Ilginc bi soru belki ama lütfen bi bakin

27 yaşındasın almanyada doğdun 6 (altı) yıldır çıkıyosun ve ilk kez böyle şeyler hissediyosun sevdiğin insana karşı hadi 1 - 2 - 3 yıl desen anlıycam da yapma canım ya gerçekten komik. açlıkla terbiye etmedilerse,ya da geç ergenlik hastalığı yoksa sende mutlaka hormonlar devreye girmiş olmalıydı. bir de dalga geçer gibi burda soruyosun sizce yapimmi,yapmimmi? güzelmi değilmi?
internet kullanmasını biliyosun sonuçta o boşlukta adres çubuğunda www.kadinlarkulubu.com yazan yere google yaz ordaki boşluğa da "sen ne dersin google sence yapimmi" yaz sonuçlar çıkar karşına.
maksadın dalga geçmek olmasaydı bu soruyu sormazdın... illaki cevapsa niyetin; hobi olarak yap

allah iyiligini vermesin süper cevap vermissin canim tebrik ederim

alternatif olarak
''yapma demiyorum, yine yap. ama hobi olarak''
dağıldım yareppim

bu namus kavramını anlayamadım.dokunmakla öpüşmekle temas etmekle bozulmuyor zar ile bozuluyor.arkadaşımız 6 senelik sevgilisi ile cinsel ilişki yaşarsa namusu gidecek. söz kulüpten dışarı öpüşen sevişen anal oral herşeyi yapan kişi kızlık zarını yani namusunu evleneceği adama saklıyacak. bu adamda şükürler olsun ne kadarda namuslu bir kadınla evlendim diyecek.bunun namusla iffetle alakası olamaz diye düşünüyorum. bakire olmayan ama gayet namuslu bakire olupta oldukça namussuz kişler tanıdım . namus insanın önce beyninde olmalı.bence arkadaşamızın sorunu zaten bu değil karşısındaki adama gerçekten aşık olmaması zaten aşk olsa idi bugün bu sorusuna cevap aramazdı.

Acaba cinsellik güzel birşey mi? Acaba çok şey mi kaçırıyorum deyip de evlilik dışı cinsel ilişki yaşarsan çok büyük ihtimalle sn de pişman olanlardan olursun. 27 yaşındayım diyorsun evet merak etmen çok normal ama 27 yaşına kadar beklemişsen 3-4 yıl daha bekleyip olması gerektiği gibi yaşaman bence çok daha güzel olur...

cinsellik dogru insanla guzeldir.belki dogru olan yada sevdigin insana rastlamadan belki kötü bir deneyim yasayacaksin ve soguyacaksin.sonra cagin hastaligi vajinismus.evlenirsen ve bu hastaliga yakalanirsan.esinle tadini yasayacagin zaman yerine kapi kapi dolasirsin.nasil tekrar istekli olabilirim diye.

Aman evlenmeden olmasın diye kendini tuttukça, evlilik yaşı da 30lu yaşları buldukça, belki de evlendikten sonra da cinsellikten zevk alamama noktasına geliyor olabilir insan. Masturbasyon yaptığınıza göre %80-90 tadıyorsunuz bence bu hissi. Madem, önceden olursa pişman mı olurum sorusu var kafanızda bekleyin derim. Ama bu bekleme ilerideki cinsel hayatınıza nasıl yansır onu bilemiyorum.

evlilik öncesi cinsellik yaşayanlar belkide eşiyle yaşayacağı en özel şeyi kaçırıyor bence. Çünkü erkekler eşinin ilki olmayı isterler buda onları gururlandırır .KADINLAR İÇİNDE AYNISI.Bence evlilik öncesi bir kadın başkasIyla birlikte olursa sürekli eşini öncekiyle kıyaslayabilir..en iyisi ilk deneyimi eşlele birlikte yaşayıp anın tadını çıkarmaktır

Mastürbasyonu deneseniz...:98:

cinsellik güzel bişey evet ama diğer arkadaşlarında dediği gibi ilişkinizde aksi bir durum çıkması halindeki durumu göze alman gerekir. türk erkeklerinin bilirsinki bakire olmayan birini seçmeleri çok zordur. zamanı gelince zaten merakların gidicek hatta bazı zamanlar kaçıcaksın hiç endişe etme

sanırım erkekler bundan korkuyor.önceki erkeklerin performansının daha iyi olmasından...

Efendimiz bu durumlar için orucu tavsiye etmiş.
Vicdanınıza yeni bir yük taşımayın derim. Şükürler olsun vicdanımız var ve bizi hiiç rahat bırakmıyor.

