ilginç diyologlarımız....

trisina

kum tanesi...
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
5.035
23
358
Erkekler kadınlara çok konuştuğunu söyler hep... Kadınların bu duruma nasıl geldiklerini düşünmezler bile... bazen tek yaptıkları eleştirmektir çünkü...

Adamın biri gazete okurken gazetede bir haber ilgisini çeker. Mutfakta olan hanımına bağırır;

-Hayatım geeel! Bak gazetede ne yazıyor?

Kadın işini yarım bırakır gelir;

-Ne oldu? hayırdır?

-Bak diyor ki kadınlar günde 14.000 cümle kuruyorlarmış, erkeklerde 7.000. Gördün mü bilim bile sizin ne kadar geveze olduğunuzu kanıtlamış..

Kadın kocasına döner;

-Tabi, size bir lafı iki kere anlatırsak, sizin iki katı cümle kurarız ...

Adam karısına döner ve şaşkın şaşkın;

- Ne dedin sen?

çok hoşuma gitti gerçekten... sizce de kızlar gerçekten biz çok ve boş mu konuşuyoruz yoksa bu duruma bizi sevgili partnerlerimiz mi getiriyor....

sadece konuşmak ile ilgili değil güzel ve ilginç anektodlarımızı da paylaşabilceğimiz bir topic olsun...

vira bismillah....

Son düzenleme:
evet, bu konuda ben de nişanlımla pek anlaşamıyorum =)

Bir ara konuşurken ben başladım başımdan geçen bir olayı anlatmaya, tabi yapım da heyecanlı biraz aşka gelip hızlı hızlı konuşup anlatıyorum bir ara nişanlım ''bir dakika bir dakika, hiç birşey anlamıyorum sakin biraz'' demesiyle baya bozuldum ve sözümü kestiği için de ekstradan kızdım.

Ben de tane tane açıklamaya başladım ''erkeklerin beyninde sadece bir tarafta konuşma bölgesi var, oysa kadınlarda her iki beyin bölgesinde de vardır. Bu yüzden kadınlar az şeyi daha fazla sözle ayrıntılı anlatırlar'' dedim.

Nişanlım da ''yani az söz boş laf'' deyince, sinirlenip ''hayır, çok ve dolu laf'' diye üste çıktım sonra baktım bu tartışma uzayıp gidecek derdimi de anlatamayacam, konuyu kapatıp konuşurken de daha az söz kullanmaya çalışıyorum. ha başarıyormuyum, pek değil yapı böyle bir kere nasıl değişsin

geçenlerde yine yaptığım gafları anlatmaya başlayınca ''çok konuşunca doğal olarak böyle olur'' dedi ben de bu defa hiç savunmaya geçmeden ''evet, hem ondan hem de ani tepki verdiğimden '' deyip çok konuştuğumu kabul ettim, sustu birşey demedi. eh kadınlarla baş etmek kolay mı ya

en güzeli bunu kabul etmek ama daha az söz kullanmaya da çalışmak

ilk paylaşımın için teşekkürler tatlımm...

biz kadınlar konuşuruz ne yapalım fıtratımız bu ... bazen ben içimden konuşurum sonra bi süre düşünüyorum acaba ben bunu dışımdan da sölemiş olabilirmiyim diye... o kadar birikmiş cümle var yani içimde kurulmayı bekleyen, iç dış karışabiliyor haliyle...

birde erkeklerin kabul etmediği ama çoğunun yaptığı birşey varki karşılarındakini bekletmek... birde biz kadınlara derler bizi çok bekletiyorsunuz diye .. yalan kuyruklusundan hemde bence, istisnalar tabiiki olabilir ama genelde bizim evde ben beklerim beni almaya geldiğinde hadi in aşağıya geliyorum diye arar ben iki çocukla inerim aşağıya ve 10 dk sokakta beklerim birde arabayla geliyor beyefendi mutlaka kırmızı ışığa takılmıştır... ama sıkıyosa sen beklet başlar artık siz kadınlar zaten hep erkekleri bekletirsiniz birde geliyorum diye haber veriyorum vermesem ne olacak sabaha inersin artık vs..vs... bende o zaman bu iki veletle sen hazırlan çık beş dakikada da göreyim seni derim ... oda tabiiki her söze verilecek bir cevabın var dimi der bana var tabii sen sölersen bende sölerim işte...

