hahahahah çok güldüm kizlarrrr :))))hepiniz süpersiniz :)
Bisey sormak isterim : bazen erkekler özellikle bizim gicikligimiza guzel sozler soylemezler :)
bunu dun tv de avrupa yakasinda oynayan bi oyuncu bile soyledi.. mesela esi saçlarini kestirir.. her seyi yapar kocasi fark etsin diye.. oda diyor : bazende ozellikle soylememem gzl oldugunu inat olsun diye.. ama sonrasinda yinede soylerim çok guzel olmussun karicigim diye :)
Yani o " Guzel Sozler'i duymak için ne yapmali ???? Soguk davranip hiç tinlamamak mi ? acbaaaa :44: :44: :44:
ilk paylaşımın için teşekkürler tatlımm...
biz kadınlar konuşuruz ne yapalım fıtratımız bu ... bazen ben içimden konuşurum sonra bi süre düşünüyorum acaba ben bunu dışımdan da sölemiş olabilirmiyim diye... o kadar birikmiş cümle var yani içimde kurulmayı bekleyen, iç dış karışabiliyor haliyle...
Hiç düşünmedim bu konuyu,çünkü düşündümde benimki bana ,şu güzel olmuş,bu elbise sana yakışmış gibisinden şeyleri söylemeyeli baya olmuş.
Ne yapmalı onları yola getirmek için hiçbir fikrim yok arasıra bizdemi mızmızlanalım ağlamayan çocuğa meme vermezler hesabı
yeni birşey alırım insan bekliyor ki güzel şeyler sölesin..:
geçerim karşısına dolanırım dolanırım yok
evden çıkarız arabaya bineriz sen üstündekini yeni mi aldın kaç para verdin şimdi sen buna
bende cvp şu: sağol hayatım beğendiğine sevindim
al onu
Hiç düşünmedim bu konuyu,çünkü düşündümde benimki bana ,şu güzel olmuş,bu elbise sana yakışmış gibisinden şeyleri söylemeyeli baya olmuş.
Ne yapmalı onları yola getirmek için hiçbir fikrim yok arasıra bizdemi mızmızlanalım ağlamayan çocuğa meme vermezler hesabı
hatta bu durumda erkekler kendilerini haklı bile çıkarırlar (bakınız aşağıdaki örnek =D
Nişandan önce nişanlıma pastel pembe tonunda saten bir elbise aldığımı söyledim, nişan için. Bana bu saten elbiseleri hiç beğenmediğini söylerek bozulmama sebep oldu
neyseki elbiseyi sonra herkes çok beğendi, ben de sonradan kendisine bu konu ile ilgili laf dokundurdum ''nişan elbisemi herkes çok beğendi, bir tek sen beğenmedin'' diye. verdiği cevap ise tam erkek mantığı ile kendini haklı çıkarır cinstendi ''benimle kadın elbisesi muhabbeti yaptğının farkında mısın. dünyada bunu merak eden bir erkek var mıdır acaba? ''sorduğuma da soracağıma da pişman etti :84:
ağlasak da işe yaramıyor yani
Birşey anlatırım, dinlemez, bu da benim limitsiz konuşmama ve gene çıldırmama yol açar.
Ben:Bugün derste ne oldu biliyor musun? Çok rezil oldum ya.
Eşim:Evet.
Ben:Ne eveti? Derste rezil oldum diyorum.
Eşim:Niye?
Ben:Türkçeden ingilizceye çeviri yapıyoruz, ben de "Neden erkekler takım elbise altına beyaz çorap giyer?" diye cümle yazmışım.Gülüşüyordum, baktım öğrenci olan adamlardan biri beyaz çorap giymiş, farkedince rezil oldum.
Eşim:.....(oyuna dalmış, sessiz)
Ben:Nasıl toparlayacağımı bilemedim valla.
Eşim:.....(sessiz, hala oyun oynuyor)
Ben:Sonra sınıfa hacivatla karagöz girdi.
Eşim:Anlıyorum.
Ben:Hacivat eskiden beri bana aşıkmış.
Ben:Ne eveti laaan ne evetiiiiii...Hacivat bana aşıkmış diyorum sanaaaa...
Eşim:Hangi hacivat?
Ben:Yan apartmanda 3. katta oturan hacivat!Tövbe yarabbim yaaa...Lan azıcık dinle beni yaaa azıcıkkk dinleeeeeeee.....
Soruya soruyla cevap verir, bu da benim limitsiz konuşmama ve çıldırmama yol açar:
Ben:Çorapların neden yatak başında?
Eşim:Hangi çoraplarım?
Ben:Farkeder mi ya çorap işte !
Eşim:Farketmiyorsa niye soruyorsun?
Ben:Ya çorabın rengi, markası farketmez, yatak başına niye koydun onu soruyorum.
Eşim:Hangi yatak başına?
Ben:Yahu kaç yatağımız var bizim?
Eşim:Ne diyorsun? Anlamıyorum.
