Ilginc bi soru belki ama lütfen bi bakin

yaniii cıkmışş canım sevişmek istiyo ama karar veremiorm dio biz napalım seni tatmin mi edelim yoksa sevgilinlemi konuşalım yannii napalım arkadaşşm.. 27 yaşındayım diosn 17 bile deilsindr sen.omzdan öpmk sevişmek oluyo mu dio bide..yanii bekledim bekledimm yazmıcaktım ama olmadı işte..şukdr insanı saçmalıklarnla bir araya getrdin dahada bişi demioorm..egleniosndr umarım

offf yemin ederim şiştim patlıcam konudan daha naptığının bile farkında değil arkadaş ya
konu sahibesi bak o senin yaptıkların sevişme değil güzelim öncelikle bunu bi anla öpüşebilir koklaşabilirsin bişi olmaz ama sen reşit bi insansın kendi kararlarını kendin verebilirsin diyosun ki dayanamıyorum o zaman ne duruyosun ne bekliyosun bizden anlamadım yani ne cevap beklediğini anlasaydım bide:84:

Aman.. daha fazla aciklama derdine girmicem cünkü yalanim yok.

Bu kadar pişkin ve sakin olabiliyorsan senin amacın başka canım .Yazılanlara hiç bakmıyosun aldırmıyosun tuhaf tuhaf yazıp bıyık arkasından güldüğünü hisseder gibiyim.Yok sevişmek neymiş yok ben kelime anlamını bilmem hep yalan kuyruklu yalan medeniyetin en kıt olduğu afrikadakiler bile bilir 9 ayda bir çocuk yapıyorlar.
Samimi değilsiniz yazdıklarınız bana hiç de inandırıcı gelmedi dalga geçip burdakilerle kafa bulup kendini eğlendiriyorsun .
Benden eyvallah ,kimsenin görüşlerini okyup değer verceğinizede inanmıyorum sizinle boşa zaman kaybetmeye değmez.
Size iyi eğlenceler iyi dalga geçmeler
Benden bu kadar ,,

Byyy..

Aman.. daha fazla aciklama derdine girmicem cünkü yalanim yok.

Bu kadar pişkin ve sakin olabiliyorsan senin amacın başka canım .Yazılanlara hiç bakmıyosun aldırmıyosun tuhaf tuhaf yazıp bıyık arkasından güldüğünü hisseder gibiyim.Yok sevişmek neymiş yok ben kelime anlamını bilmem hep yalan kuyruklu yalan medeniyetin en kıt olduğu afrikadakiler bile bilir 9 ayda bir çocuk yapıyorlar.
Samimi değilsiniz yazdıklarınız bana hiç de inandırıcı gelmedi dalga geçip burdakilerle kafa bulup kendini eğlendiriyorsun .
Benden eyvallah ,kimsenin görüşlerini okuyup değer verceğinizede inanmıyorum sizinle boşa zaman kaybetmeye değmez.
Size iyi eğlenceler iyi dalga geçmeler
Benden bu kadar ,,

Byyy..

ilginc degil sacma bir soru olmus
sizin ozeliniz sizin hayatiniz yasanmasi gerekiyosa ve istiyorsaniz yasarsiniz gorursunuz:26:
burdaki herkesin yorumu farkli olacaktir hayat sizin hayatiniz

Onca çevreniz var; hiç mi tecrübe edinenleri dinlemediniz..
Onca burada yazılanlar var bu konular hakkında; hiç mi birşey çıkaramadınız içinden doğru mu yanlış mı diye ?

..............

''Güzel mi değil mi ? '' Bu soru ise çok tuhaf geldi.. Bir kıyafetin üstünüze yakışıp yakışmayacağını soruyor gibi..

Evet çok yakışıyor, giyin üstünüze..

yadaaa

''giyinninn bide üzeerinizde görelim''

Bu ramazan bayramanin hürmetine asla fake olmadiginin altini ciziyorum, yinede inanip inanmamak size kalmis.

Bu ramazan bayramanin hürmetine asla fake olmadiginin altini ciziyorum, yinede inanip inanmamak size kalmis.

ramazan bayramına bu kadar hürmetiniz vardı madem sevgilimi çok istiyorum birlikte olmalı mıyım yoksa olmamalı mıyım diye sormasaydınız.
nerde kaldı şimdi bayrama hürmet ?
ramazana hürmetten bahseden konu sahibine bak

bu kadar beklemişsin bi iki senede daha sık dişini...

ben dusununce bile psikolojik olarak bi acı hissediyorum valla guzel bişey olabilcegi aklımdan gecsede en azından ilki hiç guzel olmıcakmıs gibi geliyo... evlenmekten korkuyorum bazen..

sanada boyle dusun diyemem zira benimde sonum vajinusmus olur gibime gelio bole korkmaya devam edersem allah korusunnn

cevab yazmamak icin kendimi zor tuttum almanyada daha anasinifina giden cocuklar öpüsmeninn ne oldugunu anlatiyor eger sevismenin ne oldugunu bilmiyorsan al eline bir cekirdek otur bir yol kenarina illaki bir alman cifti görürsün öpüsen yada hicmi alman kanali izlemedin herseyleri ortada
bide 27 yasina kadar iyi beklemisin sabretmissinde bundan sonrami istek artti..

