- 9 Mart 2023
- 265
- 357
- 23
- 31
- Konu Sahibi Minimini22
-
Artık umrumda değilUmarım yaniliyorumdur aynı böyle bir ilişkim vardı başka kızla geziyordu benide uyutuyordu gözünüzü açık tutun
Senden kıymetli değil, sana geri dönerse kabul etme lütfen. Seni mutlu edecek kişilerle tanışmana engel oluyor, vaktini çalıyor.Yapısi mi bana mi bu bilmiyorum başka birine olmaz belki çok mutsuzdum zaten mutsuzluktan ölmek üzereydim iyiki vazgeçtim
İyide sizi sevmesi sorunu duzeltmiyor ki !İki yorumun da üst üste sevmiyor demesi kizlar seviyorum sizi :) bence de sevmiyor seviyorum niye der bilmiyom :)
Mesele onun gelip gelmemesi değil zaten.3. Ayrılık daha önce de ayrıldım barıştık artık gelmez sanmıyorum dönme demiştim hiçbir şeyin bir önemi kalmadı
İstemiyorum düzelmiyor çünkü ona sorsan seviyormus ama gelen yorumlar sevmiyor yönünde :) bende sevgi hissetmiyorumMesele onun gelip gelmemesi değil zaten.
Mesele sizin artık böyle biriyle olmak istiyor musunuz istemiyor musunuz ona karar vermeniz.
Aramamak sormamak işe yaramıyor oda aramiyor en fazla napiyosun yazıyor iki üç gün sonra ghostandim galibaİyide sizi sevmesi sorunu duzeltmiyor ki !
Sizi belki çok seviyor ama ilişkideki ihtiyaçlarınız birbirinden farklı belli ki.
O arkadaşlariyla daha çok vakit geçirmek isteyen biri sizi haftada bir görse ohh bı de sevisse yetiyor adama demek ki fazlasına ihtiyaç duymuyor.
Ama size ise bu yetmiyor daha fazlasını istiyorsunuz.
Önemli olan da bu ben neyi istiyorum diye sorabilmek .
Taktik yapmak aramamak yazmamak şu bu bunları geçiniz lütfen.
Kendi içinize bakın bu ilişkinin 5 yıl sonrasini düşünün mantıklı bir şekilde bir gelecek görüyor musunuz?
görüşmek ve zaman harcamak için sevgi lazım , sevgi yokArkadaşlar merhaba,
Bir yıl süren inişli çıkışlı toksit yada o yolda olan bir ilişki iki ayrılık 3 barışma sigdirdik
Ailesinden benden çok arkadaş cevresine düşkün beni aramak mesaj atmak görüşmek gibi derdi yok görüşünce iyiyiz uzakken ben gergin o çok rahat en son haftada iki gün görüşelim deyip gün belirledik dün dediği bir gün öncesi arkadaşları ile mangal yapmış yorgunmus benimle hiç böyle planlar yok evde oturalım dedi o olmadı dışarı çıkalım dedim asla gelmedi cmts pazar plan olma durumu vardı bı bahane buldu
Bugün olur mu dedik hiç belli değilmiş
Biraz zaman vermeli mi denge de mi kalamiyorum bilmiyorum o yok dedikçe gergin olup onu arıyorum neyse bugün hiç aramadım aramadı mesela dün görüşelim mi diye 5 gibi görüştük o saate kadar aramadım bir önceki günde aramadım
Ailesinin yanında oturduk dün yani sürat yapıyor oluyorum ama o kadar geriyor ki söz verme ozaman soz veriyorsan tut o da yok 2 3 gün önce konuştuk duzeltcez diye değişim yok.
Biraz bekleyip gerilmeden denge de mi kalsam ara mi versek ayrılsak mi doğru olan nedir ben istersem gelirim görüşürüm sıkma kafasında hemen sıkılıyor falan
Haklısınız seviyorum dedi boşuna durdum ilişkidegörüşmek ve zaman harcamak için sevgi lazım , sevgi yok
olmadıysada olmaz, figuranlık hoşunuza gididyorsa devma edin
Düzelmez bacım zaten ortada pek bı ilişkide yok senin çabalarına biseyler oluyor. Zoraki bir durum yoksa belli bir gün belirlemek nedir görüşme için. Kaldı ki ona bile bahaneleri var. Zaman verirsen senden giden zamana yazık olur. Hiç çekme vallahi değmiyor.Arkadaşlar merhaba,
Bir yıl süren inişli çıkışlı toksit yada o yolda olan bir ilişki iki ayrılık 3 barışma sigdirdik
Ailesinden benden çok arkadaş cevresine düşkün beni aramak mesaj atmak görüşmek gibi derdi yok görüşünce iyiyiz uzakken ben gergin o çok rahat en son haftada iki gün görüşelim deyip gün belirledik dün dediği bir gün öncesi arkadaşları ile mangal yapmış yorgunmus benimle hiç böyle planlar yok evde oturalım dedi o olmadı dışarı çıkalım dedim asla gelmedi cmts pazar plan olma durumu vardı bı bahane buldu
Bugün olur mu dedik hiç belli değilmiş
Biraz zaman vermeli mi denge de mi kalamiyorum bilmiyorum o yok dedikçe gergin olup onu arıyorum neyse bugün hiç aramadım aramadı mesela dün görüşelim mi diye 5 gibi görüştük o saate kadar aramadım bir önceki günde aramadım
Ailesinin yanında oturduk dün yani sürat yapıyor oluyorum ama o kadar geriyor ki söz verme ozaman soz veriyorsan tut o da yok 2 3 gün önce konuştuk duzeltcez diye değişim yok.
Biraz bekleyip gerilmeden denge de mi kalsam ara mi versek ayrılsak mi doğru olan nedir ben istersem gelirim görüşürüm sıkma kafasında hemen sıkılıyor falan
Sevgi dilde olmaz davranışlarla hissettirilir. İlgi alaka bı çaba yok istediği kadar seviyorum desin neye yarar ki ..Haklısınız seviyorum dedi boşuna durdum ilişkide
Çok haklısın ilişki yok beklentimde yok artık huzurlu huzurlu gezer :)Sevgi dilde olmaz davranışlarla hissettirilir. İlgi alaka bı çaba yok istediği kadar seviyorum desin neye yarar ki ..
Bu bı kabullenis zaten beklentin bittiyse. Ama insana ani bı öfke geliyor boyle durumlardaÇok haklısın ilişki yok beklentimde yok artık huzurlu huzurlu gezer :)
Hadi canm hadi başka kapıya ,burdan sana ekmek çıkmaz ....Ben sizin katiline aşık bireylerden oldugunuzu düşünüyorum
Son secımdeki partizanlığınıza bakarak
Ayrılır mıydınız ya cıdden
2 3 gün sevgilisini merak edip arayip sormayan insandan hiçbir hayır gelmez.Aramamak sormamak işe yaramıyor oda aramiyor en fazla napiyosun yazıyor iki üç gün sonra ghostandim galiba
Bir yıl zor dayandım olmayınca olmuyor iki yıl nasıl gitti çok merak ettim bir yıla 3 4 ayrılık sigdirdikBir Toksit değil toksik
İkincisi düzelmez
Ben bı puşt ile iki yıl cıkmıştım düzelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?