- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
ok canım anladım, ben 100 mg lık haplardan fitil diye kullanıyordum ama ne kadar yükseltiyordu progesteronu bilmiyorum tabi. İğne çok etkili mi diye merak etmiştim
yok canım ben aşılama olmadım, daha önce iki kere olmuştum tutmamıştı o zaman kullanmıştım.Sen de mi aşılama oldun canım, neden kullanıyorsun
yok canım ben aşılama olmadım, daha önce iki kere olmuştum tutmamıştı o zaman kullanmıştım.
Bildiğim kadarıyla bu değer yumurtan bu ay çatlamamış ya da yumurta gelişmemiş 7 ve üstü olması gerekiyor diye kalmış aklımdakızlar 24. gün progesteron 5,6 çıkmış. Ne diyorsunuz? bilgisi olan var mı?
Kafam karıştı ya, çünkü ultrasonla bakıldı yumurta görüldü 15 mm. di en son sonra ptesi günü gittim yumurtan çatlamış burda çatladığından sonra kalan sıvıyı görüyorum dedi. ovulasyon testi de çift çizgiydi. Hiç anlamıyorum ya bu nasıl bi progesteron sonucu böyle.Bildiğim kadarıyla bu değer yumurtan bu ay çatlamamış ya da yumurta gelişmemiş 7 ve üstü olması gerekiyor diye kalmış aklımda
aslında 21 yazıyor her yerde ama bana doktor 24 te yaptırmıstı, ne zaman adet olacagımı sorarak ona gore sayıp vermıstı, 24. gune denk gelmıstı. yumurtlamanın kesın olup olmadıgını bır de buradan kontrol etmıs olalım demıstı.
anladım kıslarben geç yumurtluyorum canım, 14. gün yumurtalyanlar için o test. Ben bu sefer 19. günde yumurtladım anca belli olur diye 24'ünde bakıyoruz
O zaman gelişen yumurta boşmuş, gelişen her yumurtamızın içi dolu olmuyor maalesefKafam karıştı ya, çünkü ultrasonla bakıldı yumurta görüldü 15 mm. di en son sonra ptesi günü gittim yumurtan çatlamış burda çatladığından sonra kalan sıvıyı görüyorum dedi. ovulasyon testi de çift çizgiydi. Hiç anlamıyorum ya bu nasıl bi progesteron sonucu böyle.
panic_attack canim sen erken mi yaptın testi, parça parça okudum galiba kafam karıştı. can09e kuzum senin çalışmalar bitti mi artık. Hadi yine iyisin öyle böyle yedin haftayı gelsin gezmeler
Bugun kacıncı gun asılamanınBat'a 4 varken yaptım.
Bence hastane yanılıyor testler doğru söylüyor. Kesin hamileyim diyorum. Bu ne saçma bi sonuç yaa!
Bugun kacıncı gun asılamanın
Asılamanın üzerine 14.gun eklersek 26martta kesın kanda çıkarmış, inşallah güzel haber gelir sendenAşılamayı 12 Mart akşamı oldum. 10 gün geçti sayılır üzerinden.
kızlar 24. gün progesteron 5,6 çıkmış. Ne diyorsunuz? bilgisi olan var mı?
Benimde işte Adetim biter 21gün sonra yani tam 21.gün şaşmadan adet olurum tekrar. Dr bana adetin başlangıcından itibaren say 13 günden sonra yumurtlama olur ozamana denk getir demişti. Gerçi kızımı 24 yaşımda doğurduğumda böyle yımurtanın neolduğunu bilmiyodukAyrıca siz adet başlangıcından itibaren de 14 gün eklemeyin. O 28 günde 1 adet olanlar için geçerli.
Sizin farklıdır. Muhtemelen adet olduğunuz hafta yumurtanız çatlıyordur.
Mesela 20 günde 1 adet olan kadınların yumurtlama zamanı adetin ilk başladığı günden yaklaşık 5-6 gün sonradır. Adetin 4. Günü ilişkiye başlamak gerekir ki yumurtayı sperm yolda yakalasın. :)
Siz telefonunuza bi regl uygulaması indirin. Her ay adet tarihinizi işaretledikçe ortalama döngünüz ve yumurtlama tarihiniz otomatik hesaplanmış olur.
Kafam karıştı ya, çünkü ultrasonla bakıldı yumurta görüldü 15 mm. di en son sonra ptesi günü gittim yumurtan çatlamış burda çatladığından sonra kalan sıvıyı görüyorum dedi. ovulasyon testi de çift çizgiydi. Hiç anlamıyorum ya bu nasıl bi progesteron sonucu böyle.
ohh hafta sonu,beyannameler bitti,senden umutluyum bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?