ilginç diyologlarımız....

bunların ortası olmuyor mu ya ya çok karışırlar ya hiç karışmazlar...

en nefret ettiğim laff bakarıızz ya neye bakıcan ya gidersin ya gitmzsin ortası nedir bunun yanii...
geçiştirmek için söledikleri nasıl da belli... ama size bişey itiraf edeyim mi ben de bazen sorulardan çok bunalınca oğluma yapıyorum aynı şeyi... bakarızz .. körle yatan şaşı kalkar demiş atalarımız doğru demişler galiba...

Son düzenleme:

Doğru valla

Off bizde de tam tersi ya erkek arkadaşım bana konuşmuyorum diye kızar hep 'artık benimle hiç konuşmuyorsun çok yalnızım' diye duygu sömürüsü yapar

Saçımda elimde kolumda makyajımda vs vs yaptığım en küçük değişikliği fark eder.. Ben de o saçını kırmızıya boyatsa anca o zaman fark ederim yani

Çok sinir bozucu bir durum banane onun dış görünüşündeki değişimden ben dış görüntüsü için sevmiyorum ki onu
Artık alıştı yeni bir şey yaptığında veya aldığında ben fark etmeyeceğim için o soruyor nasıl olmuş diye

Saçını kestirecekmiş nasıl kestireyim diyor ne bileyim ben ortadan yardır kenarları gökkuşağı renklerine boyat
Küsüyor 'Ne bileyim istediğin gibi yap' diyince

Son düzenleme:

ay bunlara çok güldüm
evlenince mi böyle oluyo bu adamlar yoksa flört döneminde de mi aynıydılar acaba

Ben kendi adıma konuşayım flört dönemimiz böyle evlenince ne oluruz acaba:44:

Ben göbeğini kaşıyarak osura osura oturan, bıyık buran bir kadına mı dönüşeceğim yoksa

Geçen gün geziyoruz.
Göbeğine vurdum göbekte almış gitmiş başını dedim.
O;Kızım o her erkekte o kadarcık olur sen kendi göbeğine bak.
Ben;Benim göbeğimmi var.
O; Tabi var baksana balkon çıkmış
Ben; Hönkk

Bu kadarmı patavatsız ve odun olunur mu anlayamıyorum ki.

Koca poponu hiç bir yerlere sığdıramazsın sen sandalyelerden taşacak diyen bir erkek arkadaşım var (ben 16 kilo verdikten sonra)(kalçamda geniş değil)

Balkon meselesine inanırım yani
Patavatsızlık mıdır adı bilemiyorum

Bnim erkek arkadaşım geçen gün ya demet yeter bi sus allahaşkına dedi, şaka yapıo sandım..sağda dursana dedi, indi ve gitti

ayy bizim çook güldüğümüz bir anımız var aşkımla..
şimdi bir gün beraber uyuduk biz
neyse salonda oturuyoruz kahvaltı yapmak için ben çay suyunu koydum
dedi ki ben gidip ekmek alayım tamam dedim
tam gidecekti dedim ki aa aşkım beni öpmeden nereye gidiyosun dedim
geldi ufacık öptü beni sonra tam o sırada ben seni çok seviyorum dedim o da çok acıktım yaa demez mi
ama aynı anda çıktı bu laflar ortam da öyle romantik yani
şöyle birbirimize bakıp bir gülmüşüz ama hala da anlatır güleriz

Son düzenleme:

İşte kadınlar ve erkeklerin olaylara bakış açısındaki fark ayan beyan ortada bunlar böyle romantizmden uzak zorlama birşey yapmaya çalışan ama bunuda ellerine yüzlerine bulaştıran tatlı varlıklar onlarsızda olmuyor

