Ay boğaysa buluşacağınızı bile unutmuşturyani istediği şey öyle abes bişey değil basit bir inatlaşma oldu aramızda. bu yüzden görüşmemezlik yapıcak bişey değil. bundan eminim.
bu kadar inat etmesini ben burcuna bağladım. çünkü boğa burcu ve gerçekten en basit şeyde inatlaşıyor.
Adam 2000 tl harcayıp eli boş döneceğine gider o parayı garantili eglence için harcar..Erkeklerde değişik bir mantık oluştu. Geçen bir radyo programında Dinledim. Gidip gelsem 1000 lira. Bi yemek yesek 2000 lira gitmedim ben de felan diyorlardı. Sorun maddiyat da olabilir.
Israr etmesi size sorduğu soruların basitliği de hiç hoş değil
İstemediğin bi konu hakkında aşırı ısrarı ve istediği olmayınca sinirlenmesi çok itici, çok kötü.kızlar 1 aydır sosyal medyadan tanıştığım bir adamla konuşuyorum. 6-7 saatlik mesafedeki illerdeyiz. detayını merak eden olursa bir önceki konumda anlatmıştım. yani henüz tanışmaya çalışıyoruz. ama ben ısrarla görüşmek istiyorum o da yakın zamanda covid olmuştu ve biraz toparlanayım görüşürüz demişti.
neyse geçen hafta ptesi günüydü aramızda bi sorun yok ama yazışırken benden bişey istedi. ben de istemedim. sonra aşırı derecede ısrar etti. bir günden fazla uğraştı. ama bende olmaz dememe rağmen peşimi bırakmadı. bu arada istediği şey nude resim ya da cinsellikle ilgili bişey değil sadece bana özel bir şey ben sadece istemedim. neyse. o kadar ısrar ettiki başka birşey yazışamaz konuşamaz olduk. baya bir sinirlendi. ben de dedim ki, bir şartla kabul ederim haftaya görüşürsek dedim. o da tamam dedi. ben de söz ver dedim ve söz verdi. bende istediği şeyi yaptım. hatta o akşam nasıl görüşeceğimizi falan da üstü körü konuştuk.
sonra ertesi gün hiçbişey olmamış gibi konuştuk. son konuşmamızda yazdığım birşey üzerine bana öpücük smile ı koymuştu. ve onun üzerine ne ben yazdım ne de o bana bişey yazmadı. yani öylece ikimizde yazmadık.
ve en azından bugün bişey yazar ctesi için plan yaparız diye bekledim ama bu saat oldu hala yazmadı. o kadar sinirliyim ki. cumartesi ya da yazar diye konuşmadık ama bugün yazmayan yarın da yazmaz diye düşünüyorum. hiçbir şey yokken noldu ben de anlamadım.
şuan o kadar sinir oldum ki. hatta buraya konu açmadan önce sözünde durmadın. çok yazık.. yazıp engellicektim. sonra pişman olurum korkusuyla vazgeçtim. çünkü gerçekten en azından bir kere olsun görüşmek istiyorum.
iyi de yazması gereken o değil mi? resmen sözünde durmadı ve sesi de çıkmıyor.
Adamda zaten kalkip bu kış kiyamette 6 7 saat yolculuk yapacak popiş yok.Bu cok belli.Anlamak bu kadar mi zorBenzin ve otobüs bileti fiyatları bu kadar artmışken durduk yere uzun mesafe ilişkisine başlamazdım ben ya
Evet böyle olmalı neymiş neymiş diye meraktan çatlayacaktimYok bence farklı birşey..adamın kişisel sınıra saygı gibi bir derdi olmadığı için eşarplı/eşarpsız resim gibi birşey istedi bence..
Adam sözde sonunda buluşmaya gelecek ya , nabız yokluyor. Türleri yazınca dünyadaki çeşitler çıkıyor , online bile yapılıyormuş. Neyse , bu adamdan hayır gelmez sonuçta.
Özel soru bu muymuş ?Adam sözde sonunda buluşmaya gelecek ya , nabız yokluyor. Türleri yazınca dünyadaki çeşitler çıkıyor , online bile yapılıyormuş. Neyse , bu adamdan hayır gelmez sonuçta.
