İlgisiz es mi

Bence normal. Bir kaç ay içinde bile böyle olabilmek mümkün. Eşinizin burcu, sizin burcunuz nedir?

bütün evlilikler böyle diyecem ama değil ,

eski bir komşum vardı kadın kocasıyla saatlerce balkonda knuşur sohbet ederlerdi ,
gece yarısına kadar,
konuşan erkek varmış demekki

Erleklerde genel bir durum bu
Bundan rahatsız olduğunuzu belirtin
Çocuğunuz var mı bilmiyorum amaa
yarın öbür gün onlara da örnek olacak

Böyle konuları okuyunca evlilikten soğuyorum. Herkesin mi geleceği nokta bu acaba?
Bence herkesin gelecegi nokta bu degil. Ben ve esim evet tabiki surekli konusmuyoruz kendimize zaman ayirip telefonlarla oynuyoruz ama gayet iyi sohbet edebiliyoruz, arkadaslarimizla beraber yada ayri ayri vakit geciriyoruz. Birazda karsindakine ve evliligi oturtma tarzina bagli oldugunu dusunuyorum. Gayet kaliteli zaman gecirilen evlilikler de oldugunu dusunuyorum.
Onun disinda kendimize ayirmak istedigimiz zamanlar farkli olabiliyo. O telefonla oynarken ben ilgi ve sohbet isteyebiliyorum. Bunu ona soyledigimde bana su kadar dk daha verir misin su oyuna bu siteye bakiyorum vs diyo sonra gelip ilgileniyo

çay için.bırde az soylnın yuzune hasret kaldık bey dıyıverın kıbarca .

Bzdede ayni durum var eylulde iki sene olck 1 yasnda oglum var. Evde muhabbet etmyor benm ben bseyler konusunca yada sorncda basindan savr gbi cvplr veriyo.birde dogru duzgn eve gelmyo. Aksm zatn 7de gelyo isten yemk yiyo cikp gidiyo saat 11 12de gelyo eve.artk cok bunaldm bnde bu durumdan. Bebegime uzuluyorm babasina cok duskn sevyor ama babasi dogru duzgn oynamyo ilgilenmyo bile oglmla

Ortak ilgileriniz mi yok acaba?

İlgi alanlarına ilgi gösterin bence, oyun oynuyorsa siz de oynayın. İş hayatıyla ilgili konuşun, birlikte kitap okuyup kritik yapın, maç izliyorsa siz de katılmaya çalışın. Zamanla o da sizin sevdiginiz alanlara ilgi gösterir ve konuşacak konular çıkar bence.

Bir tanıdığım böyle. Adam hiç konuşmuyor. Ben dedimki peki nasıl kavga yapıyorsunuz. Ozaman da mı konuşmuyor. Evet dedi kavgalarımız diyalog şeklinde değil monolog şeklinde.

Ben durmadan soru soruyorum konuşuyorum falan öyle olunca bizde sohbet oluyor
Eşim biraz ketumdur az konuşur
Ben ikimize de yetiyorum

Benimkide konusmaz ben konusurum hepdun arabaya bindim. Biner binmez bsiler anlatacaktin askim senj isyerinde hic konusturmuyolar mi habire konusuyon dedi ee ben konusmasam senin konusacagin yok dedim ne konisiyim iste sabah kahvaktida konustuk simdiye kadarda bisi olmadi dedi bende brnim var anlatacaklarim dedim ve anlattim genelde hepsi boyle. Napacan ki sinema disarda aktivite felan ayarlayabilirsin. Monotonluktan kurtulmak icin

Bence evet . Biz bile bu hale geldiysek . Yani ben ilgiyi cok severim keza esimde ilgiliydi baya ama cocuk olunca bende artk ilgisizleştiö coxuga yöneldim hepten

Alışkanlık edinmiş demek ki. Siz çocukla meşgulken o da telefona sarmış. Normal yani. Bi şeyi 40 gün yaparsan alışıyomuşsun. Çocuk biraz ayaklansın o zaman üçlü olarak eğlenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…