- 29 Mayıs 2021
- 14.287
- 93.012
- 548
- 36
- Konu Sahibi karanfilla
-
Birçok kişinin yaşayamadığı demek.Burda çoğu kişinin yaşamadığı kadar güzel bi evliliğin var eşimle birbirimizi seviyoruz o hatalarından çoktan ders aldı ayrıca şiddet görmedim sıkıntılar yaşadık geçti gitti şuanda fazlasıyla toparlamaya çalışan bi eşim var konuyu farklı yerlere saptırıp geçmişte yaşamayın bence
Evet buradaki konuları okuyorum ve İnanın şükrediyorumBirçok kişinin yaşayamadığı demek.
Burda çoğu kişinin yaşamadığı kadar güzel bi evliliğin var eşimle birbirimizi seviyoruz o hatalarından çoktan ders aldı ayrıca şiddet görmedim sıkıntılar yaşadık geçti gitti şuanda fazlasıyla toparlamaya çalışan bi eşim var konuyu farklı yerlere saptırıp geçmişte yaşamayın bence
Allah mutluluğunuzu daim etsin tü tü tü. Aman ağzınızdan çıkan laflara dikkat edin cam balkonlar vs çok pahalanmış almış başını gitmişBurda çoğu kişinin yaşamadığı kadar güzel bi evliliğin var eşimle birbirimizi seviyoruz o hatalarından çoktan ders aldı ayrıca şiddet görmedim sıkıntılar yaşadık geçti gitti şuanda fazlasıyla toparlamaya çalışan bi eşim var konuyu farklı yerlere saptırıp geçmişte yaşamayın bence
Vallahi konu sahibi haklı ben yaşayamıyorum. Kocam hiç cam çerçeve indirmedi, beni sevmiyor sanırımBirçok kişinin yaşayamadığı demek.
Ne konussun kadın gebelikle ilgili? Nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik der geçer. Hayır başka şeyler söyleyip fikir verse, kayinvalide bana karışıp, akıl veriyor diyecek potansiyeldesiniz.Kimseden beklentim yok gelinle telefonda gebelik hakkında konuşulması gerekirken ekonomi konuşan bi kayınvalide ah savunan üyeler fazlasıyla komiksiniz eşimde farkında siz hala kayınvalideyi savunun
Çocuğu aldır diye de baskı yapıyorsa, müko bir kocadir o. Anlayamayız.Vallahi konu sahibi haklı ben yaşayamıyorum. Kocam hiç cam çerçeve indirmedi, beni sevmiyor sanırım
Evet aralik ve şubat baya eskiymişBurda çoğu kişinin yaşamadığı kadar güzel bi evliliğin var eşimle birbirimizi seviyoruz o hatalarından çoktan ders aldı ayrıca şiddet görmedim sıkıntılar yaşadık geçti gitti şuanda fazlasıyla toparlamaya çalışan bi eşim var konuyu farklı yerlere saptırıp geçmişte yaşamayın bence
Çocuğu aldır diye de baskı yapıyorsa, müko bir kocadir o. Anlayamayız.
Bende diyorum evliliğinde hep birşeyler eksik oysa ki buymusVallahi konu sahibi haklı ben yaşayamıyorum. Kocam hiç cam çerçeve indirmedi, beni sevmiyor sanırım
Kocamız biraz sarssa, sallasa şöyle bizi aklımız başımıza gelecek de, nasip bu işler...Valla burda aklı başında üyeleri tenzih ediyorum ama gerçekten aklı başında mantıklı yorum yapabilen insan sayısı sınırlı umarım gebeliğinizde benim koca gibi ilgilidir kocanız
Evet buradaki konuları okuyorum ve İnanın şükrediyorum
Beni İttirip, oraya buraya sehpa fırlatmadı, çocuğu aldır diyecek kadar haddini aşmadı. Normal bir insan evladıdır kendisi. Anlayacağınızı pek sanmıyorum.Valla burda aklı başında üyeleri tenzih ediyorum ama gerçekten aklı başında mantıklı yorum yapabilen insan sayısı sınırlı umarım gebeliğinizde benim koca gibi ilgilidir kocanız
Yok ne münasebetYazın çok keyiflendirdiniz beni gerçekten evet prenses edasında yaklaşan bi eşim var ayni ilgiyi kayınaileden de bekliyorum var mı
İşte yok öyle kvden derdinde oYazın çok keyiflendirdiniz beni gerçekten evet prenses edasında yaklaşan bi eşim var ayni ilgiyi kayınaileden de bekliyorum var mı
N'apıyo, her gün çeyrek mi takıyo?Valla burda aklı başında üyeleri tenzih ediyorum ama gerçekten aklı başında mantıklı yorum yapabilen insan sayısı sınırlı umarım gebeliğinizde benim koca gibi ilgilidir kocanız
Anlayamazsınız... O sinirlenince kırdığı camı çerçeveyi.....Beni İttirip, oraya buraya sehpa fırlatmadı, çocuğu aldır diyecek kadar haddini aşmadı. Normal bir insan evladıdır kendisi. Anlayacağınızı pek sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?