panic_attack inşallah bugunun mujdecısı sen olursun kuzum, sılık cızgı bana tunelın sonundakı ısık kadar parlak geldı. bı heyecan bastı
Ben cok koyu pik dediklerini gormedim kuzu.. senin pik oldu yani oyle mi?
anammmm vallada çizgi
gördüm şimdi.. yarını bekliyoruz sakince:)
çıtırımda noluyooo sankiG gamzeli_bebis Naber kız? :) Sen daha çıtırsın ama olsun. Anlat bakalım son durumlar ne? Geçen Mayıs'tan beri uğraşanlar cemiyeti :)
anammmm vallada çizgi
uzaktan okuyodum her günn aşılama falan oldun biliyorumpanic_attack
inşallah vardır ve sağlıklıdırrrr ayrıca o çizginin değeri 5-10 dan fazladırrr
bende cok test yapmış 3 kimyasal geçirmiş biri olarak 30-40 larda bi değerdir diyorummmTest ustası oldum artık yav. 5-10 arası diyorum ben ama öncekilerden tek farkı 30 saniyede çıkması. Öncekiler 5 dakka bekledikten sonra çıkıyodu.
anammmm vallada çizgi
uzaktan okuyodum her günn aşılama falan oldun biliyorumpanic_attack
inşallah vardır ve sağlıklıdırrrr ayrıca o çizginin değeri 5-10 dan fazladırrr
bende cok test yapmış 3 kimyasal geçirmiş biri olarak 30-40 larda bi değerdir diyorummm
biliyorum ama bana daha fazla geliyo :)Ama bu erken gebelik testi. 5'in üstünü gösteriyo gı.
ewett foto yok:))Haydaa yüklememiş. Dışardayım telefon çekmiiiiğiiii.
çıtırım da noluyoçıtırımda noluyooo sanki
iyiyim valla ne olsunn. bat 7 nisan yumurtlama dönemindeyimm gerekli değerlendirmeleri yapmaya çalışıyoz
sorma valal 2. mayıs geldi
can09e da geçen mayıstan beri bende sende
diğerleri doğurdu bile
inşallah kısmettt allah ne yazdıysa o olacak :)çıtırım da noluyoilahi sen.. dahaa çoook vaktin var demek oluyor canım..
evet kürtajım mayısta olmuştu.. inşallah panicle açılışı yapıyoruz sonra devamı geliyooorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?