İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ben cok koyu pik dediklerini gormedim kuzu.. senin pik oldu yani oyle mi?

gordum kuzum, her yaptıgımda control cızgısı kopkoyu kırmızı, kalan alana bembeyaz cıkıyordu, hatta test bozuk mu acaba dedım 28 subatta kıpkırmızı ıkı cızgı net olarak gorundu, 1 martta yıne control cızgısı kıpkırmızı kalan alan ıse bembeyazdı, erken gebelık testınde de bır tanesını denedım hanı sen demıstın ya dene dıye o zaman. control cızgısı kıpkırmızıydı, kalan alan bembeyaz temız. yanı pik in bne oldugunu cok net anladım. son kullanma tarıhlerı de zaten 2020 vey 2021 basları yanlıs hatırlamıyorsam.

G gamzeli_bebis Naber kız? :) Sen daha çıtırsın ama olsun. Anlat bakalım son durumlar ne? Geçen Mayıs'tan beri uğraşanlar cemiyeti :)
çıtırımda noluyooo sanki
iyiyim valla ne olsunn. bat 7 nisan yumurtlama dönemindeyimm gerekli değerlendirmeleri yapmaya çalışıyoz
sorma valal 2. mayıs geldi
can09e da geçen mayıstan beri bende sende
diğerleri doğurdu bile

anammmm vallada çizgi
uzaktan okuyodum her günn aşılama falan oldun biliyorum panic_attack
inşallah vardır ve sağlıklıdırrrr ayrıca o çizginin değeri 5-10 dan fazladırrr

Test ustası oldum artık yav. 5-10 arası diyorum ben ama öncekilerden tek farkı 30 saniyede çıkması. Öncekiler 5 dakka bekledikten sonra çıkıyodu.

anammmm vallada çizgi
uzaktan okuyodum her günn aşılama falan oldun biliyorum panic_attack
inşallah vardır ve sağlıklıdırrrr ayrıca o çizginin değeri 5-10 dan fazladırrr

Test ustası oldum artık yav. 5-10 arası diyorum ben ama öncekilerden tek farkı 30 saniyede çıkması. Öncekiler 5 dakka bekledikten sonra çıkıyodu.

çıtırım da noluyo ilahi sen.. dahaa çoook vaktin var demek oluyor canım..
evet kürtajım mayısta olmuştu.. inşallah panicle açılışı yapıyoruz sonra devamı geliyooorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…