yani varya bayram mayram dinlenmiyor artık.
Korkuyorum erkeği bayanı neler neler düşünüüyor.
Nerde kaldı bu işin saflığı, ilk gece merakı....
27 yaşındasın almanyada doğdun 6 (altı) yıldır çıkıyosun ve ilk kez böyle şeyler hissediyosun sevdiğin insana karşı hadi 1 - 2 - 3 yıl desen anlıycam da yapma canım ya gerçekten komik. açlıkla terbiye etmedilerse,ya da geç ergenlik hastalığı yoksa sende mutlaka hormonlar devreye girmiş olmalıydı. bir de dalga geçer gibi burda soruyosun sizce yapimmi,yapmimmi? güzelmi değilmi?
internet kullanmasını biliyosun sonuçta o boşlukta adres çubuğunda www.kadinlarkulubu.com yazan yere google yaz ordaki boşluğa da "sen ne dersin google sence yapimmi" yaz sonuçlar çıkar karşına.
maksadın dalga geçmek olmasaydı bu soruyu sormazdın... illaki cevapsa niyetin; hobi olarak yap
27 yaşındasın almanyada doğdun 6 (altı) yıldır çıkıyosun ve ilk kez böyle şeyler hissediyosun sevdiğin insana karşı hadi 1 - 2 - 3 yıl desen anlıycam da yapma canım ya gerçekten komik. açlıkla terbiye etmedilerse,ya da geç ergenlik hastalığı yoksa sende mutlaka hormonlar devreye girmiş olmalıydı. bir de dalga geçer gibi burda soruyosun sizce yapimmi,yapmimmi? güzelmi değilmi?
internet kullanmasını biliyosun sonuçta o boşlukta adres çubuğunda www.kadinlarkulubu.com yazan yere google yaz ordaki boşluğa da "sen ne dersin google sence yapimmi" yaz sonuçlar çıkar karşına.
maksadın dalga geçmek olmasaydı bu soruyu sormazdın... illaki cevapsa niyetin; hobi olarak yap
o kadar yorum yaptık sonuçlar ne zaman açıklanacak
Sakın canım şeytana uyup namusunu feda etme derim ablan olarak bence öyle bişey yapma derim.Zaten sevişiyormuşsunuz onunda çok bi farkı yok zaten önemli olan sizin mutlu olamanız sınırları fazla zorlama derim yarının ne gösterceğini Allah bilir erkek kısmı çok incelemez ama kızlar için bu böyle olmuyor malesef, erkeğin en ufak bi istediği menfaatine ters düşen bişe olduğunda senin gözünün yaşına bakmaz seni bırakır gider deli divane olursun sora Allah korusun.Göz göre göre kendini böyle bi riske atma derim.
Zaten aşık olmadığın birine neden kendini vermek zorunda hissediyosun anlamadım gitti onun yanında huzurluyum demişsin ya bunuda anlamadım aşık olmadığın bir insandan sadece cinsel yönünden hoşlandığın için nasıl beraber olacaksın bunuda mantığım almadı. Gerçek aşkın ve sevginin olmadığı bu ilişkinizde çok vasat yolunda gitmeyen çok şeyler var gibi geliyo bu ilişkinizin uzun sürmeyeceğini ve bu tür yakınlaşmalarıda ısrarla sürdürmenin de bir alemi yok bence bu ilişkiden uzak durmanı tavsiye ederim.Aman ha sakın sakın şeytana uyma derim..
Mastürbasyonu deneseniz...:98:
evlilik öncesi cinsellik yaşayanlar belkide eşiyle yaşayacağı en özel şeyi kaçırıyor bence. Çünkü erkekler eşinin ilki olmayı isterler buda onları gururlandırır .KADINLAR İÇİNDE AYNISI.Bence evlilik öncesi bir kadın başkasIyla birlikte olursa sürekli eşini öncekiyle kıyaslayabilir..en iyisi ilk deneyimi eşlele birlikte yaşayıp anın tadını çıkarmaktır
bu namus kavramını anlayamadım.dokunmakla öpüşmekle temas etmekle bozulmuyor zar ile bozuluyor.arkadaşımız 6 senelik sevgilisi ile cinsel ilişki yaşarsa namusu gidecek. söz kulüpten dışarı öpüşen sevişen anal oral herşeyi yapan kişi kızlık zarını yani namusunu evleneceği adama saklıyacak. bu adamda şükürler olsun ne kadarda namuslu bir kadınla evlendim diyecek.bunun namusla iffetle alakası olamaz diye düşünüyorum. bakire olmayan ama gayet namuslu bakire olupta oldukça namussuz kişler tanıdım . namus insanın önce beyninde olmalı.bence arkadaşamızın sorunu zaten bu değil karşısındaki adama gerçekten aşık olmaması zaten aşk olsa idi bugün bu sorusuna cevap aramazdı.
bu namus kavramını anlayamadım.dokunmakla öpüşmekle temas etmekle bozulmuyor zar ile bozuluyor.arkadaşımız 6 senelik sevgilisi ile cinsel ilişki yaşarsa namusu gidecek. söz kulüpten dışarı öpüşen sevişen anal oral herşeyi yapan kişi kızlık zarını yani namusunu evleneceği adama saklıyacak. bu adamda şükürler olsun ne kadarda namuslu bir kadınla evlendim diyecek.bunun namusla iffetle alakası olamaz diye düşünüyorum. bakire olmayan ama gayet namuslu bakire olupta oldukça namussuz kişler tanıdım . namus insanın önce beyninde olmalı.bence arkadaşamızın sorunu zaten bu değil karşısındaki adama gerçekten aşık olmaması zaten aşk olsa idi bugün bu sorusuna cevap aramazdı.
sanırım erkekler bundan korkuyor.önceki erkeklerin performansının daha iyi olmasından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?