İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bildiğim kadarıyla bu değer yumurtan bu ay çatlamamış ya da yumurta gelişmemiş 7 ve üstü olması gerekiyor diye kalmış aklımda
Kafam karıştı ya, çünkü ultrasonla bakıldı yumurta görüldü 15 mm. di en son sonra ptesi günü gittim yumurtan çatlamış burda çatladığından sonra kalan sıvıyı görüyorum dedi. ovulasyon testi de çift çizgiydi. Hiç anlamıyorum ya bu nasıl bi progesteron sonucu böyle.

ben geç yumurtluyorum canım, 14. gün yumurtalyanlar için o test. Ben bu sefer 19. günde yumurtladım anca belli olur diye 24'ünde bakıyoruz
anladım kıslar

Benim kimyasal olan ayda bat günü değer 1. Fotoda. Günde 3 tane 100 mg. progestan hap kullanıyordum.

Bugün, yani bat'a 4 kala olan değer 2. Fotodaki. Günde 50 mg.lık iğne kullanıyorum 4 tane kaldı.
surmise

Eklentiler

• sketch-1553257839303.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 50
  • sketch-1553257727058.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 50
O zaman gelişen yumurta boşmuş, gelişen her yumurtamızın içi dolu olmuyor maalesef

panic_attack canim sen erken mi yaptın testi, parça parça okudum galiba kafam karıştı. can09e kuzum senin çalışmalar bitti mi artık. Hadi yine iyisin öyle böyle yedin haftayı gelsin gezmeler

Bat'a 4 varken yaptım.
Bence hastane yanılıyor testler doğru söylüyor. Kesin hamileyim diyorum. Bu ne saçma bi sonuç yaa!

kızlar 24. gün progesteron 5,6 çıkmış. Ne diyorsunuz? bilgisi olan var mı?

Bende 40 ustu cıkmıstı, gayet ıyı demsıtı doktor, 7 dusuk gıbı geldı bana canım alt sınır ne tahlıl yaptırdıgın laboratuarda, ona gore de degerler degısıyor sanırım

Benimde işte Adetim biter 21gün sonra yani tam 21.gün şaşmadan adet olurum tekrar. Dr bana adetin başlangıcından itibaren say 13 günden sonra yumurtlama olur ozamana denk getir demişti. Gerçi kızımı 24 yaşımda doğurduğumda böyle yımurtanın neolduğunu bilmiyoduk. Peki adetliykenn nasıl hamile kalınırki çok şaşkınım

Çok net hatırlamıyorum ama yumurta kalitesini gösteriyor diye duymuştum. Mesela ben tüp bebek tedavisindeyim, oluşan yumurtaların içinin boş çıkma ihtimali varmış, onun gibi bir durum galuba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…