İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Tşk ederim alayım. Ben dünkü lekelenmeyi yerleşme sandım ama bugün normal kanama dönüştü içim dışıma çıktı sanki çok yoğun oldu. Sanırım geçen kullandığım baltarçın çörekotu yaptı şimdi tekrar başa aldı sanırım

biz de 12 firmanın kdv, sgk, muhtasar dün akşam bitirdik. Erken yapınca güzel oluyor:)
Bizde sirket muhasebesi olunca tek oluyor tabi kuzu.. ama sizin de programlariniz iyidir tek tusla hallediyorsunuzdur.. benim onceden calisma yapmam gerekiyor dokumleri alip hic mali musavir sistemine uygun degil bizim prg.
Bi kesin mizan bildirimi uygundu onu da maliye kaldirdi zaten

sigorta size kdv li kstırmedı mı faturayı, eger fatura kdv li ise dedıgım sekılde gırebılırısn ebeynda, kdvsiz ise tablo 8 de diğerleri kısmında gosterıyoruz canım

Çoook tşk ederim güzel sözlerin için rabbim hepimize sağlıklı bebiş verir inşallah

laboquick ovulasyon testi al canım, N11 de cok uygun eczanede cok pahalı ne hıkmetse, benım aldıgım paket 20 ovulasyon 2 erken gebelık testı seklınde ıdı, gecen ay 10 testı kullandı bu aya da 10 kaldı fıyatı da uygundu 29 tl kargo ucretsız ve cok hızlı geldı, tarıhlerı de gecmemıs gayet saglam ve gorulmeyecek sekılde paketlenmıstı.

Tşk ederim cnm.

panic_attack mis gibi de hamilesin 11 gün sonraya çatlatma iğnesi etkisi mi kalır, ilk hamilemiz geldi kızlarrrrrr

Bence değilim çünkü b-hcg 2,70 çıktı :)) BAT 25-26 Mart.
Progesteron da 11,18 çıktı.

Şimdi işin tuhaf tarafı bu test 2,70'lik değeri nasıl gösteriyor? Ben asıl buna şaşırdım.

Şimdi işin tuhaf tarafı bu test 2,70'lik değeri nasıl gösteriyor? Ben asıl buna şaşırdım.
aaa nasıl olur yaaa bu testlerin hepsi mi hatalıı amaan 2,70 ne la 30 40 dedikdi du bekleyelim bakalım artacakmı?
bu arada değerlendirmeleriniz de oldu mu gıı yoksa yasak mıydı ilişki?

Bizim de şirket canım. Holding olduğu için bünyemizde 12 firmamız var, bağlı ortaklığımız, iştirakimiz. Logo Tıger kullanıyoruz. Manuel herşey bizde de.

aaa nasıl olur yaaa bu testlerin hepsi mi hatalıı amaan 2,70 ne la 30 40 dedikdi du bekleyelim bakalım artacakmı?
bu arada değerlendirmeleriniz de oldu mu gıı yoksa yasak mıydı ilişki?

Aşılamadan 2 gün sonra oldu bi ilişki. Ondan da 3 gün sonra bi daha oldu. Başka yok.
Sonra zaten hasta oldum, ağrı sızı, eğitim derken salladık.

Az önce bi tane daha yaptım predictor. O da aynı siliklikte çıktı. :/

Test ustası oldum artık yav. 5-10 arası diyorum ben ama öncekilerden tek farkı 30 saniyede çıkması. Öncekiler 5 dakka bekledikten sonra çıkıyodu.
bence 35-40 arası çıkabilir çünkü benim bi tık daha koyuydu sonuç 73 çıkmıştı kimyasal olanda Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım çok sevindim senin adına

yine erken olanı mı? hayırlısı bakalım bi kaç gün bekleyelim biz daha test mest yapma kan verirsin olmadı kolay demek kan vermen. belki o son yaptığın tuttu bilemeyiz.. Rabbim hayırlısını versin.
hadiii can sıkmak yokk hadiii amaaa iki gözümün çiçee

Yok gız ben can sıkma hakkımı Mayıs'ta kullanacam :))

Progesterona takılma,benimde ilkinde 11 lerde çıktı,ama iki test birden nasıl ikinci çizgiyi gösterir enteresan,sana doktor kaçıncı gün yap dedi testi,erken mi oldu acaba kan için

Amin canım Allah kolaylık versin sanada inşallah herşey güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…