- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
- 18
- Konu Sahibi karanfilla
-
Boşuna kendinizi yormayın elleriniz dert görmesin o eşsiz iyi niyetli fikirlerinizi sormadım varsayın hoşçakalın
Aaaaaa konu sahibi annen çocuğun odasını ve kıyafetlerini aldı mı ?Geleneklerde onun yapması gerekiyor hepsiniBuradakiler eleştirmiyor ki eğleniyor kendilerincesadece çok şükür uzaktalar evet bana karışan görüşen evime gelen yok bazı şeyleri mesele etmemeli eşimle mutluyum çok şükürrr insan sevemedi mi sevemiyor işte eşin hatrına idare etmeye çalışıcam
Yok kayınvalide eşime sormuş ne alalım diye o da zamanı var demiş alırsınız demiş işte bekliyoruz kaynana kayınpederden bütün paralar bize akmalı başka türlü çocuk falan sevemezlerAaaaaa konu sahibi annen çocuğun odasını ve kıyafetlerini aldı mı ?Geleneklerde onun yapması gerekiyor hepsini
Bu yüzden sizi 2 ayda bir arıyorlar işte.Yok kayınvalide eşime sormuş ne alalım diye o da zamanı var demiş alırsınız demiş işte bekliyoruz kaynana kayınpederden bütün paralar bize akmalı başka türlü çocuk falan sevemezler
Aman tut içinde jssjdjdjHatta oda yapmazlarsa bu çocuğu doğurmayacağım
Para biriktiriyorlar napsınlar kontörleri bitmesinBu yüzden sizi 2 ayda bir arıyorlar işte.
Sen de o göz var çünkü, annenin yapması gerekeni de o kadına yıkacak göz var.Gecen sefer öyle bir adet bilmiyorum diyordun ,isine gelen hepsini biliyorsun ya bunu es geçmişsin.Yok kayınvalide eşime sormuş ne alalım diye o da zamanı var demiş alırsınız demiş işte bekliyoruz kaynana kayınpederden bütün paralar bize akmalı başka türlü çocuk falan sevemezler
Ağzını hayra aç kızHatta oda yapmazlarsa bu çocuğu doğurmayacağım
Borç ödemekten biriktirmeye sıra gelirse nasiplenirsin inş, kim öle kim kala artık o zamana kadar.Para biriktiriyorlar napsınlar kontörleri bitmesin
Ama o prenses ,senle benle bir mi ayol ,aşkolsun.Ne saçma beklentiler, hamile olmak çok ayrıcalık tanınması gerekli birşey zaten, bir siz doguruyorsunuz.
Onlar da seni sevmiyor, senle ilgilenmiyor, sadece oglunu sevdıgı ıcın onunla konusuyor, senide eh idare ediyorlar işte napsınlar. Gozden uzak gonulden uzak, missBuradakiler eleştirmiyor ki eğleniyor kendilerincesadece çok şükür uzaktalar evet bana karışan görüşen evime gelen yok bazı şeyleri mesele etmemeli eşimle mutluyum çok şükürrr insan sevemedi mi sevemiyor işte eşin hatrına idare etmeye çalışıcam
çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsinNe saçma beklentiler, hamile olmak çok ayrıcalık tanınması gerekli birşey zaten, bir siz doguruyorsunuz.
Bana kocam lazım onlar değilOnlar da seni sevmiyor, senle ilgilenmiyor, sadece oglunu sevdıgı ıcın onunla konusuyor, senide eh idare ediyorlar işte napsınlar. Gozden uzak gonulden uzak, miss
O zaman neden ilgi bekliyorsunBana kocam lazım onlar değil
Belli konu başlığından, ilgisiz kayinaileBana kocam lazım onlar değil
Ayni şeyi yazdim ,altina da hamile kalıbımı basarim .Bu evlilik sürmeyecekK karanfilla güldük eğlendik eyvallah ama sana bu sefer samimiyetle yazıyorum ki değişmezsen evliliğini kendi elinle yikacaksin. Uzun uzun yazmaya gerek görmüyorum cunku sana eski konularında çok yazıldı çizildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?