6 sene sevgili olup sadece yanaktan boyundan öpmek mi
taş olsa çatlar bee
sevgilim aşığım sonuçta
insan aşık olduğu birini arzular illaki yatması gerekmio
o zaman sizin sevgiliniz 6 yıldır kaç kadınla yattı sevişti tahmin bile edemiyorum
Ister inanin ister inanmayin ama ben ciddiyim. Bana göre bi erkegin boynumu ve omuzlarimi öpmesi de sevisme sayilir. Ben almanyada dogdum belki kelimelerin tam anlamlarini bilemeyebilirim bu yüzden
Ister inanin ister inanmayin ama ben ciddiyim. Bana göre bi erkegin boynumu ve omuzlarimi öpmesi de sevisme sayilir. Ben almanyada dogdum belki kelimelerin tam anlamlarini bilemeyebilirim bu yüzden
Arkadaşlar tüm yorumları okudum. Toplumumuzu falan bi yana bırakalım da, birlikte olmanın evlenmeden önce "eşler birbirinin helali olmadan önce" yapılmasının dinimizce günah olduğunu hepimiz biliyoruz. Düpedüz zina..
Daha neyin sorusu soruluyor neyin cevabı veriliyor? Tabi herkes kendi düşüncesini yazmakta hürdür ama bu da benim düşüncem..
Ve konu sahibi arkadaş da zaten bu tarz yaklaşıyor sanırım.. Çünkü 6 yıldır yapmamış.. yapamam da diyor.. Benim yap ya da yapma demem haddime değil ama sadece küçük bi hatırlatma yapmak istedim.
Uzagiz birbirimize sürekli görüsemiyoruz. Yilda bir kac kez ancak. Ve evet sakinim yorumlara karsi cünkü aslinda evlenmeden önce yatmak bana görede bi nevi namussuzluk ve hep bunu savunurdum ama ilginc bi sekilde icimde böyle bi istek olustu ve bu beni sasirtiyor. Ama dedigim gibi bu yapacagim anlamina gelmiyo sadece zorlaniyorum bu aralar diyorum
oruc tut iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?