İlgisiz olup düzelecek diyen sevgili

İki yorumun da üst üste sevmiyor demesi kizlar seviyorum sizi :) bence de sevmiyor seviyorum niye der bilmiyom :)
İyide sizi sevmesi sorunu duzeltmiyor ki !
Sizi belki çok seviyor ama ilişkideki ihtiyaçlarınız birbirinden farklı belli ki.
O arkadaşlariyla daha çok vakit geçirmek isteyen biri sizi haftada bir görse ohh bı de sevisse yetiyor adama demek ki fazlasına ihtiyaç duymuyor.
Ama size ise bu yetmiyor daha fazlasını istiyorsunuz.
Önemli olan da bu ben neyi istiyorum diye sorabilmek .
Taktik yapmak aramamak yazmamak şu bu bunları geçiniz lütfen.
Kendi içinize bakın bu ilişkinin 5 yıl sonrasini düşünün mantıklı bir şekilde bir gelecek görüyor musunuz?

3. Ayrılık daha önce de ayrıldım barıştık artık gelmez sanmıyorum dönme demiştim hiçbir şeyin bir önemi kalmadı
Mesele onun gelip gelmemesi değil zaten.
Mesele sizin artık böyle biriyle olmak istiyor musunuz istemiyor musunuz ona karar vermeniz.

Aramamak sormamak işe yaramıyor oda aramiyor en fazla napiyosun yazıyor iki üç gün sonra ghostandim galiba

görüşmek ve zaman harcamak için sevgi lazım , sevgi yok
olmadıysada olmaz, figuranlık hoşunuza gididyorsa devma edin

Düzelmez bacım zaten ortada pek bı ilişkide yok senin çabalarına biseyler oluyor. Zoraki bir durum yoksa belli bir gün belirlemek nedir görüşme için. Kaldı ki ona bile bahaneleri var. Zaman verirsen senden giden zamana yazık olur. Hiç çekme vallahi değmiyor.

Çok haklısın ilişki yok beklentimde yok artık huzurlu huzurlu gezer :)
Bu bı kabullenis zaten beklentin bittiyse. Ama insana ani bı öfke geliyor boyle durumlarda tavsiyem süreci uzatma uzattikca sen yıpranırsin sonra giden zamanına üzülürsün. Aslında bazı şeyler en başından bellidir bizler inada binip çıkılmaz hale getiriyoruz

Ben görüşmek isteyince görüşeyim o isteyince bahaneler sıralayım. Oldu canım. Ozaman hayat kadınına gitsin. İşini bitirince kimse kimseyi görmez

Açıklama dahi yapmadan dön arkanı git.Böyle yapsanız bile çokta umrunda olacağını düşünmüyorum.Adam sizi paspas altındaki anahtar olarak görüp nasılsa hep orada diye düşünüyor.Hep orada olmadığınızı,size hak ettiğiniz değeri vermeyen kişi de kalmadığınızı gösterin.O sizin arkanızdan kul köpek olsun.Siz koşmayı bırakın.

Aramamak sormamak işe yaramıyor oda aramiyor en fazla napiyosun yazıyor iki üç gün sonra ghostandim galiba
2 3 gün sevgilisini merak edip arayip sormayan insandan hiçbir hayır gelmez.
Arkadaş sevdalısı adam eşini ailesini colugunu çocuğunu da ihmal eder zaten.

Önerim falan yok aynısı bende vardı ilgiyi kestim bende aynaya bakınca mutsuz kadın görüyorum çünkü bende başkasıyla konuşmaya başladım bıraktım bunu değişmiyorlar. Birde yeniyi de baltalıyolar durduk yere gelip ilgili gibi olup sonra yine aynı terane.

konu sahibi 8 gün önce ayrılmışsınız ne oldu peki o günden sonra bir değişiklik var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…