Özel soru bu muymuş ?
İşine gelmemiştir ,tepki alacak diye .. dini konu da sanki din münakaşası yap dedikSöylemedi. Dini konu ve yorum yapmak yasak dedi. Aklıma başka seçenek gelmedi.
Herşey olabilir o soru..adam bu arkadaşı ölçüp biçiyor ..geldiğimde mutlu son olur mu..gerçekten kızın hassasiyetleri var mı yoksa "az naz yapıyorum " mu demek istiyor görmeye çalışıyor .Söylemedi. Dini konu ve yorum yapmak yasak dedi. Aklıma başka seçenek gelmedi.
Kokusunu alırsa direkt gelecek yoksa boşa kürek çekmeyecek onu hesap ediyorHerşey olabilir o soru..adam bu arkadaşı ölçüp biçiyor ..geldiğimde mutlu son olur mu..gerçekten kızın hassasiyetleri var mı yoksa "az naz yapıyorum " mu demek istiyor görmeye çalışıyor .
Çünkü kendisine bir gram bile saygısı yokSize özel olan o şeyi yapmak istemediğiniz halde, 24 saat boyunca ısrar eden, yetmez gibi "bayağı bir sinirlenen" adamla ilişkinizi neden o anda noktalamıyorsunuz?
Bu da ayrı olay. Adam yaşım şu,ilişkide cinsellik isterim diyor. Konu sahibi 'zinhar olmaz' diyor.yani evet bunu yaptı. en baştan söyledi. ben sevdiğim kadınla birlikte olmak isterim dedi. .... ama cinsel açıdan rahat olduğu kesin. ama eğer yarında görüşmek istemezse zaten tek amacının cinsel olarak benden umduğunu bulamaması olduğunu düşüneceğim zaten
Herşey olabilir o soru..adam bu arkadaşı ölçüp biçiyor ..geldiğimde mutlu son olur mu..gerçekten kızın hassasiyetleri var mı yoksa "az naz yapıyorum " mu demek istiyor görmeye çalışıyor .
Adam zaten ısrar etmeyi seviyor o konuda sorun yaşanmazÇünkü kendisine bir gram bile saygısı yok
Bu da ayrı olay. Adam yaşım şu,ilişkide cinsellik isterim diyor. Konu sahibi 'zinhar olmaz' diyor.
Eee, demek ki uygun değiliz de,ayrıl. Ne karşıdaki adamın isteği anormal ne seninki. Ama bunu bilip devam etmek çok mantıksız. Boynuzlu boynuzlu gezmeyi mi düşünüyorsun yoksa adamın seni ikna etmesini mi?devam etmekteki amacın ne yani?
<Erkek olsun çamurdan olsun. Şerefsiz,ilgisiz olması hiç önemli değil,yeter ki hayatımda biri olsun>
Herşey olabilir o soru..adam bu arkadaşı ölçüp biçiyor ..geldiğimde mutlu son olur mu..gerçekten kızın hassasiyetleri var mı yoksa "az naz yapıyorum " mu demek istiyor görmeye çalışıyor .
evet ben de aslında aynen bu şekilde tepki verdim ama konuşmanın devamında söylemek zorunda değilsin ama yetişkin insanlarız kaldı ki ben ilişki yaşamadan evlenmem. ten uyumu önemli dedi
anlıyorum ama adam zaten bana ben sevgilimle ilişkiye girerim. bekarettir vs bu kavramların kelime dağarcığında olmadığını. açık fikirli olduğunu söyledi
ama sadece cinsel birliktelik düşünün adam neden km lerce uzaklıkta bir kadınla gece gündüz yazışsın ki.
yani ben ne kadar geniş düşünceli bir insan olsam da bakire olmasam da. evlilik öncesi ilişkiye karşıyım. ve bunu da ona söyledim. o da ben de böyle düşünüyorum. gereksiz ortadoğu zihniyetinden bıktım vs diye hükümüte sallamaya başladı. ben de bu tamamen özel bir konu orta noktada buluşabilirsek devam eder yoksa tabiki yollar ayrılır şeklinde konuştum. ama bi şekilde 3 haftadır kopamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?