Son düzenleme:
Kız kardeşimin eski erkek arkadaşıyla yaşadığı bir olay var. Bir gün yoldaki bir tuhafiyede "Ferhunde Küpesi Gelmiştir." diye bir yazı görüyorlar, Yaprak Dökümü dizisinin çok tutulduğu zamanlar....
Bir kaç gün sonra kardeşimin erkek arkadaşı o civarda bir yere gidecek oluyor, bunu duyan kardeşim de küpelerden ısmarlıyor, geçerken al madem diye. Ama 5 TL’den fazlaysa alma diyor.
Ertesi gün çocuk elinde Ferhunde küpeleriyle okula geliyor. Sonrası şöyle:

Kardeşim: Aaa aldın mı aşkım küpeleri
Arkadaşı: Evet aldım.
Kardeşim: Kaçaymış?
Arkadaşı: 10 TL’ymiş aşkım.
Kardeşim: Ama 5 TL’den fazlaysa alma demiştim.:26:
Arkadaşı: Ama dükkan sahibi çok yaşlıydı, elleri de titriyordu, ondan aldım.
Kardeşim: (Biraz şımarmak,nazlanmak ister sevgilisine) Yani benim için almadın
Arkadaşı: (Gayet ciddi bir tonda) Ama aşkım sen 5 TL’den fazlaysa alma demedin mi :44::44::44:

Hala çok gülerim buna ben :82::82::82:

Daha sıcak olan bir konuşmamız
bi konu üzerine bir şey anlattım
Ben :Art niyetliyim ya ondandır
O : ondandır heralde

Ben : Neyani ben art niyetlimiyim bunumu diyorsun?
O : Ama sen dedinya hayatım :44:
ben: ben dedim diye onaylamanmı gerekiyor Hayır öyle değilsin desen olmuyormu?
O : Ama sen öyle dedin hayatım ne yapayım ?
Ben : ben espiri yapmıştım ama
O :nerden bileyim ben ya
Ben : dicek hiçbişeyim yok sana daha

o zamanlar henüz sevgilik dönemidir.. h

ani birbirinin bakışlarında ölünene günler.. aşk dolu anlar..

insanın beklentisi de hep romantizmdir..

bir cafeye gidilir, yanyana el ele dizdize..

akşam güneşi batıyor..

cafenin elemanı, tenteyi açma telaşesine düşmüş.. nasılsa güneş gidiyor, insanlar az gökyüzü görsün derdinde..

ben kendimce nazlanıyorum; "yaaa, tenteyi açmasınlar, güneş gelir"

sevdicek cevap verir; "sevgilim buraya güneş gelmez ki.."

ben soruyorum; "neden :78: " (aklımdan envayi çeşit güzellik geliyor, "güneş senin ışığını görünce buz kesilir" vs gibi yazıyorummm, Allaaah diyorum geliyor)

adam cevap veriyor: "gelemez hayatım, AÇIYA BAK"

birden tepemdeki pembe bulutlar dağılıyor, kahkaha krizine giriyorum.. sinirden mi eğlenmekten mi bilemiciiim

çok hoş ya.

eşimden ileri tarih için bişey isterim. mesela piknik. he he der. o tarih gelir, yarın pikniğe gidcez demi derim. ne pikniği nerden çıktı . ne işim var. olmaz, ve bunu sürekli yapar.

eşim oğluma takılıyo, dana diye . sonra kıza buzağa. banada inek.
benimde ona öküz diyesim geliyo ama diyemiyom. sadece glüyom

bilgisayarı salondaki televizyona bağlamış büyük ekranda maç yapıyor kendince en mutlu oldugu an eşimin:)
birşey demek için bağırıyor:

O:aşkımmmm
tekrar:hayatımm
tekrar o: eddaaaaa
sonra tekrar :eddaaaaaa
sonra tekrarrrrrr: eddaaaa sana diyorum
tekrar tekrar : ya durmuyomusun edda diyorum sanaa
sonra vezgeçti bağırmaktan baktımki sustu yerindende kalkmıyo
ben : bi hışımla odaya dalıp terliğimi fırlatıyorum kafaya hönkkkkkk
ben:sen naptıgını sanıyosunn ya ben kalp krizi geçiriyosam içerde baktın ses vermiyorum kaldırsana poponu gel bakki yaşıyomuyummm
o: hönkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…