- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Çok haklısınız mutsuzluk derecem mutsuzluktan ölecek kadar beraberken konuşuyoruz sarılıyoruz sevişiyoruz düzelecek diyoruz yanından gidince tanımıyor beni aileler tanışıyor ailelere göre evlencez biz olamadikDüzelmez, mutsuzsanız ayrılın.
Baştan beri ilgisizmiş, olsa bir senede değişirdi.
Ara vermek ya da ayrılmayı teklif etmeden mi ?Sallama ya arama sorma hiç .
Bu ilişkiye yeteri kadar çaba vermişsin.
O düşünsün boşver
Hayır canım hiç konuşma bile.Ara vermek ya da ayrılmayı teklif etmeden mi ?
Genel tavrım bu şuan fakat hafta sonu ilişkiye dair konuştuk çarşamba görüşürüz dedi salı akşamı arkadaşları ile mangala gitmis yorulmuş yok uyucam yok cikmicam yok basım yok sen anlamıyorsun yani hem tahrik ediyor arayınca üst üste cildirinca suçlu ben oluyorumHayır canım hiç konuşma bile.
Arama sorma o düşşün peşine.
Baktın düşmüyor zaten istemiyordur.
Erkekler konuşmaktan anlamaz.
Hemen konuşan problem çözmeye çalışan kadın hala ilişkiyi isteyen kadındır bunu bilir erkek.
Yavaş yavaş çek kendini o aradıkça konuş .
Buluşmak istediğinde müsait olma.
O desin niye değiştin diye
Bu kısım şuan var ilgi delisi ilan edileceksin ya da çok sıkıyorsun deyip terkedileceksin.Seninle daha şimdiden buluşmak,görüşmek istemiyor.
Planlı programlı buluşma mı olur ?
Boşluk bulduğu an damlar insan sevdiği kişiyi görmek için.
Daha şimdiden böyle,hayır gelmez.
Günün sonunda ilgi delisi ilan edileceksin ya da çok sıkıyorsun deyip terkedileceksin.
Başta ilgili deli divane olup sonra buzdolabı olan erkekleri çok gördük ama ilgisiz olup sonradan düşünceli olan erkek görmedim ben.
İş ciddiye doğru yol aldıkça paniklemiş. Şimdi ayrılıyorum deseniz ona da panik yapıp üstünüze düşecek, sahte ilgi yanıltacak sizi geri döneceksiniz, o yine salacak. Biraz donuk kalın, etrafınızı bi görün, kafanız dinlensin. Yavaş yavaş kopmaya yüz tutun sonra. O kadar ağır gidin ki paniklemesin ama ne oluyor da dedirtin. Sizin için de böylesi iyi olacak, her duruma alışacaksınız zamanla.Arkadaşlar merhaba,
Bir yıl süren inişli çıkışlı toksit yada o yolda olan bir ilişki iki ayrılık 3 barışma sigdirdik
Ailesinden benden çok arkadaş cevresine düşkün beni aramak mesaj atmak görüşmek gibi derdi yok görüşünce iyiyiz uzakken ben gergin o çok rahat en son haftada iki gün görüşelim deyip gün belirledik dün dediği bir gün öncesi arkadaşları ile mangal yapmış yorgunmus benimle hiç böyle planlar yok evde oturalım dedi o olmadı dışarı çıkalım dedim asla gelmedi cmts pazar plan olma durumu vardı bı bahane buldu
Bugün olur mu dedik hiç belli değilmiş
Biraz zaman vermeli mi denge de mi kalamiyorum bilmiyorum o yok dedikçe gergin olup onu arıyorum neyse bugün hiç aramadım aramadı mesela dün görüşelim mi diye 5 gibi görüştük o saate kadar aramadım bir önceki günde aramadım
Ailesinin yanında oturduk dün yani sürat yapıyor oluyorum ama o kadar geriyor ki söz verme ozaman soz veriyorsan tut o da yok 2 3 gün önce konuştuk duzeltcez diye değişim yok.
Biraz bekleyip gerilmeden denge de mi kalsam ara mi versek ayrılsak mi doğru olan nedir ben istersem gelirim görüşürüm sıkma kafasında hemen sıkılıyor falan
Biliyor musun geçen telefonda konuştuk dedim boyleydin neden döndün ayrıydık alışmıştım sensizliğe ayrılalım bı daha dönme bana dedim düşünelim dedi sonra ayrılmak istemedi yani vazgeçmiyor da biliyor bı daha donmucem.İş ciddiye doğru yol aldıkça paniklemiş. Şimdi ayrılıyorum deseniz ona da panik yapıp üstünüze düşecek, sahte ilgi yanıltacak sizi geri döneceksiniz, o yine salacak. Biraz donuk kalın, etrafınızı bi görün, kafanız dinlensin. Yavaş yavaş kopmaya yüz tutun sonra. O kadar ağır gidin ki paniklemesin ama ne oluyor da dedirtin. Sizin için de böylesi iyi olacak, her duruma alışacaksınız zamanla.
