Tşk ederim alayım. Ben dünkü lekelenmeyi yerleşme sandım ama bugün normal kanama dönüştü içim dışıma çıktı sanki çok yoğun oldu. Sanırım geçen kullandığım baltarçın çörekotu yaptı şimdi tekrar başa aldı sanırımAdet başlangıcından saymanız gerek evet. Ancak 10. gün itibariyle yumurtlama olabilir. Benim mesela 11-12. günlerde oluyor. Bunu en kolay tespit etmenin yolu ovulasyon testi. Bu testlerle de sağlıklı sonuç alabilmek için, her gün hem sabah hem de akşam uygulamanızda fayda var. Bazı kişilerde yumurtlamada LH yükselme süresi kısa oluyor.
Laboquick testi güzel sonuç veriyor, tavsiye ederim.
Bizde sirket muhasebesi olunca tek oluyor tabi kuzu.. ama sizin de programlariniz iyidir tek tusla hallediyorsunuzdur.. benim onceden calisma yapmam gerekiyor dokumleri alip hic mali musavir sistemine uygun degil bizim prg.biz de 12 firmanın kdv, sgk, muhtasar dün akşam bitirdik. Erken yapınca güzel oluyor:)
Bilgisayar mühendisiyim ama bilgisayar öğretmenliği yapıyorum devlette cnmSenin meslek var mi canim calisiyor musun?
0 kdv ama nasıl %18likte gösteriyorsunuz?
dün de güncelleme gelmiş yine bdpye yoğunluk da vardı galiba indiremedim, sabah indirdim artık, 30la girmiştim 31le tekrar girip yolladım onayladım thk aldım bitti şükür.. şimdi önümüzde ba-bs var. kimisi bizden de erkenci hafta başından beri arıyorlar mutabakat için.. :)
Çoook tşk ederim güzel sözlerin için rabbim hepimize sağlıklı bebiş verir inşallahcanım menapoz dusunup menapoz cagırmıyoruz, psıkolojık olarak adet dengemızı bozuyoruz bız, cunku adet stresle oynuyor bazen, bır de dırekt adetımıze yonelık bır stres konusu oldugu ıcın hamılelık, sterse baglı gunlerın kayabılrı bence buyuk ıhtımal, bır kac ay ıcınde bu beklemelere sen de alısırsın kayma olmaz, hatta ınsallah bu ay oyle bır kayar kı 9 ay sonra bebeısını kucagına alırsın canım. uzulmuyoruz sabredıp beklıyoruz
laboquick ovulasyon testi al canım, N11 de cok uygun eczanede cok pahalı ne hıkmetse, benım aldıgım paket 20 ovulasyon 2 erken gebelık testı seklınde ıdı, gecen ay 10 testı kullandı bu aya da 10 kaldı fıyatı da uygundu 29 tl kargo ucretsız ve cok hızlı geldı, tarıhlerı de gecmemıs gayet saglam ve gorulmeyecek sekılde paketlenmıstı.flx77 mümkünse banada adını yazarmısın cnm tşk ederim. Ben 2 aydır bebek olayını iyice taktım kafaya daha 1 yıl bile olmadı korunma yı bırakalı. Zaten bir kış idrar da yanma şikayetiyle ilaç kullandım ilişki bile yaşanmıyor böyle olunca. Yumurtlama dönemini Dr yanlış yönlendirmiş demekki.
Çoook tşk ederim güzel sözlerin için rabbim hepimize sağlıklı bebiş verir inşallah
Tşk ederim cnm.laboquick ovulasyon testi al canım, N11 de cok uygun eczanede cok pahalı ne hıkmetse, benım aldıgım paket 20 ovulasyon 2 erken gebelık testı seklınde ıdı, gecen ay 10 testı kullandı bu aya da 10 kaldı fıyatı da uygundu 29 tl kargo ucretsız ve cok hızlı geldı, tarıhlerı de gecmemıs gayet saglam ve gorulmeyecek sekılde paketlenmıstı.
panic_attack mis gibi de hamilesin 11 gün sonraya çatlatma iğnesi etkisi mi kalır, ilk hamilemiz geldi kızlarrrrrr
aaa nasıl olur yaaa bu testlerin hepsi mi hatalıı amaan 2,70 ne la 30 40 dedikdi du bekleyelim bakalım artacakmı?Bence değilim çünkü b-hcg 2,70 çıktı :)) BAT 25-26 Mart.
