- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.786
- 598
- Konu Sahibi karanfilla
-
Askere gidecegınde dogurursun artık altın legende, agzına da altın kasıkHatta oda yapmazlarsa bu çocuğu doğurmayacağım
Kayınvalidemin eli boldur. 3 çocuğu var hepsi evli bir bizden torunu yok yeni evliyiz.Merhaba hanımlar Sizler de bu tarz sıkıntılar yaşadınız mı Hamileyim eşimle çok iyiyiz şükür ama annesi uzaktalar 2 ayda bi arar aradığında sürekli ekonominin kötülüğünden hayat pahalılığından bahseder ki onlardan beklentim asla yok hamileliğimle ilgili yüzeysel geçiştirir..Eşime karşı beni çok önemsiyormuş gibi sorular sorar ondan bilgi almaya çalışır onu davet eder gelin diye ama beni aradığında davet kesinlikle etmez bi yabancı gibi konuşmalar ekonomi hayat pahalılığı biz yalnızlığa alıştık gibi laf sokucu iğneleyici konuşmalarla telefonu kapatır ama asla duasını da eksik etmez eşime karşı çok farklı ilgiliymiş gibi eşimde bu duruma şaşırmaya başladı sitemlerini anneme ilet diyorkadına beni neden davet etmiyorsunuz gel demiyorsunuz diye ben sormalıymışım annesinin kızı gibiymişim güya hamileyim 25.haftadayım eşim beni o onların olduğu şehire götürmek istiyor gel gidelim diye ben gitmek istemiyorum tabi çünkü davet edilmiyorum onlar yüzünden çok problem yaşadık daha önce bu duruma çok üzülüyor bi kızımız olucak inşallah o çok mutlu ama ben o aileyle bi araya gelmek istemiyorum..Tek gidebilirsin dediğimde de yalnız nasıl gideyim kafasında..Ben ne yapmalıyım bilemiyorum ilk torunu olacak insanların ama sıfır heyecan sürekli hastalıklarından ekonomiden bahseden bi kayınvalide eşimde sen ona bir ilgili ol ben sana 100 ilgili olurum kafasında bildiğiniz yalvarıyor...kayınvalide sürekli acındırma manipülasyon madem öyle yalnızlık çekiyordun( eşi var )niye evlendirdin oğlunu be kadın ?
Yıkılmaz merak etme. Bunu zor bulmuş herif zaten Allah Allah.K karanfilla güldük eğlendik eyvallah ama sana bu sefer samimiyetle yazıyorum ki değişmezsen evliliğini kendi elinle yikacaksin. Uzun uzun yazmaya gerek görmüyorum cunku sana eski konularında çok yazıldı çizildi.
Kızım olacak daha onu evlendireceğimAskere gidecegınde dogurursun artık altın legende, agzına da altın kasık
Hıhı evetBana kocam lazım onlar değil
Gerci o da var ,adam 40 indan sonra bulamaz diye bunu idare edebilir.Ama gecen sefer buna rağmen adamin devreler yanmıştı buna rağmen adami delirtmeyi başarmıştı. E biz kıskanmalımYıkılmaz merak etme. Bunu zor bulmuş herif zaten Allah Allah.
Hamile kalıbı da mı varAyni şeyi yazdim ,altina da hamile kalıbımı basarim .Bu evlilik sürmeyecek
Burada bütün millet seninle dalga geçiyor, kendine acı bence, bir sorgula bakalım kendini. Bana böyle bir tepki verilse kendimi aptal gibi hissederim.bak nasıl başıma üşüştüler yine ay valla komiksiniz gerçekten
Senin durumda normal kalıp basmak yeterli olmuyor ,o kadar eminim ki adam dayanamayacakHamile kalıbı da mı varhamilelik özel bi durum değil ki annen yaptı mı odanı naptı
Doğru 8 aydır oğlunu görmeyen yalnız eşi dostu olmayan kayınvalideyi kıskanıyorum haSen kayınvalideni kıskanıyorsun, çatlıyorsun hatta :)
Bu yüzden de beni kıskanıyor diye düşünmek, rekabetinin karşılıksız olduğunu görmek seni rahatsız ediyor.
Kendini adeta bir ilahmışsın gibi hissettiğin için eşinin bütün manevi bağlarını koparıp sadece sana ve ailene tapınmasını istiyorsun.
Bulduğun bu adamı elinden kaçırmamak için aslında suçsuz olduklarını bilsen de ailesini suçlayarak kendine bağımlı hale getirmeye çalışıyorsun.
İnancın da var, bilesin ki zulümle abad olunmaz.
Sen de anne olacaksın, kızım olacak diye sevinme.
Yarın bir gün o da seni kocası için terk ederse kapısında ya da ardından ağlarken her şey için çok geç olur.
Kocası da senle gorusturmeyınce bu dedıklerını hatırlaKızım olacak daha onu evlendireceğim
Dalga mı geçseler nolucak tanımam etmem ciddiye aldığım bir yer değilBurada bütün millet seninle dalga geçiyor, kendine acı bence, bir sorgula bakalım kendini. Bana böyle bir tepki verilse kendimi aptal gibi hissederim.
Bize gülerek cevap yazınca o da dalga geçtiğini sanıyor ,kendini oyle avutuyorBurada bütün millet seninle dalga geçiyor, kendine acı bence, bir sorgula bakalım kendini. Bana böyle bir tepki verilse kendimi aptal gibi hissederim.
bak nasıl başıma üşüştüler yine ay valla komiksiniz gerçekten
Çok güldüm İnan gerçekten yazan çizen siz yerinde duramayan siz iyi eğlendirdiniz beni teşekkür ederimBize gülerek cevap yazınca o da dalga geçtiğini sanıyor ,kendini oyle avutuyor
Çok güldüm İnan gerçekten yazan çizen siz yerinde duramayan siz iyi eğlendirdiniz beni teşekkür ederim
Ben de kendimi iyi hissettim sayende.Kadin var ustune camlar inmiş ,cocugu aldırmasi istenmiş ,boşanmakla tehdit edilmiş ama 2 ayda prensese dönmüş.Hayata bu kadar pembe gözlükle bakıyor, kendini mutlu sanıyor. Meğer ben ne kadar mükemmel bir hayat yaşıyormuşum aydinlandım sayende.Hayatimin kıymetini anladim,sıradan bir hayatım var saniyordumÇok güldüm İnan gerçekten yazan çizen siz yerinde duramayan siz iyi eğlendirdiniz beni teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?