mu acaba dedım 28 subatta kıpkırmızı ıkı cızgı net olarak gorundu, 1 martta yıne control cızgısı kıpkırmızı kalan alan ıse bembeyazdı, erken gebelık testınde de bır tanesını denedım hanı sen demıstın ya dene dıye o zaman. control cızgısı kıpkırmızıydı, kalan alan bembeyaz temız. yanı pik in bne oldugunu cok net anladım. son kullanma tarıhlerı de zaten 2020 vey 2021 basları yanlıs hatırlamıyorsam.
tamam doğru yere koymuşum o zaman süper.. istişare ettik müdürümle.. bu burada olmadı sanki dedi benden yorum istedi ben de istisna olmadığını ama matraha dahil olduğunu söyledim yeri uygun dedim.. 602 diğer gelirler peki olağandışı değil mi bu?Tebliğe göre matrah-diğer işlemlerin içinde diğerleri kısmına yazılması gerek, biz 602 ye alıyoruz gelir tablosu doğru çıksın diye, siz 679 hesapta tutuyorsunuzdur.
heh sonradan eklemişsin gördüm canım.tamam doğru yere koymuşum o zaman süper.. istişare ettik müdürümle.. bu burada olmadı sanki dedi benden yorum istedi ben de istisna olmadığını ama matraha dahil olduğunu söyledim yeri uygun dedim.. 602 diğer gelirler peki olağandışı değil mi bu?
bende çizgi arıyom :)Haydaa yüklememiş. Dışardayım telefon çekmiiiiğiiii.
ayy hadi inşAllah ya,olmuş bu iş diyelim,tebrik ederim,devam sağlıkla gelsin inşAllah,
sevgili üstadlarım sigorta tazmin tahsilatı için kestiğimiz faturayı kdv ebyn'de nerde gösteririz...seheryeli77 Senella flx77 Ozgur06
süperr maşallah o zaman sanabenim rezerv azlığından sanırım pik görememem.. öyle de olsa tam zamanında geldi regllerim en koyu olanı pik kabul edip silikleştiğinde hesapladığımda.
ayy biz böyle soruları gib e sorduğumuzda onlar bile cevap veremedi bize :) kendileri de bilmiyo,salaklar ilave edileceği kaldırdılar,sevgili üstadlarım sigorta tazmin tahsilatı için kestiğimiz faturayı kdv ebyn'de nerde gösteririz...seheryeli77 Senella flx77 Ozgur06
:)) evet bizim de sorularimiz oldugunda bekletip bir bilene sorup cevap verirler onlar da biz de ymmye sormak istemedik simdi ben bi bakimm der ben bi geliyim der diyeayy biz böyle soruları gib e sorduğumuzda onlar bile cevap veremedi bize :) kendileri de bilmiyo,salaklar ilave edileceği kaldırdılar,
bizim yeminli şuna karar verdi,geçici vergiyle kümülatif arasında fark olup izaha gerek kalmaması için,600 e diğer diye bir kırılım açıp,onu da 550 koduyla beyannameye ekliyoruz
aman aman gelmesin bulaştırmamak lazım fazla :):)) evet bizim de sorularimiz oldugunda bekletip bir bilene sorup cevap verirler onlar da biz de ymmye sormak istemedik simdi ben bi bakimm der ben bi geliyim der diye
Aynen öyle çok doğru. Testi bir sabah, bir akşam günde iki kez yapmak gerekiyor.bence pik yaptıgı saate denk gelmemeıs olabılırsın kuzum cunku bazıların da kısa suruyomus ya pık yaptıgı an. ben gunde bır test denemıstım her aynı saatlerde denemeye gayret ettım testı, ve saatını tutturdum sanırım. mesela 5 saat sonrasında yapsam o cıgıyı goremezdım kesın, cunku ertesı gun aynı saattte bembeyazdı
0 kdv ama nasıl %18likte gösteriyorsunuz?canım kestiğimiz faturayı 679 veya 602 hesapta takip ederek, 18 kdv li satışlar satırında gosterıyoruz, iade alırken falan da sıkıntı yasamadı fırmalarımız. kumulatıf toplama da dahıl edıyorsun halıyle kuzum
arkadasım bı tavsıye vereyım haddım olmayarak, ovulasyon testı al en azından ıkı ay yumurta takıbını yap, zaten aslında yumurtlamaın ortalama hangı doneme denk geldıgını ogrenırsın, ben de ılk defa bu ay kullandım ve net olarak yumurtlamayı gordum ve dogru tarıhlerı degerlendırmeye calıstım, ınternetten almıstım burada kullanan arkadaslar da denedıgım markayı tavsıye etmıstı ve kesınlıkle bozuk falan cıkmayan uygun fıyatlı harıka bır test.
biz de 12 firmanın kdv, sgk, muhtasar dün akşam bitirdik. Erken yapınca güzel oluyor:)0 kdv ama nasıl %18likte gösteriyorsunuz?
dün de güncelleme gelmiş yine bdpye yoğunluk da vardı galiba indiremedim, sabah indirdim artık, 30la girmiştim 31le tekrar girip yolladım onayladım thk aldım bitti şükür.. şimdi önümüzde ba-bs var. kimisi bizden de erkenci hafta başından beri arıyorlar mutabakat için.. :)
Senin meslek var mi canim calisiyor musun?flx77 mümkünse banada adını yazarmısın cnm tşk ederim. Ben 2 aydır bebek olayını iyice taktım kafaya daha 1 yıl bile olmadı korunma yı bırakalı. Zaten bir kış idrar da yanma şikayetiyle ilaç kullandım ilişki bile yaşanmıyor böyle olunca. Yumurtlama dönemini Dr yanlış yönlendirmiş demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?