Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence evet . Biz bile bu hale geldiysek . Yani ben ilgiyi cok severim keza esimde ilgiliydi baya ama cocuk olunca bende artk ilgisizleştiö coxuga yöneldim heptenBöyle konuları okuyunca evlilikten soğuyorum. Herkesin mi geleceği nokta bu acaba?![]()
Belki geçici bir durumdur bu kadar ümitsizliğe kapılmayın.Bence evet . Biz bile bu hale geldiysek . Yani ben ilgiyi cok severim keza esimde ilgiliydi baya ama cocuk olunca bende artk ilgisizleştiö coxuga yöneldim hepten
Baska türlü olan var mi ki benim erkek arkadaşım bile onlara gidince beni bırakıp pc yi açıp oyun oynuyor ben sorun etmiyorum nasıl olsa bütün erkekler sonun pc başına ya da telefon başına oturuyorarkadaslar biz esimle severek evlendk . 3 yıldır evliyiz 5 aylık bebeğimiz var. Uzaktan akrabayız aynı zamanda . Hayal gibi bir düğünle evlendik . Ama biraz ilgisz evde konuşmak yerine telefonla oynuyor sürekli ne bileyim telezvton izliyor pek kpnuşmuyor napmalıyım ki
Birlikte eğleneceğiniz bir şeyler yapın oyun oynayın film izleyin..Evlendikten sonra genel olarak erkeklere bir yayılma hissi geliyor kaçarı yok. Arada dürtün kendisine gelsin yoksa daha da uzaklaşır
Kac senelik evlisinz acabaİftar sofrasındayız, tek kelime konuşma yok, gece sahura kalkıp sofraya oturuyoruz tek kelime konuşma yok.. kalkıp yatağa yatıyoruz tek kelime yok.. İnan’ın abartmıyorum tek kelime çıt sesi yok..
O kadar yoruluyorum ki bu evlilikten..
Dürtün demişsiniz ya, bunları söyleyince de ne yapıyorum ben , ne var diye başlıyor kükremeye..
Başlıyor tartışma böylelikle..
Öyle geriliyorum ki onunla olan ortamda artık..
Bu evliliği daha fazla göğüsleyebileceğimi sanmıyorum ..
2 yılın dolmasına 2 ay varKac senelik evlisinz acaba
Ailelerin genel problemi bu malesef. Çook kişiden duyuyorum bunu. Bizim evimizde tv yok almadık. Kafamız rahat o konuda. Daha birkaç ay evveline kadar eski model telefonlarımız vardı. Eşim tuşlu kullanıyordu. Yeni telefonlar alınca bizim de muhabbetimiz ilgimiz sekteye uğradı bir zaman sonra karsima aldim konustum. Dedim böyle olacaksa atalim bu telefonlari. Sonra eskiye döndük. Evde telefona bakmiyoruz pek. Şuanda da eşim teravihte ben o rahatlikla takiliyorum :))arkadaslar biz esimle severek evlendk . 3 yıldır evliyiz 5 aylık bebeğimiz var. Uzaktan akrabayız aynı zamanda . Hayal gibi bir düğünle evlendik . Ama biraz ilgisz evde konuşmak yerine telefonla oynuyor sürekli ne bileyim telezvton izliyor pek kpnuşmuyor napmalıyım ki
Erkekler öyledir zaten. Dürtülmekten eleştirilmekten hoşlananı görmedim ki bence dürtmeyin. Dürtmek asla işe yaramıyor. Olabildiğine kuul olabildiğine takmıyor görünün, gözlerinizi bile kaçırın arada.Havalı kadın seviyor erkekler. Ama olayı buraya getiren tüketen bazı konuşmalar olmuştur Biz kadınlar çabuk yıpratıyoruz adamları. Çok büyütüp çok söyleniyoruz. Onlar da konuşmaya bile korkar hale geliyorlar. Bazen de bunların hiçbiri değil. Adamın soğuk yapısından kaynaklı da olabilir.İftar sofrasındayız, tek kelime konuşma yok, gece sahura kalkıp sofraya oturuyoruz tek kelime konuşma yok.. kalkıp yatağa yatıyoruz tek kelime yok.. İnan’ın abartmıyorum tek kelime çıt sesi yok..
O kadar yoruluyorum ki bu evlilikten..
Dürtün demişsiniz ya, bunları söyleyince de ne yapıyorum ben , ne var diye başlıyor kükremeye..
Başlıyor tartışma böylelikle..
Öyle geriliyorum ki onunla olan ortamda artık..
Bu evliliği daha fazla göğüsleyebileceğimi sanmıyorum ..
İş hayatı yorucu geçiyordur. Birlikte severek izleyeceğiniz filmler seçin. Büyük ihtimalle siz ev hanımısınız, eşiniz çalışan. Siz akşama enerji depoluyorsunuz, o akşama enerji tüketiyor. Siz ona ayak uydurmaya çalışın.arkadaslar biz esimle severek evlendk . 3 yıldır evliyiz 5 aylık bebeğimiz var. Uzaktan akrabayız aynı zamanda . Hayal gibi bir düğünle evlendik . Ama biraz ilgisz evde konuşmak yerine telefonla oynuyor sürekli ne bileyim telezvton izliyor pek kpnuşmuyor napmalıyım ki
Erkekler öyledir zaten. Dürtülmekten eleştirilmekten hoşlananı görmedim ki bence dürtmeyin. Dürtmek asla işe yaramıyor. Olabildiğine kuul olabildiğine takmıyor görünün, gözlerinizi bile kaçırın arada.Havalı kadın seviyor erkekler. Ama olayı buraya getiren tüketen bazı konuşmalar olmuştur Biz kadınlar çabuk yıpratıyoruz adamları. Çok büyütüp çok söyleniyoruz. Onlar da konuşmaya bile korkar hale geliyorlar. Bazen de bunların hiçbiri değil. Adamın soğuk yapısından kaynaklı da olabilir.