Son düzenleme:

Aslında erkekler de konuşmayı seviyor, özellikle sevdikleri konu oldu mu fakat gel gör ki nedense bu konularda bizim adımız çıkmış bir kere

mesela ailemin yanında sesini hiç duyamadığım nişanlım, yalnız kalınca çoşabiliyor ee aile yanında ağır görünmeli ya oysa biz bunu pek sallamıyoruz nerde olsa haydee

sizin gibi ben de altta kalıp laf yemeyi hiç sevmiyorum. sonra da ''tartışmayı çok seviyorsun'' değil mi gibi lafların muhatabı oluyorum. fakat vakarımı hiç bozmadan ''yoo tartışmayı sevmiyorum ama doğru bildiğim şeye tutunurum '' deyip tavrımı koyuyorum.

sanki erkekler diye herşeyin doğrusunu bilirler ve biz de ona göre hep onaylamalıyız onları, hıh!

birinden hoşlanıyodum hatta ona aşıktım ki hala öyle

neyse mesajlaşıyoruz ama ben 10 tane atıyosam o 2-3 tane falan atıyo
nie cevap vermiyosun ne kadar vicdansızsın falan filan diyorum sonra işte nerden çıktıysa 2 senedir neler çekiyorum bi bilsen dedim o da ''2 senedir:):)'' yazdı bende evet dedim
sonra bi baktım ''o kadar olmadı ben 9 aydır burdayım'' dedi

9 aydır burada olan birini 24 aydır nasıl seviyorum bilmiyorum
ama sanki yıllardır varmış gibi hep düşünüyodum bu yaz mı geçen yaz mı gördüm onu diye sonra bu yaz olamaz çoook uzun zaman oldu onu göreli geçen yazdır dedim al sana 2 yıl :79: yalan mı anacım 2 yıl olmuyo mu

rezilliğimi şu söz açıklıyo sanırım ''kalp ne aldatıcı bir saattir.kimi zaman bir günü bir yıl kadar uzun,kimi zaman bir yılı bir gün kadar kısa gösterir'' :81::81:

bundan ilginç diyaloğu olan varsa çıksın kk yaaaa

''kalp ne aldatıcı bir saattir.kimi zaman bir günü bir yıl kadar uzun,kimi zaman bir yılı bir gün kadar kısa gösterir'' :81::81:

ne kadar doğru bir söz dimi özellikle biz kadınlar için...
harikasın süpermiş gerçektennn

geçenlerde kemeraltına gittik alışveriş yapalım diye bir çerçevecideki bir tablo çok hoşumuza gitti ama alıp almama konusunda çok kararsız kaldık ben dedim ki alalım çok güzel ama eşim hala alsak mı almasak mı her neyse hadi biraz daha dolanalım dedik yaklaşık bir saat sonra yine ilk beğendiğimiz tablonun önündeydik ve eşim hala alıp almama konusunda kararsız...

eşim : hayatım beğendin mi alalım mı
ben : evet beğendim alalım
eşim : bak emin misin alalım mı
ben : evet zaten bizim eve de böle bişey uyar alalım
eşim : bak alalım diyosun ama sonra benim başımın etini yeme(aslında başının etini yiyen kendisidir çok tik bu konularda beğenmezse hiç gözü görmez atar yada verir birilerine çok vukuatı vardır bu konularda)
tablo satan adam : abi galiba sizin içinize sinmedi yengeye bahane buluyosun
ben : hıh aynen öle ben oturayım bari sen karar ver benide karıştırma...