eğer iradenizi koruyabilirseniz kendinizi geri çekin aramayın sormayın görüşmek istemeyin o sizin peşinize düşmezse zaten sevmiyordur düşerse de biraz süründürün değiştiğine inanmadan yüz vermeyin ama baktınız siz geri çekilince bu hiç üstünüze düşmüyor bi sorun yok gibi devam ediyor o zaman ayrılın gitsinArkadaşlar merhaba,
Bir yıl süren inişli çıkışlı toksit yada o yolda olan bir ilişki iki ayrılık 3 barışma sigdirdik
Ailesinden benden çok arkadaş cevresine düşkün beni aramak mesaj atmak görüşmek gibi derdi yok görüşünce iyiyiz uzakken ben gergin o çok rahat en son haftada iki gün görüşelim deyip gün belirledik dün dediği bir gün öncesi arkadaşları ile mangal yapmış yorgunmus benimle hiç böyle planlar yok evde oturalım dedi o olmadı dışarı çıkalım dedim asla gelmedi cmts pazar plan olma durumu vardı bı bahane buldu
Bugün olur mu dedik hiç belli değilmiş
Biraz zaman vermeli mi denge de mi kalamiyorum bilmiyorum o yok dedikçe gergin olup onu arıyorum neyse bugün hiç aramadım aramadı mesela dün görüşelim mi diye 5 gibi görüştük o saate kadar aramadım bir önceki günde aramadım
Ailesinin yanında oturduk dün yani sürat yapıyor oluyorum ama o kadar geriyor ki söz verme ozaman soz veriyorsan tut o da yok 2 3 gün önce konuştuk duzeltcez diye değişim yok.
Biraz bekleyip gerilmeden denge de mi kalsam ara mi versek ayrılsak mi doğru olan nedir ben istersem gelirim görüşürüm sıkma kafasında hemen sıkılıyor falan
Sürüncemede bırakın, ne öldürün ne güldürün, önce aile ziyaretlerini kesin onlarla görüşmeyi bırakın. Yavaş yavaş elinizi çekin, dinlene dinlene böyle, hissettiğinde gecikmiş sansın.Biliyor musun geçen telefonda konuştuk dedim boyleydin neden döndün ayrıydık alışmıştım sensizliğe ayrılalım bı daha dönme bana dedim düşünelim dedi sonra ayrılmak istemedi yani vazgeçmiyor da biliyor bı daha donmucem.
Ama mutsuzluktan ölecek kadar mutsuzum adam hiç mi görüşmek istemez bı plan yapmaz
Senin beklentilerini karşılıyor mu düşüneceksin.Bu kısım şuan var ilgi delisi ilan edileceksin ya da çok sıkıyorsun deyip terkedileceksin.
ne yapmalı sizce ?
O kadar haklısın ki kırıyor hiç bişey umrunda değil manipüle ediyor ölecek kadar mutsuzum evet. Umrunda olmaz geçen konuştuk dedim neden döndün ayrıydık ayrılırsak bı daha dönme sakın bitsin düşüncem dedi sonra düzelecek dedi yine ayniSenin beklentilerini karşılıyor mu düşüneceksin.
İdeolojik görüş,ortak hobiler,birlikte vakit geçirmek ya da beraberken yapılan aktivitelerden karşılıklı keyif almak,farklı düşünceleri savunurken büründüğü tavır, kalbinizi kırdığın da yaptıkları gibi gibi herşeyi tartacaksın sevgiyi bir kenara atıp.
Objektif dışardan biri gibi bu ilişkiyi yorumla ve mutsuzlukların ağır basıp,beklentilerini karşılamıyorsa bu ilişki, ayrılacaksın.
Hayatının belki 10-15 yılı ya da ölene kadar ağlayacağına şimdi bir iki ay ağlamak en doğrusu.
Erkekler ilişki ciddiye binince,evlenince ya da çocuk olunca değişmiyor,her geçen gün daha kötüye gidiyor. Ve biz böyle erkekleri bilerek evleniyoruz ama kendimizi kandırıyoruz.Bence bu hatadan dön.
Hayatında yerim olduğunu düşünmüyorum daha şimdiden manipüle edip beni haksız çıkarma çabasındasın ama birlikte oturup,konuşup gülemediğim birşeyler paylaşamadığım insanla vakit kaybetmek istemiyorum artık,sende arkadaşlarınla rahat eğlenmene bak daha fazla yorulmak istemiyorum sen böylesin boş yere uğraşamam bitsin de. Sence böyle desen ne yapar?
Cidden üzülür mü yoksa umursamaz mı ?
Bence çok oralı olmaz.
Teşekkürler evet sevdiğim isim var eşim yok kısmet değilmiş lale hanım :)Eminim güzel,eğitimli bir hanımsınızdır.
Kendi değerinizi bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?