İletişim 0

Son konunuzda toparlar gibi olmuştunuz sanki, devamı gelmedi mi?
Gelmediyse bırakın inceldiği yerden kopsun.Gerçekten şu 3 günlük dünya mutsuz olmaya, iletişimsizliğe, ilgisizliğe katlanmaya değmez. Ne güzel aileniz de arkanızdaymış. Bu adam sizi umursamıyor, yokmuşsunuz gibi adeta. Siz de ona öyle davranın ama bu sizi de mutlu etmeyeceği için bu kangreni kesip atmak gerek bana kalırsa.

ailesi de benimle mesafeli. İstenmeyen biri de değildim saygısız da değilim zaten farklı şehirlerdeyiz. Bilemiyorum. Yengesi ya yengesi. Sen yengenle yengemmm diye kaybedecek gün boyu 4 kez konuşacak ne yaşadın?
Peki sordunuz mu

Bu tarz gizli saklı ailevi konuşmaların ardından %90 para pul çıkıyor muhtemelen eşinize ya kredi çektiriyorlardır yada borç para istiyorlardır duyarsınız yakında gelinede genelde karşı çıktığı kocasının gözünü açtığı için söylemiyorlar eşiniz kazıklanınca size bülbül gibi şakır merak etmeyin

Bende başka bir şey olduğunu düşünüyorum ama ne olduğunu kestiremiyorum. Çaresiz kaldım çözemiyorum

Valla sizi doldurusa getirmek istemem ama ben guvenemem boyle bir adama. Her turlu suphe duyarim.bence bir sure sessiz izleyin ve caktirmadan aileye dahil olun bakalim ne yapacak. Akrabalarla iletisime gecin mesela, daha sik arayin kizenini bilmem nesini. Elbet bir yerde patlak verecektir. Hayirdir derse de safa yatin :) canim sikiliyor oylesine aradim deyin :) Muhakkak gizledigi ve ortaya cikmasini istemedigi seyler var.

Peki sordunuz mu
sordum gözümle gördüğümü inkar etti. Adını da değiştirdi yengesinin adını yazdı kaydetti. Otomatik eski isimler gelmiş kayıda dedi bilmem ne işte klasik yalanlar. Hayır sorun küsüm demesi. Evlendiğimden beri küstü noldu kanser mi oldu abisi barıştı üstüne bonus yenge geldi. Anlam veremiyorum barıştıysan bana da anlat. Sır olan ne?

ben toparladım sandım. Ama o toparlama beni demek istemiş aslında.

Aynen böyle sorun be nce. Benim bilmediğim ne deyin.

ailesi çok kurnaz. Onlar da çok sır. Asla bi şey yakalayamam. Samimiyeti ilerletmemle kalırım bunu da istemiyorum hiç haz etmiyorum artık. Hele annesi. Öz olmadığı halde her şeyi o kontrol etmek çabasında. O kadar çok hükmü geçiyor ki öz olsa bu kadar sözünü dinleyen olmazdı

Aynen böyle sorun be nce. Benim bilmediğim ne deyin.
sorduğum her sorunun geçiştirme üstünlüğüne sahip kendisi. Alacağım cevaba değil sorduğumdaki hala naifliğime üzülürüm. Bazen çok saf olduğumu düşünüyorum. Keşke bu kadar kibar kırılgan değil de öküz olsaydım

Birde öyle denecanim. Ciddiyim.

Bu erkeklerdeki sanki kgb ajanıymış gibi haller, gerçekten çok irite edici.
Ha bana sorarsanız, soyu batasıcalar, çoğu böyle.
Kraliyet bilgisi gibi gizliyorlar hayatlarını.
Normal mi değil elbette.
Buna tahammül eden ya da hayatını bununla geçirebilecek kendi kafasını dinleyecek insanlar vardır, siz onlardan değilsiniz demek.
Size göre değilse, yolları ayırmak en mantıklı seçenek.

Ay cok degisik bir aile ya Allah size sabir versin. Esinizin ilk evliligi mi? Acaba daha once evlenip bosandi da bunu mu gizliyor? Aklima ilk gelen bu oldu ama her sey olabilir bence. Abisi hapiste falan miydi ki kusuz dedi acaba. Cok karanlik bir tarafi var gibi. Esinize direkt soru sormayin bence. 5 yildir azimle sir saklayan adam bir anda sizin sormanizla etegindeki taslari dokmez bence. Dune kadar oz annem degil diyen insan nasil bu kadar her seyi kontrol edebiliyor. Insan tuvalete bile girerken telefonla nasil girer? Allah size akil sagligi versin valla uzuldum halinize

ben toparladım sandım. Ama o toparlama beni demek istemiş aslında.
Neden ayrılmıyorsunuz? Gerçekten merak ettiğimden soruyorum. Yanılmıyorsam çocuğunuz var. Onun için devam ediyorsunuz desem çocuğunuzun mutsuz anne, iletişimsiz bir anne babayla aynı evde büyümesi boşanma travmasından(!) daha vahim şeylere sebep olacağı kanaatindeyim.
Eşinizi çok seviyorsunuz desem,soğuduğunuzu söylüyorsunuz. Neden yani merak ediyorum çünkü karşıda çabalamayan, umursamayan, ilgisiz duvar gibi biri var. Böyle biriyle zaten bir yere varamazsınız.

Bazı erkekler sizin /bizim normal gördüğümüz bu şeyleri hesap verme olarak görüyor maalesef..hesap vermek istemiyorlar..aslına bakarsan eften püften şeyler bunlar ama böyle....

toplu cevap olsun hepinize çok teşekkür ederim boşanmaktan çekinen bir insan değilim ama bu zamana kadar 2 gün iyi 3 gün kötü olunca çok boçaladım haliyle vakit kaybı oldu benim için. Şimdi eve tadilat yaptırıyor güya benim istediğim gibi değiştiriyor evi. Halbuki yine kendi istediği şeyler :) neyse bu sebepten ailemde kalıyoruz bir aydır filan. Aslında kalmasaydık konuşmayı yapıp bitirecektim. Dün geceden beri tavırları iyice gözüme batmaya devam ediyor. Balkonda sigara içiyorum kahve yaptım içiyorum size yazıyorum gece, geldi öküz gibi oturdu videolar izlemeye başladı. Ulan dangalak suratım asık bir laf atsana. Yok!

ailemde de olsam çıkacak fırtına umurumda değil akşam dava için benimle gelip gelmeyeceğini soracağım. Gelirse ne ala kısa sürer gelmezse kendim açarım isterse 2 sene sürsün. Çocuğu almaya çalışacak çünkü adım gibi eminim ama ne yazık ki akşamları bir 10 dakşka bile tahammülü yok çocuğa:) hemen offf pufff annene söyle onla oyna:) neyse o iş de mahkemede çözülür bir şey diyemem ama çocuğumu almak zorundayım. Bu esrarengiz insanlara asla yarım saat emanet edilmez.

Ha bu teklifim onu adam eder napıyorum der toparlanır mı bilemem. İki yolu var ya kendine gelecek ciddiyeti farkedip bu sebepten yuva yıkılmaz diyecek. Ya da yeter be bencede bitsin diyip ne gerekiyorsa yapacak. Akşam belli olur artık.

Sizi seviyorum mutlaka bilgi vereceğim benim ve kızımın hakkında hayırlısını diliyorum tek duam bu kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…