birde hep kadınlara derler çok kararsız diyeee kim kararsız acaba

1000 kere belki farklı zamanlarda arkadaşlarımın önerilerini,ilginç ya da eğlenceli,ya da tecrübelerini paylaşmışımdır isimlerini vererek.örnek:
ayşe diyor ki şurdan şunu alma çünkü bu adam baya bi pahalıya satıyor...
abartısız!yemin ediyorum,her defasında şu cevap gelir:
ayşe kim?
hani var ya,oğlumuzla aynı sınıfa giden ali,daha bugün bizdeydi hani....hani az evvel ben sana ayşelere çay içmeye gittim demiştim bugün için,o da bana bugün yeni bi gezme yeri önermişti,sen de olur hayatım gideriz demiştin ya....onun annesi
sen bugün misafirliğe mi gittin?
dedim ya hani,ayşe çağırdı,gittim ben de....
hıııı ayşe kimdi?
:84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:

ben bu diyaloğa benzer diyolaglar hatırlıyorum acaba nerden

Konu içeriği nedeniyle "Ah Erkekler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

kelebek29 bende görüm bunu..sanırım aynı yerden okuduk..çok doğru katılıyoru ben

ben heyecana geldigim zaman ve bisiyi severek anlattigim zaman durmadan konusurum, benim nisanlimda konusmamin ortasinda hep hareketlerime guler ve benim anlatigim konu dagalir sonra yaaa dinlemiyorsun dinle bi derim ve bastan anlatirim o tabi yine gulmek icin bisi bulur

bide nisanlim konustugu zaman ayy dur yaa sen cok konustun birazda beni dinle derim

yaa sanirim biz kadinlar konusmayi seviyoruz

Bizim plakta bazen takılır bir konu üzerine konuşurken misal
Ben : Dediklerimi Yapıyormusun ?
o : Yapmıyormuyum ?
Ben :Soruyorum yapıyormusun ?
O : Yapmıyormuymuşum ?
Ben : Be adam sana soruyorum yapıyormusun !!
O : Yapıyormuymuşum ?
Ben : .............. Tamam vazgeçtim sus
O : nolduki!
Ben : Ebenin körü oldu

Al gelde konuşma işine gelmeyen konulardan sıyrılmaya bayılırlar sonrada biz dırdırcı oluruz.

aynen katılıyorum sanaa...

bir de kendini haklı çıkarma olayı vardır,bunun için canla başla uğraşır:
gelirken bir ekmek alır mısın?ben üşendim bugün çıkmicam
olur.
akşam gelir ekmek yok...aşkım ekmek nerde?
ne ekmeği?
ekmek alcaktın ya!
sen bana hiç bööle bişey demedin ki!

aynen katılıyorum sanaa...

Ay birde şu var ;
Ben beklememek için buluşacağımız yerde,hazırlanırken haber veriyorumki benden önce orda olsun,ben çıkıyorum diyorum.
Ama nasıl olduysa aynı anda geliyoruz yada bekliyorum.
soruyorum ben sana hazırlanmadan haber verdim sen nasıl hala geç kalabiliyorsun?
-E ben senin öyle yaptığını bildiğim için evde oyalandım.
Ölürmüsün öldürürmsün

hahahahah çok güldüm kizlarrrr :)))) hepiniz süpersiniz :)

Bisey sormak isterim : bazen erkekler özellikle bizim gicikligimiza guzel sozler soylemezler :)

bunu dun tv de avrupa yakasinda oynayan bi oyuncu bile soyledi.. mesela esi saçlarini kestirir.. her seyi yapar kocasi fark etsin diye.. oda diyor : bazende ozellikle soylememem gzl oldugunu inat olsun diye.. ama sonrasinda yinede soylerim çok guzel olmussun karicigim diye :)

Yani o " Guzel Sozler'i duymak için ne yapmali ???? Soguk davranip hiç tinlamamak mi ? acbaaaa :44: :44: :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…