Bu kadar yazıp çiziyoruz siz yine bildiğinizi uygulayacaksınız

Yazımda ne demek istediğimi anlamamışsın arkadaşım.Doğrusu hiç bi yerini elletmemesi tabiki de namus iki bacak arası değildir tabiki .Arkadaş malesef her yerini elletmiş bari öbür işi yapmasın.Daha da ileri giderse bu sefer kendine yazık etcek tutturmuş canım istiyo yapıyımmi? zaten işi bu noktaya kadar gelmesi hatadır dahada ileri gitmesi ve öbür işide yapması kendi değerini düşürmesi demek. olur.Cinsel istekler hiç tatmin olmaz ateşe ne kadar odun atarsanız o kadar daha harlı yanar cinsel arzularda böyle sonu yok tatmin olamassın..
Erkek kısmı sadece kendi menfaatini düşünür, her gün versen yine gözü doymaz .Bencede bu ilişkide aşk yok sadece cinsel zevk için ileri gitmesi de kendine zarar verir.Aşk ve sevgi olmadan hiç bi yere gelinmez, rotasız gemi gibi batmaya mahkum bi ilişki . Bu ilişkiyi uzatmanın bi alemi yok .Evlenceği adamla bu türden ilişki içine girmeli bence, arkadaş bu tür ilişki yaşayıpta evlendiğinde ise hayatı boyunca cinsellikte ikilem yaşayıp duracak eskiyle yeniyi karşılaştırıp ikilem içinde gitgelller yapıp hiç mutlu olmayacaktır.İlerde evlenceği insana değer veriyorsa bu tür ilişki içine asla girmemelisin derim.Yoksa ilerde çoook kafasını taşlara vurur pişman olur, iş işten geçmiş olur o zaman ne yaparsan yap bu hatayı düzeltemezsin.Bu ilişkiyi bir an önce bitirip mantığının sesine kulak verip hayatını paylaşcağı evlenceği erkeği bulduğunda bütün ilkleri eşinle tatmalısın aksi halde ilerdeki eşin sana değer vermez seni ortalık malı gibi görür ve eski ilişkiyle yeni ilişkiyi karşılaştırmaların ikilemlerin bitmez tükenmez.

Hayat senin hayatın eğrisiyle doğrusuyla sen illa kendine zarar verip değerini düşüreceksen buna kimse engel olamaz.
Son sözüm eğer mantıklı bi insan olarak düşünürsen böyle ahlaksız bi ilişkiye asla mı asla girmessin .
Tercih senin

Son düzenleme:

bence de namus sadece bekaretle alakalı değil. çok güzel ifade etmişsin melikedr. hiç kimse (akıllı olan hiç kimse) ben şunla birlikte olayım, evlenmem gerekmez diye başlamaz bir ilişkiye. evleneceğini düşünebilir de onunla. toplumumuz bizlere bunu öğrettiği için dişi olarak hep uzak durmuşuzdur böyle ilişkilere. şahsen ben, evlenmeden böyle bir şeye kalkışmam ama iyi niyetle ilişki yaşayanlara da saygı duyarım.
hem erkekler herkesle her şeyi yaşayabilsin ama bir bayan evlenene kadar hiç bir şey yaşamasın, ne ilginç bir düşünce değil mi?
forumlarda okudum, eşi hamileyken bile onu aldatanlar varmış. o kadının suçu ne? namuslu ve dürüst olmak ona bu acıyı getirdi işte.
erkeklerin de kadınlarına, sevgililerine saygı duyarak yaklaşması gerekir. ama nerdeeee..

sanırım erkekler bundan korkuyor.önceki erkeklerin performansının daha iyi olmasından...

katılıyorum ekkek kendini bi önceki erkekle mukayese ederken kadın da aradaki hazzı kıyaslıyor bence bu yüzden tek eşli ve ilk eşlilikten dolayısıyla evlilikten yanayım

Sorun o cinsel ilişkiyi yaşadıktan sonrası önemli ,adam sizi terk mi etti? Hamilemi kaldınız? Sonraki erkek arkadaşınıza açıkladınız ya kabul etmediyse ve sizi terk ettiyse ?nereden bulacaksınız böyle geniş kabul eden erkeği ? Ya sizinle ama asla evlilğe yanaşmıyorsa? V.s bunlara hazırmısın?

İçinden geleni yap. Herkesin doğrusu kendine. Git doya doya yaşa desek yapacak mısın?

Ya da yok ya matah bişey değil desek vazgeçecek misin?

Bekleyene saygım sonsuz. Ama yaşayıp aslan gibi arkasında durana da helal olsun derim. Ama her şeyi yaşayıp zar diktirme peşinde koşanı Allah 'a havale etmek gerek. 3. gruba girme de ne yaparsan yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…