Ya ben galiba kendimi tam olarak ifade edemiyorum. Sevismenin ne oldugunu biliyorum yanlis bildigim sey öpüsürken biraz asagilara kaymanin yani boyun omuz gibi de sevisme kelimesinin icerdigi bisey oldugunu saniyordum. Yoksa herseyi bende biliyorum tabi

Evet gercekten artti bende buna sasirdigim icin bunu anlatmaya calisiyorum ama anlatamiyorum galiba

valla onu bunu bilmem.denemeden almayacaksın arkadaş
sonra yok tenler uyuşmadı,yok eşim beni tatmin etmedi v.ss.. uzar gider

dene dene manavdan al bi karpuz tadına bak sonra aa bi de kavun var ona da bakim ama olmadı ki bi de şeftali bi de portakal dur yahu orda kal:)bence uzayıp giden bu olur

ben sabret derim canım.kendini birşekilde avut.senin kafanda bu konuyu iyi irdeleyip bitirmen gerek. yoksa seni şeytan daha çoooook dürter böyle.sonu karanlık olan hiçbir yola girme derim.evleneceğin adamın doğru biri olup olmadığından bile emin değilsin ki bir de cinsellik düşünüyorsun.onunla birleştiğini düşün.hadi oldu.belki acı çektin haz aldın yada almadın devamı sürekli gelecek.sevgilin senden soğuyacak.çünkü sendeki hazineyi eline çoktaan vermiş olacaksın.artık sen ona ilginç gelmeyeceksin.en küçük sorunlar onun gözünde büyüyecek.karşına birbaşkasının çıktığını düşün.sana soruyorum??hangi erkek istemez el değmemiş hazineye sahip olmak.senin önceden bişeyler yaşadığını bilen birini bulup evlenmiş olsan bile sana saygı duymayacaktır ve sana güvenmeyecektir bence ...canım biraz daha sabreylle.eğer doğru insan değilse ayrılın uzatmanın lüzmu yok..önüne bak.elbet birgün kapıyı mantığının ve kalbinin sıcak gördüğü biri çalacak ve onunla bu güzel durumu yaşayacaksın.ben bir bakire olarak böyle düşünüyorum.kocam olacak insan beni gerdek gecesi görmeli bana o gün ve sonrasında dokunmalı.ki beni gerçekten seviyor ve saygı duyuyorsa..özeti herşey önce senin beyninde şekillenmeli derim ben :)

valla onu bunu bilmem.denemeden almayacaksın arkadaş
sonra yok tenler uyuşmadı,yok eşim beni tatmin etmedi v.ss.. uzar gider

dene dene manavdan al bi karpuz tadına bak sonra aa bi de kavun var ona da bakim ama olmadı ki bi de şeftali bi de portakal dur yahu orda kal:)bence uzayıp giden bu olur

dene derken arkadaşım herkesle yat demiyor zaten herkesle sevgili de olunmaz karpuz kavun portakal elma die sevgilileri uzatmakta hiç mantıklı değil
sadece sevişme yaşanabilir gerçekten ciddi düşünüyorsan zira sonra
evlenince en kısa boşanmalar
kocam beni tatmin etmiyor büyük küçük yumuşak sorunlu uyanmıo vs. türünden yaşanan boşanmalar
ya da erkek gurur yapıyor karısının o sorunlu die ondan boşanmasını başka erkeğe gitmesini yediremiyor
kadını öldürüyor bizim ülkemizde çok oluyor bu
evlenince seks yapılmayacaksa niye evlenilio öyleyse
yani bunlar önemli şeyler
eşinle uyuşabilecekmisin çözümü olmayan bir cinsel sorunu var mı yok mu bunları bilmek gerekio
kimse kocası ile kardeş kardeş yatmak istemez kadınlarında bir cinsel hayatı var

En dogru yaklasim. Aslinda bende hep bu düsüncedeyim de, dedigin gibi seytan dürtüyo arada.

şeytana kapı aralamamak için beyninde kendi kendine KESİNLİKLE demelisin.o düşünce geldiğinde,hırsızlık yapan birçocuğun eline annesinin vurması gibi kovmalısın o düşünceyi.sana zarar verecek seni değersizleştirecek herşeyden önce kendin için uzak durmalısın.asil bir evlilik yap derim...gelinliğinin içinde kirli hissetme isterim..anladığım kadarıyla ikilemde kalmışsın.zararın neresinden dönersen kardır.sen şu an zararlı bir düşünce içindesin onu kovabilecek inanç var sende sana inanıyorum :)

yani varya bayram mayram dinlenmiyor artık.
Korkuyorum erkeği bayanı neler neler düşünüüyor.
Nerde kaldı bu işin saflığı, ilk gece merakı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…