Tam yazacaktım Allahını seven üzerime eski konularının linkini atsın diye. Birkaç konusuna baktım da dayanamadım vallahi. Başıma ağrılar girdi diye bir konusu vardı heh aynen başıma ağrılar girdi bu ne be. Hayatı erkek saf erkek, y kromozomu görmeyedursun amooowww
Konu sahibinin genel olarak konularına baktım. Umutsuzvaka üyesine benzettim. Konu sahibi yazsa da görüşmez gibi geldi.
Yüreğinize su serpeyim. Üyenin Bdv konuları:
Bir derdim var
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.www.kadinlarkulubu.com
İlişkiler , duygular , hayatın içinden konuları :
İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden
Arkadaşlık, iş, kadın-erkek, aile, komşuluk gibi hayatın her alanında görülen ilişkilerin tartışıldığı forum.www.kadinlarkulubu.com
Ya ben konuyu tam okumadım ama isterse popiş olsun kaç kere gelebilir ki bu pahalılıktaAdamda zaten kalkip bu kış kiyamette 6 7 saat yolculuk yapacak popiş yok.Bu cok belli.Anlamak bu kadar mi zor
Ben de zorunlualan'a benzettim.
Konu sahibinin genel olarak konularına baktım. Umutsuzvaka üyesine benzettim. Konu sahibi yazsa da görüşmez gibi geldi.
Yüreğinize su serpeyim. Üyenin Bdv konuları:
Bir derdim var
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.www.kadinlarkulubu.com
İlişkiler , duygular , hayatın içinden konuları :
İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden
Arkadaşlık, iş, kadın-erkek, aile, komşuluk gibi hayatın her alanında görülen ilişkilerin tartışıldığı forum.www.kadinlarkulubu.com
Ben de zorunlualan'a benzettim.
Tam yazacaktım Allahını seven üzerime eski konularının linkini atsın diye. Birkaç konusuna baktım da dayanamadım vallahi. Başıma ağrılar girdi diye bir konusu vardı heh aynen başıma ağrılar girdi bu ne be. Hayatı erkek saf erkek, y kromozomu görmeyedursun amooowww
Zorunlualanın hep aynı kişi ama konu sahibinin iki üç ayda bir kişiler değişiyor .zorunlualann ın konuları daha ağır sanki. En azından başlıkları öyle.
Her ay bir aşka düşen birkaç üye var sanırım.
Zorunlualanın hep aynı kişi ama konu sahibinin iki üç ayda bir kişiler değişiyor .
Kendine saygisi olmayan biri o da. Sevilmedigu halde adamin her turlu ihtiyacini karsilamayi gorev bilmiş, 1 kez saçı okşandığı için sevildigini sanan bir üye.zorunlualann ın konuları daha ağır sanki. En azından başlıkları öyle.
Her ay : bir aşka düşen, birkaç üye var sanırım.
Ben duygusal durumu, sevgi anlayışı, kendine olan saygısı sebebiyle benzettim. Yaşadıkları sebebiyle degil.Zorunlualanın hep aynı kişi ama konu sahibinin iki üç ayda bir kişiler değişiyor .
Rosseye haksızlık etmeyelim yav. O kadar da vahim değil durumu.Kendine saygisi olmayan biri o da. Sevilmedigu halde adamin her turlu ihtiyacini karsilamayi gorev bilmiş, 1 kez saçı okşandığı için sevildigini sanan bir üye.
Umutsuzu bilmiyorum da zorunlu uzun süredir aynı kişiyle beraber . Rosey sık sık değiştiriyor.Onun konularını okumadım henüz. Konu sahibinin konularında ; dediğiniz gibi kişiler değiştiği için , ben üyeyi umutsuzvaka ya benzettim.
Ama zorunlunun biraz daha duygusal dünyası kritik durumda gibi rosey sık sık farklı kişilerde doğru kişiyi bulma arayışında ama ya yöntemi yanlış ya da kafası karışıkBen duygusal durumu, sevgi anlayışı, kendine olan saygısı sebebiyle benzettim. Yaşadıkları sebebiyle degil.
Bana çok vahim göründü be katipRosseye haksızlık etmeyelim yav. O kadar da vahim değil durumu.
Zorunlu kadar kendini kullandırmıyor neyse ki, bi yerde gözü açılıyor ama akıllanmıyor, hep aynı döngü.Bana çok vahim göründü be katipilk günden bakire misin sorusunu normal buluyor. Özeline saygi duyulmaması umrunda degil. Kendine hiç saygisi yok.
Görüşme talebini o yapmalıydı, hadi siz yaptınız ısrar veya görüşürsen yaparım üslubu sizi küçük düşürmüş, aşırı istekli görünmüşsünüz.gel diye yalvarmadım. sadece covidden dolayı görüşmeyi biraz ertelemişti. toparlanayım falan dedi. ben de yüzyüze görüşmeden çok fazla iletişime devam etmek istemedim. zaman kaybı gibi geldiği için. görüşcektik zaten ben sadece bu hafta olması için söz almış oldum. yani beklemek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?