- 3 Nisan 2017
- 288
- 1.334
- 113
- Konu Sahibi ombreistiyorum
-
Teşekkür ederim.Hayallerine bakarım dışarıdaki insanlara davranışına bakarım
2 hafta asla sana doğru karar verdirmez, daha kötü günler sıkıcı günler ağır günler yaşamadınız. İnsanlar ilk tanıdığımızda zaten hep güzeldirler. Önemli olan kötü günde nasıl davrandıkları.. Hayat arkadaşınla beraber başka bir şehirede gidebilirsin illa başka şehirde biriyle tanışayım diye düşünmeTeşekkür ederim.
Genel olarak arkadaş çevresi geniş, bulunduğu yerde misafirliğe çok çağrılan bir tip. Ben de sıcak kanlı ve iletişimi kuvvetli, girişken tiplerden hoşlanırım. Ama bunun yanında biraz kıskancım ve zamanı geldiğinde uyarı yapabilirim gibi duruyor. Gerçi bekar ya da evli olması biraz daha durumları değiştirir. Şu an benim için bir erkek arkadaşı konumuna bile gelemedi zaten iki haftadır görüşüyoruz. Ama bağlanmamak için tetikteyim.
Yine de yüz yüze sakin bir konuşma yapamadığım için sıkılmaktayım. Baba evindeyken hem kendimi hem karşıyı çok sınırlıyorum, bu yüzden de ayrı bir şehirde tanıdıktan uzak işimin olmasını bekliyorum
Tabii benim daha önce uzun bir ilişkim oldu ama uzun senedir kimseyi almak istemedim eğitimime öncelik verdim.2 hafta asla sana doğru karar verdirmez, daha kötü günler sıkıcı günler ağır günler yaşamadınız. İnsanlar ilk tanıdığımızda zaten hep güzeldirler. Önemli olan kötü günde nasıl davrandıkları.. Hayat arkadaşınla beraber başka bir şehirede gidebilirsin illa başka şehirde biriyle tanışayım diye düşünme
Dediklerinize katılıyorum. Bazı sorularla vicdan, merhametini ölçmeye çalışıyorum olduğu kadar. Aynı şekilde siyasi ve kültür yapısı da önemli. Teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim. Dikkat ettiğiniz şeyler ufkumu genişletici. Kendisi ev temizliğini sevdiğini, özel günlere çok önem verdiğini, romantik olduğunu, sabırlı olduğunu vs. çok söylüyor ama benim değişmeyen kuşkularım belki de benim gözüme girmek içindir, kendisini hemen kabul etmem içindir diye kafamda sorular döndürüyor.
Umarım ben de yanılmam. Ve başarılı bir seçimle bir yuva kurabilirim.
Muhabbetimiz arasında çeşitli anlarda çıkardığım sonuçlar: Hayvanları sevmesi, işsizlere acıması(kendisi senelerdir yüksek maaş alıyor ama vicdanını kaybetmeden dert edinebiliyor bu durumu), haksızlıklara boyun eğmemesi(bir durum yaşadı onun düzeltilmesi için uğraştı), çok duygusal olması (erkek olarak ağlamam ben moduna girmiyor çoğu erkek gibi :) )Vicdan ve merhamete yönelik sorularınızı merak ettim
Kesinlikle haklısınız amacım hareketlerini, yaşayış tarzlarına birebir tanık olmak vs. İnşallah hayırlıysa fırsatım olur ve görürüm.Ainesi ( aynası ) iştir kişinin, lafa bakılmaz .
Söylenilenleri zaten pek dikkate almayın .
O söylediklerini yapıyor mu , asıl ona bakın . Mesela doğum gününüzü söyleyin , bakalım dediği gibi hatırlatmayacak mı , kutlayacak mı .
Hiç kimse ben pisim demez zaten . Herkesin de temizlik anlayışı farklıdır . Bu sebeple yerinde bizzat görün / gözlemleyin derim
Sağlam maddeler hazırlanmış, dikkat edeceğim çok teşekkürler :)1- Cimri adamdan hemen uzaklaş
2- Kıskanç, kontrolcü adamdan uzaklaş.
3- Anneye bağımlı erkeğe bakma bile.
Benden bu kadar, gerisi kalplerin ısınması
Maddeler aşkından ölsen de mantığını devreye sokman gereken konular aslında :)Sağlam maddeler hazırlanmış, dikkat edeceğim çok teşekkürler :)
Maşallah çok güzel Allah daim etsin :)Ailemi en az benim kadar düşündüğünde, hatalarımla olduğum gibi kabul ettiğinde, onu çok kırdığım anlarda bile beni kırmamak için tek kelime etmeyip sustuğunda, açım dedim diye dünyaları kapıma dizdiğinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?