İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bence değilim çünkü b-hcg 2,70 çıktı :)) BAT 25-26 Mart.
Progesteron da 11,18 çıktı.

Şimdi işin tuhaf tarafı bu test 2,70'lik değeri nasıl gösteriyor? Ben asıl buna şaşırdım.
Allah allah çok ilginç cidden, bu predictorun erken testlerinde sıkıntı var kesin ben 1 kez yaptığımda seninkinden koyu çıkmıştı koşa koşa gittim kan verdim 4 çıktı akşamına regli oldum, bozuk test bana denk geldi ya da kimyasalmıydı acaba diye düşünmüştüm, ama senin ümitsizlenmen için daha erken 11 martta döllense 5 gün bölünme süreci 16 mart Blast olur yerleşmeye başlar bugün yerleşmenin 5. Günü daha beta hcg kana geçmez, en az 7. Gün tüp bebekteki işlemlerin mantığıyla oturdum hesap yaptım, cıksss daha erken bekle canım yarın öbür gün tekrar test yap ama başka marka ile bence

Predictor gerçekten berbat bir test! Hem dünya para veriyorsun hem de verim alamıyorsun. Ya da internette çok taklidi var bilemiyorum.
Ben ovulasyon testlerine dünya para verdim. Bir paketten 7 tane çıkıyor. 7'nin 7 si de bozuk oluyordu bazen.
Gebelik testlerine de güven olmaz o yüzden.

Hem ovülasyon hem gebelik testinde en iyi laboquick valla,arada ovu da bozuk çıkıyor ama çok nadir, taksiye ederim kızlar.

Progesterona takılma,benimde ilkinde 11 lerde çıktı,ama iki test birden nasıl ikinci çizgiyi gösterir enteresan,sana doktor kaçıncı gün yap dedi testi,erken mi oldu acaba kan için

26sında yap dedi. Yarından sonra bi tane daha yaparım. Koyulaşma yoksa yoktur. :)

26sında yap dedi. Yarından sonra bi tane daha yaparım. Koyulaşma yoksa yoktur. :)
Hayırlısı inşAllah ya,ama bir ihtimal var,bu kadar yumurta tetikleyiciden sonra,bu kendi lambadaların sayesinde geriden gelen bişeyler de olabilir,pazar ola hayrola diyelim :)

11 Mart'ta döllenemez çünkü aşılama 12 Mart'ta yapıldı ve öncesinde ilişki yok. Döllendiyse de 13'ünde falan döllenmiştir bence.

of kafam yandı. yani aşılamadan sonra kaç gün geçti şimdi, tabi aşılama günü daha yumurtan çatlamamıştı sanırım senin doğru mu?

Evet. Çatlatma iğnesi 11 Mart öğleyin saat 12. Aşılama 12 Mart akşam 6.
İğneden 30 saat sonra aşılama yapıldı.

Evet. Çatlatma iğnesi 11 Mart öğleyin saat 12. Aşılama 12 Mart akşam 6.
İğneden 30 saat sonra aşılama yapıldı.
Bu durumda 9. gün olmuş oluyor aslında, ve 2 küsür çıkması da yerleştiğini gösteryor. Zaten yerleşme 9. gün oluyor diye biliyorum. Bakalım yarından itbaren birden fırlaya da bilir ya da yerini yadırgayabilir:) bizim moralimiz yüksek zaten, hayırlı zamanda gelecek inşallah. Ama aklında soru işareti vardı ya hani benim yumurta zarım çok mu sert kırılmıyo mu diye bak en azından kırıldığını gödün. Kendiliğinden döllenmiş. Gerisi de gelecek inşallah

11 Mart'ta döllenemez çünkü aşılama 12 Mart'ta yapıldı ve öncesinde ilişki yok. Döllendiyse de 13'ünde falan döllenmiştir bence.
Oooo daha var o zaman dediğim gibi döllendikten sonra 5 gün bölünme süreci var bu süreç tüplerde geçiyor 5. Gün endometriuma düşüyor orda da en az 5 gün yerleşme süreci var aşağıda 5. Güne gelip endometriuma düşen embriyonun gelişimi var

Eklentiler

• 75F43A2F-8999-4174-A368-5B6EE8050AEF.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 53
Bu cok iyi bi paylasim ya hep merak ediyodum:)

21.gün verilmesi gerekmiyor mu o testin

aslında 21 yazıyor her yerde ama bana doktor 24 te yaptırmıstı, ne zaman adet olacagımı sorarak ona gore sayıp vermıstı, 24. gune denk gelmıstı. yumurtlamanın kesın olup olmadıgını bır de buradan kontrol etmıs olalım demıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…