iletişim kaldı böyle?

Ay boğaysa buluşacağınızı bile unutmuştur
Benim eşimle sevgiliysen 40 kere buluşmamızı unutmuştur. Hazırlanıp beklerdim arardım bide açmazdı halısahadayım, tenisteyim vs derdi bu nedenle saçma geldiği için aldatıldığımı bile düşündüğüm çok oldu. Perşembeden Ctesi şuraya kahvaltıya gidelim dedi cuma tekrar bu mevzuyu konuşmadık ama yine ben tabi hazır nazır arıyorum açmıyor sonra yazmış canım şimdi indim uçaktan vardım ben diye nereye vardın be adam İtalya programı varmış mesela gibi gibi neyse anam bi evlendim adamın orjinalini buymuş. Markete yolluyorum stadtan çıkıyor o derece
Gözlemledim ki Kim arasa davetini kabul edip 5 dk ya oradayım diyor üst üste herkese tamam diyor en son mecbur birine karar kılıyor kalanlara geçmiş olsun haber vermek bi açıklama yapmak yok hoş insanlar da alışmış böyle kabul etmişler o ayrı
Bu huyunu asla düzeltemedim ajanda tutturduk alarm kurdurdum vs bide eşim üst düzey yönetici yani Allah ekibine sabır versin ne sövüyorlardır eminim neyse baktım olacak gibi değil sinirden ölcem yani başka çözüm buldum ceza kesiyorum artık ücreti mukabilinde saçma sapan yaptığı her programın, mevcut planımızı bozmanın vs bedelini para ile ödüyor
Özetle belki sadece sorumsuz ve unutkandır

Adam 2000 tl harcayıp eli boş döneceğine gider o parayı garantili eglence için harcar..
Konu sahibi seninde hiç mi erkek arkadaşın olmadi da bu adama yapıştın.adam saygisiz

İstemediğin bi konu hakkında aşırı ısrarı ve istediği olmayınca sinirlenmesi çok itici, çok kötü.
Ayrıca, görüşmek için de senin bu kadar ısrar etmen garip, karşı tarafa da belli etmişsin bunu fazlasıyla, hiç iyi olmamış bence.
Engelleme olayına falan girme derim, bi şey de yazma, yazarsa da görüşelim deme.

Eklentiler

• IMG_20220312_105514.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 51
Sizi bu kadar değersizleştiren ,önem vermeyen adama ,sanki dünyada tek erkek kalmış ,siz de 50 yıl erkeksiz kalmış gibi tutuşmanızın anlamı ne

1500 kere ısrar edip bakire misin değil misin diye pipisine yer arıyor ,siz de belki olur kaçırmayayım diye müsade ediyorsunuz ,hala saygısızlıklarına göz yumuyorsunuz bu nasıl yokluk ya

Daha” iletişim kaldı böyle “diye konu açmışsınız ,bi bırakın da kalsın ya

Bu kadar mı kendinize saygınız yok ,pes

Yok bence farklı birşey..adamın kişisel sınıra saygı gibi bir derdi olmadığı için eşarplı/eşarpsız resim gibi birşey istedi bence..
Evet böyle olmalı neymiş neymiş diye meraktan çatlayacaktim
Rossey bence internetten sevgili bulma olayını birakmalısınız. Bu kaçıncı konu??

Bu iletişim böyle kalsın zaten konu sahibi nasıl bir yokkuktasınız acaba böyle bir erkeğe bile prim veriyorsunuz kustum

Söylemedi. Dini konu ve yorum yapmak yasak dedi. Aklıma başka seçenek gelmedi.
İşine gelmemiştir ,tepki alacak diye .. dini konu da sanki din münakaşası yap dedik Allah ismini de kullanmayalım dine giriyor diye o zaman

Size özel olan o şeyi yapmak istemediğiniz halde, 24 saat boyunca ısrar eden, yetmez gibi "bayağı bir sinirlenen" adamla ilişkinizi neden o anda noktalamıyorsunuz?
Çünkü kendisine bir gram bile saygısı yok
Bu da ayrı olay. Adam yaşım şu,ilişkide cinsellik isterim diyor. Konu sahibi 'zinhar olmaz' diyor.
Eee, demek ki uygun değiliz de,ayrıl. Ne karşıdaki adamın isteği anormal ne seninki. Ama bunu bilip devam etmek çok mantıksız. Boynuzlu boynuzlu gezmeyi mi düşünüyorsun yoksa adamın seni ikna etmesini mi?devam etmekteki amacın ne yani?
<Erkek olsun çamurdan olsun. Şerefsiz,ilgisiz olması hiç önemli değil,yeter ki hayatımda biri olsun>

Herşey olabilir o soru..adam bu arkadaşı ölçüp biçiyor ..geldiğimde mutlu son olur mu..gerçekten kızın hassasiyetleri var mı yoksa "az naz yapıyorum " mu demek istiyor görmeye çalışıyor .

Önceki konusu :

Adam zaten ısrar etmeyi seviyor o konuda sorun yaşanmaz son cümle çok güzel özet olmuş.

Herşey olabilir o soru..adam bu arkadaşı ölçüp biçiyor ..geldiğimde mutlu son olur mu..gerçekten kızın hassasiyetleri var mı yoksa "az naz yapıyorum " mu demek istiyor görmeye çalışıyor .

Diğer konudan hassasiyete dair mesajlar bunlardı.
evet ben de aslında aynen bu şekilde tepki verdim ama konuşmanın devamında söylemek zorunda değilsin ama yetişkin insanlarız kaldı ki ben ilişki yaşamadan evlenmem. ten uyumu önemli dedi

anlıyorum ama adam zaten bana ben sevgilimle ilişkiye girerim. bekarettir vs bu kavramların kelime dağarcığında olmadığını. açık fikirli olduğunu söyledi

ama sadece cinsel birliktelik düşünün adam neden km lerce uzaklıkta bir kadınla gece gündüz yazışsın ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…