Aman.. daha fazla aciklama derdine girmicem cünkü yalanim yok.
Aman.. daha fazla aciklama derdine girmicem cünkü yalanim yok.
Onca çevreniz var; hiç mi tecrübe edinenleri dinlemediniz..
Onca burada yazılanlar var bu konular hakkında; hiç mi birşey çıkaramadınız içinden doğru mu yanlış mı diye ?
..............
''Güzel mi değil mi ? '' Bu soru ise çok tuhaf geldi.. Bir kıyafetin üstünüze yakışıp yakışmayacağını soruyor gibi..
Evet çok yakışıyor, giyin üstünüze..
Bu ramazan bayramanin hürmetine asla fake olmadiginin altini ciziyorum, yinede inanip inanmamak size kalmis.
cevab yazmamak icin kendimi zor tuttum almanyada daha anasinifina giden cocuklar öpüsmeninn ne oldugunu anlatiyor eger sevismenin ne oldugunu bilmiyorsan al eline bir cekirdek otur bir yol kenarina illaki bir alman cifti görürsün öpüsen yada hicmi alman kanali izlemedin herseyleri ortada
bide 27 yasina kadar iyi beklemisin sabretmissinde bundan sonrami istek artti..
valla onu bunu bilmem.denemeden almayacaksın arkadaş
sonra yok tenler uyuşmadı,yok eşim beni tatmin etmedi v.ss.. uzar gider
valla onu bunu bilmem.denemeden almayacaksın arkadaş
sonra yok tenler uyuşmadı,yok eşim beni tatmin etmedi v.ss.. uzar gider
dene dene manavdan al bi karpuz tadına bak sonra aa bi de kavun var ona da bakim ama olmadı ki bi de şeftali bi de portakal dur yahu orda kal:)bence uzayıp giden bu olur
ben sabret derim canım.kendini birşekilde avut.senin kafanda bu konuyu iyi irdeleyip bitirmen gerek. yoksa seni şeytan daha çoooook dürter böyle.sonu karanlık olan hiçbir yola girme derim.evleneceğin adamın doğru biri olup olmadığından bile emin değilsin ki bir de cinsellik düşünüyorsun.onunla birleştiğini düşün.hadi oldu.belki acı çektin haz aldın yada almadın devamı sürekli gelecek.sevgilin senden soğuyacak.çünkü sendeki hazineyi eline çoktaan vermiş olacaksın.artık sen ona ilginç gelmeyeceksin.en küçük sorunlar onun gözünde büyüyecek.karşına birbaşkasının çıktığını düşün.sana soruyorum??hangi erkek istemez el değmemiş hazineye sahip olmak.senin önceden bişeyler yaşadığını bilen birini bulup evlenmiş olsan bile sana saygı duymayacaktır ve sana güvenmeyecektir bence...canım biraz daha sabreylle.eğer doğru insan değilse ayrılın uzatmanın lüzmu yok..önüne bak.elbet birgün kapıyı mantığının ve kalbinin sıcak gördüğü biri çalacak ve onunla bu güzel durumu yaşayacaksın.ben bir bakire olarak böyle düşünüyorum.kocam olacak insan beni gerdek gecesi görmeli bana o gün ve sonrasında dokunmalı.ki beni gerçekten seviyor ve saygı duyuyorsa..özeti herşey önce senin beyninde şekillenmeli derim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?