Ilginc bi soru belki ama lütfen bi bakin

şimdi bi dakka ben anlamadım
hem sevişiyoruz demiş hem de üstümüzü çıkarmıyoruz demiş:44: nasıl oluyor?

gerçekten ilginç bi soru konu başlığı isabetli olmuş :82:
arkadaşım bu sorulacak soru değilki..
cinsellik güzel bişey dese herkes, direk gidip beraber mi olacaksın??
yada kötü bişey deseler, ömür boyu biriyle cinsel birliktelik yaşamayacak mısın?
yada bu kadar yıldan sonra yaşasam mı bilemedim diyosun..
bi insan 6 yıl boyunca cinsellik yaşamadıysa, inançları veya değer yargıları için yaşamamıştır değilmi??
çünkü 6 yıl boyunca ortam olmaması, istek olmaması veya hiç o konularun açılmaması fln imkansız..
bu inanç veya değer yargısı gibi şeylerde öyle 1 gecede değişecek şeyler değil, ben mesela, dini inançlarım gereği evlenmeden yaşanmasına karşıyım,
ve ne kadar istesemde evlenmeden yaşamicam çünkü inandığım din bunun yanlış olduğunu söylüyo..
yani bu konuda ya siyah düşünürsün ya beyaz..
cinsellik yaşamalı mıyım bilemedim gibi gri bi düşünce..
ilginç geldi bana..

27 yaşındasın. Hiçkimsenin aklına ihtiyacın yok. İstiyorsan, istediğini yapmalısın. Erkek arkadaşının doğru insan olmadığını düşünüyor olabilirsin, bu seni ilgilendirir ama 6 senedir devam ediyorsa büyük ihtimalle mutlusunuzdur. Diyelim seks yaptınız ve yollarınız ayrıldı. Bu pişmanlık duyacağın bir şey kesinlikle değil. Bu bir ayıp değil öncelikle, tıpkı sevişmek istemenin ayıp olmaması gibi. Diyelim evleneceğin insan bu değil bi' sonraki, sen sırf bakire olmadığın için sana kin güdecekse çeksin gitsin, hayatına giren insanlara kendi bedeninle ilgili hesap vermek zorunda değilsin.
Kısaca istiyorsan üzerine bu kadar kafa yoracağına git seviş bence

bu şeçimm seinnn istiyosan yaaprsın istemiyosan aynı yoldan giderrsinn hayırr çok merak erttcek kadar büyük bir olaymı

artıı evlencekseniz zaten o durumu yaşıcaksınnızz

dudağını öpüyo,bi de boynunu
hayır tatlım olmuyo.ya sadece Türk fimlerini izlesen gene anlardın

yeni Türk filmlerinde çıkarıyolar artık

hiç öpüşmek boyun falan sevişme olur mu ya konu sahibi arkadaşım onlar sadece koklaşma

evet kanka çıkarıyolar hareketlerini bilem yapıyolar

öpüsmek dudak boyun sevisme olmuyormu?

siz cidden 27 yasındamısınız??
sevişiyoruz ama sevişmiyoruz..
erkek arkadasım var 6 senelik ama doğru kişi değil
aşk yok ama sevgiliyiz..
cinsellik istiyorum ama erkek arkadasımla değil..
benim kafam cidden çok karıştı

ooo tatlım sen eski türk filmlerini hiç izlemedinmi şu an kapalı sayılırlar
ne ünlü ünlü şu an kral olan oyuncular ne sahneler filmler çekmiş ooooooo
googleda yaz bak afişlerini görmen yeterli aaaa bu adammı hiç beklemezdim dersin

eskiden en karlı sinema işi seks filmlerimiş
normal bir film için herkes sinemaya gidemiomuş
ama seks filmi kasetleri yok satıomuş
koca koca kasetler nereye saklıolardı onları eski amcalar acaba
neee öyle mi demiş çok saçma kıyafetlerle mi sevişiyomuş türk filmi gibi

evet benimde kafam karıştı:44:

öpüsmek dudak boyun sevisme olmuyormu?

6 sene beraberiz diyorsunuz sevişmenin ne demek olduğunu bilmiyorum diyorsunuz.Bu yaşta bunu bilmiyormusun? doğrusu hiçde inandırıcı değilsin 6 yaşındaki çocuklar bilir bu çok komik.Bence burdakilerle matrak geçiyorsunuz kendinize başka bi eğlence sitesi bulun hiç inandırıcı değilsiniz hiç ciddi değilsiniz.

Arkadaşlar tüm yorumları okudum. Toplumumuzu falan bi yana bırakalım da, birlikte olmanın evlenmeden önce "eşler birbirinin helali olmadan önce" yapılmasının dinimizce günah olduğunu hepimiz biliyoruz. Düpedüz zina..
Daha neyin sorusu soruluyor neyin cevabı veriliyor? Tabi herkes kendi düşüncesini yazmakta hürdür ama bu da benim düşüncem..
Ve konu sahibi arkadaş da zaten bu tarz yaklaşıyor sanırım.. Çünkü 6 yıldır yapmamış.. yapamam da diyor.. Benim yap ya da yapma demem haddime değil ama sadece küçük bi hatırlatma yapmak istedim.

bende 27 yaşında olup bunları bilmemesine şaşırdım
15 yaşındaki kızlar bile yapmasalar dahi biliolar
hem artık sevişmeyen sevgili olduğunu düşünmüyorum ancak görücü husuki tanışıp 2 yada evlenenler yapmıodurk
aç tane kapalı arkadaşım var ailece kapalılar
ama sevgilisiyle evde buluşabiliolar
dışarıda saçı başı kapalı

Ister inanin ister inanmayin ama ben ciddiyim. Bana göre bi erkegin boynumu ve omuzlarimi öpmesi de sevisme sayilir. Ben almanyada dogdum belki kelimelerin tam anlamlarini bilemeyebilirim bu yüzden

bu arada bu kadar yorumlar yapılmış ve çok sakinsiniz
eğer bu konu fake değilse, eğlenmek için açılmış bi konu değilse,
gerçekten bu kadar sakin olmanızı ve yorumlara bu kadar saygı duymanızı kutluyorum..
buda kkda bi ilktir heralde..
cinsellik konusu var, her tür yorum yapılmış ve konu sahibi extra sakin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…