İlgisiz kayınaile 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hamilelik hastalık değildir nesini soracak ki?bana kimse sormadı valla.ama yaşlı insanlar hastalıklarından bahsederler çünkü acı çekiyorlar kolay değil.ben akrabam bile olmasa dinlerim ne olacak ki.siz her şeyden mutsuz olacak pay buluyorsunuz hayat böyle zor geçer
Hadi bize mutlulugun resmini çiz çok heyecanlı oluyor. Bosver kayinvalideyi mutluluğunuzu anlat bize.
Mutluluk anlatılmaz yahu yaşanır umarım yaşarsınız sizde 🙏

Anlattığı genel durumlar bu konuda onu uyardım yaklaşık 9 aydır oğlunu görmüyor eşim gitmiyor keyfi yani
Sen uyardın ve annesiyle tüm konuşmaları kesildi demek. :KK51:
Genel değil gayet evden canlı yayın yapıyormuş eşin.
Gitmemesine de seviniyorsun resmen. Çok aciz bir durum.
Cidden sifaliksin.

siz söylediklerinizle celişiyorsunuz.
Hem cagirmiyorlar ilgilenmiyorlar diye sitem edip aman benden uzak dursunlar diyorsunuz.
İyimisiniz bence bi destek almalisiniz az şeyde yaşamamişsiniz.
Ben gitmek İstemiyorum eşim ısrarcı Benimle gitmek istiyor ...orda eşimle anılarım var sevgiliyken o şehri de özledim ama ailesinde kalmak İstemiyorum sabah çıkarız akşam gireriz eve dedi sen yeterki rahatsız hissetme dedi ama ben istemiyorum kayınvalideden bi yakınlık göremiyorum görsem giderim yardımcı olurum kızı gibi ama o öyle biri değil

Ben gitmek İstemiyorum eşim ısrarcı Benimle gitmek istiyor ...orda eşimle anılarım var sevgiliyken o şehri de özledim ama ailesinde kalmak İstemiyorum sabah çıkarız akşam gireriz eve dedi sen yeterki rahatsız hissetme dedi ama ben istemiyorum kayınvalideden bi yakınlık göremiyorum görsem giderim yardımcı olurum kızı gibi ama o öyle biri değil
Hanımefendi konuyu o zaman benimle ilgilenmiyorlar diye değil, kayınvalideme gitmek istemiyorum nasıl kaçarım diye açacaktınız.

Hayalinde bunlar canlanıyor demek...

Hadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız
Tedavi olmalisin gercekten. Allahim boyle insanlardan koru hepimizi🤲
’Cok mutluyuz’ mesaji vermeye calisiyorsun ama tam tersi oldugunu da biliyoruz. Yazik…

Bi hayalim yok eşimin fikirleri ikna çabaları
Annesine laf ettin diye cam pencere indiren, hergün ayrıntılı ayrıntılı konuşup, annem şunu dedi bunu dedi diye anlatan adam, ikna içinde bunları mi söylüyor?
Çok saçma gelmiyor mu okuyunca?
Sen hayal dünyasında yaşamıyorsan, eşin ne yaptığını ne dediğini bilmeyen, dengesizin teki.
Tarafını sen seç. :KK70:

Annesine laf ettin diye cam pencere indiren, hergün ayrıntılı ayrıntılı konuşup, annem şunu dedi bunu dedi diye anlatan adam, ikna içinde bunları mi söylüyor?
Çok saçma gelmiyor mu okuyunca?
Sen hayal dünyasında yaşamıyorsan, eşin ne yaptığını ne dediğini bilmeyen, dengesizin teki.
Tarafını sen seç. :KK70:
adam 1 ayda melek olmuş.ben yıllardır eşimin tek huyunu bile değiştiremedim yahuu :KK45:

Tedavi olmalisin gercekten. Allahim boyle insanlardan koru hepimizi🤲
’Cok mutluyuz’ mesaji vermeye calisiyorsun ama tam tersi oldugunu da biliyoruz. Yazik…
Çok mutluyuz mesaj değil hissettiklerim ♥️küçücük yuvamda eşim ve ben yolda da bebeğimiz.. anlattıklarımı anlamamakta ısrar eden üyeler hakikaten komiksiniz ben gitmek istemiyorum keza kayınvalide de beni İstemiyor ama oğluna da gelin görelim ısrarında bana sahte samimiyetsiz geliyor..Aslında üzülüyorum kendilerine kimseleri yok 2 kişi bi evde akşama kadar yaşayıp gidiyorlar gittiğimizde fazladan yemek yapar masraf ederim korkusu bile yaşıyordur kendisi tanımıyorsunuz sizler hissettiklerimi de anlayamazsınız yaşadıklarımı da..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X