Benis çoraplarını yatağın başına neden astınnnnnnn?
Eşim:Hangi çoraplarımı?
................................................................
Birşey anlatırım, dinlemez, bu da benim limitsiz konuşmama ve gene çıldırmama yol açar.
Ben:Bugün derste ne oldu biliyor musun? Çok rezil oldum ya.
Ben:Ne eveti? Derste rezil oldum diyorum.
Eşim:Niye?
Ben:Türkçeden ingilizceye çeviri yapıyoruz, ben de "Neden erkekler takım elbise altına beyaz çorap giyer?" diye cümle yazmışım.Gülüşüyordum, baktım öğrenci olan adamlardan biri beyaz çorap giymiş, farkedince rezil oldum.
Eşim:.....(oyuna dalmış, sessiz)
Ben:Nasıl toparlayacağımı bilemedim valla.
Eşim:.....(sessiz, hala oyun oynuyor)
Ben:Sonra sınıfa hacivatla karagöz girdi.
Eşim:Anlıyorum.
Ben:Hacivat eskiden beri bana aşıkmış.
Ben:Ne eveti laaan ne evetiiiiii...Hacivat bana aşıkmış diyorum sanaaaa...
Eşim:Hangi hacivat?
Ben:Yan apartmanda 3. katta oturan hacivat!Tövbe yarabbim yaaa...Lan azıcık dinle beni yaaa azıcıkkk dinleeeeeeee.....
Romantik ve duygusal bir anımızda konuşuyoruz.
Eşim: Aşkım
Ben: Efendim
Eşim: Biz...
Ben: Evet biz?
Eşim: Biiiiiizzzzzz....
Ben: Evet? (Romantik, sevgi dolu bir cümle bekliyorum.)
Eşim: Biz çok iyi bir ekibiz aşkım...
Ben: Hö!?!
Gel de romantik kal böyle adamlarla evliyken :44:
En ayar olduğum şeylerden biri de bana seslenmesi , sonra konuşmamasıdır.
Eşim:Winstonlighhtttttttttt!
Ben:Efendim?
Eşim:........(ölüm sessizliği)
Ben: (Tüm işimi gücümü bırakır, yanına öbür odaya giderim) Ne var?
Eşim:Nasıl yani?
Ben:Bana seslendin ya! Ne var?
Eşim:Kim? Anlamadım.Ne diyorsun sen ya?
................Offffffffffffffffffffffff.............
sizin ekipten çok iyi iş çıkar o zaman tatlımm...
ya bu erkekler neden bu kadar wood ben anlayamıyorummm
:84:ev dekorasyonuna acaip karışır eşimmm ben zevkime göre düzenlerimm arkamı dönerimm hoop değişmiş yine koltukların yeri yönü...
bir gün temizlik yaptımm değiştirdim eşyaların yerini ertesi günde misafirim gelecek hazırladım salonu miss kapattım kapısınıda çocuklar girmesin diye...
sabah bi kalktım salona gittim havalandırayım diye açtım kapıyı şoookkbenim çok akıllı eşim sabah namazına kalkınca üşenmemiş tüm eşyaları kendi düzenlediği şekildeki eski yerlerine çekmişşş ben tabii sinirden kuduruyoom:84::84:
ben : ya sen ne yaptınn
eşim : eşyaları düzelttim
ben : kim dedi sana düzelt diye ben temizlik yaptım eşyalarıda böle kullanmak istiyorum bi süre sıkıldım hep aynı hep aynı üç senedir böle zatenn
eşim : hiçde bi kere hep senin istediğin gibi oluyo bu kezde benim istediğim şekilde olsunn
ölür müsün öldürürmüsün üç senedir koltuğu milim kaydıramıyom gelip düzeltiyo bide diyo kim yamulttu bunu diyeyaa :84::84:
:84:ev dekorasyonuna acaip karışır eşimmm ben zevkime göre düzenlerimm arkamı dönerimm hoop değişmiş yine koltukların yeri yönü...
bir gün temizlik yaptımm değiştirdim eşyaların yerini ertesi günde misafirim gelecek hazırladım salonu miss kapattım kapısınıda çocuklar girmesin diye...
sabah bi kalktım salona gittim havalandırayım diye açtım kapıyı şoookkbenim çok akıllı eşim sabah namazına kalkınca üşenmemiş tüm eşyaları kendi düzenlediği şekildeki eski yerlerine çekmişşş ben tabii sinirden kuduruyoom:84::84:
ben : ya sen ne yaptınn
eşim : eşyaları düzelttim
ben : kim dedi sana düzelt diye ben temizlik yaptım eşyalarıda böle kullanmak istiyorum bi süre sıkıldım hep aynı hep aynı üç senedir böle zatenn
eşim : hiçde bi kere hep senin istediğin gibi oluyo bu kezde benim istediğim şekilde olsunn
ölür müsün öldürürmüsün üç senedir koltuğu milim kaydıramıyom gelip düzeltiyo bide diyo kim yamulttu bunu diyeyaa :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?