Ilginc bi soru belki ama lütfen bi bakin

6 sene sevgili olup sadece yanaktan boyundan öpmek mi
taş olsa çatlar bee
sevgilim aşığım sonuçta
insan aşık olduğu birini arzular illaki yatması gerekmio
o zaman sizin sevgiliniz 6 yıldır kaç kadınla yattı sevişti tahmin bile edemiyorum

annenle ilgiliymiş annelere saygım var editliyorum bu mesajı

Son düzenleme:
Uzagiz birbirimize sürekli görüsemiyoruz. Yilda bir kac kez ancak. Ve evet sakinim yorumlara karsi cünkü aslinda evlenmeden önce yatmak bana görede bi nevi namussuzluk ve hep bunu savunurdum ama ilginc bi sekilde icimde böyle bi istek olustu ve bu beni sasirtiyor. Ama dedigim gibi bu yapacagim anlamina gelmiyo sadece zorlaniyorum bu aralar diyorum

valla onu bunu bilmem.denemeden almayacaksın arkadaş
sonra yok tenler uyuşmadı,yok eşim beni tatmin etmedi v.ss.. uzar gider

Annemin myom yüzünden rahmi alindi ve bu konu beni derinden etkilemisti, internette cok arastirma yaptim bu konu üzerine, cünkü anneme o ameliyati bosu bosuna yaptiklarini düsündüm ve düsünüyorum. Beni cok üzen bi konu bu

hemde almanyada doğdun

valla ben köyde doğdum 19 yaşına kadar köyde yaşadım sayılır
ama bu tür konuları daha 10 yaşında belkide biliodum
illaki yapmak gerekmio araştırmak lazım intternt die bişi var sonra hiçbirşey bilmeyip evleniolar
ilk gece eee nolcak şimdi nasıl yapcaz
die düşüne duruyorlar ve
vajinusmus
ya da kocam sorunlu küçük büyük bilmem ne problemleri bi bakmışsın 1 ayda boşanıolar
Ister inanin ister inanmayin ama ben ciddiyim. Bana göre bi erkegin boynumu ve omuzlarimi öpmesi de sevisme sayilir. Ben almanyada dogdum belki kelimelerin tam anlamlarini bilemeyebilirim bu yüzden

Son düzenleme:
Ister inanin ister inanmayin ama ben ciddiyim. Bana göre bi erkegin boynumu ve omuzlarimi öpmesi de sevisme sayilir. Ben almanyada dogdum belki kelimelerin tam anlamlarini bilemeyebilirim bu yüzden

Alamanyada sevişmenin ne demek olduğunu bilmiyorlarmışmış da biz de inandık.6 yıldır öğrenememşseniz burdailer size nasıl öğretsin bence sevişmenin tarifini erkek arkadaşınıza sorun o size öğretir.

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Dini unutuyoruz (zina en büyük günahlar arasındadır), sonra kadir gecelerinde falan dualar ediyoruz... Öncelikle, bu tartışmanın "zina" konusundan oluştuğunun farkında mıyız? Tartışmaya bile gerek yok... Ayrıca, bu tarz konular nekadar uzuyor böyle, nekadar da meraklıyız maaşallah.. Birkaç sayfadan sonra, 27 yaşındaki arkadaşımız gerekli yanıtları alıp teşekkür etmesi lazım.. Ama tam tersi, boyundu omuzdu derken sayfalarca uzuyor da uzuyor, olayın boyutu değişene tartışmalar çıkana kadar.. Cahil değiliz sonuçta hiçbirimiz... Herkesin özel hayatı..

Birilerinin yap veya yapma demesine kanaatkar olmayacak bir yaşa gelmişsin
ayrıca madem sana evlenmeden önce yapmak namussuzluk geliyor niye böyle bir konu açıyorsun
perhiz turşu olayına döndü konu
ve evlenmeden önce birliktelik yaşamak namussuzluk olmaz arkadaşım
namus dediğin şey beyinde başlar ve beyinde biter
ben de karşıyım evlenmeden birliktelik olayına ama namussuzluk gördüğüm için değil
malesef ülkemizde hemen o malum yaftayı yapıştırdıkları için

demek size göre sevişmek namussuzluk
hee bi sevişmeyen namuslu yani
o zaman yapmayın.girmeyin günaha

sizin söylediklerinizde kafama oturmayan şeyler var
kelimeleriniz tutarsız.bunun dışında da bi şeyler var

daha fazla yorum yapmayacağım

şaşırıyoruumm,erkek arkadaşın yada arkadaşın:) bunu kendine yakıştırabilecek mi? kendine yedirebilecek mi? eğer seni seviyorsa.. birde bu tarafını düşün..

yapma kanka boşver söz gümüşse sukut altınmış sonra banlanırsın kazen tarfından hadi kalk gidelim burdan

bu tarz konularda hep merak ettıgım sey şu....
evlilik öncesi sevdıgı adamla seksi yasayan mı pısman ?
yoksa yasamayan mı pısman?

oruc tut iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…