Progesteron da 11,18 çıktı.
Şimdi işin tuhaf tarafı bu test 2,70'lik değeri nasıl gösteriyor? Ben asıl buna şaşırdım.
Bizim de şirket canım. Holding olduğu için bünyemizde 12 firmamız var, bağlı ortaklığımız, iştirakimiz. Logo Tıger kullanıyoruz. Manuel herşey bizde de.Bizde sirket muhasebesi olunca tek oluyor tabi kuzu.. ama sizin de programlariniz iyidir tek tusla hallediyorsunuzdur.. benim onceden calisma yapmam gerekiyor dokumleri alip hic mali musavir sistemine uygun degil bizim prg.
Bi kesin mizan bildirimi uygundu onu da maliye kaldirdi zaten
aaa nasıl olur yaaa bu testlerin hepsi mi hatalıı amaan 2,70 ne la 30 40 dedikdi du bekleyelim bakalım artacakmı?
bu arada değerlendirmeleriniz de oldu mu gıı yoksa yasak mıydı ilişki?
maşallah
bence 35-40 arası çıkabilir çünkü benim bi tık daha koyuydu sonuç 73 çıkmıştı kimyasal olanda Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım çok sevindim senin adınaTest ustası oldum artık yav. 5-10 arası diyorum ben ama öncekilerden tek farkı 30 saniyede çıkması. Öncekiler 5 dakka bekledikten sonra çıkıyodu.
hata olmalı çünkü erken gebelik testi beta 5 ve üzerini okuyorBence değilim çünkü b-hcg 2,70 çıktı :)) BAT 25-26 Mart.
Şimdi işin tuhaf tarafı bu test 2,70'lik değeri nasıl gösteriyor? Ben asıl buna şaşırdım.
yine erken olanı mı? hayırlısı bakalım bi kaç gün bekleyelim biz daha test mest yapma kan verirsin olmadı kolay demek kan vermen. belki o son yaptığın tuttu bilemeyiz.. Rabbim hayırlısını versin.Aşılamadan 2 gün sonra oldu bi ilişki. Ondan da 3 gün sonra bi daha oldu. Başka yok.
Sonra zaten hasta oldum, ağrı sızı, eğitim derken salladık.
Az önce bi tane daha yaptım predictor. O da aynı siliklikte çıktı. :/
yine erken olanı mı? hayırlısı bakalım bi kaç gün bekleyelim biz daha test mest yapma kan verirsin olmadı kolay demek kan vermen. belki o son yaptığın tuttu bilemeyiz.. Rabbim hayırlısını versin.
hadiii can sıkmak yokk hadiii amaaa iki gözümün çiçee
Ohoo biz ne diyoz sen ne diyon... simdiden olumsuz dusunuyon gıı..Yok gız ben can sıkma hakkımı Mayıs'ta kullanacam :))
Progesterona takılma,benimde ilkinde 11 lerde çıktı,ama iki test birden nasıl ikinci çizgiyi gösterir enteresan,sana doktor kaçıncı gün yap dedi testi,erken mi oldu acaba kan içinBence değilim çünkü b-hcg 2,70 çıktı :)) BAT 25-26 Mart.
Amin canım Allah kolaylık versin sanada inşallah herşey güzel olsun.Kuzum ya teşekkür ederimAmin insallah artık vekilim rabbim Dediğini şimdi denedim, bir protokol no vardı onu yazdım ama olmadı, yarın arayınca sorayım. Valla ben de tanımadan dua ediyorum herkese. Sen hamile kal bu ay, can09e ninde yumurtaları catlasin bebek olsun, panic_attack test yapacakmış, tutmuştur insallah aşılaması. Sırayla herkes için dua ediyorum. Rabbim bekleyen herkese versin tez zamanda insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?